ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Alleen vandaag dubbele Cashback
11/12/2017

Ben jij al aangemeld voor het online panel? Zo niet, doe dit dan nu gelijk. Alleen vandaag profiteer je namelijk van een dubbele vergoeding voor het inschrijven van het online panel.

Als je ouder bent dan 18 jaar kun jij je gratis aanmelden voor het Online Panel en kun jij extra Goudklompjes verdienen door mee te doen aan onderzoeken. Je ontvangt Goudklompjes door het invullen van deze vragenlijsten en je zult maximaal 3 keer per week worden uitgenodigd. Indien jij je vandaag nog aanmeldt voor het Online Panel profiteer jij  van een dubbele vergoeding. Dit betekent dat je niet 10,00 Goudklompjes ontvangt, maar 20,00!

Jouw privacy is van belang. Er wordt altijd zorgvuldig omgegaan met jouw gegevens. De gegevens uit het onderzoek worden gebruikt voor het doen van analyses en het opbouwen van profielen. Organisaties kunnen hiermee hun dienstverlening verbeteren, maar jij bent als individu voor hen niet herkenbaar.

Bekijk hier de December Kalender en meld je hier aan voor het Online Panel en ontvang alleen vandaag 20,00 Goudklompjes.

   
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click