ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Veilig en verzekerd op vakantie
27/07/2016

Ga jij lekker op vakantie? Het is wel zo fijn om met een gerust gevoel de deur uit te gaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voorkom onvoorziene kosten met onze tips!

Autovakantie
Ga je met de auto weg? Het is niet verkeerd om een goede autoverzekering af te sluiten voor het geval je met pech langs de weg staat. De kosten om je auto weg te slepen of reparatie zijn niet bepaald voordelig en dus is het wel zo fijn als je deze kan declareren bij jouw verzekeringsmaatschappij. Ga je vaker per jaar op vakantie? Dan is het zeker aan te raden om een doorlopende verzekering af te sluiten, er kan altijd zomaar iets gebeuren!

Reisverzekering
Zoals we al zeiden, een ongelukje zit in een klein hoekje. Zo kan je al erg lelijk vallen op een gladde zwembadvloer. Sluit daarom een losse reisverzekering af met geneeskundige kosten of sluit een aanvullende verzekering bij jouw basiszorgverzekering af. Zo kan je makkelijk bij de EHBO terecht zonder dat jij je druk hoeft te maken om de hoge kosten.  Daarnaast ben je met een reisverzekering ook verzekerd tegen diefstal op vakantie. Met alle toerisme zijn er vaak een hoop zakkenrollers in de buurt. 

Inboedel verzekering
Inbrekers houden van vakantie, de huizen zijn voor langere tijd onbewoond waardoor ze op hun gemak en ongestoord te werk kunnen gaan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zorg daarom voor goede sloten en eventueel een alarm systeem. Kan je dit niet meer op korte termijn regelen? Zorg dan dat je uitgebreid verzekerd bent tegen inbraak. Vaak ben je voor een bepaald bedrag verzekerd. Indien de schade hoger is dan dit bedrag, zal je de verdere kosten zelf moeten betalen.

Vergelijken
Welke verzekeringen passen het beste voor jou? Per persoon verschilt het welke verzekering het beste past. Daarnaast is vaak niet de voordeligste verzekering ook de beste. Natuurlijk wil je niet te veel betalen, maar je wilt wel wat kwaliteit voor hetgeen wat je betaald. Klik hier om alle verzekeringen te vergelijken en ontdek welke het beste bij jou past!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
OHRA Aansprakelijkheidsverzekering 3,00 CashCoins

OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Sluit je aansprakelijkheidsverzekering voordelig af met de OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Naar de actie
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click