ONTVANG tot 25,00 CashCoins ONTVANG tot 25,00 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Ontvang net als ik 7,50 CashCoins bij OHRA Huisdierenverzekering.

Cashback en Korting bij OHRA Huisdierenverzekering

Kies voor de OHRA Huisdierenverzekering. Je huisdier is toch een gedeelte van je gezin?

Huisdieren zijn onderdeel van ons dagelijks bestaan. 's Morgens de hond uitlaten, de kat te eten geven, het hok van de cavia schoonmaken. Je bent verzekerd, je partner en je kinderen zijn verzekerd. Waarom zijn je huisdieren dan niet verzekerd? De huisdierenverzekering van OHRA biedt het beste voor je hond of kat. Een groot aantal medische behandelingen die flink in de kosten kunnen lopen valt onder de basisdekking. Onverwachte hoge kosten zijn hierdoor verleden tijd. Je hond of kat krijgt de beste medische zorg dankzij de speciale honden- of kattenverzekering. Net als bij jou: een verzekering die past bij je huisdier.
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:11.57 snel met 11.57 dagen
  • Betrouwbaarheid: 96% 96
  • Geüpdatet: 23 oktober 2019
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes for OHRA Huisdierenverzekering

Geen resultaten gevonden

OHRA Huisdierenverzekering Beoordelingen 12 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Arnold Smit  | 15/04/19   00:19:15 | Winkelbeoordeling :
met de OHRA huisdierenverzekering , heb ik een veilig gevoel wat mijn huisdieren betreft en vooral ook mijn portemonnee! het gebeurt gelukkig niet vaak dat mijn huisdieren ziek of gewond zijn, maar mocht het gebeuren kan ik altijd terugvallen op de huisdierenverzekering van Ohra die daar meestal wel 100% van vergoed! en de premie die ik betaal is werkelijk minimaal helemaal in verhouding met de kosten bij de dierenarts Ik haal het er dik en dik uit en ben er heel tevreden over!
Natascha Luiten  | 02/07/18   21:26:03 | Winkelbeoordeling :
we hebben een hond en twee katten. voor onze hond hebben we een verzekering bij ohra afgesloten en dat is maar goed ook. ze bleek al met 4 jaar artrose te hebben en hoewel de pijnstillers niet worden vergoed is door de verzekering een operatie financieel mogelijk. ook de jaarlijkse controle en vaccinatie zijn gedekt. natuurlijk heb je altijd kosten met huisdieren maar door ohra hoeven we niet te wikken en wegen welke behandeling wel of niet mogelijk is maar kunnen we gewoon altijd het beste doen voor onze hond
Adri Veltman  | 08/02/18   20:37:15 | Winkelbeoordeling :
Een ziektekostenverzekering voor onszelf kiezen we met zorg. Wel of geen tandarts, fysio, noem maar op. Ook voor de huisdieren is dat mogelijk bij de huisdierenverzekering bij Ohra. Vooral onverwachte hoge kosten worden vergoed.

Vergelijkbare shops

Close
tot 2,00% CashCoins
Ontvang 10% korting bij Body & Fit
Code:SAVE10
ONTVANG tot 25,00 CashCoins ONTVANG tot 25,00 CashCoins
visit register click click