ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Download de alertbar en krijg altijd korting!
15/11/2015

Ken jij de GekkenGoud Alertbar al? Mis geen korting tijdens het shoppen voor de feestdagen en installeer de alertbar vandaag nog!

Weten bij welke shops je cashback krijgt als je surft op internet? Dat kan nu met de GekkenGoud Alertbar. Zo hoef je niet de hele tijd te checken of de webshop waar jij graag iets wil kopen aangesloten is bij GekkenGoud. Je krijgt automatisch een melding. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!

https://www.gekkengoud.nl/static/toolbar.php

 

Hoe werkt het?
Onder het tabblad 'Cashboost' op onze website vind je het kopje 'Download de Alertbar'. Klik op de gewenste browser button en installeer de Alertbar. Op dit moment is de alertbar alleen verkrijgbaar voor Mozilla Firefox en Google Chrome. GekkenGoud werkt momenteel aan een uitbreiding van de versies.

Als je nu een website bezoekt van een aangesloten webshop verschijnt de alertbar automatisch bovenin je browser. Klik op de button 'Klik hier voor Cashcoins' en je gaat direct naar de pagina van de betreffende webshop op GekkenGoud.nl. Vervolgens ga je via de button Koop nu met korting naar de webshop en doe je jouw aankoop. Let op! Bezoek geen andere websites en rond je aankoop direct af zodat we jouw aankoop goed kunnen registreren en binnen 48 uur de cashback kunnen bijschrijven in jouw account.

> Meer weten? Bekijk onze Alertbar FAQs

   
Close
Tot 4,38% CashCoins
Bestel de 2de kaart van Greetz.nl met 30% korting
Code:2EKAART30
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click