Side-Banner
Meld je aan en ontvang direct 100 CashCoins
Help
Hier krijg je de meeste Goudklompjes
15/12/2017

Wil jij in 2018 een goedkope zorgverzekering die jou de juiste zorg biedt? Dan kan dit hoog oplopen in de kosten van je premie en je eigen risico. Bij veel zorgverzekeraars ontvang je van ons Goudklompjes als je overstapt, dit kan jou een hoop geld besparen. Wij hebben speciaal voor jou op een rijtje gezet bij welke zorgverzekeraars je de meeste Goudklompjes krijgt.

OHRA Zorgverzekering
Bij het online afsluiten van een OHRA Zorgverzekering ontvang je 2.500,00 Goudklompjes. Wil jij niet te veel betalen voor je zorgverzekering? Kies dan voor OHRA Zorgverzekering. Met de OHRA Zorgverzekering Online Gemak krijg je altijd 8% korting op de premie en korting op aanvullende verzekeringen. OHRA helpt je op weg met de adviesmodule waarmee je het juiste pakket kiest en de vergoedingenwijzer waarin je ziet waar je recht op hebt. Daarnaast kun je op elk moment je zorgverzekering inzien en aanpassen met de online mogelijkheden. Met de OHRA Zorgverzekering heb je volledige vrijheid in het kiezen van je zorgverlener.

>> Sluit een zorgverzekering af bij OHRA en ontvang 2.500,00 Goudklompjes

UnitedConsumers Bewuzt Zorgverzekering
Als jij online een zorgverzekering afsluit bij UnitedConsumers Bewuzt ontvang je 3.250,00 Goudklompjes. Bewuzt begrijpt dat je niet teveel wilt betalen voor je zorgverzekering. Daarom geven ze je de beste start met een lage premie voor de basisverzekering. Daarnaast kun je kiezen voor betaalbare extra opties, zoals Bewuzt Fysio, Tand en Buitenland. Sluit jouw Bewuzt zorgverzekering nu voordelig af via UnitedConsumers.

>> Sluit een zorgverzekering af bij UnitedConsumers Bewuzt en ontvang 3.250,00 Goudklompjes

Delta Lloyd Zorgverzekering
Als je nu online een zorgverzekering afsluit bij Delta Lloyd ontvang je 1.500,00 Goudklompjes. Als je ziek wordt heb je de beste zorg nodig, hier kun je op rekenen met een zorgverzekering van Delta Lloyd. Ook kun je kiezen voor een groot aantal aanvullende verzekeringen, zo bepaal je zelf waarvoor je bent verzekerd.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Delta Lloyd en ontvang 1.500,00 Goudklompjes

Ben jij van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Kijk dan eens op deze handige pagina.

    Share on Google+
  Expedia.nl
Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Holidaycars.com
visit register click click