ONTVANG 30,00% CashCoins ONTVANG 30,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Huid en haar verzorgen op vakantie
09/08/2016
 

 

Een bruin kleurtje doet ons allemaal goed. Voor je gevoel zie je er direct een stuk beter en gezonder uit. Jammer genoeg richt de zon ook een hoop schade aan. Alles droogt uit en ja, zo ben jij je kleurtje weer snel kwijt. Wat kan je doen om je kleurtje langer te behouden en uitdrogen te voorkomen? Lees dan nog even verder!

Scrubben
Voordat je lekker gaat bakken in de zon,  is het verstandig je hele lichaam goed te scrubben. Je verwijdert op deze manier, zoals je misschien wel weet, alle dode huidcellen. Het beste is dan ook om regelmatig te scrubben. Je behoudt niet alleen langer je bruine kleurtje maar krijgt ook een betere doorbloeding. Let er op dat je voor je gezicht een aparte scrub gebruikt. De huid op je gezicht is erg teer en daarom niet bestand tegen de harde scrub. Vergeet na het scrubben niet goed af te spoelen en je lichaam in te smeren met verzorgende bodylotion

Zonnebrandcrème
We willen zonnebrandcrème het liefst zo min mogelijk gebruiken om zo heel bruin te worden. Dit is eigenlijk het domste wat je kan doen. Je huid is niet bestand tegen die felle zonnestralen en zal zo snel verbranden. Met zonnebrandcrème wordt je ook bruin, krijg je minder snel een oude huid en is je huid goed verzorgd tegen uitdrogen. Het voorkomen  van uitdrogen zorgt ervoor dat jouw kleurtje langer blijft zitten en dat willen we zo graag! Laat je vooral niet uit het veld slaan door anderen. De één wordt nu eenmaal wat sneller bruin dan de ander en is iets beter bestand tegen de zon dan de ander. Kijk goed wat jouw huid nodig heeft. Heb je een lichte huid? Smeer je dan vaak in met een wat hogere factor.  Heb je een getinte huid? Dan zal je niet een hele hoge factor nodig hebben, maar regelmatig insmeren is even belangrijk!

Aftersun
Verzorg je huid na het zonnen extra met aftersun. Het beste kan je aftersun met Aloë Vera nemen, hier zitten namelijk veel noodzakelijke voedingsstoffen in en het heeft een groot herstellend vermogen. Aloë Vera is er in 2 verschillende varianten: gel en lotion. Wij kunnen je de gel het beste aanraden, deze is lekker verkoelend. Tip van de dag: zet de aftersun in de koelkast voor nog meer verkoeling na het zonnen!

Haarmasker
Wanneer je op vakantie bent lig je misschien wel de héle dag in het zwembad of in de zee. Het zoute water en het chloor is niet bevorderend voor je haar. Koop daarom een pot met verzorgende haarmaskers. Neem dit mee in je routine van het wassen van je haar. Tevens kan je een verzorgende haarolie gebruiken. Dit is meestal niet heel noodzakelijk indien je het haarmasker ook al gebruikt. Wil jij graag blonde zomerlokken? Laat alsjeblieft de natuur zijn werk doen. Er is niks slechter voor je haar dan citroensap of andere blekende middelen in combinatie met veel zon. Wil je haar echt niet lichter worden door de zon (zonder gebruik van deze middelen)? Ga dan direct na de vakantie even langs de kapper en laat de kapper met de juiste producten jou haar een zomerse look geven.

Na verzorging
Op vakantie ben je druk bezig bruin te worden en druk aan het smeren met lotion en wanneer je thuis komt, lijkt alle motivatie verdwenen. Keep up the spirit! Zeker wanneer je thuis bent zal je moeten blijven smeren om die bruine tint te behouden. Aftersun is nu misschien niet meer zo noodzakelijk wanneer je huid niet meer in aanraking komt met de zon, maar een lekkere bodylotion of babyolie… Daar zal jouw huid je dankbaar voor zijn. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Yves Rocher 2,50% CashCoins

Yves Rocher

Bestel met korting bij Yves Rocher schoonheidsproducten met 100% natuurlijke producten.

Naar de actie
Door joke428@hotmail.com benjamins op 01-09-2016 om 11:07:54
helemaal waar. ik gebruik ook baby olie .je krijgt er een lekker zacht huidje van ,
Carina : GekkenGoud.nl Team
   Lieber Helmut, nicht aufgeben! Vielleicht gewinnst du schon bald die nächste Mitglieder-Aktion. Ab heute Abend wird es weitere Gewinnspiele von uns geben, an denen du teilnehmen kannst. Wir drücken dir die Daumen. Mit freundlichen Grüßen, Dein CashbackDeals-Team.
ONTVANG 30,00% CashCoins ONTVANG 30,00% CashCoins
visit register click click