ONTVANG TOT 0,75% CashCoins Zooplus
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Laat je CashCoins uitbetalen!
07/09/2015

CashCoins sparen, waar doe je dat eigenlijk voor? Dat laten wij helemaal aan jou over! Maar we geven je graag verschillende mogelijkheden om een uitbetaling aan te vragen. Heb jij genoeg gespaard voor een uitbetaling? Dan kun je via jouw account een uitbetaling aanvragen. Kies daarbij één van de volgende opties:

Uitbetalen in cash

Misschien spaar je voor een vakantie, een dagje uit, een goed boek, een etentje, noem maar op…dan heb je waarschijnlijk het meest aan cash. Harde euro’s op je bankrekening, waar je zelf mee kunt doen wat JIJ wil. Kies bij het aanvragen van een uitbetaling in cash een passend bedrag en geef je bankgegevens door. Dan zorgen wij dat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat.

 

Uitbetalen in cadeaus

Met iets minder opgespaard tegoed kun je al prima terecht in onze cadeaushop. Voor kleine en grotere saldo’s hebben wij voordelig de leukste cadeaus, handige hebbedingetjes en mooie accessoires. Neem vrijblijvend een kijkje in onze cadeaushop en kies jouw favoriete cadeau om voor te sparen!

 

Uitbetalen in cadeaukaarten

Weet je al wel wáár je je opgespaarde CashCoins wil uitgeven, maar nog niet precies waar aan? Of wil je het opgespaarde extraatje aan iemand cadeau doen? Laat je dan uitbetalen in een cadeaukaart! We hebben cadeaukaarten voor bekende winkels als Zalando, bol.com en Bart Smit, maar ook voor de sauna, een high tea, de bioscoop, enzovoorts. Genoeg leuks te kiezen dus. Veel van de cadeaubonnen worden bovendien per e-mail verzonden en kun je dus snel over beschikken.

Welke uitbetalingsmethode is jouw favoriet?

 

   
Door Thea van Helden op 11-09-2015 om 12:54:19
cadeaukaarten vind ik het leukste
Door Cynthia van Putten op 09-09-2015 om 00:59:18
Uitbetalen in cash, altijd leuk een bedragje er bij.
Door Marieke Cats op 08-09-2015 om 14:50:58
cadeaukaarten is mijn favoriet
neel : GekkenGoud.nl Team
   Ã‚¡Es una promoción fenomenal!
Door Marieke Cats op 08-09-2015 om 14:50:58
cadeaukaarten is mijn favoriet
: GekkenGoud.nl Team
   Das freut uns sehr zu hören, Grainca! Liebe Grüße vom CashbackDeals-Team.
Close
Tot 1,00% CashCoins
10% korting op je eerste bestelling bij YesStyle
Code:YESSTYLE
ONTVANG 4,00% CashCoins Albelli
visit register click click