ONTVANG 2,00% CashCoins adidas

ANWB Wegenwacht Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ANWB Wegenwacht

Zorg dat je alles op de rit hebt voor onderweg...met de ANWB Wegenwacht Service

De ANWB Wegenwacht heeft slechts één doel: jou zo snel mogelijk weer op weg helpen! Ze hebben de ervaring, de kennis en het materiaal om vrijwel elk probleem direct op te lossen. In 9 van de 10 pechgevallen kan je je reis gewoon weer in je eigen auto vervolgen. Ze hebben verschillende services met interessante voordelen, bijvoorbeeld voor jongeren en voor partners.

ANWB Wegenwacht Beoordelingen

Peter Faber  | 14/08/20  15:29:26 | Winkelbeoordeling :
Onverwoordelijk dankbaar aan ANWB voor hun service and hulp, echte helden in nood! TOP TOP TOP! Zeker een grote aanrader. Ik ben al 14 jaar lid en vanaf nu levenslang bij de ANWB. Zeer tevreden met de geboden hulp met onze autopech!
Peter Tosh  | 07/08/20  19:00:28 | Winkelbeoordeling :
De ANWB heeft mij altijd prima geholpen, ben al meer dan 10 jaar lid. Ik heb ze gelukkig nog niet in het buitenland nodig gehad. Maar wel meerdere keren langs de snelweg ,op parkeerplaatsen of gewoon thuis. Kan het iedereen aanraden om lid te worden.
Harry Spotter  | 25/07/20  12:01:39 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn oude Porsche was een benzine leiding lek, het advies was geen meter meer mee rijden. Een Porsche deskundige gaf aan dat de motor eruit moest dus nogal een ingreep ik besloot de ANWB te bellen, na 1 uur stond de ANWB voor de deur en hij fixte het in no time!
Hans Kazan  | 20/07/20  20:12:41 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week met pech beland op de vluchtstrook. ANWB gebeld; ze zouden binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Ze waren er met een minuutje of 20 en concludeerden dat de dynamo het begeven had, gesleept naar een service center en daar hebben ze ter plekke met een uurtje of 2 de dynamo vervangen!
Manuela V Renswoude  | 16/07/20  07:56:06 | Winkelbeoordeling :
ik heb een blijven fietsen verzekering bij de anwb en ben daar echt heel erg blij mee...ik betaal €4.50 p/mnd(hoogte vh bedrag ligt aan t aankoopbedrag v je fiets/e bike) en ik ben geheel verzekerd en heb voor dat bedrag ook n track en trace apparaatje op mn e bike zodat ze mn fiets kunnen traceren mocht hij gestolen worden. verder heb je dan ook pechhulp onderweg dus n echte complete verzekering n echte aanrader
Harry Nak  | 05/07/20  09:54:32 | Winkelbeoordeling :
Ik was met mijn oude Citroën in België gestrand met een lekkende radiateur. Via de buitenlandhulp van de ANWB is de auto naar een garage in Zeeuws-Vlaanderen gebracht. Daar stond een huurauto voor me, De defecte auto is keurig bij ons thuis afgeleverd. De oldtimer is met extra zorg behandeld.
Cindy Kalou  | 05/07/20  09:37:43 | Winkelbeoordeling :
Zelf altijd geweldig geholpen, nu onze zoon met pech in Frankrijk... helaas zonder ANWB lidmaatschap. Wij vanuit NL gebeld met de vraag wat zij voor onze zoon konden betekenen. Geen probleem, uit coulance heeft de ANWB alles geregeld! Vervangend vervoer en veilig thuisgekomen! Top, bedankt ANWB!
Jeannette Van Gool  | 30/06/20  06:35:54 | Winkelbeoordeling :
wat ben ik blij dat ik lid ben van de ANWB. mijn auto laat mij jammer genoeg wel eens in de steek, 1 belletje en binnen het uur staan ze daar. Altijd ontzettend vriendelijk en prima service. De mensen hebben echt kennis van zaken. De prijs /kwaliteit verhouding is echt top. Ik raad iedere bestuurder een lidmaatschap aan
Sandra Leijen  | 09/03/20  15:51:27 | Winkelbeoordeling :
Top onze auto begaf het. Auto werd opgehaald en wij werden naar huis gebracht. Top echt een aanrader. Ze hebben er verstand van en zijn erg snel. Werd ook netjes te woord gestaan. We zitten er al zeker 10 jaar en we hebben er toch wel profijt van.
Chrissie Giesenhagen  | 09/11/19  08:55:05 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn auto ouder is heb ik besloten de ANWB wegenwacht af te sluiten. Grote voordeel is dat het persoonsgebonden is dus ik ook recht op hulp heb als ik met een andere auto rij. Tot nu toe had ik gelukkig nog geen pech maar het is een fijn gevoel te weten dat je dan geholpen wordt.
Vanessa Leman  | 29/05/19  21:22:46 | Winkelbeoordeling :
de Anwb wegenwacht personen hebben kennis en zijn behulpzaam. daarentegen kunnen ze best wat bij leren bij de centrale, putje winter, kenteken doorgeven, locatie zo goed als bekend (straat wel, niet exacte locatie) na lange wachttijd en uitvoerige uitleg viel de verbinding uit (prepaid kaart was leeg).... niemand belde zelf terug.... gelukkig kon ik, zijn vrouw komen met mijn auto en warme koffie en kon hij zich opwarmen. dat betreuren we ten zeerste...
JanCornelis Kleingeld  | 09/01/19  13:43:27 | Winkelbeoordeling :
nadat ik een wat oudere auto heb aangeschaft heb ik maar besloten de ANWB wegenwacht erbij te doen. na aantal maanden had ik pech onderweg en na een vriendelijk gesprek met de centrale was de wegenwacht er snel. ben uitstekend en vriendelijk geholpen. ze doen en zijn echt zoals ze beloven
Adri Veltman  | 02/01/18  17:20:28 | Winkelbeoordeling :
Onze auto werd weer een jaartje ouder. De nieuwe factuur van de pech-hulp verzekering ging met sprongen omhoog. Maar de auto mankeert weinig tot niets. Bij de ANWB wegenwacht maakt dat niet uit. Voor hetzelfde bedrag, dezelfde service.
Yvonne  | 21/11/17  05:31:44 | Winkelbeoordeling :
Al bijna 70 jaar helpt de ANWB bij autopech. De wegenwachters hebben uitstekende vakkennis en de juiste gereedschappen om u auto te repareren. Zij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt. De ANWB wegenwacht staat voor topkwaliteit tegen een redelijke prijs.
Mariska sylvana  | 06/11/17  10:48:03 | Winkelbeoordeling :
ANWB pechhulp staat altijd voor je klaar wanneer je met pech staat. Hoe langer je lid bent, hoe minder premie je betaald. Ook je partner kun je gratis mee verzekeren. Sluit af via deze website en je ontvangt er nog een leuke vergoeding voor ook!
Adri Veltman  | 21/08/17  13:09:56 | Winkelbeoordeling :
ANWB en de Wegenwacht. Wie kent ze niet. Niet alleen voor je vakantie maar ook voor autopech om de hoek van de straat. Zeker in het weekend als je eigen garage niet te bereiken is. Zij zijn er altijd. Dag en nacht.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,38% CashCoins
Elke tweede kaart gratis bij Greetz.nl
Code:DEAL
ONTVANG 2,00% CashCoins adidas
visit register click click