ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Help! Mijn aankoop is niet geregistreerd
04/11/2015

FAQ: Niet-geregistreerde aankoop, wat nu? Eerste Hulp Bij Problemen op Gekkengoud.nl, met in deze editie: niet-geregistreerde aankopen! Misschien heb je er wel eens last van gehad. Heb je een aankoop gedaan bij wehkamp, Nike of Zalando via Gekkengoud, kun je de cashback niet terugvinden in je account. Wat doe je dan?

Is er al 48 uur verstreken?
Vergoedingen zijn over het algemeen binnen 2 tot 3 dagen zichtbaar in jouw account op Gekkengoud.nl. Bij de status van de vergoeding staat na bijschrijving meestal In behandeling. Dit betekent dat jouw aankoop is geregistreerd, maar nog moet worden goedgekeurd door de webshop. Hoe lang dit duurt, verschilt per webshop. Zodra de webshop jouw aankoop heeft goedgekeurd, wordt de status in jouw account op Gekkengoud.nl aangepast.

Niet-geregistreerde aankoop

Mijn aankoop is niet geregistreerd. Hoe en waar meld ik dit?
Wanneer een aankoop na 2-3 dagen niet zichtbaar is in je account kan het zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie. We willen graag voor je uitzoeken wat het probleem is. Wil je een niet-geregistreerde aankoop aan ons doorgeven? Log in op Gekkengoud.nl, ga naar Mijn account en maak een Claim je aankoop-ticket aan. Wij zoeken dan uit waarom de aankoop niet is geregistreerd in jouw account.

Niet-geregistreerde aankoop

Let er bij het invullen van een claim je aankoop-ticket op dat je de juiste gegevens invult. Onder het totaalbedrag aankoop vul je het bedrag in zonder verzendkosten, want daar kunnen we helaas geen korting over geven. Zonder aankoopbevestiging kunnen we jouw aankoop ook niet in behandeling nemen. Stuur daarom altijd de aankoopbevestiging in .gif of .jpg of stuur een PDF- of Word-bestand mee.

(Andere) vragen? Stel ze gerust, of bekijk de Veelgestelde Vragen hier.

   
Close
2,50% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click