ONTVANG 1,00% CashCoins shopDisney
Nodig vrienden uit + krijg Goudklompjes
17/10/2017

Nodig je vrienden uit

Vind je het leuk om te shoppen met Goudklompjes? De kans is groot dat jouw vrienden dat ook hartstikke leuk vinden om te doen! Onze tip? Nodig ze uit! Vinden zij niet alleen leuk, je verdient er zelf ook nog wat mee…

Ja, dat lees je goed. Als jij je vrienden uitnodigt, kun je zelf ook wat bijverdienen. Maar hoe werkt dat allemaal? Heel simpel:
Stap 1: stuur via deze pagina een uitnodiging naar je vrienden en laat ze kennismaken met de leukste shopping site van Nederland!
Stap 2: jouw vrienden hebben de uitnodiging ontvangen en nu kunnen zij gratis een account aanmaken en shoppen met Goudklompjes (attendeer ze hier eventueel op).
Stap 3: heeft jouw vriend een saldo van minstens 1000 Goudklompjes opgebouwd (exclusief welkomstbonus)? Dan ontvang jij een vergoeding van 200 Goudklompjes!

En dat is nog niet alles: jij ontvangt ook 10% over de verdiensten van elke aangemelde vriend. Dus stel: er wordt een vergoeding van 15,00 Goudklompjes toegevoegd aan het account bij een vriend, dan ontvang jij 3,00 Goudklompjes. Dit is niet eenmalig, maar voor altijd! Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Dus: hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer jij kunt verdienen. Ka-ching!

>> Ga snel naar deze pagina en nodig je vrienden uit!

   
ONTVANG 1,00% CashCoins shopDisney
visit register click click