ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Carmen  | 10/12/19  03:02:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor het bestellen van allerlei sport artikelen en meer. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook supplementen. Vaak leuke aanbiedingen waardoor de prijs laag blijft. Vaak met een cadeautje bij je bestelling
 | 01/12/19  15:47:12 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe klant. 10 dagen chalange Binnen 1 dag bestelling binnen. Shake is wat korrelig tov andere merken. Smaak is prima. Vult goed. Had wat meer uitleg bij.mogen zitten en ook een maatlepel zou handig zijn.
Sjaak Swart  | 29/11/19  07:09:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fit heb je meestal leuke extra's als je producten besteld, Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is ook het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima geregeld!
wim speelberg  | 16/11/19  09:11:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, verzorgde en aantrekkelijke website met veel aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Ik zeg dus vooral doen.
Jannine  | 16/11/19  20:29:17 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fit webshop heeft werkelijk waar een super assortiment, voor mensen die willen afslanken zijn er voldoende opties te verkrijgen, tevens heeft Body & Fit mooie en goede kwaliteit sportkleding voor mannen en vrouwen.
Adri Veltman  | 14/11/19  16:12:38 | Winkelbeoordeling :
als je door omstandigheden niet alle vitamientjes en mineralen binnen krijgt is er Body & Fit. Je bent niet duurder uit dan in de drogisterij maar wel betere kwaliteit en goed garantie. Ik ben er helemaal blij mee.
Kluk Kluk  | 11/11/19  07:45:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop kun je makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook andere smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super geregeld allemaal.
Melody  | 01/11/19  13:44:08 | Winkelbeoordeling :
Bij body Shop elke keer opnieuw kijken voor shakes en repen voor mijn body in shape te houden. Als dankje krijg je ook een cadeautje wat je erbij mag kiezen. Gelukkig hebben ze vele smaken zodat wij beide diverse smaken kunnen kiezen!!
Ben Thuis  | 04/11/19  11:37:29 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit geeft goed advies bij vragen en ook nog eens heel snel. Levering is ook erg snel, in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Alleen de grote plastic afval van grote potten is nog een aandachtspuntje!
remond reichwein  | 27/10/19  20:28:34 | Winkelbeoordeling :
zeer goede web winkel met verstand van lichaam en onderhoud er van perfecte producten voor een goede balance van je lichaam snel bezorgt vriendelijke klanten service makkelijk retouren van het product
Ilja Van bremen  | 22/10/19  20:07:42 | Winkelbeoordeling :
Wil jij gewoon een heel stuk lekkerder in je vel komen te zitten en wil je gewoon lekker fit zijn en blijven? Dan ben je bij deze webshop op het juiste adres. Body en Fit heeft namelijk alles op het gebied van gezondheid.
K Hermsen  | 17/10/19  20:41:02 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel heeft een erg volledig assortiment, fijn dat alle labels/info van producten ook online staan. Snelle verzending. Wel is het heel jammer dat de optie voor het maken van een favorietenlijst niet meer bestaat, en dat de verzendkosten nu pas gratis zijn bij een bedrag van 35 euro ipv 20...
Gio Santana  | 16/10/19  20:10:55 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop! Kwalitatief goede producten, leuke aanbiedingen, snelle service en netjes verpakt. Zeker een aanrader! Nog nooit problemen ondervonden met Body & Fit, ruime keuze aanbod van suikervrije eiwitrijke producten! Kortom ik ben tevreden!
Freddy Maertens  | 17/10/19  06:36:51 | Winkelbeoordeling :
Body&Fit heeft een snelle levering, grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerk producten zijn ook van heel goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service!
Martijn Reuvekamp  | 15/10/19  15:35:58 | Winkelbeoordeling :
Body & fit zorgt voor een snelle en correcte levering, precies gekregen wat ik besteld heb + een extra cadeautje bij iedere levering. volgende bestel ik ook zeker hier weer. spullen zijn van uitstekende kwalitiet keep up the good work
Harry Webber  | 14/10/19  19:02:51 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een fantastische webshop, kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Anouska Poets  | 10/10/19  08:03:18 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn erg tevreden met de producten van Body & Fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken, top producten!
Esther Roodenburg  | 03/10/19  13:03:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Berry Stevens  | 29/09/19  16:39:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de Body&Fitshop webwinkel. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Ria van Delen  | 19/09/19  16:22:30 | Winkelbeoordeling :
de webshop van body & fit word geregeld door mij bezocht, ook al diverse keren er iets besteld, voornamelijke gluten vrije producten en biologisch, ze hebben leuke acties,ook zijn ze niet extreem duur,
Manuela V Renswoude  | 06/09/19  18:54:19 | Winkelbeoordeling :
erg fijne onlineshop goede produkten en snelle levering en de prijs/produktverhouding is ook goed..ik heb hier al vaak produkten besteld en ben zeer tevreden en zou deze online shop dan ook aan iedereen aanraden!
Fred Bonaparte  | 09/09/19  06:55:40 | Winkelbeoordeling :
Meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Christini Induzzi Lopes  | 09/09/19  20:00:29 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag in deze winkel. Ik hou van de biologische en natuurlijke producten. Alles voor mijn dieet vind ik in deze winkel. Ik koop online. en bevelen de kwaliteit aan. ik vind super leuk. hart bedankt.
Esmee de Bruijn  | 04/09/19  19:40:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel!, supersnelle levering van mijn producten. Ruilen geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als je op zoek bent naar supplementen voor een gezonde levensstijl. Prima prijs en kwaliteits verhouding.
Jolanda Schuitemaker  | 24/08/19  12:53:57 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit velen goede kwaliteits producten, voor iedereen is er wel wat, snelle levering. goede prijzen en je merkt dat hetgene je koopt ook echt help, dat kun je niet van veel supplementen zeggen.
Reinno Booij Flokstra  | 24/08/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Body en Fit ruime keuze in Low carb eten, heerlijke repen en pannenkoeken met proteïnen om af te vallen of op gewicht te blijven. Ruime keuze in verschillende merken vitamines en mineralen in verschillende prijs klasses. Daarnaast is er snelle levering voor 22.00 besteld de volgende dag in huis
gerry van dinther  | 14/08/19  02:34:38 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop allerlei soorten granen en voedingsstoffen die je nodig hebt om een gezonde levenswijze te kunnen naleven . Verschillende soorten pitten en noten om koolhydraatarm brood en lekkere cake te bakken . Bestellen en de volgende dag in huis .
Bert Visser  | 07/08/19  07:20:59 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van Body&Fit heb je meestal al een dag later binnen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Veronika Kalou  | 05/08/19  20:56:50 | Winkelbeoordeling :
Wat je nodig hebt voor een goede leefstijl kun je bij Body&Fitshop kopen, Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties bij, ik ben erg tevreden over Body&Fitshop!
Peter Voogt  | 05/08/19  10:25:05 | Winkelbeoordeling :
Voor al jou lifestyle producten ga je snel naar Body&Fitshop. Als je voor 22 uur bestelt heb je morgen je producten al in huis. En als je voor meer dan 40 euro bestelt krijg je ook nog eens een gratis cadeau.
Chanel West Coast  | 04/08/19  08:24:08 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super!
Hans Kazan  | 02/08/19  19:26:28 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop is mijn winkel. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Miriam piccini  | 31/07/19  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind deze website helemaal geweldig. Je vind er talloze producten die goed zijn voor lichaam en geest, Wil je een topconditie neem een kijkje op de website,ik kan het zeer aanbevelen ,helemaal top.
Myrthe Reek  | 28/07/19  12:39:30 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels een aantal producten bij deze shop gekocht. De producten zitten altijd netjes verpakt en zijn snel binnen. Daarnaast doen dr producten waarvan er beloofd wordt wat ze moeten doen. Kort samengevat: topsite!
mevr jacobs  | 27/07/19  02:46:49 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site en als je jezelf registreert onthoud je aankopen.dat is makkelijk voor de volgende keer dan vind je je produkten snel. Maar ook het bestellen gaat makkelijk en voor 22 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis.
 | 14/07/19  21:57:58 | Winkelbeoordeling :
body&fit is een betrouwbare webwinkel met goede producten. Ze leveren de bestelde producten snel en op het moment dat ze beloofd hadden. Ook antwoorden ze snel op eventuele vragen die je hebt over een bepaald product. Een aanrader dus!
Elisabeth de Jong  | 30/06/19  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Af en toe plaats ik een bestelling bij Bodyenfitshop mijn favoriet is de Egg White Powder deze bevat alleen pure eiwitten heb tot nu toe deze nergens anders kunnen vinden, ideale start van de dag ik meng deze met wat Ultra Fine Oats, spirulina, tarwegras, water en amandelmelk.
Jacks Teller  | 27/06/19  16:07:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al enkele keren besteld bij Body&Fit en bij elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Yvonne Douwenga  | 27/06/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering, als je vandaag besteld is het morgen binnen, goed verpakt en heerlijke producten. Wij gebruiken vooral de eiwit shakes en vinden de cook & creamy, aardbei, banaan en chocola het lekkerst. Dikke dikke prima !!
Sophie S Steijvers  | 19/06/19  11:27:23 | Winkelbeoordeling :
Veel en ruim keuze in assortiment. Kwalitatief goede producten! Zeer snelle levering van bestelling en altijd netjes verpakt! Ook leuk dat er altijd 1 of 2 ‘cadeautjes’ bij gegeven worden, waar je wat aan hebt!
Nirmala Vredenburg  | 17/06/19  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie uitgebreide webshop met een heel ruim assortiment. Body en fit is écht van alle markten thuis op het gebied van sport en gezonde life style. Ook zijn er geregeld aantrekkelijke kortingsacties. De levering is altijd snel. Wij zijn al jaren klant
Henriette  | 09/06/19  06:14:16 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je een produkt nodig hebt om je huid te verzorgen biedt deze webshop je de mogelijkheid daartoe. Er is namelijk keuzemogelijkheid genoeg dus daarvoor hoef je het niet te laten. Het bestellen is ook niet moeilijk.
Henrie Nak  | 07/06/19  20:33:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld al besteld bij Body&Fit en elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Remco  | 11/06/19  10:47:11 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in veel merken. De order wordt altijd de volgende dag geleverd. Heel handig is dat Body&Fit ook aflevert aan de Pakettenautomaat van Postnl. Ook altijd leuk extraatje aan het einde van de bestelling.
Maurice Remy  | 04/06/19  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site ziet er zeer professioneel en fris uit, de artikelen zijn zodanig op de site gepresenteerd dat het de bezoekers een uitnodiging geeft om de artikelen te gaan proberen en de winkelwagen te gaan vullen.
Fred Gasselich  | 29/05/19  10:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
emma govers  | 23/05/19  05:52:31 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Bianca  | 13/05/19  11:22:06 | Winkelbeoordeling :
Soms kan het handig zijn om van deze webshop gebruik te maken. Wil je op je gemak thuis een product van deze webshop uitzoeken dan biedt deze webshop de mogelijkheid daartoe. Geen gedoe om naar een winkel te gaan, en dat bespaart weer de nodige tijd voor leukere zaken.
Ilonka  | 09/05/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeker een aanrader als je gezonde voeding en supplementen wil kopen. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en je krijgt vaak goodies bij. Dit is mijn go-to website en kan het zeker aanraden om te bestellen!
J.A. Oijen  | 09/05/19  08:51:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerkprodukten zijn ook van heel gede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service,
Roelfiena Aukema  | 25/04/19  21:23:45 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop heeft goede producten tegen goede prijzen. Ook leuke acties met leuke kortingen erbij. er is een ruim assortiment. Ik koop graag voedingssuplementen via body&fitshop en kan het zeker aanbevelen!
Celine Rusch  | 08/04/19  04:28:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een uitstekend overzichtelijke webshop. Ik bestel hier vaak mijn producten. Het is mij altijd erg goed bevallen. Hier weinig tot niks op aan te merken. Goede kwaliteit, en goede service
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:00:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede site als je productenzoekt voor het sporten of wilt afvallen snelle levering en goede producten, heel veel keus pillen, maaltijd vervangers sport drinks enz. betaalbare producten. vaak leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt,
Secoiya Haagen  | 02/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering! Alle producten waren goed ook verpakt. De website biedt de mogelijkheid om online een chatgesprek te starten met een medewerker, dit is fijn, de medewerker heeft veel kennis van de producten en kan een goed advies geven.
Jacqueline M  | 16/03/19  20:25:05 | Winkelbeoordeling :
super webshop!! goeie produkten voor scherpe prijzen!super snelle verzending!! vaak mooie acties altijd een presentje bij elke bestelling!! vriendelijk contact ook met vragen word je vakkundig geholpen
Rink Mink  | 14/03/19  21:04:04 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop heeft ruime keuze aan allerlei voeding supplementen waar ik altijd wel kan vinden naar waar ik op zoek ben. Proteïne indiverse smaken, vooral chocolade smaakt er goed. Ik heb verschillende producten gekocht via de website waaronder creatine, altijd direct effect als ik dit gebruik veel beter dan de creatines dan van een jaar of 5 terug. De pre workout en testo boosters zijn ook top Tevreden klant, zou iedereen aanbevelen om hier eens te kijken voor voedings supplementen
Richard Storm  | 13/03/19  13:02:18 | Winkelbeoordeling :
Body&fit shop is precies wat ik zocht. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Ferry Swinkels  | 13/03/19  15:30:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Body & Fitshop, altijd een snelle levering, helemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen, die bestelde k voorheen in de USA, ik blijf bestellen bij Body & Fitshop. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Marianne Hiemstra  | 12/03/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd mijn Omega 3 bij de Body & Fitshop. Een gezonde aanvulling voor mijn lichaam en bij de Body & Fitshop ook nog eens goedkoop voor mijn portemonnee! Heel snel en ook nog eens een cadeau bij elke bestelling
Arnold Smit  | 12/03/19  20:50:57 | Winkelbeoordeling :
Body and Fitshop is the way to go!!!! lekker sporten voor een goedkope prijs met alle denkbare moderne apparatuur wat je maar kan verzinnen en daarnaast ook een zeer relaxen omgeving en dat voor die prijs !!! ik ben al jaren trouw lid en kan ik ook iedereen aanbevelen
Harry Webber  | 11/03/19  20:02:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best wel veel artikelen besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Janny Sterling  | 04/03/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is 100% betrouwbaar en heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Anke Wauters  | 22/02/19  11:57:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede producten, veel keuze in producten alsook in smaken en voor ieders budget iets passend te vinden snelle en corecte levering, goed verpakt ook, zeer gebruiksvriendelijke site en veel acties ook.
Hennie Loriaux  | 09/02/19  15:23:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body& Fitshop.Happy super food clean Protein Bar eiweitrepen zuivere eiwitvezels, weinig calorieen slechts 179 Kcal. Ideaal vcoor fanatieke sporters en erg lekker, ook lekkere muffins
Bryan van Dellen  | 11/02/19  02:20:51 | Winkelbeoordeling :
Stoppen verkeerde spullen erin zodat het voor hun goedkowpr word en wij verkeerd spullen/stoffen gan binnen krijgen! Geen geld waard deze troep winkel alles om hun meer geld op td leveren enige wat hun zinn is SCHANDE
lion van der wens  | 06/02/19  05:34:25 | Winkelbeoordeling :
Bodi & Fitshop Wij zijn koolhydraatarm gaan eten . Dan heb je wel eens dingen nodig om je baksels lekker te maken zonder suikers en lage koolhydraat dat kun je daar goed bestellen . Je doet je bestelling en de volgende dag heb je het in huis.
M.s Stooo  | 10/02/19  19:46:32 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met goede spullen van prima kwaliteit. Het eiwitpoeder kan je in extra grote hoeveelheden bestellen, hier kan je wel een maand mee vooruit! Verder is het een relatief goedkope winkel en er zijn veel producten. Kortom extra snel fit!
Ron Veltman  | 04/02/19  20:38:55 | Winkelbeoordeling :
ik kende de body & fitshop wel van advertenties. Maar na een tip van een vriendin ben ik wat verder gaan kijken. Nu gebruik ik hun vitaminen en voeding supplementen. Ik kan vertrouwen op de goede kwaliteit daarvan.
Dave Donk  | 22/01/19  20:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd heel makkelijk bestellen en altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Jane Sterling  | 14/01/19  09:43:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop vind je een fantastische webshop met kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is ook heel goed, daarbij heeft Body&Fitshop een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Hans Veerhuis  | 08/01/19  12:12:55 | Winkelbeoordeling :
Een fijne internetwinkel , met n goed lopende en overzichtelijke site. Ik koop al jaren diverse produkten via Body & Fitshop , en alles wordt Goed en snrl geleverd tegen een gunstige prijs. Kortom, wat mij betreft een aanrader
Jackys  | 07/01/19  23:42:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede winkel om je sportbenodigdheden te bestellen. De levering is snel en vakkundig en de klantenservice erg aardig. Ik ben blij met mijn artikelen. Ik kende de shop nog niet maar ga zeker nog eens bestellen.
Sjaak Swart  | 28/12/18  17:47:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de Body&Fitshop webwinkel. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Jurgen Vuijk  | 18/12/18  17:28:57 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen in de bestelling snel in huis. De goederen zijn goed verpakt. Ze hebben een goed eigen product. Goede supplementen als aanvulling op je dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen. Erg tevreden over de producten.
Assumar Gellis  | 14/12/18  10:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het altijd wel makkelijk bestellen en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Judith van Gelder  | 10/12/18  08:25:02 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig hier besteld. Wordt altijd snel geleverd. Heemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen. Die bestelde k voorheen in de VS. Ik blijf bestellen bij Body en Fit. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
L.U.C.I.A. Roof  | 13/12/18  09:39:40 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop bezorgen snel, ook een goede klantenservice ik zeg dus DOEN! en let ook op de acties die ze hebben, deze zijn absoluut de moeite waard! Ik ben zelf gek op de extra eiwit shakes en repen.
Mayke van den Berg  | 04/12/18  10:22:25 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Body & fit. Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen. Ben zeer tevreden over deze shop. Er zijn veel koolhydraat-arme producten te koop met veel eiwitten en weinig calorieën. Dus voor mij heel veel keuze.
Carola Van der Valk  | 03/12/18  20:23:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de producten van body en fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken. Top producten!
annie deinum  | 01/12/18  13:46:46 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen vergeten om die gratis cadeaus te selecteren. Snel contact opgenomen via Facebook en Ruurd heeft het netjes opgelost om deze producten alsnog toe te voegen. Dit zegt al genoeg over service!
Jaylee Deinum  | 26/11/18  16:12:15 | Winkelbeoordeling :
Body en fit shop is een fantastische webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body en Fit shop ook een fantastische klantenservice die altijd super vriendelijk zijn, goed, duidelijk en snel helpen
Anoniem  | 22/11/18  19:59:54 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop is een grote variëteit in producten. Zowel voor fanatieke sporters als voor mensen die willen afvallen. Er zijn ook vaak interessante aanbiedingen en het is zeker de moeite waard die in de gaten te houden. Levering is zeer vlot en correct.
Lewis Hamilton  | 16/11/18  09:35:10 | Winkelbeoordeling :
Bij mij werkte in eerste instantie de kortingscode van 22% helaas niet. Contact gehad met Body & Fitshop via messenger, heb toen alsnog de korting gekregen, dat is nog eens service! Vriendelijk en behulpzaam, super!
Jan Metaal  | 10/11/18  08:23:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaak wat online besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
antonio ciadamidaro  | 02/11/18  12:01:44 | Winkelbeoordeling :
al jaren fan van whey perfection. Echter is de stracciatella een erg overheersende smaak, dus was een kleinere verpakking misschien beter geweest... De Whey Perfection smaak vanille is erg fijn, de smaak is lekker en de structuur goed.
Betsie Butsers  | 02/11/18  07:26:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas nog een bestelling gedaan bij de Body&Fitshop echter ging er iets mis en kwam er helemaal geen pakketje maar ben toen goed geholpen door de klantenservice. Dat was pas service. Ook kreeg ik er een extraatje bij voor het ongemak en voor de rest hele goede producten!
Marjon Mulder  | 01/11/18  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Kopen bij body en fit kan je doen mits je het product binnen een paar weken op gaat gebruiken. producten worden met korte houdbaarheid datum geleverd. Daarom bestellen wij er eigenlijk niet meer. We hebben contact gehad en worden adgescheepd met dat het nog verkocht mag worden.
Geesje  | 31/10/18  09:04:58 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel voor al mijn vitamines en extra's. De producten worden heel goed uitgelegd met ingrediënten en veel reviews die me helpen om het juiste product te kiezen wanneer ik iets nieuws nodig heb. Kwaliteit en service uitstekend en altijd een kadootje bij je bestelling. Top!
Pieta Bambergen  | 27/10/18  15:17:05 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk besteld en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket, zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot wilt gaan kopen, super!
 | 26/10/18  07:17:55 | Winkelbeoordeling :
mogguh. goede webshop, met verstznd van zaken, goed bereikbaar zoals telefonisch als via de site. het assortiment is meer dsn genoeg, de eigen merken zijn kwalitatief ook goed en prima ook qua smaak!!!!
Olivier  | 24/10/18  23:43:07 | Winkelbeoordeling :
Goed sporten betekent voor mij ook gezond en verantwoord eten. Mijn voedingssupplementen en sportvoeding koop ik bij Body & Fitshop. Hier vind ik het grootste assortiment tegen de scherpste prijs. Vandaag besteld, morgen al in huis. Vanaf 20 EURO gratis geleverd. Fijne webshop!
Melissa  | 23/10/18  13:56:25 | Winkelbeoordeling :
Deze onlineshop is zeer klantvriendelijk er zijn regelmatig kortingen op populaire producten. Als een product niet beschikbaar is kan je instellen om een mail te krijgen als het product terug beschikbaar is. Dit is zeer gemakkelijk. Deze onlineshop is zeker een aanrader.
Jeroen  | 21/10/18  19:08:30 | Winkelbeoordeling :
Altijd super snel geleverd, 1x een product waarvan de verpakking kapot was en werd zonder moeite compleet kosteloos vervangen. De producten zijn goed en elke week leuke acties. Nog tot laat in de avond te bestellen en dan toch de volgende dag in huis. Kom hier ongeveer 1x per maand. Aanrader!!
sjany mentink-overduin  | 25/09/18  23:43:56 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop verkoopt goede producten tegen een keurige prijs. duidelijke en overzichtelijke pagina en goede productbeschrijving. snelle levering en een geweldige service. nog nooit gebruik gemaakt van producten retournering maar weet bijna zeker dat dat ook geen problemen zal geven.
jan peters  | 12/09/18  21:28:12 | Winkelbeoordeling :
prima aanbiedingen en snelle levering , en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben
Schadi Firuzan  | 26/08/18  21:42:57 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een aantal jaren klant bij Body & Fitshop. In verband met gezondheid en afhankelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen. De kwaliteit van de producten is heel goed en de snelle bezorging waardeer ik sehr.
Harm Raspe  | 29/08/18  11:33:07 | Winkelbeoordeling :
Handig en snelle website de indeling is handig in gebruik en een bestelling heb je in een paar klikken geregeld. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je krijgt. Het is best de moeite waard om een bestelling teplaatsen om het geld hoef je het niet te doen
Hall Abi  | 23/08/18  00:05:31 | Winkelbeoordeling :
Laatst een bidon gekocht, meteen de volgende dag in huis. Daarnaast kreeg ik gratis een zakje Whey protein. Ik heb net Whey protein besteld. Die zal ook morgen in huis komen. Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Suzy Van Nauw  | 18/08/18  15:21:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat body & fitshop deel uitmaakt van IPAY. Het is een heel leuke winkel/site met heel veel produkten. Veel keus en goede prijzen. Alles heel snel geleverd en verzorgd. Bij enkele bestelling krijg je een geschenk.
Sifra Hoogeveen  | 11/08/18  10:12:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins
visit register click click