ONTVANG 0,75% CashCoins Bose
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

ALTERNATE Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ALTERNATE

Hardware, software en entertainmentproducten bestel je met korting bij ALTERNATE.

ALTERNATE is een bekende naam als leverancier van hardware software en entertainmentproducten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment hardware, software en entertainment producten. Moederborden, processoren, mp3-spelers, camera's, monitoren, geheugen, notebooks, televisies, kabels, koeling en veel meer.

ALTERNATE Beoordelingen

Chrissie Giesenhagen  | 28/02/19  22:40:19 | Winkelbeoordeling :
Had expres naar een harde schijf gezocht die bij de testsiegers hoorde en hier heb ik ze gevonden en dit voor een goede prijs. Verzending verliep ook soepel. Tegelijk ben ik verrast over het ruime sortiment en dus ga ik hier zeker weer eens kijken.
Eddy van Wuyckhuyse  | 25/05/16  22:02:27 | Winkelbeoordeling :
Na aantal jaren geen spullen te hebben gekocht bij Alternate, nu weer "opnieuw" klant. Mijn ervaringen waren al uitstekend en nu nog steeds. Snelle aanmaak account, ruim aanbod, duidelijke website, goede betalings en verzendmogelijkheden en uiteindelijk keurig pakket ontvangen.
Tom Vos  | 21/10/15  20:24:28 | Winkelbeoordeling :
Alternate.nl is een mooie site waar je bijna alles op electronica en computergebied kunt krijgen. De website is overzichtelijk en de producten zijn voordelig, daarnaast kunnen ze vlot leveren. Eveneens kun je via cashbackkorting nog weer wat terugverdienen. Een aanrader dus!
Daniël Lock  | 29/06/15  23:19:22 | Winkelbeoordeling :
Alternate is een goede multimedia center, die een groot aanbod heeft in computer artikelen, en deze ook goed op voorraad heeft. De prijzen zijn goed, en wat ik bestel, heb ik zeer snel in huis. Kortom: top winkel!
erik koops  | 26/06/15  20:20:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Alternate vind je alles op het gebied van hardware en software. Hier al veel producten en apparatuur besteld en tot nu toe dik tevreden: snelle levering, goede prijzen en wat ze verkopen is echt kwaliteit!
Leonie Antoinette Ter Haar  | 31/12/13  14:25:45 | Winkelbeoordeling :
Een van de betere webwinkels voor (o.a.) computer onderdelen. Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle verzending. Twijfel je of iets in je pc past? E-mail Alternate met de vraag en ze denken met je mee. Ik bestel er al jaren en het is altijd de eerste webwinkel waar ik kijk als ik iets nodig heb!
Richard Guichelaar  | 31/10/13  06:24:37 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service, redelijke prijzen en zeer uitgebreid assortiment. Uitstekend werkende "Computer Samenstellen" module met uitgebreide keuzes.
Johan Haagen  | 16/08/13  10:48:07 | Winkelbeoordeling :
Diverse pc compenenten in de afgelopen jaren. Besteld waaronder moederbord videokaart geheugens Ben zeer tevreden met de snelle bezorging en service Achteraf vandaag voor negen uur svonds besteld volgende dag in huis werk er iets niet dan is de gratis terug stuur service een uitkomst
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG 0,75% CashCoins Bose
visit register click click