Side-Banner
Meld je aan en ontvang direct 100 Goudklompjes
Help
Geef je mening en verdien CashCoins
27/07/2015

Hier bij Gekkengoud wordt elke week hard gewerkt. We speuren het web af naar de beste deals, koopjes en kortingsacties, zorgen dat onze website goed functioneert en selecteren de beste acties om per mail naar jou te versturen. En dan hebben we het nog niet over het schrijven van blogs, het bijhouden van onze facebookpagina én het beantwoorden van al jouw vragen aan de Gekkengoud klantenservice. We doen het met veel plezier, maar hopen vooral dat JIJ er veel plezier van hebt. Daarom horen we graag wat jij vindt

Schrijf een testimonial en geef je mening

Door ons te laten weten wat je van Gekkengoud vindt, kunnen wij ons best doen de site nóg beter te maken (of gewoon even genieten van je complimentjes). De beste manier om je mening te geven is via een testimonial op onze website. Zo kunnen anderen ook direct op onze website lezen hoe enthousiast jij over Gekkengoud bent. Bovendien krijg je voor het schrijven van een testimonial ook nog eens 0,50 CashCoins. Dat is mooi meegenomen!

Verdien 0,50 CashCoins

Geld verdienen door je mening te geven dus. Super makkelijk en snel verdiend. Log in op Gekkengoud en geef je mening in een testimonial. Dan blijven wij ons best doen om jou van de hoogste kortingen te voorzien!

    Share on Google+
Door Ina van Splunter op 10-08-2015 om 09:34:20
Ik mis wel een par dingen van de oude site, zoals de roze olifantjes en het spelen van galgje, maar ben wel blij dat het bij deze groep van betrouwbare betaalsites zit, met veel verdien mogelijkheden en geen stomme regels van een accountscore, waar helaas andere sites wel op over stappen.
Door Nolda op 02-08-2015 om 23:41:10
vind het een te gekke manier van sparen, onbewust spaar je meer dan je zou verwachten
Door marleen van den nieuwboer op 01-08-2015 om 21:43:30
Een geweldige site zou ieder een zeggen doe ook mee, met punten en kortings bonnen te ontvangen , Marleen
Door Alma Selimovic op 30-07-2015 om 13:32:53
leuke site, ben al jaren lid met veel plezier. Altijd leuk een extraatje te verdienen en het is een soort hobby geworden eigenlijk. Leuk voor mannen en vrouwen, en terwijl je internet shopt verdien je nog extra
  PLUS
Close
tot 3,25% Goudklompjes
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Staples
visit register click click