ONTVANG Tot 22,50 CashCoins ONTVANG Tot 22,50 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

BCC Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BCC

Wat je ook zoekt op elektronisch gebied, je vindt het met korting bij BCC!

Bij BCC staat centraal: "High Service, Low Pricing". BCC biedt jou als consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. In het assortiment vind je een ruime keuze op o.a. het gebied van Huishouden, Beeld & Geluid, Computer & Gaming en Persoonlijke verzorging. Bij BCC vind je dus altijd precies dat product waar je naar op zoek bent. Zodra je bestelling voltooid is kun je kiezen of je de bestelling zelf afhaalt in één van de 50 vestigingen of dat je hem tegen geringe kosten thuis laat bezorgen. Wees verzekerd van de laagste prijs en de beste service bij BCC.

BCC Beoordelingen

Bert Friedrichs  | 20/05/22  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
We zijn bij BCC heel goed geholpen, geduldig al onze vragen beantwoord, helaas de tv die we wilden was niet op voorraad. Na wat telefoontjes konden wij deze toch ophalen bij een ander filiaal. Hier zijn we ook heel vriendelijk behandeld. Wij komen vaak bij BCC en altijd goed geholpen!
Kim Kimich  | 16/05/22  17:38:31 | Winkelbeoordeling :
Prima website van BCC en makkelijk besteld, goede product (beveiligingscamera), eenvoudig betaald, snel geleverd. Gewoon goed, geen gedoe. BCC is OK! Ben echt al jaren zeer tevreden over de service van BCC en hoe snel ze alles regelen kwa bezorgen. Kwaliteit ook zeer goed.
Hans Webber  | 23/03/22  19:37:40 | Winkelbeoordeling :
Netjes en vakundig geholpen door de medewerker van BCC al daar. ik ben zelf een moeilijke beslisser maar de verkoper bleeft netjes en geduldig had ook op al mijn vragen over het product (Oled-TV) een antwoord en uitendelijk ben ik tot de koop over gegaan.
Lara Norris  | 16/03/22  14:43:44 | Winkelbeoordeling :
Veel gedoe gehad met de leverancier van de vorige wasdroger. Uiteindelijk heeft BCC de zaak opgelost door ervoor te zorgen dat ik een andere kon aanschaffen door een bedrag bij te betalen op de aanschafwaarde van de vorige droger die nooit goed had gefunctioneerd, geweldige service van BCC!
Henk Gesink  | 06/02/22  09:47:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een wasmachine waarvan de motor kapot ging binnen 2 jaar. BCC heeft deze omgeruild voor een andere wasmachine. Het extra serviceplan van 5 jaar extra werd ook overgezet. Werd tijdens contact met BCC klantenservice goed op de hoogte gehouden van de status van omruiling, dat is pas service!
Xantippe Visser  | 20/01/22  10:59:01 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en overzichtelijke site van BCC, makkelijk bestelproces, scherpe prijzen, snelle levering, heldere communicatie. De avond voor de bezorging kreeg ik bericht binnen welk 2 uur tijdvak de bezorgers langs zouden komen. Op de dag zelf zowel per email als telefonisch bericht, perfect!
dick ber  | 11/01/22  08:31:18 | Winkelbeoordeling :
Een koelkast en vriezer nodig, dus BCC via iPay.nl een bestelling gedaan Binnen een mum van tijd de orderbevestiging per email binnen en vervolgens de track and trace van de logistieke partner. Alles keurig op tijd verstuurd en ontvangen. Prima ervaring.
John Wayn  | 13/12/21  14:09:10 | Winkelbeoordeling :
Prima zaak en behulpzame medewerkers van BCC. Ze nemen de tijd voor je en geven advies bij de betreffende producten die je wilt aanschaffen. We zochten een nieuwe stofzuiger en na een demo in de winkel was de keuze snel gemaakt. De Dyson V15 bevalt prima en de prijs was ook nog eens de laagste!
Toon Gesink  | 10/12/21  17:24:24 | Winkelbeoordeling :
BCC heeft alles voortreffelijk geregeld! Volgens de orderafspraken op tijd en is goed over gecommuniceerd, per sms en vlak voor de levering per telefoon. Nieuwe wasmachine efficient geplaatst en aangesloten, waarvoor de optie meerkosten duidelijk in het aanbod was aangegeven, super!
Tom Dumoulin  | 05/12/21  09:26:27 | Winkelbeoordeling :
Half jaar geleden een Sony koptelefoon gekocht en had nu problemen, de muziek valt regelmatig weg. BCC vergoedde dat meteen. Ik had een witte. Deze was niet op voorraad. Zij zorgden er voor dat ik deze de volgende dag alsnog opgestuurd werd, wat ook gebeurde, zonder meer een top service van BCC!
Henk van Dorp  | 04/11/21  14:48:37 | Winkelbeoordeling :
Bij BCC prettig en professioneel geholpen.Ik heb een goed advies gekregen en de spullen werden gisteren thuis afgeleverd. Producten voldoen aan mijn verwachting en de bezorging ging ook als afgesproken, prima allemaal!
Sabrina  | 22/10/21  09:30:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een wasmachine gekocht bij BCC maar de cashback werd afgekeurd terwijl alle stappen keurig zijn doorlopen navraag gedaan bij shopbuddy's en volgens BCC zou het product zijn geretourneerd maar dit klopt niet!!!!
Leroy Hamilton  | 13/10/21  19:13:39 | Winkelbeoordeling :
Vandaag volgens afspraak de vaatwasser geinstalleerd en de oude mee retour genomen. Je hoeft niet de gehele dag thuis te blijven. Na ontvangst van het bericht komen de monteurs binnen 2 uur. Heel fijn gevoel dat men de afspraken nakomt. Top geregeld van BCC!
Xantippe de Wit  | 21/09/21  16:12:09 | Winkelbeoordeling :
We hebben onze laatste aankoop online besteld bij BCC en konden onze bestelling binnen een uur afgehaald worden in de winkel, altijd prima service van BCC. Vriendelijke mensen en zeker weer voor herhaling vatbaar!
Hans Bazoer  | 05/09/21  12:58:26 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe tv. Deze werd op de afgesproken dag en tijd thuis afgeleverd. Installatie zeer eenvoudig. Het bleek ook nog een duurder model te zijn dan ik had besteld. Waarin het verschil zit in de modellen is me trouwens niet duidelijk.Kortom heel tevreden over BCC!
Bor de Wolf  | 27/08/21  18:07:38 | Winkelbeoordeling :
Wederom een hele positieve ervaring met BCC, erg vriendelijk personeel, goede uitleg van de producten .Denkt mee met de klant. Wij zijn heel blij met het strijkijzer van Braun en strijkplank en de optische muis voor mijn laptop!
Robert  | 23/08/21  12:13:29 | Winkelbeoordeling :
Redelijke prijzen, goed aanbod. Service van de BCC voelt altijd persoonlijk en producten worden snel verzonden. De website ligt er helaas nog wel eens uit vooral tijdens het betaalproces. Jammer dat elke cashback telkens wordt afgekeurd, hiervoor hoef je bij BCC dus niet te shoppen.
Pieter Nell  | 20/08/21  15:29:55 | Winkelbeoordeling :
We zijn goed op de hoogte gehouden van moment van bezorging. Een erg vriendelijke meneer met passie voor zijn werk heeft de wasmachine op de gewenste plek neergezet en geïnstalleerd. Installatie ging super snel en netjes. Wij zijn erg tevreden over BCC!
Frank de Boer  | 16/08/21  12:37:16 | Winkelbeoordeling :
Wasdroogcombi werd aangesloten en de trommelreiniging aangezet. Toen ze weg waren ging er 10min later een alarmpje af, de watertoevoer was niet goed. Ik belde het mobiele nummer van de bezorgers, Wat denk je? Ze kwamen gewoon even terug! Was zo opgelost. Super vriendelijk van BCC!
Vero Nica  | 08/06/21  09:03:09 | Winkelbeoordeling :
Zoveel wasmachines om uit te kiezen, daarom heb ik ervoor gekozen om toch mijn aankoop in de winkel te doen. Daar werd ik goed geholpen. Duidelijke informatie en uitleg en er werd goed geluisterd naar mijn behoeften. Er werd voldoende tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.
Nicole  | 06/06/21  22:19:15 | Winkelbeoordeling :
Prettige winkel en ook een hele fijne website om producten te vergelijken met handige filters. Ook in de winkel prettige medewerkers die je van goed advies kunnen voorzien. Heb al regelmatig iets besteld
Anouska Bepnikova  | 11/04/21  09:16:25 | Winkelbeoordeling :
Ik wilde online een bestelling plaatsen maar het product was al uitverkocht. Na een telefoontje naar de lokale BCC werd alles meteen geregeld en kon ik een paar dagen later toch het product gewoon ophalen bij BCC, prima service dus!
Heinz Friedrichs  | 22/03/21  09:30:38 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een kapot moederbord aan mij tv. Afspraak geregeld bij BCC en nog dezelfde dag was de afspraak bevestigd en binnen 2 dagen opvolgend was de monteur aan huis voor het plaatsen van een nieuw moederbord. Ik kan niet anders zeggen dat BCC een uitstekende service levert!
Klus Klus  | 29/01/21  19:19:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een mooie Samsung wasdroger gekocht. Deze werd snel en netjes afgeleverd, de vriendelijke bezorgers van BCC waren precies op de afgesproken tijd, Ik ben erg tevreden over zowel de droger als over de service van BCC!
Leo Beenplakker  | 26/01/21  17:26:53 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van mijn nieuwe vaatwasser, Klantvriendelijk en zeker ook de Bezorgdienst niet te vergeten. die 5 minuten van te voren bellen dat ze er aan komen. Goede service en snelle levering en het oude apparaat gelijk mee retour genomen, super van BCC!
Jesse James  | 06/01/21  18:54:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs een laptop besteld bij BCC en heb hier geen enkel probleem mee gehad, het enige nadeel was dat hij drie dagen later pas werd geleverd, wat niet de bedoeling was maar dit kwam door DHL en niet door BCC.
Mark Webber  | 18/12/20  08:04:48 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service van BCC, zeer blij dat ik mijn bestelling al na één uur af kan halen in de BCC bij het DHL service punt. Echt fantastisch bij alle andere winkels had ik hem op z'n vroegst morgen thuis gehad vanwege de lockdown, Top service !
Fred Heineken  | 06/11/20  16:37:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een Indesit vrijstaande wasmachine BWE 71483X W NL besteld bij BCC. binnen de afgesproken tijdstip is het afgeleverd. Zoals beloofd hebben de twee jonge mannen van te voren gebeld. Die waren “Toppers!” Super vriendelijk en snel. Erg behulpzaam! Een superteam, BCC is echt een aanrader!
Samantha van Haalen  | 01/10/20  04:31:53 | Winkelbeoordeling :
Een aantal weken geleden heb ik bij BCC een nieuwe JBL besteld, het was net voor 00.00 uur en de volgende dag had ik het al thuis gestuurd gekregen. Super! Ook vind ik de site lekker overzichtelijk en hebben ze een ontzettend ruim aanbod.
Steelo Brim  | 15/05/20  06:21:29 | Winkelbeoordeling :
Prima shoppen bij BCC, bestelling online volgens de planning volgende dag geleverd gekregen. Prijs was goed en afrekenen met 2 VVV bonnen en de rest met iDEAL ging ook goed, top dus! Ik ben dik tevreden!
Peter Tosh  | 13/05/20  17:48:25 | Winkelbeoordeling :
Speakers voor mijn laptop 's avonds laat op de site van BCC gekeken. Gevonden en een redelijke prijs. Nog even bij de aanbiedingen gekeken en een gaming toetsenbord en muis gescoord. Besteld en direct bericht dat het de volgende dag geleverd zou worden, super van BCC!
Peter Faber  | 01/05/20  19:29:15 | Winkelbeoordeling :
Wasdroger besteld via webshop. Op opgegeven dag netjes vroeg in het tijdslot van 2 uur bezorgd en op zolder neer gezet, Top service van BCC, wij hebben altijd bij BCC gekocht en nooit achteraf spijt. Kunnen het iedereen aanbevelen!
Harry Spotter  | 30/04/20  11:30:06 | Winkelbeoordeling :
Ik moest er een paar dagen langer op wachten dan normaal, aangezien BCC de enige is die tijdens de coronacrisis tot in de keuken levert. Maar hoe krijg ik anders een ijskast van 80 kg tot in de keuken. De heren hebben echt de moeite en de tijd genomen om de ijskast goed op zijn plek te zetten.
Hans Kazan  | 04/04/20  18:21:56 | Winkelbeoordeling :
Mijn aankoop van een wasmachine ging zonder problemen. Ook de levering van een wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude zelfs retour. Goede service en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over BCC!
Clint Eastwood  | 06/03/20  12:27:54 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe droogtrommel besteld bij BCC, Droogtrommel was precies binnen de opgegeven tijd bij mij thuis, de oude zonder morren mee, en de nieuwe op mijn wasmachine gezet en hij doet het heel goed. Ik ben al heel lang klant van BCC en al die tijd is de service heel goed, en doet BCC wat ze beloven.
Freddy Maertens  | 04/03/20  07:10:10 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een Samsung wasmachine besteld. Op de site stond vandaag besteld, morgen in huis, maar dat was helaas vanwege de leveringsafspraak niet meer mogelijk. Dit is natuurlijk wel begrijpelijk. De installatie verliep super snel, wasmachine geplaatst en mijn oude wasmachine weer retour, perfect!
Anouska Poets  | 28/02/20  07:41:17 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van mijn nieuwe wasmachine, goed en veilig verpakt, product zoals omschreven, Uitstekende service. De wasmachine is netjes geplaatst, de kreet "high service - low pricing", is naar volle tevredenheid bewaarheid Aanbevolen verkoper!
Berry Stevens  | 26/02/20  08:14:23 | Winkelbeoordeling :
Mijn aankoop bij BCC ging zonder problemen. Ook de levering van het wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude wasmachine zelfs retour. Goede service en supervriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over BCC.
Adri Veltman  | 19/01/20  14:58:00 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar heb ik een 1-pits kookplaatje gekocht bij BCC. Ik gebruik het niet vaak maar toch gaf het onlangs de geest. Terug naar de winkel. Ik was de bon kwijt geraakt. Geen probleem. Plaatje na 2 weken weer ontvangen. Gemaakt en wel.
Jacks Teller  | 08/01/20  20:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij BCC een vaatwasser besteld en die was keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de vaatwasser en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude vaatwasser meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Gio Santana  | 06/11/19  09:00:37 | Winkelbeoordeling :
Hele goede ervaringen met BCC, mijn Dyson ventilator maakte na een aantal maanden al ongewenste bijgeluiden en kon niet meer worden gerepareerd door de fabrikant. Ik kreeg de keuze geld terug of gelijk een nieuw apparaat uitzoeken, prima!
Flash Gordon  | 28/10/19  13:08:54 | Winkelbeoordeling :
Zojuist een MacBook Pro gekocht bij BCC, na het kopen van een iPad Pro die bleek niet te voldoen aan de eisen van mijn werkzaamheden. Erg fijn om die mogelijkheid te kunnen benutten om iets uit te kunnen proberen. En dan na zo'n constatering je spullen gewoon weer te kunnen inruilen.
Veronika Kalou  | 18/10/19  07:24:26 | Winkelbeoordeling :
Carkit besteld bij BCC, het product werd dezelfde dag nog verzonden. Een dagje later gearriveerd dan vermeld maar netjes op de hoogte gehouden via sms en mail door zowel BCC als PostNL. Ik ben zeer tevreden over het verloop en de aankoop, BCC is echt een aanrader, helemaal top!
Samantha Van de merbel  | 26/09/19  14:53:49 | Winkelbeoordeling :
De BCC vind ik een hele fijne online shop. Het is overzichtelijk en makkelijk. Het assortiment is uitgebreid. Hier ga ik vaak heen/bestel online voor apparatuur die ik nodig heb. Ik zou BCC zeker aanbevelen.
Henrie Nak  | 20/09/19  07:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas nog een wasdroger gekocht en na wat strubbelingen met BCC is het netjes opgelost en kreeg ik zelfs een waardebon van 40 euro waarvoor hartelijk dank voor deze moeite, ga mijn waardebon ook zeker gebruiken bij BCC!
Marianne Gommers  | 08/09/19  17:46:41 | Winkelbeoordeling :
Erg goede ervaring met BCC . Gratis bezorgen en klein apparaten ook eventueel ophalen in de winkel. Is ook handig voor mij want winkel is in de buurt. Maar erg makkelijk en gelijk cashcoins verdienen.
Chanel West Coast  | 02/09/19  10:44:09 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een nieuwe wasmachine besteld en keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de wasmachine en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude wasmachine meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Ben Thuis  | 26/08/19  13:45:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tevreden over BCC, 3 weken geleden mijn nieuwe koelkast geleverd gekregen, helaas met schade. De vervoerder heeft de schade gelijk eerlijk gemeld aan mij en gaf mij de optie om de koelkast toch af te nemen met een korting, dit werd netjes financieel afgehandeld..
Danielle Maas  | 27/07/19  00:20:05 | Winkelbeoordeling :
super winkel met super service. als iets niet goed is bellen en het wordt meteen geregeld. En als iets niet op voorraad is wordt je gelijk gebeld wanneer het weer beschikbaar is en wanneer he het graag geleverd wilt hebben.
Bert Visser  | 29/05/19  11:02:34 | Winkelbeoordeling :
Wasmachine online gekocht, eerst sms en mail met gepland tijdsblok van twee uur. Daarna gebeld door de chauffeur die aankondigde er binnen een half uur te zijn. netjes geplaatst, oude mee, dozen mee, alles prima geregeld door BCC!
Fred Bonaparte  | 24/05/19  06:56:08 | Winkelbeoordeling :
Vaatwasser aangeschaft bij BCC en deze is bezorgd en geplaatst. de installatie duurde eigenlijk 10 minuten, maar nu bijna 2 uur omdat het oude apparaat bijna niet te verwijderen was, het leek of de keuken er om heen gebouwd was. de installateurs hebben er veel voor moeten, klasse!
Ferry Swinkels  | 01/05/19  14:33:56 | Winkelbeoordeling :
Topservice van BCC! Gistermiddag aankoop gedaan volgende dag gelijk in huis. Beter kan niet! Dankjewel! En gelijk mijn oude televisie weer meegenomen, en als mijn nieuwe tv niet beviel, kon deze weer gelijk retour, prima service van BCC!
Dave Donk  | 25/02/19  22:03:43 | Winkelbeoordeling :
Super goeie service van BCC! M'n Nescafe Dolce Gusto apparaat werd snel bezorgd en werkt uitstekend, makkelijk besteld en snel afgerekend, het product dat ik zocht was elders goedkoper, echter bij BCC werd niet moeilijk gedaan en het product verkocht voor de laagste prijs.
Fred Gasselich  | 06/02/19  19:32:44 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van de AEG wasmachine die ik online had besteld bij BCC. De dag voor levering een email met bezorginformatie. Op de dag van levering netjes een sms ontvangen met daarin tijdvak en bezorgtijd. Levering was snel, uitleg wbt wasmachine had misschien wat uitgebreider gemogen.
Jane Sterling  | 21/01/19  15:05:56 | Winkelbeoordeling :
Ben zeker tevreden over BCC, mijn aankoop ging zoals gewoonlijk van BCC zonder problemen. Ook dus de levering van mijn wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude gelijk retour. Goede service en vriendelijk personeel.
Kluk Kluk  | 09/01/19  09:50:12 | Winkelbeoordeling :
's Avonds besteld bij BCC en de volgende dag in huis, netjes een email en telefoon ontvangen voor komst van de levering, prima service, ik had voor BCC gekozen omdat zij tenminste ook nog VVV bonnen accepteren. Heel fijn!
Piet Bander  | 14/12/18  10:37:57 | Winkelbeoordeling :
Droogtrommel was precies binnen de opgegeven tijd bij mij thuis, de oude zonder morren mee, en de nieuwe op mijn wasmachine gezet en hij doet het heel goed. Ik ben al heel lang klant van BCC en al die tijd is de service heel goed, en doet BCC wat ze beloven.
Janny Sterling  | 10/12/18  10:44:06 | Winkelbeoordeling :
Vaatwasser besteld en keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de vaatwasser en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude vaatwasser meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Assumar Gellis  | 07/12/18  09:45:51 | Winkelbeoordeling :
Perfecte communicatie met betrekking tot het leveren van de wasmachine van BCC. Geen hele dagen wachten op een leverancier, maar gewoon we zijn er tussen 8 en 10 en nog even een net belletje rond 9 uur dat ze onderweg zijn, perfect!
Veronique Bam  | 24/10/18  09:16:51 | Winkelbeoordeling :
Koelkast was niet op voorraad in de webshop, maar kon dan wel thuis bezorgd worden binnen een aantal dagen op onze gewenste dag, dat was super handig. Prettige levering, artikel werd bezorgd in de woning op de gewenste plaats, prima service van BCC!
Rick Ricciardo  | 16/10/18  08:40:46 | Winkelbeoordeling :
Koelkast gekocht via BCC. De website is erg prettig in gebruik: je kan selecteren per type wat het zoeken erg makkelijk maakt, Je kan sorteren op prijs, dus je keuze is snel gemaakt. Er is ook een vergelijktool, waardoor je de verschillen kan vergelijken. BCC maakt het dus wel erg makkelijk!
Cindy Kalou  | 08/07/18  08:18:59 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden de verkeerde carkids gekocht, hadden wel aan een medewerker gevraagd of ze paste, en die zei dat ze altijd paste, wij opengemaakt en geprobeerd, ze paste niet, terug naar BCC , uitgelegd en kregen meteen nieuwe, dus dat was wel geweldige service van BCC
Rob Dyrdek  | 04/07/18  06:40:39 | Winkelbeoordeling :
BCC heeft niets teveel beloofd, Wasmachine werd inderdaad op zondag netjes op tijd geleverd en gratis aangesloten. Helemaal volgens verwachting en hebben er al enkele wasjes mee gedraaid, doet het super en is ook nog eens fluisterstil, perfecte service van BCC !!
Jan Buffel  | 29/06/18  08:54:38 | Winkelbeoordeling :
BCC neemt de tijd om met jou de producten uit te zoeken middels goed advies en oog voor detail waar je als klant overheen kijkt. Vervolgens krijg je een vlotte levering en/of installering. Zelfs bij een retour wordt het product weer gewoon teruggenomen zonder moeilijk doen. Top service !!!
Pieta Bambergen  | 05/05/18  11:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over BCC. Aankoop ging zonder problemen. Ook de levering van een wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude retour. Goede service en vriendelijk personeel.
Anouska Poetin  | 30/04/18  09:46:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een nieuwe pc en monitor aangekocht bij BCC in Spijkenisse, je wordt zeer prettig te woord gestaan, je krijgt goede mondelinge uitleg bij elke vraag die je hebt. .Ik ben zeer deskundig te woord gestaan. En dat was voor mij de aanleiding dan ook om mijn aankoop in deze winkel te gaan doen.
Ka Wong  | 09/03/18  15:32:47 | Winkelbeoordeling :
Bestelling snel geplaatsten snel afhalen. Bij afhalen bleek Coolblue goedkoper te zijn. Restitutie werd snel geregeld echter erg jammer dat dat een week kan duren. Daarom de service laag beoordeeld. Aankoopbedrag van een grote tv is geen kleingeld voor mij en vind het dus onprettig zo lang wachten.
Marianne Hiemstra  | 26/02/18  18:16:35 | Winkelbeoordeling :
HIGH SERVICE en LOW PRIZING klopt ook inderdaad bij BCC. Misschien zijn er goedkopere outlet voor witgoed en computers ed. Maar bij BCC krijg je hele goede service voor en na de aankoop. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.
Olivier  | 20/02/18  13:36:34 | Winkelbeoordeling :
BCC heeft een heel ruim assortiment elektronica producten tegen zeer scherpe prijzen. Vooral de aanbiedingen zijn erg de moeite waard. Levering van je bestelling vindt vaak al de volgende dag plaats. Goede service en vriendelijke medewerkers.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 22,50 CashCoins ONTVANG Tot 22,50 CashCoins
visit register click click