ONTVANG 30,00% CashCoins ONTVANG 30,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Nieuw: de Gekkengoud Jackpot
02/07/2015

Tijd voor iets nieuws op Gekkengoud.nl: de jackpot! Meedoen is gratis en je maakt iedere dag kans op een mooie geldprijs!

Het startsaldo van de jackpot is 500 Goudklompjes en elke dag wordt er automatisch een mogelijke winnaar geselecteerd. Het is dus de moeite waard om even te checken of het Gekkengoud systeem jou heeft geselecteerd, zodat je de jackpot kunt claimen. Want alleen als de geselecteerde winnaar de jackpot diezelfde dag ook claimt is hij echt de winnaar. Wordt de prijs niet geclaimd? Dan wordt de jackpot per dag met 100 Goudklompjes verhoogd. De jackpot kan dus aardig oplopen!

Koop een Jackpot ticket en vergroot je kans
Het is natuurlijk zonde als je net op die ene dag dat jij geselecteerd bent als mogelijke winnaar van de jackpot vergeet te kijken op Gekkengoud om je prijs te claimen.. Daar hebben we een oplossing voor: Een Jackpot ticket. Zo’n Jackpot ticket kost 25 Goudklompjes en zorgt ervoor dat je prijs geclaimd wordt als jij de winnaar bent! Lekker makkelijk toch?

De prijs voor een Gekkengoud Jackpot ticket wordt automatisch in mindering gebracht op jouw account onder ‘Overige Transacties’. Het ticket blijft geldig vanaf de dag van aankoop tot de Jackpot prijs door iemand wordt geclaimd. Tot die tijd weet je dus zeker dat de Jackpot aan jou wordt uitgekeerd als jij de gelukkige winnaar bent :-)

Ben jij vandaag de winnaar?
Wil je kijken of jij vandaag als winnaar bent geselecteerd, kijken hoe hoog de Jackpot op dit moment is of een Jackpot ticket kopen? Het kan op de speciale Gekkengoud Jackpot pagina.

   
Door Bep van Herpen op 06-07-2015 om 00:22:00
Jammer dat ik de Jackpot steeds via de nieuwsbrief moet starten omdat ik geen link zie ergens op de pagina. Als die nieuwsbrief weg is kun je er dus niet meer bijkomen. Verder is het een leuk idee om ook hier iets meer mee te kunnen verdienen.
Karine : GekkenGoud.nl Team
   Gracias por tu comentario Marta. Se trata de un aparato que se conecta externamente y no importa el tipo de tampón que se utilize :).
Door Harm Kuiper op 06-07-2015 om 00:16:37
leuk om mee te kunnen doen en zo ook nog meer geld erbij te verdienen ga zo door
Door Christel van Zantvoort op 05-07-2015 om 13:44:38
Fantasies heel goed van jullie ga zo door
Door liesbeth boterhoek op 05-07-2015 om 10:39:47
leuk deze jackpot nog meer kans op goedklompjes 10+
Door Christel van Zantvoort op 02-07-2015 om 14:54:36
Hartstikke goed dat julie ook mee doen met Jackpot. Heel veel site,s hebben dit al en je kunt er extra goud klompjes mee winnen Prima
Karine : GekkenGoud.nl Team
   Ã‚¡También es cierto!
ONTVANG 30,00% CashCoins ONTVANG 30,00% CashCoins
visit register click click