bol.com
Meld je aan en ontvang direct 100 Goudklompjes
Help
Ontvang net als ik 570,00 Goudklompjes bij AutoWeek Autoverzekering.

Cashback bij AutoWeek Autoverzekering

Bepaal zelf wat je wilt verzekeren, en dus waarvoor je betaalt! Sluit een AutoWeek Autoverzekering af en ontvang € 15,- retour.

Met de AutoWeek Autoverzekering probeert AutoWeek net als haar blad en site zo helder mogelijk te zijn. Belangrijkste kenmerken van de AutoWeek autoverzekering zijn: dagelijks opzegbaar, weinig premie betalen als je weinig rijdt en je kunt dagelijks je dekking veranderen. Op die manier betaal je niet dagelijks voor je dekking in het buitenland, maar alleen als je daadwerkelijk op vakantie bent. Vergelijk autoverzekeringen online en bereken je premie. De uitvoering van Autoweek Autoverzekering is overgedragen aan Ditzo. AutoWeek is daarom 'verbonden bemiddelaar' van ASR Schadeverzekering NV, het moederbedrijf van Ditzo.
Categorieën
Goudklompjes
  • Online verzekering 570,00
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid Goudklompjes toekennen:21 snel met 21 dagen
  • Betrouwbaarheid: 100% 100

Kortingsacties en kortingscodes for AutoWeek Autoverzekering

Geen resultaten gevonden

AutoWeek Autoverzekering Beoordelingen

Marianne Hiemstra  | 11/09/16   07:10:53 | Winkelbeoordeling :
Het blad autoweek wordt bij ons altijd stuk gelezen, door ons, maar ook door bezoek. Een vriend van ons maakte ons attent op de AutoWeek verzekering. Goed en goedkoop. Wij hebben ons erin verdiept en het is idd perfect. Wij gaan overstappen!
Marianne Hiemstra  | 24/05/16   21:55:02 | Winkelbeoordeling :
Via een kennis hoorde ik dat je auto verzekeren bij AutoWeek heel voordelig is. Ik ben gelijk naar de site gegaan en een vergelijk gedaan met mijn eigen verzekering. Idd heel voordelig. Ik heb mijn verzekering geljik overgezet.

Populaire webshops:

 

Zigiz
Close
2,85% Goudklompjes
Ontvang €10,- korting op je eerste bestelling bij Groupon Shopping!
Code:SAVE10
Side-Banner
visit register