Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Ontvang net als ik 1,25% CashCoins bij Logitech.

Cashback en Korting bij Logitech

Bestel alles voor in en om je computer met korting bij Logitech

Ga helemaal op in de digitale wereld met de producten van Logitech. Het bedrijf staat bekend om topkwaliteit elektronica, innovatieve producten en een dynamische instelling waardoor Logitech altijd bovenop de laatste trends zit. De producten zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor de laatste centimeters tussen jou en je computer overbrugd worden! Logitech wordt inmiddels overal ter wereld verkocht en creëert een compleet nieuwe ervaring met apparaten. Bestel computermuizen, toetsenborden, gamegear en nog veel meer randapparatuur voor je computer of laptop bij Logitech.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes for Logitech

Geen resultaten gevonden

Logitech Beoordelingen 9 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Patrick Roberts  | 05/02/22   14:58:58 | Winkelbeoordeling :
Logitech is simpelweg de beste fabrikant van randapparatuur voor de PC. Hun toetsenborden en muizen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en ook nog eens zeer betaalbaar. Muizen liggen perfect in de hand en toetsenborden typen ontzettend lekker weg. Dit merk kan ik dan ook iedereen aanbevelen.
Loise Hamilton  | 17/11/21   08:56:41 | Winkelbeoordeling :
Contact gezocht met Logitech omdat mijn letters van het toetsenbord verdwenen, 1 jaar was vertreken en de garantie was verlopen, Door rechtstreeks contact te leggen met Logitech, een nieuwe gekregen omdat ik de aankoop bon kon weerleggen. Deze firma verdiend een dikke pluim!
Veronica Veronica  | 30/06/21   14:02:49 | Winkelbeoordeling :
Een jaartje geleden heb ik de Logitech G430 gekcoht bij Logitech. Maar, de microfoon ging helaas kapot. Ik contacteerde Logitech hierover en na een week heen en weer berichten sturen kreeg ik een nieuwe opgestuurd zonder dat ik mijn eige headset moest opsturen, top service!
Close
1,25% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
visit register click click