ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Deel jouw ervaring: schrijf een review!
18/02/2016

Het aantal webshops op GekkenGoud blijft groeien. Dagelijks zijn wij bezig met het aanbieden van de beste kortingen en acties! Dit zodat jij extra voordelig overal kan shoppen. Behalve een lage prijs zijn er nog meer dingen belangrijk tijdens het online winkelen. Werd de bestelling snel geleverd? Is de webshop overzichtelijk? Zijn de producten naar wens? Is het aanbod vernieuwend? En zo zijn er nog veel meer vragen. Wij horen graag hoe jullie over een webshop denken.

Door een review te schrijven over jouw ervaringen kan je andere leden helpen een goede keuze te maken. Daarnaast is jouw ervaring geld waard! Wanneer jij een review schrijft over een webshop ontvang je 5 Goudklompjes vergoeding.


Hoe schrijf je een review?
Wanneer jij een aankoop hebt gedaan bij een webshop kun je heel eenvoudig een review schrijven. Ga naar de webshop op GekkenGoud.nl en onderaan de pagina klik je op ‘Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account’. Vervolgens kan je jouw ervaringen over het aanbod, de kwaliteit en service delen. Als laatst selecteer je jouw waardering van zeer slecht tot uitstekend en kan je de review versturen. Per 7 dagen krijg je 1 review vergoedt. Zodra de review is goedgekeurd wordt de vergoeding bijgeschreven in jouw account. 

> Deel jouw ervaring en ontvang vergoeding!    
Door Fred schildwacht op 16-03-2016 om 19:46:10
wat een gigantische chaos op deze side er is voor mij niet uit te komen
Close
Tot 2,00% CashCoins
Kortingscode van 2% korting bij Besteonderdelen.nl
Code:WGNL02
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click