Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Perfecte lippenstift bij je huid
14/08/2017

Je make-up look en outfit zijn net wat meer af met een mooie lippenstift of –gloss. Er is toch ook niks vrouwelijker dan een mooie lippenstift? Met een mooie lippenstift kan je met gemak de show stelen op een feestje. Toch kan je ook heel erg de plank misslaan met een lippenstift. Het is namelijk zo dat niet iedere kleur mooi bij je past. Dit heeft te maken met je huidskleur. Om dus ervoor te zorgen dat je nooit de plank mis zal slaan met je lippenstift is het van belang te weten welke kleuren bij je passen.  Gelukkig kan je hier vrij eenvoudig achterkomen.

Bepaal je huidskleur
Om te bepalen welke kleuren jou mooi zullen staan, zal je eerst moeten weten welk type huidskleur jij hebt. Er zijn 2 soorten huidtypes: warme ondertoon en koele ondertoon.  Om te bepalen welke ondertoon jouw huid heeft, kan je een test doen met sierraden. Neem zowel gouden als zilveren sierraden. Houdt beide kleuren bij je gezicht en vraag jezelf af of de zilveren of gouden sierraden je beter staan. Vraag als je twijfelt iemand die je eerlijk zal antwoorden om een mening. Gezien je de lippenstift in je gezicht aanbrengt, is het van belang dat je de sierraden bij je gezicht houdt.

Staat zilver je beter? Dan heb je een koele ondertoon. Staat goud je beter? Dan heb je een warme ondertoon.

Lippenstift voor een koele ondertoon
Roze lippenstift staat jou echt geweldig. Daarnaast passen nude kleuren heel mooi bij jouw gezicht. Wil je voor een wat meer opvallen kleur gaan? Kies dan donkerrood of kersenrood. Dit zal je ook prachtig staan.

> Shop hier lippenstift voor een koele ondertoon

Lippenstift voor een warme ondertoon
Met een warme ondertoon kan je heel veel kleuren lippenstift dragen. Warme tinten staan je wel het best zoals karamel en mokka. Kleuren zoals oranje en roze roodachtige tinten zullen je ook heel goed staan. Ga liever niet voor hele lichte kleuren en kies juist voor diepe, donkere kleuren.

> Shop hier lippenstift voor een warme ondertoon

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
ICI PARIS XL 1,25% CashCoins

ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online. Naast een ruim assortiment parfums van diverse bekende merken ook huidverzorgingsproducten voor hem en haar met vaste kortingen tot wel 40%!

Naar de actie
  nowGo Autoverzekering
Close
1,88% CashCoins
Gratis dekbed t.w.v. € 139,95 bij Dekbed-Discounter
Code:DEKBED200
visit register click click