ONTVANG TOT 7,50 CashCoins MediaMarkt
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Nodig je vrienden uit en verdien CashCoins!
10/11/2015

Op Gekkengoud.nl zijn er tientallen manieren om geld te verdienen. Van shoppen bij de meer dan 3.000 aangesloten webshops tot meedoen met de bingo en van de wekelijkse prijsvraag tot het beoordelen van webshops. En dan hebben we nog maar de helft van de mogelijkheden genoemd! Er is nog een hele makkelijke manier om extra goudklompjes te verdienen en die presenteren we je graag vandaag. Wanneer je jouw vrienden uitnodigt om ook lid te worden krijg jij namelijk extra goudklompjes!

Waar vind ik deze functie?
Ken je het kopje 'Goudboost' al? Dit is het vijfde tabblad in de blauwe balk bovenaan de startpagina van Gekkengoud.nl. Hier vind je een aantal hele makkelijke opties om meer geld te verdienen met onze website. In het midden staat het uitnodigen van vrienden. Als je daarop klkt kom je in een apart scherm terecht met instructies.

Hoe werkt het uitnodigen van vrienden precies?
Je kunt vrienden op 3 manieren naar GekkenGoud verwijzen. Je kunt een persoonlijke uitnodiging sturen via Twitter, Facebook en Google Plus of per e-mail vrienden of familie uitnodigen. Je kunt zelf de tekst in de boodschap aanpassen. Misschien ben je lid van een forum of hebt je een eigen website. Dan kun je jouw persoonlijke link op een forum of website plaatsen om zo extra geld te verdienen. Ook kun je banners van GekkenGoud downloaden en die op prominente plekken plaatsen.

Hoeveel geld verdien ik met het uitnodigen van vrienden?
Voor elke aangemeld Lid ontvang jij 200 Goudklompjes zodra ze 500 Goudklompjes (exclusief welkomstbonus) hebben gespaard. Maar vanaf nu ontvang je ook nog eens 10% oer de verdiensten van iedere aangemelde vriend. Niet eenmalig maar voor altijd! In bovenstaand voorbeeld hebben jouw vrienden allebei 1500 Goudklompjes verdiend met shoppen en jij ontvangt dan 300 Goudklompjes (10% van 3000 Goudklompjes) als een extra bonus in jouw account. Hoe meer vrienden je uitnodigt hoe hoger je verdiensten worden. Hoe meer vrienden je uitnodigt hoe hoger je verdiensten worden. Dat is nog eens snel Goudklompjes verdienen.

Nodig nu vrienden en familie uit en verdien meer!

   
ONTVANG TOT 7,50 CashCoins MediaMarkt
visit register click click