H&M
Ontvang net als ik 6,75 CashCoins bij OHRA Reisverzekeringen.

Cashback en Korting bij OHRA Reisverzekeringen

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Zorgeloos op reis met een reisverzekering van OHRA

OHRA heeft alles voor de moderne reiziger. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Dan kun je met een doorlopende reisverzekering uit de voeten. Af en toe, sporadisch een reisje? Dan past een kortlopende reisverzekering beter bij je reisgedrag. Naast de kort- en doorlopende reisverzekeringen biedt OHRA ook nog eens aanvullende modules. Daarbij kun je denken aan ongevallen, geneeskundige kosten, annulering en zakenreis. Ook voor fanatieke snowboarders is er een passende reisverzekering: de wintersport dekking. Als je dan onverhoopt met een gipsvlucht terug naar Nederland moet, zijn er geen onverwachte hoge kosten aan verbonden. OHRA heeft voor elke reiziger een passende reisverzekering!
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:7.71 snel met 7.71 dagen
  • Betrouwbaarheid: 97% 97
  • Geüpdatet: 22 januari 2020
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes for OHRA Reisverzekeringen

6,75 CashCoins
banner
Op vakantie kan er altijd wat gebeuren. Je bagage wordt gestolen of je belandt plotseling in het ziekenhuis. Met de reisverzekering van OHRA kun je dag en nacht rekenen op hulp. Daarnaast stel je zelf eenvoudig je verzekering samen. Kies voor een doorlopende- of een kortlopende reisverzekering met of zonder annuleringsverzekering.
Geldig t/m: 29-02-2020 Naar de actie

OHRA Reisverzekeringen Beoordelingen 20 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Anne Smit  | 15/10/19   01:16:57 | Winkelbeoordeling :
met Ohra reisverzekeringen ga ik altijd met een heel goed gevoel op reis en ik dan uiteraard ook niet( zoals het hoort) stress! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een beroep doen erop maar de mensen zijn zo vriendelijk enzo klantgericht dat je gewoon echt met een gerust gevoel op vakantie gaat of op zakenreis wat dan ook!: en daarbij Het i super goedkoop! Ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen
Miriam Piccin  | 16/01/19   22:07:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind Ohra reisverzekering een betrouwbare verzekering. Buiten een reisverzekering kun je ook andere verzekeringen afsluiten. Op de website van Ohra vindt je een duidelijk overzicht van alle verzekeringen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Ohra te nemen.
Miloslav Benes  | 06/03/18   19:11:25 | Winkelbeoordeling :
We zijn erg blij met deze verzekering. Onze ervaring na een ongeval in het buitenland is dat de service van het bedrijf en de administratie zeer professioneel is. OHRA kan ten zeerste worden aanbevolen.
Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
H&M
visit register click click