ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Tim Trabelsi  | 29/06/22  19:46:35 | Winkelbeoordeling :
Top site van Body & Fit, had mijn producten met 2 dagen in huis, zaterdag besteld en maandag al in huis. De producten waren netjes verpakt in een doos met luchtzakken tegen verschuiving, prima dus geregeld!
Ferry Bouman  | 25/05/22  18:19:54 | Winkelbeoordeling :
Correcte producten voor een correcte prijs bij Body & Fit. Genoeg variatie in middelen. Uitleg over gebruik op de website en doorgaans een snelle levering bij bestelling, voor mij is Body & Fit zeker een aanrader!
Henk Gesink  | 22/05/22  10:04:26 | Winkelbeoordeling :
Kortom ik was niet duur uit bij Body & Fit en de producten zijn goed. Alle producten waren er netjes de volgende dag en wat de klantenservice betreft, die is gewoon perfect. De productprijzen zijn op sommige momenten, met actiecode, gewoon goed!
Bert Friedrichs  | 22/04/22  20:45:57 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop die eenvoudig en dus makkelijk in gebruik is met een goede service. Snelle levering en goede artikelen die aan mijn eisen voldoen, de artikelen worden goed verpakt geleverd, prima dus van Body&Fit!
Hans Visser  | 14/04/22  12:53:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Body & Fit, alles klopt altijd en wat je besteld krijg je ook en altijd snel geleverd, meestal de volgende dag al. Prijs/kwaliteit is prima, heb al meerdere keren hier besteld, Body & Fit is zeker een aanrader!
Ron Veltman  | 02/04/22  19:58:53 | Winkelbeoordeling :
Body en Fit is een bedrijf dat ik volledig vertrouw. Pilletjes voor vitamines en mineralen, ze kunnen er van alles en nog wat in stoppen. Maar het gaat wel om je gezondheid. Daarom is het zo belangrijk dat je het koopt bij een betrouwbaar bedrijf.
Henk van Dorp  | 01/04/22  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al 2 bestellingen geplaatst bij Body&Fit en ben altijd goed geholpen. De klantenservice is super! Bij mijn laatste bestelling werd er geen korting van mijn setje kleding afgehaald. Contact gehad over de telefoon en was supersnel geregeld, ook met Klarna. Fijne kwaliteit sportkleding.
Nander Veltman  | 22/01/22  14:24:04 | Winkelbeoordeling :
Van een goede buur kreeg ik de tip eens te kijken bij body en FIT. Ik heb meteen een bestelling geplaatst en kreeg het pakje binnen een paar dagen al thuis bezorgd. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Piet Bazoer  | 14/01/22  15:53:55 | Winkelbeoordeling :
Goede service, kwalitatieve producten. Ik ben ondertussen al bijna 10 jaar klant en een leuke korting of goodie bag zou wel eens mogen. Ik heb tenslotte al behoorlijk wat producten aangekocht, voor de rest is Body & Fit zeker top!
Hans Bazoer  | 09/01/22  07:25:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Body & Fit! Er was een klein foutje met mijn bestelling maar dit werd echt super opgelost door de klantenservice. Bij Body & Fit is er altijd veel aanbod en prijzen zijn ook fijn. Verzending is ook altijd netjes op tijd!
Kim Kimich  | 20/12/21  10:38:08 | Winkelbeoordeling :
Dankzij de klantenservice behield ik mijn account, maar wordt mij nu de overkill aan aanbiedingen per e-mail bespaard: plezierig! Ook fijn: het is eenvoudig aan te geven dat de bestelling moet worden afgeleverd bij een PostNL en nog beter: verplicht te legitimeren en voor ontvangst te tekenen.
John Wayn  | 29/11/21  14:19:57 | Winkelbeoordeling :
Ik had een klacht over de pakjes vloeibare eiwitten en heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Daar ben ik erg goed geholpen, ze toonde begrip voor de situatie en waren erg vriendelijk. Na wat mailwisselingen kan ik zeggen dat mijn klacht naar tevredenheid is opgelost, prima!
Vero Nica  | 17/11/21  08:23:43 | Winkelbeoordeling :
Mijn eerste bestelling van Body & Fit kwam supersnel aan en de producten hadden goede datums. Er waren ook tal van meldingen (mail) om me op de hoogte te houden van de status van mijn bestelling, alles prima!
Xantippe de Wit  | 13/10/21  19:41:57 | Winkelbeoordeling :
Telefonisch contact met de klantservice: uitstekend. Bestelling plaatsen: uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid kortingscode: uitstekend. Verpakking en verzending: uitstekend. Gratis cadeautje: helemaal leuk, alles super bij Body&Fit!!
Pawel Wegorowski  | 27/08/21  18:46:54 | Winkelbeoordeling :
Very nice im verry happy, nice quick delivery very good produkts no problems with order or payments very quick veryfication of youre payment and sending you confirm on e-mail in just couple minutes that you know everything. I love it and realy recommend.
Bor de Wolf  | 30/07/21  12:27:52 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering en goede producten van Body&Fit. Altijd leuke aanbiedingen, dus op het juiste moment bestellen, ik bestel hier altijd mijn supplementen en heb daar nog nooit een probleem mee gehad, dus prima webshop!
Loise Hamilton  | 14/07/21  10:24:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben over het algemeen heel erg tevreden met Body & Fit. Leveren netjes en goed verpakt met altijd wel een extraatje. De nieuwe smaken van de crunchy bar vind ik helaas niet zo lekker dus ben nu weer zoekende naar repen die wel beter smaken.
Toon Gesink  | 02/07/21  16:14:30 | Winkelbeoordeling :
Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas was er iets anders geleverd dan dat ik besteld had. Klantenservice gebeld, zeer snel en goed geholpen. Ik zou de volgende dag het juiste product binnen krijgen. En zo als belooft was daar het pakket. Super tevreden over Body&Fit.
Mariska sylvana  | 10/12/15  08:57:33 | Winkelbeoordeling :
Jeej eindelijk kun je via deze website bestellen bij body & fit shop! Hele fijne website en regelmatig hebben ze leuke kortingscodes. Klantenservice is vriendelijk en geven snel een reactie. Vandaag besteld is morgen al in huis, super!
Jan Van Nood  | 30/04/16  14:00:39 | Winkelbeoordeling :
Op mijn leeftijd (59) valt het niet mee het lichaam in shape te houden , maar na 2 maanden de Body@Fit producten te hebben gebruikt ziet mijn lichaam er weer goed uit De voorlichting over het aanbod en kwaliteit , alsmede de geld-terug garantie hebben hun vruchten afgeworpen . EEN AANRADER
Joel Kolling  | 03/05/16  02:05:44 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit spullen en goede prijzen, ook veel lekkere en gezonde snacks, eiwit chips, low carb gebakjes en koekjes en dergelijke, allemaal erg mooi. En gratis verzending vanaf 'n niet al te hoog bedrag (20 euro)
Foeke Kuiper  | 04/05/16  16:09:38 | Winkelbeoordeling :
Dit is een prima winkeltje voor mij. Voor iemand die fanatiek in de sportschool traint is het perfect. Er is van alles te krijgen op het gebied van sport zonder te overdrijven natuurlijk, want het beste zit gewoon in levensmiddelen.
Erik Geldermann  | 05/05/16  08:20:47 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Johan van de Put  | 07/05/16  16:13:17 | Winkelbeoordeling :
Bij de Body & Fitshop koop ik zo af en toe superfoods, ik neem dan heerlijke pinda's en noten, van nature hoog in eiwitten. De mix bestaat uit pinda's, cashewnoten, amandelen en walnoten. Ontzettend lekker en gezond.
Johan Van De Put  | 11/05/16  15:17:22 | Winkelbeoordeling :
Bij de Body & Fitshop koop ik zo af en toe hun superfoods, bestaande uit heerlijke pinda's en noten, van nature hoog in eiwitten! De mix bestaat o.a. uit pinda's, cashewnoten, amandelen en walnoten. Dit is zeer gezond.
Stephanie van der Hart  | 11/05/16  15:59:43 | Winkelbeoordeling :
De zomer komt eraan dat betekent dus weer dat we een strakke body willen.En nog ook leuke sportkleding.Dat kan je allemaal vinden bij Body & Fitshop je kan er heerlijk rondkijken en iets vinden helemaal voor jou !
Gerda de Heus  | 12/05/16  13:49:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier een half jaar geleden een keer iets besteld! Met volle tevredenheid. Prijs was goed en mijn bestelling was ook de volgende dag in huis! Niks dan lof dus.... Zeker een webshop om aan te raden dus.
Henk F.D. smid  | 14/05/16  14:02:31 | Winkelbeoordeling :
Body en fit is een fijne zaak voor iedereen die maar even wat gezonder wil leven moet je je gewoon commiteren aan sportiviteit en gezond leven. Dat maakt het verschil voor iedereen die het maar kan schelen.
Jackie Toonen  | 14/05/16  16:20:38 | Winkelbeoordeling :
Top webwinkel. Goede prijs kwaliteit verhoudingen en vaak gave aanbiedingen. Deze webshop is uniek in eigen stijl en heeft steeds weer nieuwe producten erbij. Krijg je geen spijt van. een echte aanrader !
Deniz Kaymak  | 14/05/16  16:28:47 | Winkelbeoordeling :
Super levering, zaterdag besteld en maandagmiddag al in mijn bezit. Er was 1 capsule kapot, heb dit gemeld en men antwoordt direct en zorgt voor een mooie oplossing/compensatie! Mocht elke klantendienst maar zo werken.
jolanda jordaan  | 14/05/16  21:08:27 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden. Mijn bestelling kon zelfs op mijn werk bezorgd worden. Dat noem ik nog eens service. Dat is toch wat je vandaag de dag van een webshop mag verlangen. Dus prima service en prima spullen.
annie deinum  | 15/05/16  18:16:55 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website. Leuke aanbiedingen en unieke producten. Kwaliteit voor een nette prijs. Vanaf het lage bedrag van €20 geen verzendkosten. Cadeautje bij elke bestelling. Tip: realiseer een vaste klanten programma.
Berry Wagensveld  | 21/05/16  12:46:17 | Winkelbeoordeling :
Wat en geweldige website is dit. Je kan hier vele producten bestellen, zoals: eiwitten, amino, creatine, sport kleding, super food en pre work out. Met elke dag leuke aanbiedingen en bij aankoop van een product een gratis cadeautje.
Alma Selimovic  | 23/05/16  01:30:34 | Winkelbeoordeling :
De service is altijd goed, snelle levering, en daarop heb ik dan ook niets aan te merken. Wel blijf ik in mijn achterhoofd bezig over het eiwitschandaal bij het huismerk van Body&Fit, ik vertrouw (ondanks de labtesten) het huismerk nog niet voldoende om dit weer terug aan te schaffen
karin derks  | 25/05/16  11:09:06 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop.nl Hier kunt u online producten bestellen alles over afvallen, sport en gezondheid. Zoals; afslanken, eiwitten, vitamines, superfood, bodybuilding, kreatine, pre workout, amino, food, sportkleding en koken.
Karin Derks  | 25/05/16  11:39:23 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop.nl Hier kunt u online producten bestellen alles over afvallen, sport en gezondheid. Zoals; afslanken, eiwitten, vitamines, superfood, bodybuilding, kreatine, pre workout, amino, food, sportkleding en koken.
jordi andriessen  | 28/05/16  12:18:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier al vaak mijn producten gehaald. zeer tevreden over de levering en producten. Altijd netjes op tijd bezorgd. De eiwitshake van het huis is zeker een aanrader. De kwaliteit en prijs verhouding is zeer goed.
Els van Oortmerssen  | 28/05/16  14:26:38 | Winkelbeoordeling :
Ieder pondje gaat door het mondje! En dus doe ik afslanken door minder calorieen te eten. Bij Body & Fitshop vind ik daarvoor allerlei producten en tegen goede prijzen. Zoals het nieuwe slankplan voor 4 weken. Proberen!
Piet Bandiet  | 29/05/16  12:52:55 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met mensen die weten hoe ze klanten moeten behandelen snelle levering bestel gemak en goede uitleg over het product en als ze iets vergeten bij je bestelling wat menselijk is corrigeren ze de fout super snel. Ik zeg zo door gaan body en fit shop.
Petronella Smit  | 03/06/16  09:31:10 | Winkelbeoordeling :
De Body en Fitshop is een hele fijne en leuke webshop met ontzettend veel lekkere produkten voor je zelf en ook voor je gezin. Maar ook als je op zoek bent naar een leuk kadootje is de Body en Fitshop het juiste adres.
Wil Jansen  | 03/06/16  15:29:29 | Winkelbeoordeling :
Hier kunt u terecht voor div soorten voeding. Dus gaat u sporten of op dieet? En bent u op zoek naar een actie voor supplementen of sportspullen? Dan bent u hier aan het goede adres! Kijk en vergelijk en kom er ook achter dat ze goede acties hebben! Een aanrader:)
Debora Cossu  | 30/04/16  12:56:39 | Winkelbeoordeling :
Via deze website kun je bestellen bij body & fit. De site is gemakkelijk en overzichtelijk. Verder is de klantenservice zeer vriendelijk en snel met oplossingen. De bestelling wordt de dag nadat het geplaatst is, netjes thuis geleverd! Top!
emma govers  | 02/05/16  06:05:49 | Winkelbeoordeling :
een goede site met heel veel keuze in sportvoeding en supplementen voor alle takken van sport het is makkelijk te bestellen en het wordt ook nog eens snel en correct geleverd nog nooit geen problemen meegehad
melis wagensveld  | 07/05/16  11:46:30 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische website is dit. Je kan vele producten bestellen, zoals: eiwitten, vitamines, creatine, super food, sportkleding, amino en pre workout. Makkelijk online bestellen en bij iedere aankoop een gratis cadeau. Vandaag besteld morgen in huis.
Denise Verbakel  | 10/05/16  09:25:42 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met mensen die weten hoe ze klanten moeten behandelen snelle levering bestel gemak en goede uitleg over het product en als ze iets vergeten bij je bestelling wat menselijk is corrigeren ze de fout super snel. Ik zeg zo door gaan body en fit shop.
Sonja Luneburg  | 14/05/16  10:42:41 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete webshop als het gaat om dieetvoeding. Altijd een goede prijs voor kwalitatief goede producten en een zeer snelle levering. Zelfs wanneer ik 's avonds laat bestel dan het ik het de volgende dag al in huis!
Harm Raspe  | 17/05/16  12:06:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke website, heb hier al vele producten besteld en ben zeer te vreden met het product en de bezorging.Ik blijf zeker klant bij Body & Fitshop.Ik kan het iedereen die sport aanraden.En je bespaart ook nog geld
Ylona Verschoor  | 15/12/15  11:15:52 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk hier nu ook de actie van Body&Fit. Goede producten voor een mooie prijs. Bestelling doen voor 22:00 uur is de volgende dag in huis. Geweldig. Ik raad deze producten zeker aan, er is voor iedereen wel wat bij.
Patty Lemson  | 07/01/16  19:20:02 | Winkelbeoordeling :
Misschien niet goedkoop, maar wel kwaliteitsprodukten met weinig calorieën en veel gemakkelijk opneembaar eiwit in de produkten. Veel verschillende smaken shakes en speciaal samengesteld meel om pannenkoeken of koekjes mee te bakken.
Martine Messiant  | 24/04/16  11:36:16 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan "gezonde' producten. Snelle levering. Had ditmaal gekozen voor aflevering via Kaila-punt en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de status van je levering. En nu dus smullen maar.
Johan Cruijff  | 01/05/16  12:44:06 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met mensen die weten hoe ze klanten moeten behandelen snelle levering bestel gemak en goede uitleg over het product en als ze iets vergeten bij je bestelling wat menselijk is corrigeren ze de fout super snel. Ik zeg zo door gaan body en fit shop.
Harry van de Sunweb  | 02/05/16  08:35:08 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met mensen die weten hoe ze klanten moeten behandelen snelle levering bestel gemak en goede uitleg over het product en als ze iets vergeten bij je bestelling wat menselijk is corrigeren ze de fout super snel. Ik zeg zo door gaan body en fit shop.
Roy Willms  | 04/05/16  09:43:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben graag met mijn gezondheid en gewicht bezig, en ben vaak op zoek naar produkten die me daar bij kunnen helpen. Body & Fit is daarbij de ideale site om vitamines, eiwitten en afslankmiddelen te kopen.
Christiaan Boezerooij  | 09/05/16  21:15:10 | Winkelbeoordeling :
goede site. je vind hier allerlei producten om af te vallen wat je wil hebben even in je winkelmandje leggen afrekenen en je kan het thuis opwachten. bij alle producten staat een duidelijke uitleg met wat het inhoud.
Hennie Loriaux  | 11/05/16  08:48:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body& Fitshop. Happy Food en SuperfoodProtein bar eiwitrepenZuiver eiwit, vezels, weinigcalorieen slechts 179 Kcal.,ideaal voor fanatieke sporters,Ook sportkleding voor leuke prijzen
Christine Chu  | 11/05/16  12:23:52 | Winkelbeoordeling :
body & fit shop is een goede webshop voor alle voedingssupplementen en andere dingen zoals workout spullen. Ze hebben erg veel in hun assortiment en je kan makkelijk dingen online bestellen. Ze hebben ook goede aanbiedingen.
tamara antheunis  | 12/05/16  22:57:37 | Winkelbeoordeling :
erg goede website er is altijd wat te beleven prima vriendelijke mensen en weten veel over sporten en materiaal en voeding enzo goed voor de topsporter wij blijven klant alleszins want het is een perfecte service
Jannie Krist  | 14/05/16  10:56:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle correcte levering en niet duur. Ontzettend veel artikelen, bio en niet bio. Dus ruime keuze. Veel aanbiedingen! Als er vragen zijn, mail ik ff en snel antwoord. Heb al veel bestellingen geplaatst! Echt een top webshop!
Amber Gessel  | 14/05/16  13:39:11 | Winkelbeoordeling :
Altijd super snel bezorgingd .. goede producten en een zeer goede prijs. Ik bestel altijd een voorraad zo bespaar ik op verzendkosten. Altijd mooie aanbiedingen en nog een mooi kado bij je bestelling die je zelf uit kan kiezen
Arie Wanningen  | 14/05/16  15:10:51 | Winkelbeoordeling :
Voor alles wat je zoekt op het gebied van van body en fit moet je natuurlijk bij de Body en Fitshop zijn. Bijna alles kan je op dit gebied bij hun krijgen. Dus sluit je aan bij de vele andere die je al voor waren.
Riny Derks  | 14/05/16  16:50:43 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering: ik ben ook tevreden over de kwaliteit van de produkten. Heb al meerdere malen besteld en ik heb nooit problemen ondervonden. Ook het assortiment mag er wezen: er is een zeer ruime keuze aan fitnesssupplementen
Myriam Van Bavel  | 14/05/16  18:09:57 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie en lekkere producten. Zeer groot assortiment. Snelle levering en goede communicatie. De beste website op zijn gebied. Je kan ook hele leuke cadeautjes uitkiezen. Ik maak er vaak gebruik van en zal dat ook zeker blijven doen
Susan Bezemer  | 19/05/16  21:24:23 | Winkelbeoordeling :
Top webshop! Tijdje terug voor het eerst een bestelling geplaatst en de kokosblokjes en de smart bars vielen hier ontzettend in de smaak. Alles is nu bijna op, dus ik zal zeker binnenkort weer gaan bestellen :)
Nosa Nosa Oreavbiere  | 22/05/16  14:30:50 | Winkelbeoordeling :
mijn meing over Body$fitshop- wat zou ik moeten zeggen -te eerste vind ik dat ze echt goed bezig zijn,met mensen helpen hun Bodyfit bij elkaar te houden vind ik goed en raad hun aan zo door te blijven werken, omdat ze het ook heel erg goed doet.
Dinesh Bhulai  | 23/05/16  22:39:11 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fit shop biedt verschillende soorten artikelen aan van sportkleding tot en met voedingssupplementen. Op de site kun je gemakkelijk zoeken en je producten bestellen. vervolgens worden deze snel bezorgd.
Shalini Bhulai  | 28/05/16  00:59:56 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fit shop biedt gevarieerde producten aan zoals voedingssupplementen, sportkleding, enz. Op de site kun je gemakkelijk en snel je producten zoeken en bestellen. Met de aanbiedingen bespaar je tevens meer.
Manon Feijter  | 30/05/16  08:45:13 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop vindt je alles voor een gezond en fit lijf. In deze tijd waar het steeds belangrijker is om goed voor jezelf te zorgen en sportief bezig te zijn is het een erg welkome speciaalzaak qua sport.
Fennie Hagenbeek  | 30/05/16  20:00:17 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop heeft een heel ruim assortiment aan alles wat je nodig hebt op het gebied van sport en gezondheid. De prijzen zijn schappelijk en de service is prima. Kortom best een bezoek om eens te bekijken waard.
Marlous Luiten  | 31/05/16  19:47:22 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit heeft mij erg goed geholpen een keuze te maken wat het beste bij mijn levensstijl past kwa shakes. Klantvriendelijk, (meestal) binnen 1 dag thuisbezorgd en altijd een leuk extra'tje uitzoeken boven een bepaald bedrag.
Maria Catharina Van Rijn  | 02/06/16  09:56:27 | Winkelbeoordeling :
Goede site, je kan gelijk het gratis body&fit plan downloaden, met de weekmenu's en recepten. Ook de producten die je nodig hebt voor het boy&fit slankplan zijn gemakkelijk te bestellen op de site en de prijzen zijn echt supergoed. Ik kijk al uit naar mijn nieuwe bikinilijn!
Ida de Vries  | 02/06/16  14:30:43 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig producten bij de body&fitshop. De low carb shakes zijn lekker als maaltijdvervanger en de eiwit shakes zijn ideaal na het sporten voor het herstel van de spieren :) Dit voor een lage prijs en weinig calorieën!
Christian Weber  | 06/06/16  09:21:16 | Winkelbeoordeling :
BODY & FITSHOP heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd boordevol met goede en goedkope aanbiedingen - Iedere dag. Dus kijk regelmatig op de leuke website van BODY & FITSHOP...
Louis Roodenburg  | 07/02/14  14:03:42 | Winkelbeoordeling :
Bij Body en Fitshop ruime keuze uit meer dan 100 merken,alles uit voorraad leverbaar en zeer scherpe prijzen. Zeker een aanrader voor alle sporters
anke plomp  | 09/02/14  13:16:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke sprtieve webshop,neem er eens een kijkje,goede sevice
Professor Barabas  | 09/02/14  15:29:00 | Winkelbeoordeling :
goede zaak met veel goede en voordelige aanbiedingen
Larissa Liebers  | 10/02/14  13:27:08 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop biedt altijd het grootste assortiment, snelle service en geen verzendkosten!
Elena Vasilescu  | 10/02/14  13:38:35 | Winkelbeoordeling :
goede service
dirk klinkenberg  | 10/02/14  13:51:34 | Winkelbeoordeling :
alles voor fitness en sport, ruime keus, redelijke prijzen al zijn ze niet de laagste en het gemak van winkelen van uit je luie stoel, al is dat in tegenspraak met sporten en bewegen....goede site..
Dennis Silleman  | 10/02/14  16:16:18 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site, overzichtelijk alle soorten op een rij. Bestellen en ontvangen gaat lekker snel, meestal de volgende dag de spullen al in huis.
Jolanda den Engelse  | 11/02/14  14:09:04 | Winkelbeoordeling :
Bij bodyenfitshop.nl vind je alles op het gebied van gezondheid: vitamines, afslanksupplementen e.d, maar ook voeding, zoals noten en fruit. Ook lekkere recepten zijn er te vinden. Neem eens een kijkje.
Wim Speelberg  | 26/04/16  13:42:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Cornelia Boon  | 27/04/16  08:37:31 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop prima site als je een sporter bent zoals ik! Alle extra voedingssupplementen etc. zijn hier voor goede prijs/kwaliteitsverhouding te koop. Snelle levering en altijd leuke aanbiedingen.
pars ram  | 28/04/16  08:12:26 | Winkelbeoordeling :
Bij de Body & Fit shop kun je artikelen bestellen vitamines, sportkleding, enz. Je kunt gemakkelijk en snel zoeken en je producten bestellen. Binnen enkele werkdagen worden de spullen thuis bij je bezorgd.
susanna zeeman  | 29/04/16  08:05:45 | Winkelbeoordeling :
Een super fijne site! Voor iedereen die wat aan zijn lichaam wil doen. Van voedingssupplement tot gezonde snacks. Kortom alles hebben ze zolang het om een gezond sterk lichaam gaat. Een aanrader,de prijs is top!
Sharon Gjaltema  | 03/05/16  12:27:01 | Winkelbeoordeling :
Erg veel aanbod! Ze bieden verschillende dingen aan van shakes tot bekers tot sporttassen En een betrouwbare website, ik heb hier een poosje terug een sport tas besteld de tas was in het echt nog mooier als op de foto! En was binnen een dag binnen
dinesh bhulai  | 05/05/16  23:28:16 | Winkelbeoordeling :
Bij de Body & Fit shop kun je artikelen vinden zoals afslankmiddelen, vitamines, sportkleding en nog vele andere artikelen. Op de site kun je snel en gemakkelijk zoeken en je producten bestellen. Je ontvangt deze snel thuis.
Marjolein Azoroh  | 06/05/16  17:01:19 | Winkelbeoordeling :
ik heb alleen goede ervaringen met body & fit. ik vind ze niet duur en ze hebben velen producten. de bestelling is altijd compleet en op tijd. ze zijn snel (voor 22.00 uur besteld, dan volgende dag in huis) en niet zo duur...
Buddie Spencer  | 08/05/16  10:07:44 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met mensen die weten hoe ze klanten moeten behandelen snelle levering bestel gemak en goede uitleg over het product en als ze iets vergeten bij je bestelling wat menselijk is corrigeren ze de fout super snel. Ik zeg zo door gaan body en fit shop.
Melanie Scheer  | 15/05/16  08:36:43 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, veel verschillende producten. Snelle levering en alles wat je nodig hebt voor het sporten. Ook heel overzichtelijk, het is niet moeilijk om te vinden wat je nodig hebt. En ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding en top aanbiedingen! Aanrader!
peter peterse  | 16/05/16  18:58:17 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop fijne winkel om via internet aankopen te doen, zeer groot assortiment en goede prijzen, altijd binnen 1 dag in huis. Ook voor suiker vrije producten een prima winkel. Heerlijk in deze winkel om te shoppen.
Hennie Duit  | 27/05/16  21:35:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb inmiddels een paar keer voedingssupplementen besteld via deze shop. Je krijgt de juiste informatie die je nodig bent. Ook word het netjes verstuurd. Al met al kan ik zeggen dat ze professioneel zijn en ik kan het u zeker aanraden.
K J K Koopman  | 30/05/16  18:30:32 | Winkelbeoordeling :
Een webshop waarin allerlei artikelen worden aangeboden met betrekking tot fitness en gezondheid. De webshop is overzichtelijk en bevat veel diverse producten. Uiteraard is er ook een zoekfunctie en is alles gecategoriseerd.
christian weber  | 06/06/16  09:31:03 | Winkelbeoordeling :
BODY & FITSHOP heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Iedere dag boordevol met goede en goedkope aanbiedingen. DUS kijk regelmatig op BODY & FITSHOP en laat je aangenaam verrassen..
Sander Bouwmeester  | 06/06/16  17:58:04 | Winkelbeoordeling :
ik heb repen van body &fit en die bevallen me uitstekend k mocht er eentje proeven van me jobcoch van me zorginstelling en zins die tijd heb ik die repen ik moet afvallen en die repen die helpen ook nog en zijn ook nog eens erg lekker
Elly Boon  | 27/04/16  08:42:44 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop fijne website voor mij als sporter. Ik kan er alle extra's aan voedingssupplementen krijgen tegen goede prijs/kwaliteitsverhouding en er wordt snel geleverd dus goede service en altijd een leuke aanbieding.
emma van moorsel  | 02/05/16  06:09:59 | Winkelbeoordeling :
een goede site met heel veel keuze in sportvoeding en supplementen voor alle takken van sport het is makkelijk te bestellen en het wordt ook nog eens snel en correct geleverd nog nooit geen problemen meegehad
Coby van Geene  | 14/05/16  11:36:19 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop door mijn zoon kwam ik bij jullie terecht. Daar ik al wat ouder ben gebruik ik wat voedingssupplementen. Tot mijn grote verbazing zag ik dat jullie het meeste wat ik gebruik ook in het assortiment hebben, dus koop ik ze nu bij jullie. GOEDKOOP, en SNELLE levering .
Melinda Zevenbergen  | 14/05/16  13:01:26 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een hele goede webwinkel, tot nu toe heb ik maar positive ervaring mee. Ik heb nog mooit op mijn bestelling moeten wachten en ik kreeg altijd de juiste producten. Het is echt een aanrader.
Hansje Zellenrath  | 14/05/16  17:42:21 | Winkelbeoordeling :
Goede website, duidelijk en met groot bedieningsgemak. Fris blauwe kleur die goed past bij de producten. De levering erg snel en alles wordt goed verpakt verzonden. Ook een groot assortiment van producten in de gezondheids- en fitness sfeer. Ik ben een heel tevreden klant!
Monique Braam  | 14/05/16  22:03:59 | Winkelbeoordeling :
Top webshop. Bestellen en de volgende dag al geleverd op de door jou gewenste plek. Altijd een presentje die je zelf uit mag zoeken. Geen verzendkosten. Goede Whey en laatst ook Whey nutella uitgeprobeerd.( zonder suiker!) Erg goede smaak, de potten zijn alleen te klein!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
€15 korting op Plopsa abonnementen bij Plopsaland
Code:PLOPSADEALS
ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
visit register click click