ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Joke van Uffelen  | 09/12/19  17:57:08 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress is nagenoeg alles tegen veel lagere prijzen te koop dan de prijzen in Nederlandse webshops. Bedenk wel: 1. Je moet een tijdje wachten tot er wordt afgeleverd. 2. De kwaliteit is niet altijd zoals we in Nederland gewend zijn. 3. Communicatie verloopt soms wat moeizaam.
Jacob Smeets  | 06/12/19  16:11:18 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een ongelooflijk goedkope website.Hier kun je werkelijk van alles wat mogelijk is kopen.de bezorging duurt even,maar dan heb je ook wat voor je geld.bedrijf is gevestigd in China,vandaar de levertijd.Een onovertrefbare website,zeer aan ta bevelen.
catharina van lieshout  | 09/12/19  18:59:40 | Winkelbeoordeling :
Heb al verschillende keren bestelt bij Ali. soms moet je er lang op wachten maar het is de moeite waard. alles is echt goedkoop en de kwaliteit is ook heel goed. vooral hoesjes vóór je telefoon. 10 punten voor Ali express
Mandy van Binsbergen  | 04/12/19  13:25:43 | Winkelbeoordeling :
Ik benber al lang lid van en heb al heel veel besteld. Lekker goedkoop en redelijk op tijd bezorgd. Op de app van Ali express zelf kan je punten sparen voor leuke kortingen. Vaak ontvang je ook zomaar korting coupons. Makkelijke zoekfuncties zodat je de goedkoopste eruit kan kiezen zonder verzendkosten. Een echte aanrader om hier op deze app even een kijkje te nemen.
 | 30/11/19  14:01:34 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een makkelijke app waarbij het goedkoop is. verzendkosten kosten soms meer dan het product zelf. Het is ook makkelijk dingen kopen via AliExpress je hebt binnen een paar seconden betaald.
Shevenna Selder  | 08/12/19  15:34:57 | Winkelbeoordeling :
Als iets leuk is . Dan is het rond snuffelen voor de leukste mooiste grappigste spulletjes . Voor een lage prijs . Ik koop regelmaat haarstiekjes haarklemmetjes . Maar ook leuke dingen voor de kinderkamers . Stickers speelgoed. Tot nu toe ook altijd alles binnen gehad.
Cindy  | 07/12/19  19:08:12 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webshop met wat lange levertijd omdat de leveranciers zich in China bevinden. Maar er wordt altijd geleverd en in de gevallen dat dit niet zo was heb ik netjes mijn geld terug ontvangen. Wel opletten niet boven de 23 euro te bestellen omdat je dan mogelijk douanekosten etc moet betalen.
Ibra Mizorai  | 07/12/19  06:06:40 | Winkelbeoordeling :
Zo'n goedkope winkel heb ik nog nooit meegemaakt! Verzending duurde wat langer maar dat bleek al uit de reviews. Zeker voor de prijs prima levering. Kwaliteit is conform verwachting. Ik zou het zeker vrienden aanbevelen!
Naftali Porier  | 06/12/19  19:37:10 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress heeft echt een mega aanbod en de prijzen zijn een stuk lager dan menig ander webshop. Het is wel aan te raden om eerst de product beoordelingen te checken, maar daarna kan je gewoon heerlijk shoppen
john Duivesteijn  | 03/12/19  10:36:48 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd weer een feest om in de app.van AliExpress op zoek te gaan naar leuke wannahaves voor een klein prijsje. ikzelf heb overwegend goede ervaringen met de kwaliteit van de artikelen en de snelheid van het bezorgen.
Stanja Ruiter  | 03/12/19  10:05:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb regelmatig wat besteld bij Alie Express. Alles is erg goedkoop waardoor de kwaliteit niet altijd even goed is. Maar over het algemeen is het prima.
Aleyna Erdogan  | 03/12/19  19:46:14 | Winkelbeoordeling :
I loveeeee aliexpress!!! Ik bestel er super vaak en alles wat ik tot nu toe gekocht heb is allemaal super fijn en mooi, goed naar de recensies kijken en dan komt alles goed. Super goedkoop en de kwaliteit vind ik ook goed
John Chin Fo Sieeuw  | 04/12/19  11:09:30 | Winkelbeoordeling :
deze webshop is een van mijn favorieten altijd de goedkoopste, soms iets langer wachten op je aankoop maar dan heb je ook wel iets! zeker een aanrader ik zal verder shoppen op deze site als er iets mis is dan kun je altijd de verkoper mailen
Belinda Duine  | 29/11/19  09:16:02 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om te zoeken en te kopen, heel veel verschillende spullen en als je goed ziek voor mooie prijzen, service is goed, want komt het niet aan dan krijg je zonder probleem je geld terug, dus geen risico
Ingeborg Stekelenburg  | 23/11/19  18:43:09 | Winkelbeoordeling :
War kan ik zeggen over ali: heerlijk winkel. Snelle levering, kleding valt over het al gemeen wat tegen. Maar vind het heerlijk om hier te shoppen. Koop hier regelmatige speelthes voor poezen, diamant painting en andere zeer leuke dingen. Zal ook nog veel bij Ome Ali op de website te vinden zijn
 | 23/11/19  15:38:56 | Winkelbeoordeling :
Tientallen artikelen besteld, alles goedkoop en goede kwaliteit. Behalve 1 geen douane of BTW hoeven te betalen. Hele goede communicatie met aangesloten winkels en afhandelingen van geld is goed. Toch wat spannend en leuk dat bestellen en ontvangen helemaal van artikelen helemaal van de andere kant van de wereld. Ik raad Ali zeker wel aan om daar te shoppen, wel goed de recensies van artikelen en kopers doornemen.
Charmelle Pazcoguin  | 26/11/19  13:36:30 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf! Goedkoper dan Wish. Vriendelijk en betrouwbare site. Veel sorten van artikelen. Goede service. Duidelijk en precies traceren. Beter dan andere online winkel. Sneller service dan verwacht.
Chris Meeuwissen  | 20/11/19  11:49:16 | Winkelbeoordeling :
goede site met leuke betaalbare spullen. verder duidelijk hoe je iets moet bestellen en wanneer je de spullen geleverd krijgt. alleen jammer dat de levertijd soms erg lang is. ook handig dat je je spullen kan volgen tijdens de levering.
Steelo Brim  | 15/11/19  20:55:40 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe is altijd alles aangekomen van AliExpress, aangegeven levertijd wordt nagekomen of soms zelfs eerder, goed verpakt en ontvangen zonder beschadigingen, betaling via Ideal nooit geen problemen mee gehad en order zijn prima te volgen via je account onder 'bestellingen'.
Rein Weele  | 17/11/19  05:20:21 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een fantastische online winkel voor alles en nog wat fantastisch goede kwaliteit en lage prijzen gewoon fantastisch goed kwaliteit goede maar het. afleveringen van producten wil nogwr wel eens lang duren
Mandy Kramer  | 15/11/19  21:20:25 | Winkelbeoordeling :
Wat een leuke uitgebreide website heeft AliExpress,voor ieder wat wils .Ik heb al zoveel telefoonhoesjes besteld op AliExpress en stukken goedkoper dan op andere website en gewoon goede kwaliteit ,en vaak geen of nauwelijks verzendkosten .
Jamilla Rili  | 13/11/19  22:33:24 | Winkelbeoordeling :
top echt een goede website alleen duurt het wel lang voordat je spullen binnen hebt dus als je het snel binnen moet hebben zou ik het niet doen voor de rest hele leuke producten en leuke gadgets toppie
Rosita Engelkens  | 12/11/19  19:00:03 | Winkelbeoordeling :
Ik mag graag aankopen doen bij Aliexpress. Het duurt wel even voordat je spullen ontvangt maar het komt altijd netjes aan. Ik koop eigenlijk maandelijks wel iets bij aliexpress. Heb er al kleding , schoenen of mooie muurstickers al besteld. Naja het is gewoon allemaal leuk spul hihi
stef stooker  | 13/11/19  06:06:50 | Winkelbeoordeling :
Ali expres Is een leuke webshop ze hebben er van alles wat van kleding tot keukendingetjes telefoon hoesje tot dierenkussen en ga zo maar door tegen hele leuke goedkope prijzen. Ik kan er altijd wel iets vinden En 't wordt ook naar je huis toegezonden
Ellis Stappenbeld  | 11/11/19  16:03:29 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, met veel dingen die ik soms nodig ben. Verzending is meestal top geregeld bij de verschillende webshops. De ene webshop is de andere niet dus er zit wel veel verschil in de verzending, maar tot nu toe nog nooit problemen gehad met kapotte artikelen oid
Hulya Wolters  | 10/11/19  12:48:03 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je echt leuke spullen kopen tegen een zeer lage prijs en niet te onderscheiden van andere websites die dezelfde spullen verkopen voor meer geld. Dus zeker een aanrader voor iedereen die niet veel te besteden heeft
Aad van Meurs  | 11/11/19  11:52:52 | Winkelbeoordeling :
Het heeft even geduurd maar dan ontvang ik mijn gesploze riem eindelijk toegestuurd. Waar beloofd was dat deze binnen zes weken zou plaatsvinden werd dit acht weken. Maar goed, de riem is er. En..hij voldoet. En dar gaat het om.
danielle maas  | 09/11/19  19:47:11 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met voor ieder wat wils. Voor elke portemonnee. Verschrikkelijk veel keuze met en zonder verzendkosten. Mocht het niet aankomen kun je een geschil openen en wordt het geld op je rekening terug gestort. Top service!
Monique van der Zanden  | 06/11/19  20:22:54 | Winkelbeoordeling :
Na toch een keer overstag te gaan iets besteld bij AliExpress , ik was een beetje huverig maar mijn dochter wilde perse die oortjes .moet zeggen het duurde wel langer maar alles prima geleverd
M Brouwers  | 06/11/19  07:34:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een leuk aanbod wat ze hebben aan ruime artikelen. De artikelen zijn t van mooie en goede kwaliteit. Helaas komt niet alles aan wat je besteld, ook is alles erg lang onderweg, soms moet je maanden wachten voordat je het krijgt. Wel is het goedkoop.
Harry Webber  | 04/11/19  11:29:25 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een prima shop met heel veel verschillende verkopers met een zeer uitgebreid assortiment. communicatie hangt af van de verkoper. productkwaliteit is over het algemeen goed, wel wat langere levertermijnen, maar veel dingen voor leuke prijsjes, echt een aanrader!
Ronnie van Gellecom  | 03/11/19  11:49:53 | Winkelbeoordeling :
Bestel al enige tijd via AliExpress en altijd tot een correcte levering gekomen. Ook de producten zijn van goede kwaliteit. Wil je goed kwaliteit voor weinig geld? AliExpress is je leverancier. Altijd een correcte levering ontvangen.
Femke Hommes  | 02/11/19  15:56:49 | Winkelbeoordeling :
Het is een leuke website. Veel keuze en voor kleine prijsjes. Lang wachten. Maar daardoor altijd weer een leuke verassing bij de post. Zo kán ik voor mijn zoontje leuk speelgoed bestellen zonder er een hoge prijs voor te betalen.
Nancy Van der zee  | 01/11/19  14:15:20 | Winkelbeoordeling :
Wat veel artikelen en wat tof dat het vaak geen verzendkosten heeft dat is toch ongelofelijk. als ik hier in nederland iets bestel of laat versturen kost het altijd geld tja je moet even geduld hebben maar het is de moeite waard
Eric von Liebenstein  | 04/11/19  12:08:28 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen gehad met de bestelde artikelen. Maar wel dat het soms wat lang kan duren voor je het ontvangen hebt. Maar in het algemeen zeer tevreden over hun en hun website.hoop snel weer te bestellen aangezien de feestdagen eraan komen
Jacks Teller  | 30/10/19  20:43:22 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress heb je doorgaans een goede prijs-kwaliteit verhouding wel jammer dat het soms zo lang duurt maar daar is de prijs ook naar dus dat neem ik op de koop toe. Heel veel keuze uit heel erg veel verschillende artikelen. Leuke webshop om door heen te bladeren!
Yvonne  | 27/10/19  12:14:04 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst besteld bij Ali. Veel goedkope producten, maar waar is nu het beste bestellen? Heb 2 producten gekocht, betaling ging ook makkelijk. Maar heb maar 1 product ontvangen. Mijn nog weinige kennis van Ali draagt niet bij om te gaan kopen, ook de lange levertijd vind ik een nadeel.
Alberdina Lipsius  | 25/10/19  10:56:43 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heerlijke winkel goedkope artikelen wel.erg krappe maatjes dus moet goed op de maat letten lange tijd onderweg alle soorten spullen voor Maar prikkie geweldig ook makeup kleding schoenen gezichts producten
Ilona van Veenendaal  | 24/10/19  19:52:22 | Winkelbeoordeling :
slechts 1 nadeel te bedenken, de verzendtijd, verder alleen maar plus. Wat je ook bedenkt Ali heeft het en echt voor de meest lage prijzen. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar van alles en bv op een budget een leuk verjaardagsfeest wilt organiseren.
Lachmipersad Tedjai  | 23/10/19  19:49:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering , zoals beloofd ( 4-7 dagen vanuit Tsjechie ) en na 5 dagen had ik mijn bestelling , een complete set draadloze microfoons al . Grote verscheidenheid van goede artikelen en niet duur.Echt een aanrader.
Peter Voogt  | 23/10/19  08:20:58 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is het allergrootste online platform voor al jouw goedkope internetbestellingen. Je moet wat geduld hebben omdat de verzendduur lang kan zijn, maar je vindt jouw bestelling nergens goedkoper.
Esther  | 22/10/19  22:19:39 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webwinkel. Als het artikel beschadig of defect aankomt krijg je gewoon je geld terug. Het is lekker goedkoop alleen moet je er langer op wachten. Soms krijg ik producten thuis met het h&m label.
Elsje  | 18/10/19  14:31:51 | Winkelbeoordeling :
Leuke voordelige online shopAls iets niet aankomt of kapot is bij bezorging krijg je je geld gewoon terug .Als je de moeite neemt om prijzen te vergelijken en reviews te lezen kan je goed slagen .Je moet soms wel lang wachten .
 | 20/10/19  22:54:32 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke webshop met een heel breed assortiment aan verschillende catogorie aan artikelen redelijk snel geleverd is wel van goedkopere artikelen het is niet zo als in nederland dit zijn de goedkope artikelen
Koopies  | 19/10/19  14:48:18 | Winkelbeoordeling :
Is aliexpress vertrouwbaar ? Daar heb ik het goede antwoord voor! Ja! Nee echt je besteld je krijgt je bestel code Die voer je online in en dan kan je zelf mee kijken Is het niet op tijd binnen Dan stuur je een bericht naar de klantenservice En dan krijg je jouw geld helemaal terug.
 | 19/10/19  18:31:23 | Winkelbeoordeling :
een paar weken geleden voor het eerst besteld via Ali express, in het begin was ik nogal sceptisch over de kwaliteit die ik zou kunnen verwachten voor zo weinig geld, maar ik moet zeggen dat ik blij verrast ben
Joons  | 17/10/19  20:29:54 | Winkelbeoordeling :
Heel veel leuke spulletjes! Betrouwbare site. Het duurt even voordat je je bestelling thuis hebt, maar goede ervaringen met de producten. Als er een bestelling niet (goed) aankomt krijg je gemakkelijk je geld weer terug na contact met de verkoper.
Minakshi Soekhoe  | 17/10/19  14:00:22 | Winkelbeoordeling :
de beste artikelen voor de allerbeste prijs! deze webshop is in een jaar tijd zo gegroeid dat het bijna niet te geloven is. ben blij dat het er is en dat mensen er ook super blij mee zijn..een absolute aanrader!
Melody  | 16/10/19  14:06:01 | Winkelbeoordeling :
Ali Express had er nog niet over gehoord. Me vriendje vertelde erover en ben de app gaan loaden heb veel leuke goedkopen spulletjes gezien.Heb ook wat dingen besteld snoep winkeltje voor goedkopen leuke spullen!
Manuela V Renswoude  | 16/10/19  20:17:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu een paar keer wat besteld bij AliExpress en ze hebben echt vanalles te koop voor goedkope prijzen en ik ben de keren dat ik daar wat besteld heb telkens tevreden geweest t enige nadeel is dat je soms erg lang op je bestelling moet wachten
Nicky Sumopawiro  | 16/10/19  05:56:03 | Winkelbeoordeling :
Deze site is zeer goedkoop, en ze hebben er van alles,van kleding tot elektronica,en accessoires.het enige minpunt is de levertijd.Deze is minimaal 2 weken. Voordeel is wel dat je geen verzendkosten betaald.
Sabrina Vermeulen  | 16/10/19  10:29:28 | Winkelbeoordeling :
Goedkope site, met heel veel keus ze verkopen er alles. Ik koop vaak dingen bij alie express het duurt altijd wel paar weken voor je,je spullen hebt maar het is wel goedkoop. Niet alles is top kwaliteit maar dat kan ook niet voor zo weinig geld
Roelfiena Aukema  | 08/10/19  18:13:33 | Winkelbeoordeling :
helaas net altijd even goede ervaringen met Ali; de kwaliteit van de producten laat wel eens te wensen over. De prijzen zijn natuurlijk altijd leuk en ook de levering gebeurd vlot. Dure producten zal ik i.v.m. kwaliteitsproblemen niet gauw kopen
Miranda Terschegget  | 05/10/19  15:38:37 | Winkelbeoordeling :
Erg leuk om te winkelen als je geen haast hebt. Groot assortiment, leuke acties en mooie prijzen. Je kunt altijd kiezen voor gratis verzending. Verder zeer goede service, altijd, niet goed geld terug.
Joey D.  | 06/10/19  21:00:05 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedkope en leuke spulletjes te scoren. Koop meestal dingen waar ik geen verzendkosten voor hoef te betalen en anders is het ook maar een paar euro. Service is altijd wel goed, pakketjes komen altijd wel aan en mocht er iets mis zijn, heb ik altijd mijn geld teruggekregen.
sjoerd krul  | 04/10/19  15:45:49 | Winkelbeoordeling :
ik vind ali expres erg leuk je kan er de leukste dingen kopen ik heb de prijzen vergeleken wat het in de winkel in nederland kost is het veel goedkoper en de verzend kosten hoef je niet tebetalen binnen een paar weken heb je het in huis en goede kwaliteit
Lieke Rijkhoff  | 05/10/19  11:11:00 | Winkelbeoordeling :
op AliExpress kun je bijna alles vinden. prijzen zijn erg laag, de kwaliteit is daar door meestal ook niet erg hoog. het duurt soms erg lang voor dat de producten binnen zijn. wel erg leuk om sommige producten te proberen.
Petra Ommen  | 03/10/19  12:05:02 | Winkelbeoordeling :
Lekker goedkoop, veel keus. Kwaliteit is wel wat minder dan in Nederland, maar in verhouding met de kosten is de kwaliteit ok. Sommige leveranciers zijn echt snel met leveren. Andere nemen de 6 weken wel erg nauw. Over het algemeen ben ik erg tevreden.
Els Jonker  | 03/10/19  18:49:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met ontzettend veel hebbe dingetjes. Niet duur en een enorme keuze. De levertijd verschilt enorm, maar dan heb je ook wel een goedkoop atikel voor. Echt een aanrader als je op zoek bent naar iet aparts.
lion van der wens  | 02/10/19  18:08:20 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress wat een leuke webshop is dat . Wat je ook zoekt alles hebben ze daar . Het kan ook wel eens heel goedkoop zijn . Het enigste nadeel is dat je wel heel erg lang moet wachten op je bestelde artikelen.
Samantha Elbrink  | 02/10/19  14:43:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel heel erg veel producten en ook nog eens heel goedkoop. En het mooiste van alles is dat ik keuze heb uit duizenden producten bij aliexpress. De webwinkel opzich is suppermakkelijk in gebruik en alles is duidelijk omschreven. Ik zou zeggen, kijk zelf eens op aliexpress!!
DIANA Lenting  | 02/10/19  14:04:34 | Winkelbeoordeling :
AliExpress vind ik in 1 woord geweldig. Hier kan je dingen kopen die elders veel duurder zijn. Duurt wel langer voordat je je bestellingen ontvangen hebt, maar dat maakt mij niks uit. Wel verslavend
Ilja Van bremen  | 01/10/19  17:57:13 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is werkelijk waar een supergeweldige website waar je allerlei mooie artikelen kunt kopen voor erg grappige prijzen. Dus twijfel niet langer en bestel snel je leuke artikelen bij deze geweldige site.
P.A.M Wokke  | 28/09/19  08:09:29 | Winkelbeoordeling :
super online winkel. alles te koop voor zeer lage prijs. alleen verzending duurt soms lang. maar dit weet je van tevoren en kan je dus rekening mee houden. producten over het algemeen van goede kwaliteit.
Nienke Wormgoor  | 27/09/19  22:31:11 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer hier wat besteld. De prijs is heel goed. Producten de ene keer goed de andere keer minder. Snelheid van leveren, soms snel. maar soms duurt het ook heel lang.Alles komt afzonderlijk, soms wel 4 pakketjes in de week. Dagelijks. Dit zou wel samengevoegd kunnen worden.
Lars Van Leeuwen  | 28/09/19  16:31:14 | Winkelbeoordeling :
Goede service voor een lage prijs. Verder ook een heel groot en breed aanbod van artikelen. Alleen je weet nooit wanneer het bezorgd wordt
susanna Zeeman  | 23/09/19  09:43:39 | Winkelbeoordeling :
Bij Aliexpress heb je een keuze uit veel uiteenlopende artikelen. Van kleding tot hobby artikelen. Heel veel keus. Je moet alleen goed kijken naar de juiste maat,de levering is vrij snel heb er geen problemen mee gehad
Anique Stuursma  | 26/09/19  18:43:24 | Winkelbeoordeling :
ik bestel al jaren bij aliexpress.je krijgt veel voor weinig geld. je kunt echt alles vinden van pennen tot telefoons ik koop er vaak kleding voor mijzelf en mijn dochter. Omdat ik er al jaren koop zijn mijn bestellingen al binnen zes week binnen , Echt een top webwinkel
Ilonka  | 26/09/19  10:05:08 | Winkelbeoordeling :
een websites vol koopjes met zeer lage prijzen. groot assortiment producten en word ook goed beoordeelt. heb 1x eerder hier besteld en werd netjes geleverd en kwam overeen met de productfoto. zal zeker vaker bestellen
Fred Bonaparte  | 23/09/19  07:43:07 | Winkelbeoordeling :
Goedkoop shoppen bij AliExpress en er is heel veel keus, tenminste als je de eventuele douanekosten niet hoeft te betalen! De levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is oké. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden.
Lore Palmaerts  | 27/09/19  08:08:20 | Winkelbeoordeling :
Je kan er alles vinden wat je zoekt, kledij, schoenen, decoratie, werkgerei, meubilair, elektronica, alles wat je kan inbeelden. Steeds aan lage prijzen en weinig tot geen verzendkosten! De levertermijn ligt gemiddeld wel tussen de 2 en 3 weken, soms zelfs meer maar dat geven ze op voorhand aan.
Bianca Leendertz  | 23/09/19  11:09:43 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke webshop waar ik tot nu toe alles kan vinden wat ik zoek, van diamond painting tot nagellak en handwerkmaterialen
Monique  | 21/09/19  16:10:09 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress, wat een uitkomst is dat zeg. Super afwisselende site met super-goedkope artikelen. Wel moet je gemiddeld een week of vier geduld hebben, dat is de gemiddelde verzendtijd. Maar dan heb je ook wat.
Dikkie Haasnoot  | 18/09/19  15:19:51 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke site, en tegenwoordig ook app, waar je ongeveer alles op kunt vinden. Ik vind het echt geweldig wat ze allemaal aanbieden. Heb al verschillende keren wat gekocht via AliExpress en ik ben tot op heden nog nooit teleurgesteld.
esther van der Weiden  | 19/09/19  19:40:57 | Winkelbeoordeling :
Al een paar keer iets besteld maar bij elke bestelling ging er wel iets fout. Halve bestelling gekregen, bestelling zoek geraakt, geen geld terug gekregen. Voor mij nooit meer bestellen bij Ali express.
Mirjam Zijlstra  | 17/09/19  20:39:05 | Winkelbeoordeling :
Een super mooie webwinkel waar je via meerdere aanbieders allerlei mooie en handige spullen kunt bestellen. De levertijd is wel langer als vanuit de Nederlandse webwinkels maar wel een stuk voordeliger. Maar mochten artikelen niet aan komen krijg je vrij snel het betaalde geld terug ook al gaat het maar om minder als een euro.
Hans Kazan  | 13/09/19  08:45:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over AliExpress ze hebben werkelijk bijna alles. goede kwaliteit ook! blijf zeker spullen bij jullie kopen lekker goedkoop ook ja dan is het nog eens leuk winkelen, dus kortom zoek je iets check eerst bij AliExpress voordat je ergens anders de hoofdprijs mag betalen!
 | 09/09/19  23:47:34 | Winkelbeoordeling :
prima site voor kleine prijsjes. verzending klopt niet altijd qua verzendtijd. maten van kleding komen niet altijd overheen met wat er staat, daarom altijd goed de reviews lezen. berichten worden wel snel beantwoord.
Fred Gasselich  | 06/09/19  18:07:41 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een echte aanrader, heel ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, iets langzamere bezorging, goede klantenservice, ook gratis retourneren als het moet.
Chanel West Coast  | 09/09/19  06:51:20 | Winkelbeoordeling :
Prima site van AliExpress, er zijn wel af en toe lange leveringstijden maar dat ligt niet aan de winkels zelf omdat zij het product onmiddellijk opsturen, ik heb al meer dan honderd bestellingen hier geplaatst en ben toch heel goed tevreden!
Jacolien Nieuwelink  | 05/09/19  20:55:17 | Winkelbeoordeling :
hele goede website. Heel goedkoop en ook goede kwaliteit. soms moet je wel even wachten, maar dat heb je er voor over. en als het niet goed is kan je het ook netjes retourneren. alieexpress is zeker aan te raden.
Babs Van Ee  | 02/09/19  20:46:19 | Winkelbeoordeling :
makkelijk te bestellen over het algemeen goede service in de meeste gevallen goed contact met de verkoper als er problemen zijn komt AliExpress zelf in actie kortom een leuke site bijna alles tekrijgen tegen mooie prijzen
Veronika Kalou  | 26/08/19  13:34:40 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je erg goedkoop shoppen, de levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is niet altijd wat we hier gewend zijn. De maten van kleding wil nog weleens afwijken van de maten die wij hier hebben. goed op de maattabel kijken. De meeste producten hebben geen verzendkosten!
Hendrik Gertjan Dekker  | 24/08/19  20:32:14 | Winkelbeoordeling :
Moderne eigentijdse webshop met duizendeneen artikelen tegen zeer voordelige zeer concurrerende prijzen. Je moet vaak wel even geduld hebben, want alles komt per boot uit China, maar verklaart ook de lage prijzen.
ramona de vries  | 21/08/19  15:31:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk , wel goed kijken naar de beoordelingen van uw voorgangers . Niet alle aanbieders hebben dezelfde kwaliteit van producten
ivmathlener@gmail.com Mathlener  | 18/08/19  07:38:12 | Winkelbeoordeling :
sinds énkele maanden maak ik gebruik van Ali express. Wat een giga uitgebreid aanbod. Ik heb inmiddels kleding, 2 super leuke moderne jurken, een rasp en nog veel meer aan geschaft! Het is absoluut mijn favoriete online shop.
Wendy Rozie  | 15/08/19  18:49:43 | Winkelbeoordeling :
geweldige site met veel dingen waar je uit kan kiezen en wat helemaal niet duur is de kwaliteit is wel bij sommige dingen naar het geld.omdat het goedkoop is en de levering valt ook mee duurt niet zo lang
Astrid Krieg  | 13/08/19  16:11:28 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs kwaliteit verhouding wel jammer dat het soms zo lamg duurt maar daar is de prijs ook naar dus dat neem ik op de koop toe. Heel veel keis uit heel erg veel vers hillende artikelen. Leuke webshop om door heen te bladeren.
 | 07/08/19  07:46:25 | Winkelbeoordeling :
Prima Site, Goed bij gehouden altijd alles netjes binnen gekregen raad zeker aan om er eens op te kijken.
antoinet kersten  | 06/08/19  01:27:22 | Winkelbeoordeling :
goede service. soms duurt de levering wat lang maar dit wordt duidelijk van te voren aan gegeven ruime keuze , soms is kwaliteit ver te zoeken, maar dan zegt de prijs al genoeg. meestal dik tevreden over ali express
maaike Kooij  | 05/08/19  17:31:45 | Winkelbeoordeling :
fijne shop met heel veel verschillende verkopers. zeer uitgebreid assortiment. communicatie hangt af van de verkoper. productkwaliteit over het algemeen goed. lange levertermijnen. veel dingen voor leuke prijsjes. echt een aanrader.
Karen van Rossum  | 03/08/19  18:56:12 | Winkelbeoordeling :
Het duurt lang voordat je je spullen krijgt, maar ze zijn wel spotgoedkoop en het wordt van tevoren vermeld, dus ka je er rekening mee houden.
allisha bakkum  | 29/07/19  21:06:16 | Winkelbeoordeling :
Bij veel producten weinig verzendkosten en hierdoor erg goedkoop. Tot nu toe alle producten in goede orde ontvangen en van goede kwaliteit
Bert Visser  | 27/07/19  19:53:01 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heeft een super site, er zijn wel af en toe lange leveringstijden maar dat ligt niet aan de winkels zelf omdat zij het product onmiddellijk opsturen, ik heb al meer dan honderd bestellingen hier geplaatst en ben toch heel goed tevreden!
Lorain Steens  | 23/07/19  13:22:40 | Winkelbeoordeling :
leuke site, goedkope producten. vaak wel van goede kwaliteit. niet altijd snel geleverd maar dat weet je van te voren. betaal je ervoor dan krijg je het wel snel. zeker een aanrader. ik ga er vaker bestellen!!
Jannemiek Ufkes  | 12/07/19  22:20:34 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met veel goedkope en leuke spulletjes. Verzenden vaak ook gratis. Duurt vaak maximaal 4 weken voordat het binnen is maar heb soms ook wel wat binnen 6 dagen gekregen. Kleding soms wat lastiger te bestellen qua maten. Valt vaak erg klein.
Henrie Nak  | 12/07/19  00:17:42 | Winkelbeoordeling :
Je kunt goedkoop shoppen bij AliExpress en er is heel veel keus. De levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is niet altijd wat we hier gewend zijn. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden.
Jolanda Schuitemaker  | 04/07/19  13:24:29 | Winkelbeoordeling :
super..goedkoop en echt alles te krijgen, van kleding tot gadgets, keukenspullen en speelgoed en uiteraard veel meer...heb er al veel besteld, levertijd is soms wat lang maar voor dat geld wacht ik wel even.
Mark Bakker  | 01/07/19  23:24:23 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een online webwinkel die een verscheidenheid aan goederen tegen een lage prijs aanbied! Je kunt het zo gek niet bedenken of AliExpress heeft het voorradig! Ik beveel AliExpress van harte aan en moedig U/jullie aan om eens een kijkje te gaan nemen!
Samantha van Halen  | 14/06/19  16:31:43 | Winkelbeoordeling :
shop altijd graag bij AliExpress. Veel leuke dingen voor weinig. Al is het vaak wel lang wachten tot het binnen komt. En je moet ook goed in de gaten houden of het ook echt binnenkomt. anders loop je je geld mis!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- kerstkorting bij Groupon Shopping
Code:CHRISTMAS
ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins
visit register click click