ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Ontvang net als ik 1,50% CashCoins bij Fiets-Fun.

Cashback en Korting bij Fiets-Fun

Boek met korting de leukste fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië waarbij je kampeert in compleet ingerichte tenten

Fiets-Fun organiseert actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud in Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte tenten die al zijn opgezet. Je kiest een bepaald land en daarna een route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings en in 1 of in 2 weken fiets je langs deze campings. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen kun je zelf meenemen, maar kunnen ook gehuurd worden. Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de campings behoort tot de mogelijkheden.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes for Fiets-Fun

Geen resultaten gevonden

Fiets-Fun Beoordelingen 1 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Siedo Henstra  | 30/04/16   21:08:21 | Winkelbeoordeling :
Als uitlaatklep is fietsen een hobby. Heb inmiddels deze site bekeken en denk binnenkort een vakantie op de fiets te boeken. Fantastische ervaring hele mooie site en reisen. Genieten en sportief bezig zijn.

Vergelijkbare shops

Close
5,00% CashCoins
Ontvang tot €75,- korting bij HelloFresh
Code:75AFF2022
ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
visit register click click