ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Bestel Verf Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bestel Verf

Bestel verf van hoge kwaliteit met korting bij Bestel Verf

Of je nou op zoek bent naar grondverf, parketolie, transparant-lak, spuitbussen verf, timmerindustrie verf of verdunningen, bij Bestel Verf vind je een groot assortiment verf van topmerken als Sikkens, Sigma, Nelf, Drenth, Zero en Koopmans. Naast vele soorten verf, kun je bij Bestel Verf ook terecht voor een compleet aanbod aan accessoires en gereedschap. Afstrijkmessen, stofmaskers, afzetlint, ladders, kwasten, rollers, werkkleding en kleurenwaaiers, ze hebben alles in huis om jouw verfklus te vergemakkelijken en veiliger te maken. Heb je tips nodig met betrekking tot het gebruik van verf op verschillende oppervlakken? Bestel Verf helpt je op weg met veel uitgebreide tips, om ervoor te zorgen dat de verf het beste tot zijn recht komt.

Bestel Verf Beoordelingen

John Wayn  | 20/06/22  17:50:40 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en ik had enkele vragen over vulmiddelen en heb een bijzonder snel, uitgebreid en duidelijk advies gekregen van Bestel Verf. Daarnast was de levering correct en snel geleverd. Absolute aanrader!
Rob Dyrdek  | 02/11/20  14:38:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had enkele vragen over vulmiddelen en heb een bijzonder snel, uitgebreid en duidelijk advies gekregen. Ook mijn vervolgvragen werden bijzonder goed beantwoord. Daarnast was de levering correct en snel. Bestel Verf is dus een absolute aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang jouw duo verzorgingen gratis bij L'Occitane
Code:SOINS23
ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
visit register click click