ONTVANG TOT 5,00 CashCoins Lebara Mobile
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
Zo blijf je bruin na vakantie
10/09/2021

Na een zonnige vakantie wil je jouw bruine kleur graag zo lang mogelijk behouden. Helaas gaat deze bruine kleur snel weg. Wij geven je een aantal tips om je kleur zo lang mogelijk te behouden.

Hydrateer je huid
Het is belangrijk om je huid voldoende te hydrateren. Hierdoor behoudt je huid langer zijn bruine kleur. Natuurlijk begin je al voor je de zon in gaat en tijdens het zonnen. Maar vergeet je huid niet nadat je de zon uit bent. Gebruik altijd een verkoelende aftersun na het zonnen en een hydraterende bodylotion of crème na het douchen. Hoe beter jij je huid hydrateert, des te langer geniet je van je sunkissed skin. Shop een lekkere crème met cashback via Plein.

Bruin zonder zon
Helaas kunnen we het bruine kleurtje niet voor altijd vasthouden. Maar een beetje valsspelen mag wel, toch? Gebruik bijvoorbeeld een bruinende bodylotion, dit zorgt voor een gelijkmatig, natuurlijk gebruind effect en hydrateert de huid. Wil je een intense bruine kleur binnen 4-6 uur? Dan is een zelfbruinende mousse misschien wat voor jou. Je vindt deze ‘bruin zonder zon’ producten bij ICI PARIS XL.

Ga niet te lang in bad
Hoe langer en warmer je doucht/baddert, hoe meer je huid uitdroogt. En hoe droger je huid, hoe sneller je tan vervaagt. Vermijd daarom lange badsessies of een te hete douche en ga voor een korte, koudere douche. Oh en vergeet het hydrateren niet na het douchen!

Drink veel water
Niet alleen wordt je huid egaler van water drinken, ook verbetert de doorbloeding en sterven je huidcellen minder snel af. Het is daarom altijd goed om genoeg water te drinken.

Lekker scrubben
Met scrubben haal je dode huidcellen weg. Dit is belangrijk vóór dat je gaat zonnen. De kleur dringt dan dieper door in je huid en je wordt sneller bruin! Dat is een win-win situatie, toch? Wil je jouw huid na het zonnen scrubben? Kies dan voor een milde scrub, zodat je alleen je dode huidcellen verwijdert. Superwinkel heeft vele soorten scrubs in het assortiment.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
ICI PARIS XL 1,25% CashCoins

ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online

Naar de actie
Deloox 1,28 CashCoins

Deloox

Elke dag een leuke aanbieding met korting bij Deloox

Naar de actie
Close
2,00% CashCoins
Ontvang €5 korting op tickets bij Plopsaland
Code:PLOPSADEALS
ONTVANG TOT 5,00 CashCoins Lebara Mobile
visit register click click