ONTVANG 11,25 CashCoins Independer Zorgverzekering
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Schoolspullen met extra Goudklompjes
02/08/2017

Hoewel je nu vast nog lekker van een welverdiende vakantie aan het genieten bent, komt het nieuwe schooljaar ook dichtbij. Heb je hier al voorbereidingen voor getroffen? Zoals het shoppen van nieuwe outfits, boeken kaften, etui aanvullen en ga zo maar door. Heb je nog geen voorbereidingen getroffen? Geen nood, wij helpen je graag een handje!

Bij welke winkels kan je goed terecht voor schoolspullen?
Dat zochten wij voor je uit. We hebben namelijk allemaal webwinkels voor je geselecteerd die perfect zijn voor het aanschaffen van nieuwe schoolspullen. Om ervoor te zorgen dat het nog een stukje leuker wordt om schoolspullen te kopen, shop je bij de geselecteerde webwinkels  met extra veel Goudklompjes.

> Ga direct naar de door ons geselecteerde webwinkels

Welke voorbereidingen moet je treffen voor het nieuwe schooljaar?
Natuurlijk zijn schrijfgerei belangrijk zoals schriften, pennen, potloden en eventueel een passer. Maar denk ook aan nieuwe sportkleding, nieuwe outfits, leerzame computerspelletjes en misschien ook wel een nieuwe rugzak. Heb je een groot gezin die allemaal nieuwe schoolspullen moeten hebben? Dan kost het bij elkaar een hoop geld. Gelukkig zijn er bij veel shops aanbiedingen en ontvang je extra veel Goudklompjes over je aankopen. 

   
ONTVANG TOT 1,00% CashCoins De Bijenkorf
visit register click click