ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Ailani Bouma  | 18/10/20  17:53:22 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke winkel waar je veel dingen voor weinig geld kan halen ik doe copsplay en haal daar vaak me dingen vandaag en soms is het nog beter dan als je het in een webshop duurder koopt en je krijgt een snelle cashback
Seyma Nur  | 09/10/20  15:02:09 | Winkelbeoordeling :
Beste app ooit, zo goedkoop als het maar kan en je krijgt nog is de leukste producten enige nadeel is dat het soms echt een tijd kan duren voor het thuis is! Verder top app
Marijke  | 13/10/20  20:41:50 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd bestel ik elke week wel iets bij AliExpress. De ene keer zijn dat knoopjes of stickers en de andere keer is het een t shirt voor mijn zoon of zijn het mondmaskers. Er is ruime keuze en het is goedkoop winkelen.
Céline Marsman  | 13/10/20  12:10:53 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met verschillende keuzes van over de hele wereld. Verzendkosten zijn iets omhoog gegaan bij veel verkopers, vergeleken met 1 a 2 jaar terug maar dit is nog steeds minimaal. Goed op de reviews van verkopers en van de producten letten!
Mia Verburg  | 11/10/20  06:11:22 | Winkelbeoordeling :
Als je geduld heb met je bestelling is het heel goed te doen om hier wat te bestellen. De prijzen zijn heel gunstig. Over het algemeen wordt er netjes gereageerd als je vragen heb. mijn bestellingen zijn tot nu toe niet allemaal aangekomen maar dat wordt wel netjes opgelost.
Loura De Weger  | 06/10/20  13:21:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een aantal jaren klant bij Aliexpress. Tot grote tevredenheid. Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad en dat terwijl ik er toch minstens een paar honderd aankopen heb gedaan. De kwaliteit is prima. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Ik beveel Aliexpress van harte aan!
Robin  | 06/10/20  11:40:01 | Winkelbeoordeling :
Spullen die je in hier in webshops vaak voor een veelvoud koopt. Kwaliteit moet je altijd controleren in reviews van andere kopers. Kan anders nog wel eens te wensen overlaten. Let ook op namaak artikelen. Goedkoop is vaak duurkoop/nep
Mar Meerman  | 05/10/20  22:53:01 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je van alles en veel meer bestellen. Soms duurt het wat langer voordat je het bestelde binnen hebt, maar meestal is het het wachten echt waard. Soms is de kwaliteit van een product niet echt geweldig, maar de prijzen zijn dan ook helemaal top!
patries peters  | 19/09/20  00:09:42 | Winkelbeoordeling :
Zoveel keuze, bedenk het maar en ze hebben het. Leuk shoppen voor aantrekkelijke prijzen. Levering ook redelijk snel en netjes verpakt. Heb je iets niet ontvangen, ben je niet tevreden over het product of is het defect? Met een berichtje naar de verkoper wordt het netjes geregeld, of je ontvangt een nieuw product of jr krijgt je geld terug.
Sjaak Hof  | 19/09/20  19:04:02 | Winkelbeoordeling :
een zeer uitgebreide webshop waar geen nee te koop is en daarbij zijn de meeste prijzen on Hollands en de de meeste spullen van redelijke kwaliteit is,echter de verzend tijdsduur niet goed of snel zijn.
Piet Vettel  | 17/09/20  07:19:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nog nooit problemen gehad met bestellingen van AliExpress. (75+ bestellingen). Soms lange levertijden maar daar kunnen de verkopers op AliExpress niets aan doen. Slechte reviews mbt levertijden negeer ik dan ook altijd.
Richard Storm  | 11/09/20  07:57:44 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is Aliexpress de webwinkel waar ik standaard op kijk als ik iets nodig heb. Ze hebben een gigantisch groot assortiment tegen hele scherpe prijzen. Altijd bezorgd volgens afspraak de ene keer een weekje langer wachten dan de andere keer maar altijd goed bezorgd.
Joanny Lips  | 10/09/20  13:26:49 | Winkelbeoordeling :
super leuke items voor weinig geld, je kan er van alles kopen van kleine items tot beautyproducten tot huis tuin en keuken artikelen. pas wel op! het kan een verslaving worden :-). verzending duurt wat langer dan gewoonlijk maar voor die prijs mag dat ook wel.
cindy linders  | 10/09/20  08:37:30 | Winkelbeoordeling :
HARTSTIKKE LEUKE SITE MET LEUKE, gekke en soms rare Cadeautjes! December komt eraan en op ali kun je goed leuke cadeautjes bestellen voor iedereen. Lekker goedkoop. Enigste puntje is dat verzenden wat langer duurt dat je het op tijd moet bestellen
Felicia Rotteveel  | 09/09/20  03:42:45 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel met genoeg leuke spullen voor jong en oud, zeker een aanrader als je wat langer kan wachten op spullen en je iets unieks wilt hebben het is altijd weer een feestje als de postbode voor je deur staat met pakjes van ali
Donald  | 26/08/20  12:29:41 | Winkelbeoordeling :
Winkel kwa prijzen niet slecht. Hou wel de verzend kosten zeer goed in de gaten zit nog al verschil in. Raad dit zeker aan. Dingen wat goedkoop lijkt verwacht niet teveel dan van de Kwaliteit. Deze winkel word zeker wel door mij aangeraden.
Daisy  | 23/08/20  21:33:25 | Winkelbeoordeling :
Webshop is goed te bereiken. Aan het begin even wennen waar alle opties staan en hoe het werkt. Vervolgens goed te overzien en alle producten die je zoekt zijn te vinden. Duidelijk foto's en beschrijvingen. Fijne pushmeldingen wanneer een bestelling is ontvangen en de verzending gereed is.
henny van der Westen  | 22/08/20  11:14:49 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop, koop er heel veel, het enige is dat je soms wat langer moet wachten, maar wel tegen een fractie van de prijs in een andere webshop, dus heb ik er dat graag voor over. Ik kan deze webshop iedereen aan bevelen.
Tako Henstra  | 26/08/20  06:50:26 | Winkelbeoordeling :
Wat een keuze soms gewoon teveel kwaliteit is als je goed zoekt en kijkt best goed. Helaas is de levertijd soms we lang en is de verwachte levertijd niet altijd accuraat ook wel eens in het voordeel. Ik blijf er lekker shoppen naar tevredenheid
Menno de Bruijn  | 24/08/20  18:20:23 | Winkelbeoordeling :
goede webshop zonder poespas.handig om zelf inkopen te doen unieke producten te vinden en daarna zelf te verkopen. in je eigen webshop of online ,nadeel is dat het door veel gedaan wordt. Ze geven duidelijk info
B. van der Meer  | 17/08/20  18:20:23 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is geweldig voor de kleinere aankopen, voor de hebbedingetjes, knutselspullen, kattenspeeltjes en andere prullaria. Grotere aankopen zou ik er niet doen, want als er iets niet goed gaat, dan valt het niet mee om iets te retourneren of een regeling te treffen.
anneke desse  | 18/08/20  00:29:52 | Winkelbeoordeling :
geweldig om daar te bestellen,is veilig en niet duur heb er zelf stoelhoezen gekocht. moest er wel lang op wachten in verband met de corona maar het staat geweldig.dus zou zeggendoen ga kijken ze heben er veel diverse spullen,van huishouden,keukenartikelen,spellen,kleding te veel op op te noemen
Ilja van lankveld  | 13/08/20  15:37:40 | Winkelbeoordeling :
fijne site. altijd leuke dingen in de aanbieding en niet duur. voor ieder wat wils en na een paar weken heb je het in huis. met een grote groep kun je korting krijgen en heb je weer wat bespaard en leuk
Frans van Deelen  | 10/08/20  16:26:11 | Winkelbeoordeling :
Goedkope spullen, maar yhelaas is de kwaliteit ook vaak erg goedkoop. Aliexpress is we; betrouwbaar. Als je er iets bestelt wordt het ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Als iets niet bevalt kan het altijd worden tergugestuurd en ontvang je redelijk snel je geld terug.
Barbara  | 07/08/20  16:22:57 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne winkel Belachelijke prijzen en 10000000 keuzes,Soms moet je wel erg geduldig zijn en maar afwachten of het binnenkomt maar tot nu toe heb ik alles wat ik besteld heb ook gekregen Je blijft daar shoppen dat is ook wel een beetje een nadeeltje
Bente Van der Steen  | 05/08/20  21:41:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 1 keer iete besteld en ben erg tevreden. Ik hoor vaak dat mensen niks thuisgestuurd krijgen als ze iets bestellen, maar ik heb mijn product al heel snel thuisgestuurd gekregen. Voor een paar euro ben ik blij met mijn aankoop.
FMYKR  | 29/07/20  07:31:18 | Winkelbeoordeling :
Paar keer iets besteld en alleen bij verkoper met veel goede recencies. Verzending en ontvangst van pakketje duurt vrij lang, maar als je daar van te voren rekening mee houdt geen enkel bezwaar. Je hebt goede kopersbescherming via Ali, zelf nooit problemen ervaren. Groot aanbod, kleine prijzen.
Jolan ten Bolscher  | 26/07/20  09:08:27 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress. Ik ben over het algemeen tevreden. De levertijd is soms ontzettend lang, maar dan ben je vaak wel veel goedkoper uit dan wanneer je het in een normale winkel in Nederland koopt. Ik winkel er graag.
Sandra van Corstanje  | 23/07/20  06:57:53 | Winkelbeoordeling :
natuurlijk een winkel met zeer leuke prijzen. kwaliteit laat soms wel te wensen over maar dat weet je vantevoren en daar is de prijs ook naar. Je moet wel rekening houden met een hele lange levertijd. verder wel een hele leuke winkel voor gadgets.
Kristal Knap  | 20/07/20  10:39:22 | Winkelbeoordeling :
ik vind AliExpress een erg fijne website, ze hebben goedkope producten met vaak goedkope verzending. contact loopt soms wel moeizaam en geld terugvragen duurt vaak erg lang. verzending zou soms nog wel iets sneller mogen.
Marianne Gommers  | 12/07/20  09:53:53 | Winkelbeoordeling :
Erg goedkoop shoppen. Voordat je iets koopt even kijken of het ook op AliExpress te koop is en meestal is dat zo maar wel stukken goedkoper. Nadeel lange levertjes
romy van praag  | 03/07/20  09:28:22 | Winkelbeoordeling :
Goede prijzen en goede producten, ik bestel hier vaak hot film wax voor echt een goedkope prijs. Ik bestel zeker vaker bij AliExpress De zending duurt wat langer dit komt omdat het product uit China komt
Wendy Te Hennepe  | 05/07/20  19:36:49 | Winkelbeoordeling :
Gigantische webshop! Vele malen goedkoper dan in Nederland. Levertijd duurt lang maar dat mag ook voor een lagere prijs. Wanneer een product beschadigd aan komt, kan er een dispuut aangemaakt worden en kun je een deel van de betaling terug krijgen
Denise  | 05/07/20  17:43:39 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een leuke winkel veel uit te kiezen heb veel spullen besteld. Veel wacht tijd tot je het krijgt maar vaak goede leuke spullen. Maar soms ook wel niet de beste. Wat ik besteld heb wel 90% was goed. Niet geschoten is altijd mis, het is het proberen Waard!
Dirk Kamminga  | 21/06/20  08:29:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke en vooral zeer voordelig, je kunt je helemaal uitleven voor een paar euro's. De kwaliteit is niet altijd zoals we gewenst zijn maar dat mag de pret niet drukken. Levertijd kan iets langs zijn maar is altijd leuk om op iets te wachten dat je op de kop heb getikt. Ga zo door.
anya de haas  | 18/06/20  16:51:40 | Winkelbeoordeling :
goedkoop goede service goede diensten/ leuke dingen voor leuke prijzen. wachttijd is ook niet lang. en kan je pakket volledig volgen tot ie in nederland is. netjes aangeven wat binnen is gekomen . goede overzicht
Emine Yilmaz  | 17/06/20  18:16:51 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit, en snelle bezorging. fijne en handige producten. shop daar altijd heel graag. raad het zeker aan , als je spullen nodig hebt. de bestelling was al binnen één week bezorgd. prijzen zijn goedkoop
Harry Spotter  | 13/06/20  17:21:43 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je op een heel goedkope manier aan producten komen, betrouwbaar, niet goed geld terug of het product niet ontvangen, ook geld terug. Je moet wel een beetje meer geduld hebben als bij andere webshops, product komt meestal na 3 weken aan, prima dus!
Michèlle Van Zadelhoff  | 06/06/20  17:08:32 | Winkelbeoordeling :
Alhoewel ik de eerste keer dat ik wat bestelde toch wel wat sceptisch erover was kan ik toch zeggen; top! Het is even erop wachten, maar wat de prijs betreft is dat het zeker wel waard. Ik ben blij met mijn aankoop, en zal zeker vaker nog wat bestellen.
Samantha van Haalen  | 05/06/20  01:42:39 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke site waar je echt van aĺles op kunt vinden voor een leuk prijsje. Ik vind het zelf altijd leuk om bij de make-up te kijken, en de sieraden. Soms zijn de leveringstijden wel lang, maar daar zijn de prijzen ook naar.
phoebe barr  | 05/06/20  00:47:10 | Winkelbeoordeling :
meestal snel maar soms valt het tegen kwaliteit verschild erg en verzend kosten ook er staan veel producten dubbel op voor verschillende prijzen en soms krijg je iets wat totaal niet op de foto of advertentie lijky
Peter van Eekeren  | 04/06/20  17:11:19 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spulletjes voor een scherpe prijs. Heel veel keus in electronics, gadgets, accessoires auto en motor. Soms even geduld hebben met de verzending en helemaal met de coronacrisis, maar word beloond.
Karina  | 04/06/20  16:43:48 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met een grandioos groot assortiment. Over het algemeen goede producten. Ook de service is bijzonder goed. Wanneer ik iets nodig heb wat ik online wil of moet bestellen, kijk ik daar als eerste.
Sigvianca barbolina  | 29/05/20  13:10:40 | Winkelbeoordeling :
ben zeeer te vreden met AliExpress,want dingen zijn zeer goedkoop en daarnaast krijg je cashback op je Ipay account echt top,ik vindt dit echt een aanrader. voor mensen die veel/vaak online shoppen is dit echt een top ding.
Toon Diepstraten  | 28/05/20  16:43:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Ze hebben een fijne app waar snel te vinden is wat je moet hebben en de bestellingen zijn altijd goed geleverd al moest ik soms wel lang wachten maar dit werd vooraf al goed aangegeven
Gert R  | 29/05/20  06:37:02 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker goedkoop en ook nog nooit problemen gehad met de levering van de producten. Wanneer je een wat duurdere betaalmethode kiest heb je de producten ook lekker snel in huis. Ideaal als je er ook nog een cashback voor krijgt.
Menyhert  | 27/05/20  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is supergoedkoop, vaak veel goedkoper dan bestellen via gewone bedrijven. De kwaliteit is echter wisselend. Als je geluk hebt, heb je gewoon een goed produkt, maar het kan ook voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Met niet al te dure produkten kan je de gok wel wagen.....
judyta wrobel  | 26/05/20  17:45:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedkoop. Wel even geduld wan je moet lang wachten op je pakketje aangezien het uit China komt . Meestal als de maat niet klopt kreeg ik een andere gratis. Meestal geen verzendkosten of lage verzendkosten.
Anja Verslegers  | 26/05/20  13:15:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer te vreden over alliexpres vriendelijk mijn bestellingen zijn altijd goed aan gekomen snelle service ook niks op aan te merken ze antwoorden heel snel en zijn vriendelijk alleen de het verzenden van de pakjes duurt lang
Floortje Hack  | 26/05/20  08:58:11 | Winkelbeoordeling :
Via AliExpress nu al een paar keer goedkoop spulletjes kunnen bestellen die in andere webshops veel duurder zijn. De producten komen uit China, waardoor je soms een paar weken moet wachten voordat je je aankoop in huis hebt. Toch krijg ik het vaak sneller, dan de verwachte leveringsdatum.
marco Rampollo  | 24/05/20  08:20:53 | Winkelbeoordeling :
soms goedkoop,maar soms lijkt het goedkoop,duurt erg lang voor dat je artikel in huis heb,wel redelijk betrouwbaar,retour sturen artikel vaak onmogelijk vanwege de kosten,je kan ze telefonisch niet bereiken,wel via chatcontact
sonja van den beemd  | 24/05/20  13:08:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. veel winkels onder 1 dak. heel leuke aanbiedingen. Maar lees wel altijd goed de reviews van eerder verkopers. want niet alles is altijd wat het lijkt. alleen levertijd duurt soms lang soms gaat het snel. als er problemen zijn dan word het netjes opgelost en heb je zo jue geld terug
Miranda Kivits  | 22/05/20  14:03:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diversen aanbiedingen gekocht via Ali Express en was altijd zeer tevreden over wat ik gekocht had.Het enigste nadeel kan zijn dat het product niet zo snel geleverd kan worden,maar dat vind ik niet zo,n probleem.
saskia swaen  | 18/05/20  13:46:17 | Winkelbeoordeling :
goedkoop en alles komt netjes verpakt! Soms duurt het iets langer, maar de prijzen zijn zeer goed. Ik heb al heel veel dingen besteld, in verschillende catagorieen. En alles komt perfect aan. ik heb nog geen 1 keer gehad dat iets niet is aangekomen
Ireen Slootmaaker  | 19/05/20  09:07:21 | Winkelbeoordeling :
prima webshop waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. soms duurt het even voordat het in huis is, maar het kan ook zomaar zijn dat je het binnen 2 weken hebt. Komt het niet aan, doen ze er nooit moeilijk over om je geld terug te storten.
Jos Coenen  | 13/05/20  23:10:06 | Winkelbeoordeling :
Een prima webshop. Zeer veel keus. De levertijd is wel lang. Maar de prijzen zijn laag. En vaak zijn er geen verzendkosten. Een echte aanrader. Ook omdat je er achteraf kunt betalen. Ik heb er al vaak besteld. Met name elektronica en pc accessoires.
Gioia Huizenga  | 09/05/20  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Fantastische webwinkel! Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn natuurlijk net zo geweldig. Als je iets besteld heb ik het meestal na 2 weken al in huis. Mocht er iets fout gaan heb ik binnen een week mijn geld terug.
robin wijnen  | 10/05/20  19:48:57 | Winkelbeoordeling :
aliexpress is leuk voor kleine dingen waar de kwaliteit van de bestelde producten niet optimaal hoeven te zijn, kleding en of tunnels raad ik niet aan kwaliteit is slecht en betaal dan liever wat meer voor beter.
Leandros Van dongen  | 08/05/20  14:25:20 | Winkelbeoordeling :
leuke spulletjes. leuke gadgets. en na lang wachten komt het ook aan. meerdere malen al iets besteld. nu wachten op het volgende artikel. echt alles kun je vinden. van sokken tot onderdelen van een Nintendo ds. zeker een aanrader.
Steelo Brim  | 01/05/20  19:06:37 | Winkelbeoordeling :
Fijne website! Niet te duur en lage verzendkosten. Soms zit het niet mee en komt een pakje niet aan en af en toe klopt de foto niet met de werkelijkheid. Maar van alles wat ik besteld heb, zijn er maar weinig dingen die niet klopte of dus niet aankwamen. Ik blijf er bestellen in ieder geval!
Lian Vermeer  | 04/05/20  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen voor weinig geld soms lange wachttijden, maar dat is per winkel verschillend. Al verschillende aankopen gedaan, vooral Diamond painting. Erg leuk om te doen en heel rustgevend. Veel artikelen goedkoper dan in een reguliere winkel
Rolf Roffa  | 04/05/20  14:47:57 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is mijn favoriete winkel omdat ze altijd de beste en leukste acties hebben! Vaak goedkoper dan wish of andere webshops. Als je als verkoper koopt krijg je mooie kortingen! De MyFlavours korting komt er nog bovenop. Super fijn!
Margreet Rolink  | 03/05/20  17:10:12 | Winkelbeoordeling :
Vandaag weer goedkoope lampjes gekocht met batterijen! Nu met IPAY extra voordelig! Daarom koop ik iedere keer hier. Ik kreeg nu extra korting door een coupon. Binnen 1 week was het ontvangen en ben er erg tevreden over!
Christa  | 01/05/20  06:37:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen enkel probleem ondervonden, Duurt lang voordat je alles hebt ontvangen maar tegenover de prijzen die je betaald is dat natuurlijk bijzaak. ik heb mijn bestelling ver voor de Corona-crisis gedaan dus nu kan het uiteraard anders zijn.
Theo Jonker  | 28/04/20  21:19:00 | Winkelbeoordeling :
supergoedkoop spul hebben ze daar. bestel regelmatig wat bij hun. ik snap niet dat ze het zo ontzettend goedkoop kunnen leveren. voor zo weinig verzendkosten. werkelijk waar echt ongelofelijk hoor . super
Sylvia Lenting  | 26/04/20  14:43:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij aliexpres en heb er al heel veel gekocht, zoals bijvoorbeeld daimont painting, loep met lamp, smart horloge, en heel veel sieraden. Ze hebben er werkelijk alles en over het algemeen heel goedkoop. Echt een aanrader
Patty Groeneveld  | 26/04/20  04:30:29 | Winkelbeoordeling :
Bijna alles is vrij goedkoop vergeleken met de prijzen in Nederland. De webshop is makkelijk in gebruik, bied ook een hoop vergelijkbare producten. Wel even goed kijken of er nog verzendkosten bij het product komen.
jochem van sloten  | 23/04/20  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
hier kun je zowat alle artikelen vinden en ook heel goedkoop en je kunt het als ware niet bedenken of ze hebben het er wel dus bij deze die een goede webshop winkel die aliexpress als je iets nodig hebt dan vind je het hier wel en het is er in het algemeen goed betaalbaar wat je ook zoekt.
jeldau dijkstra  | 21/04/20  13:26:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele grote webshop en je kunt hier bijna alles vinden. De prijzen zijn heel laag, het duurt dan ook even voordat je je producten hebt, maar voor die prijs maakt dat niet zo veel uit. Je kunt ook heel makkelijk vergelijkbare producten zoeken, en zo nog wat geld besparen.
sjoukje hoekstra  | 17/04/20  08:21:42 | Winkelbeoordeling :
De prijs is het wel waard, niet alle producten zijn goed. Vaak kan ik het na 1 week weggooien, ook de wacht tijd is soms een paar maand. Aan de andere kant is het wel de moeite waard zo kun je een product wel mooi uit proberen.
tim wormgoor  | 15/04/20  08:13:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne site met een heel breed assortiment. Voor werkelijk ieder wat wils. Lage prijzen en bij het selecteren van Aliexpress shipping is het ook nog eens vrij snel binnen. Nadeel is dat ruilen en/of terugsturen niet mogelijk is.
Debbie Ceylan-stek  | 10/04/20  10:14:24 | Winkelbeoordeling :
Heel goed en goedkoop, ruime keuze.Soms lange overeenkomst duur.foto en werkelijk niet altijd hetzelfde.Als je een klacht heb dan storten zij het bedrag terug.Dat vind ik wel een goede service.Je heb voor weinig geld een leuk product.
Carla Visser  | 08/04/20  17:01:52 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een fijne online winkel waar je bijna alles kunt krijgen. Prijzen bij AliExpress zijn vaak stukken goedkoper als andere online winkels. De verzendkosten zijn schappelijk soms helemaal gratis. De service is ook goed mocht je een probleem hebben met het product kun je de verkoper mailen en een geschil openen. Ook snelle cashback dus toppie.
Mandy  | 04/04/20  16:22:33 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met veel variatie in de producten. Altijd goed geleverd en verpakt. Wanneer een product door omstandigheden niet aankomt kan je een dispuut openen, op deze manier krijg je altijd netjes je geld terug.
Berry Stevens  | 02/04/20  18:56:41 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je zoveel leuke dingen en originele spullen en ook nog eens niet duur de producten zijn er vaak eerder dan gepland het is een echte aanrader voor jong en oud ,echt voor ieder is er genoeg te vinden bij AliExpress!
Bjorn  | 31/03/20  11:52:31 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een fijne site je kan er makkelijk van alles op vinden van kleding tot elektronica ook is het goedkoop waardoor het voor iedereen betaalbaar is alleen je moet opletten wat je besteld want soms is het nep merk en kan het door de douane tegen gehouden worden als vervalsing
Ferry Swinkels  | 31/03/20  16:24:24 | Winkelbeoordeling :
Je kunt prettig shoppen bij AliExpress, duidelijke website en zeer goedkoop. Spullen snel geleverd, vaak sneller als vermeld. Veilig betalen en goede service en klantbescherming. 1 of 2 weken wachten maar dan heb je de producten wel veel goedkoper dan in de winkel.
 | 31/03/20  07:05:25 | Winkelbeoordeling :
Hele goede site. Je kunt er van alles bestellen, echt alles. Het is super goedkoop en nog goede kwaliteit. Alleen de verzend kosten zijn af en toe heel erg lang. Kortom echt een top webshop raad ik aan
Robin van den Herik  | 29/03/20  12:55:48 | Winkelbeoordeling :
Je kunt verschillende producten voor heel weinig geld kopen. Wel kan dat er voor zorgen dat de kwaliteit niet altijd helemaal goed is. Ook moet je altijd bij kleding naar de maat tabel kijken zodat je niet een te klein kledingstuk koopt.
Belinda  | 29/03/20  14:47:44 | Winkelbeoordeling :
Ben heel te vrede met Ali express, ze hebben zo veel uit zoek en zo veel mooie lage prijzen en dat ook nog eens over het algemeen goede kwaliteit, hele goede service, komt het niet aan of is het onvoorzien kapot dan geld terug
Renske Van Slooten - van der Wal  | 26/03/20  16:18:47 | Winkelbeoordeling :
Helaas duurt het vaak lang voor de bestelling er is en klopt de omschrijving van het product niet. Het terug sturen is ook niet al te makkelijk. Doordat je met een buitenlandse appt is de communicatie van niet goed.
Hans Kazan  | 23/03/20  14:00:15 | Winkelbeoordeling :
Van kleine dingetjes tot grote dingen. Allemaal aparte spullen die je in Nederland nergens kunt vinden. Het enigste minpuntje is de langere bezorgtijd, aangezien het uit China moet komen, prima webshop!
Kees Veerman  | 22/03/20  16:15:35 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij AliExpress. Zeer groot assortiment en vrijwel altijd de laagste prijs. De enkele dagen bezorgtijd neem ik op de kooo toe. Ook nog nooit problemen met de duane gehad gelukkig! Kortom Super!
anne postanus  | 17/03/20  15:34:59 | Winkelbeoordeling :
Goeie site! Producten zijn van goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Levering altijd binnen een maand! Ik bestel hier vaak verschillende producten en ben altijd tevreden!! Het contact met de verkoper verloopt altijd soepel! Zeker een aanrader!
Elizabeth van Went  | 13/03/20  22:52:43 | Winkelbeoordeling :
Ben blij dat aliexpress bestaat. De producten zijn goedkoop, vaak dezelfde producten als in Nederland. Soms duurt het lang, eer een artikel arriveert in Nederland, maar dat heb ik er wel voorover. Heb er al heel veel besteld en negen van de tien keer, erg tevreden
Tine Cnos  | 15/03/20  09:39:27 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk bestellen, het duurt iets langer maar dat is geen probleem. Van te voren weet je wel als je iets nodig bent en dan bestel je het maar iets eerder. Tot nu toe altijd perfect geleverd. Het scheelt behoorlijk in prijs.
Sjaak Swart  | 13/03/20  11:27:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke website van AliExpress om leuke deals te vinden voor jong en oud. Ben je opzoek naar betaalbare producten en die ook nog snel geleverd worden, dan zit je hier bij AliExpress.com zeker goed. Veel keus uit diverse categorieën, van consumenten elektronica tot sport artikelen.
Samantha  | 13/03/20  01:01:29 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een aanbieder van een ongelooflijk ruim assortiment. Deze Chinese webstore is echt super. Heel goedkoop en je kunt er uren rondkijken op zoek naar iets wat je altijd al had willen hebben. De betaling en verzending verloopt altijd prima.
Nathaly Schilder  | 11/03/20  22:10:14 | Winkelbeoordeling :
Hebben veel artikelen, dus veel keuze, vaak ook goedkoop, al veel besteld bij alieexpres en ben vaak tevreden, soms duurt het wel heel lang voordat je je bestelde artikel ontvangt. Toch blij met Alie!
Tine Van Oene  | 11/03/20  07:19:59 | Winkelbeoordeling :
Heel veel verschillende spullen leverbaar voor een klein bedrag. De levertijden zijn enorm verschillend maar wel de moeite waard. Vooral veel foto spullen aangeschaft via ali express en ben ik tevreden mee.
Henri van Heijningen  | 10/03/20  18:16:10 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al een aantal keer via AliExpress mogen bestellen en het is, bij ons tenminste, altijd goed gegaan. Wij hebben wel gehoord dat het bij anderen mis ging. Ja het kan gebeuren dat er een container overboord gaat.
gerry van dinther  | 10/03/20  19:02:01 | Winkelbeoordeling :
AliExpress Wat een leuke site is dat alles is er te koop . Voor de kinderen auto of tuin in de keuken slaapkamer of huiskamer alles is er . En wel zo goedkoop het duurt dikwijls wel wat langer dat het in huis is.
nicole wenneker  | 06/03/20  14:38:40 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop. fijne ervaring mee. bestellingen komen goed aan. heel veel keuze in het ruime assortiment. makkelijk contact met de verkoper. vooral voor veel hebben dingetjes kleine prijzen. spaarsysteem met munten voor leuke korting
Esther Smink  | 04/03/20  14:18:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al erg vaak via Aliexpress besteld en dit is mij altijd goed bevallen! Wanneer er wel een probleem was met een bestelling werd dit altijd goed opgelost of kreeg ik mijn geld terug. Al met al, top!
Mandy Kramer  | 03/03/20  22:24:53 | Winkelbeoordeling :
Wat is Aliexpress toch een leuke veelzijdige webshop je kan hier echt alles vinden .Ik heb zelf niet zo veel geld te besteden en bij Aliexpress vind ik bijna alles wat ik nodig heb tegen een lage prijs .
Laura Niesse  | 29/02/20  18:44:51 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is heel handig, goedkoop en redelijk makkelijk in gebruik. Door even goed te zoeken kan je producten vinden tegen een lage prijs. Wel is de verzending onduidelijk. Vaak een goedkoop product met veel verzendkosten, of een duurder product zonder verzendkosten. Daarnaast is de levering wat langer, maar dat is logisch.
Flash Gordon  | 24/02/20  16:58:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij AliExpress omdat het zo goedkoop is, de ene keer is het er snel in een week en soms moet je wat langer wachten, ik bestel behoorlijk veel op AliExpress, alles is nog altijd goed geregeld, wanneer het product niet aan kwam kreeg ik mijn geld terug. De service is heel goed!
Kyra van der Sluis  | 24/02/20  15:07:42 | Winkelbeoordeling :
Heeel veel keuze via deze chinese website. Van kleine dingentjes tor grote dingen. Allemaal aparte spullen die je in Nederland nergens kunt vinden. Het enigste minpuntje is de lange bezorgtijd, aangezien het uit China moet komen. Soms zijn de artikelen in het echt ook anders dan op de afbeeldingen aangegeven.
lily debije  | 24/02/20  01:30:55 | Winkelbeoordeling :
Heel handig en goede kwaliteiten. Soms duurt het wel lang voordat de producten binnen zijn maar het is het wachten waard
 | 22/02/20  11:10:22 | Winkelbeoordeling :
hele fijne webshop met vele artikelen voor een zeer scherpe prijs. ook een goede klantenservice. de levertijd kan wel lang zijn, maar als je geen haast hebt dan is het wel voordeliger om via deze site iets te bestellen. echt een aanrader
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
visit register click click