ONTVANG tot 30,00 CashCoins ONTVANG tot 30,00 CashCoins

ABOUT YOU Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ABOUT YOU

Alles op het gebied van mode bij ABOUT YOU

Van shirts tot jassen, van casual tot zakelijk; bij ABOUT YOU vind je alles op het gebied van mode voor het hele gezin. Laat je inspireren door de outfits van bekende modebloggers, vind de musthaves die je graag wilt hebben of neem eens een kijkje in de sale. Je vindt alles wat je nodig hebt nu bij ABOUT YOU.

ABOUT YOU Beoordelingen

Kyra van der Sluis  | 08/07/20  01:15:55 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan assortiment van heel veel verschillende merken kleding. Gemakkelijk op een website te bekijken. Ze hebben goede afbeeldingen en beschrijvingen van de producten. Het bestellen en betalen gaat gemakkelijk en snel. De levering is ook goed.
Charlotte Rozel  | 30/06/20  07:21:24 | Winkelbeoordeling :
about you is een fijne site om kleding te bestellen. En zeker voor de vrouwen met een maatje meer, kan je op deze website erg goed slagen. verder gaat bestellen snel en is de bezorging ook wel vrij vlot.
Chelsea van der Hoek  | 28/06/20  22:07:11 | Winkelbeoordeling :
Super website!! Nog nooit iets te klagen gehad Je gekochten spullen heb je altijd snel binnen, maar ook je spullen die je retour stuurd heb je snel je geld terug. Soms vind ik persoonlijk dat de dozen net iets kleiner kunnen, gewoon een aandachtspuntje. Al met al altijd super blij!
Manuela V Renswoude  | 09/06/20  10:41:10 | Winkelbeoordeling :
about you is een hele fijne webwinkel met alles aan kleding en schoeisel wat je je maar wensen kunt en ook in alle maten. de kwaliteit is erg goed en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed...ze hebben n nette en snelle levering en ze hebben ook vaak leuke kortingen
Rawina Lalai  | 25/02/20  13:10:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier afgelopen week voor het eerst besteld en ik ben dik tevreden! Het aanbod is onwijs gevarieerd en uitgebreid. Ik kon met een gerust hart bestellen, want er is gratis verzending en retourneren. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van het verzendingsproces.
Adri Veltman  | 06/02/20  11:49:46 | Winkelbeoordeling :
Na het overlijden van mijn moeder vond ik de bij About You bestelde kleding in de kast. De periode voor terugsturen was al gepasseerd. Na uitleg aan de telefoon mocht ik de spullen toch retouneren en kreeg netjes het geld terug. Goede service.
Anne Smit  | 15/01/20  00:13:38 | Winkelbeoordeling :
about.you is mijn favoriete Fashion online webshop! een geweldige keuze echt gigantisch En dat allemaal voor een prijs dat bijna niet te geloven is zo goedkoop! waarschijnlijk omdat het een online webshop is en dat scheelt een hoop kosten dat is echter fijn voor de klanten tevens heeft about you een hele goede klantenservice en een super snelle Levering Ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Marianne Gommers  | 01/12/19  09:20:45 | Winkelbeoordeling :
Bij about you heb je echt leuke koopjes van de duurste merken. Veel keus en heel vaak goedkoper. Je betaald geen verzendkosten en kan ook achteraf betalen. Super tevreden
Danielle Visscher  | 27/11/19  05:43:37 | Winkelbeoordeling :
super leuke kleding met brede keuze wn snelle bezorging. bestel hier regelmatig en altijd tevreden. ook goedkope spullen en een goede kwaliteit. ze hebben ook een goede app die het shoppn nog makkelijker maakt
Adje Meijers  | 25/09/19  07:04:10 | Winkelbeoordeling :
Bij About you vindt je een heel scala van bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Nike, Adidas enz. Vandaag besteld en je hebt het na 3 á 4 dagen in huis. Makkelijk betalen via IDEAL of achteraf. Een van de beste kleding webshops!!
Sanne Scheeres  | 06/09/19  16:56:02 | Winkelbeoordeling :
Na Zalando is About You mijn favoriete webshop om lekker te shoppen. Ze hebben alle bekende merken zoals Vero Moda, Superdry etc. Verzenden en retourneren is gratis en je hebt je bestelling ook redelijk snel in huis. Ook een pluspunt is dat je achteraf kan betalen. Zeker een aanrader!!
F. Vos  | 13/01/19  20:52:34 | Winkelbeoordeling :
Prima site met leuk (kleding) assortiment en aanbiedingen. We hebben voor onze zoon diverse kleding gekocht.Ondanks dat levering echter wel behoorlijk later was is deze site mede door de goede voorwaarden een aanrader voor iedereen!
Nines  | 07/04/18  10:13:27 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heerlijk om online te shoppen bij ABOUT YOU. Ik kan kiezen uit een ruim assortiment kleding en schoenen van topmerken zoals Anna Field, Diesel en Peter Kaiser. Verzending en retourneren is ook nog eens gratis. Mijn favoriete webwinkel !!!
Marianne Hiemstra  | 18/03/18  08:48:36 | Winkelbeoordeling :
Fantastische aankoop gedaan bij ABOUT YOU. Ik had in de winkels al dit model tas van Spikes and Sparrow gezien, maar ze hadden nergens de kleur die ik wilde. Bij ABOUT YOU hadden ze alle kleuren en leuk geprijsd ook nog. Gelijk lid geworden!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 30,00 CashCoins ONTVANG tot 30,00 CashCoins
visit register click click