ONTVANG 2,50% CashCoins Lenovo
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Body & Fitshop Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fitshop

Bodyenfitshop.nl verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Bodyenfitshop.nl heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Bodyenfitshop.nl vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fitshop Beoordelingen

Henriette  | 09/06/19  06:14:16 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je een produkt nodig hebt om je huid te verzorgen biedt deze webshop je de mogelijkheid daartoe. Er is namelijk keuzemogelijkheid genoeg dus daarvoor hoef je het niet te laten. Het bestellen is ook niet moeilijk.
Henrie Nak  | 07/06/19  20:33:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld al besteld bij Body&Fit en elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Remco  | 11/06/19  10:47:11 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in veel merken. De order wordt altijd de volgende dag geleverd. Heel handig is dat Body&Fit ook aflevert aan de Pakettenautomaat van Postnl. Ook altijd leuk extraatje aan het einde van de bestelling.
Maurice Remy  | 04/06/19  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site ziet er zeer professioneel en fris uit, de artikelen zijn zodanig op de site gepresenteerd dat het de bezoekers een uitnodiging geeft om de artikelen te gaan proberen en de winkelwagen te gaan vullen.
Fred Gasselich  | 29/05/19  10:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Esther Roodenburg  | 29/05/19  10:38:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik al zeker meer dan 5 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Bert Visser  | 27/05/19  07:50:05 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
emma govers  | 23/05/19  05:52:31 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Peter Voogt  | 18/05/19  20:12:40 | Winkelbeoordeling :
Wil jij ook voordelig je sportvoeding online kopen? Doe dat dan bij Body & Fitshop. Als je dat doet via Gekkengoud dan spaar je gelijk voor mooie cadeaus: cadeaubonnen of een cashback die je in geld kunt laten uitbetalen.
Bianca  | 13/05/19  11:22:06 | Winkelbeoordeling :
Soms kan het handig zijn om van deze webshop gebruik te maken. Wil je op je gemak thuis een product van deze webshop uitzoeken dan biedt deze webshop de mogelijkheid daartoe. Geen gedoe om naar een winkel te gaan, en dat bespaart weer de nodige tijd voor leukere zaken.
Ilonka  | 09/05/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeker een aanrader als je gezonde voeding en supplementen wil kopen. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en je krijgt vaak goodies bij. Dit is mijn go-to website en kan het zeker aanraden om te bestellen!
J.A. Oijen  | 09/05/19  08:51:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerkprodukten zijn ook van heel gede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service,
Jacks Teller  | 01/05/19  14:54:06 | Winkelbeoordeling :
Handig en makkelijk bestellen en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Roelfiena Aukema  | 25/04/19  21:23:45 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop heeft goede producten tegen goede prijzen. Ook leuke acties met leuke kortingen erbij. er is een ruim assortiment. Ik koop graag voedingssuplementen via body&fitshop en kan het zeker aanbevelen!
Freddy Maertens  | 24/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Fred Bonaparte  | 23/04/19  08:01:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Body & Fitshop kun je alles kopen wat je nodig hebt voor een goede leefstijl. Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties bij, ik ben erg tevreden over Body & Fitshop.
Celine Rusch  | 08/04/19  04:28:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een uitstekend overzichtelijke webshop. Ik bestel hier vaak mijn producten. Het is mij altijd erg goed bevallen. Hier weinig tot niks op aan te merken. Goede kwaliteit, en goede service
Ria van delen  | 06/04/19  21:24:47 | Winkelbeoordeling :
op deze webshop heb ik zelf al meerdere malen een bestelling gedaan hun assortiment is reuze uitgebreid , ook hebben ze geregeld super spetterende acties ,ga zo door zal zeker in de nabije toekomst weer een bestelling doen.
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:00:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede site als je productenzoekt voor het sporten of wilt afvallen snelle levering en goede producten, heel veel keus pillen, maaltijd vervangers sport drinks enz. betaalbare producten. vaak leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt,
Secoiya Haagen  | 02/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering! Alle producten waren goed ook verpakt. De website biedt de mogelijkheid om online een chatgesprek te starten met een medewerker, dit is fijn, de medewerker heeft veel kennis van de producten en kan een goed advies geven.
Berry Stevens  | 22/03/19  15:26:22 | Winkelbeoordeling :
Pas weer opnieuw een bestelling geplaatst bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht, met een spoedig antwoord.
Jacqueline M  | 16/03/19  20:25:05 | Winkelbeoordeling :
super webshop!! goeie produkten voor scherpe prijzen!super snelle verzending!! vaak mooie acties altijd een presentje bij elke bestelling!! vriendelijk contact ook met vragen word je vakkundig geholpen
Rink Mink  | 14/03/19  21:04:04 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop heeft ruime keuze aan allerlei voeding supplementen waar ik altijd wel kan vinden naar waar ik op zoek ben. Proteïne indiverse smaken, vooral chocolade smaakt er goed. Ik heb verschillende producten gekocht via de website waaronder creatine, altijd direct effect als ik dit gebruik veel beter dan de creatines dan van een jaar of 5 terug. De pre workout en testo boosters zijn ook top Tevreden klant, zou iedereen aanbevelen om hier eens te kijken voor voedings supplementen
Richard Storm  | 13/03/19  13:02:18 | Winkelbeoordeling :
Body&fit shop is precies wat ik zocht. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Ferry Swinkels  | 13/03/19  15:30:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Body & Fitshop, altijd een snelle levering, helemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen, die bestelde k voorheen in de USA, ik blijf bestellen bij Body & Fitshop. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Marianne Hiemstra  | 12/03/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd mijn Omega 3 bij de Body & Fitshop. Een gezonde aanvulling voor mijn lichaam en bij de Body & Fitshop ook nog eens goedkoop voor mijn portemonnee! Heel snel en ook nog eens een cadeau bij elke bestelling
Arnold Smit  | 12/03/19  20:50:57 | Winkelbeoordeling :
Body and Fitshop is the way to go!!!! lekker sporten voor een goedkope prijs met alle denkbare moderne apparatuur wat je maar kan verzinnen en daarnaast ook een zeer relaxen omgeving en dat voor die prijs !!! ik ben al jaren trouw lid en kan ik ook iedereen aanbevelen
Harry Webber  | 11/03/19  20:02:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best wel veel artikelen besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Janny Sterling  | 04/03/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is 100% betrouwbaar en heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Anke Wauters  | 22/02/19  11:57:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede producten, veel keuze in producten alsook in smaken en voor ieders budget iets passend te vinden snelle en corecte levering, goed verpakt ook, zeer gebruiksvriendelijke site en veel acties ook.
Ben Thuis  | 18/02/19  19:26:53 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al jaren bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren zijn wij enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Hennie Loriaux  | 09/02/19  15:23:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body& Fitshop.Happy super food clean Protein Bar eiweitrepen zuivere eiwitvezels, weinig calorieen slechts 179 Kcal. Ideaal vcoor fanatieke sporters en erg lekker, ook lekkere muffins
Bryan van Dellen  | 11/02/19  02:20:51 | Winkelbeoordeling :
Stoppen verkeerde spullen erin zodat het voor hun goedkowpr word en wij verkeerd spullen/stoffen gan binnen krijgen! Geen geld waard deze troep winkel alles om hun meer geld op td leveren enige wat hun zinn is SCHANDE
lion van der wens  | 06/02/19  05:34:25 | Winkelbeoordeling :
Bodi & Fitshop Wij zijn koolhydraatarm gaan eten . Dan heb je wel eens dingen nodig om je baksels lekker te maken zonder suikers en lage koolhydraat dat kun je daar goed bestellen . Je doet je bestelling en de volgende dag heb je het in huis.
M.s Stooo  | 10/02/19  19:46:32 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met goede spullen van prima kwaliteit. Het eiwitpoeder kan je in extra grote hoeveelheden bestellen, hier kan je wel een maand mee vooruit! Verder is het een relatief goedkope winkel en er zijn veel producten. Kortom extra snel fit!
Ron Veltman  | 04/02/19  20:38:55 | Winkelbeoordeling :
ik kende de body & fitshop wel van advertenties. Maar na een tip van een vriendin ben ik wat verder gaan kijken. Nu gebruik ik hun vitaminen en voeding supplementen. Ik kan vertrouwen op de goede kwaliteit daarvan.
Veronika Kalou  | 23/01/19  18:14:42 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al meerdere keren besteld bij Body&Fit en bij elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Dave Donk  | 22/01/19  20:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd heel makkelijk bestellen en altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Gio Santana  | 19/01/19  11:15:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel besteld bij Body & Fitshop en altijd ook een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Jane Sterling  | 14/01/19  09:43:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop vind je een fantastische webshop met kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is ook heel goed, daarbij heeft Body&Fitshop een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Hans Veerhuis  | 08/01/19  12:12:55 | Winkelbeoordeling :
Een fijne internetwinkel , met n goed lopende en overzichtelijke site. Ik koop al jaren diverse produkten via Body & Fitshop , en alles wordt Goed en snrl geleverd tegen een gunstige prijs. Kortom, wat mij betreft een aanrader
Jackys  | 07/01/19  23:42:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede winkel om je sportbenodigdheden te bestellen. De levering is snel en vakkundig en de klantenservice erg aardig. Ik ben blij met mijn artikelen. Ik kende de shop nog niet maar ga zeker nog eens bestellen.
Sjaak Swart  | 28/12/18  17:47:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de Body&Fitshop webwinkel. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Jurgen Vuijk  | 18/12/18  17:28:57 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen in de bestelling snel in huis. De goederen zijn goed verpakt. Ze hebben een goed eigen product. Goede supplementen als aanvulling op je dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen. Erg tevreden over de producten.
Assumar Gellis  | 14/12/18  10:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het altijd wel makkelijk bestellen en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Judith van Gelder  | 10/12/18  08:25:02 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig hier besteld. Wordt altijd snel geleverd. Heemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen. Die bestelde k voorheen in de VS. Ik blijf bestellen bij Body en Fit. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
L.U.C.I.A. Roof  | 13/12/18  09:39:40 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop bezorgen snel, ook een goede klantenservice ik zeg dus DOEN! en let ook op de acties die ze hebben, deze zijn absoluut de moeite waard! Ik ben zelf gek op de extra eiwit shakes en repen.
Kluk Kluk  | 05/12/18  16:32:46 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kopen wij bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Mayke van den Berg  | 04/12/18  10:22:25 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Body & fit. Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen. Ben zeer tevreden over deze shop. Er zijn veel koolhydraat-arme producten te koop met veel eiwitten en weinig calorieën. Dus voor mij heel veel keuze.
Carola Van der Valk  | 03/12/18  20:23:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de producten van body en fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken. Top producten!
annie deinum  | 01/12/18  13:46:46 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen vergeten om die gratis cadeaus te selecteren. Snel contact opgenomen via Facebook en Ruurd heeft het netjes opgelost om deze producten alsnog toe te voegen. Dit zegt al genoeg over service!
Jaylee Deinum  | 26/11/18  16:12:15 | Winkelbeoordeling :
Body en fit shop is een fantastische webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body en Fit shop ook een fantastische klantenservice die altijd super vriendelijk zijn, goed, duidelijk en snel helpen
Anoniem  | 22/11/18  19:59:54 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop is een grote variëteit in producten. Zowel voor fanatieke sporters als voor mensen die willen afvallen. Er zijn ook vaak interessante aanbiedingen en het is zeker de moeite waard die in de gaten te houden. Levering is zeer vlot en correct.
Lewis Hamilton  | 16/11/18  09:35:10 | Winkelbeoordeling :
Bij mij werkte in eerste instantie de kortingscode van 22% helaas niet. Contact gehad met Body & Fitshop via messenger, heb toen alsnog de korting gekregen, dat is nog eens service! Vriendelijk en behulpzaam, super!
Jan Metaal  | 10/11/18  08:23:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaak wat online besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Adri Veltman  | 10/11/18  16:29:26 | Winkelbeoordeling :
Door omstandigheden kan ik niet sporten. Toch ben ik fan van Body & Fit. Om een beetje fit te blijven helpen ze mij met extra proteine en voedings supplementen. Daarmee blijf ik zo veel als mogelijk is op de been.
Piet Bander  | 03/11/18  19:26:10 | Winkelbeoordeling :
Ik haal bij Body & Fitshop al jaren mijn supplementen en fitness benodigdheden. Goede producten, supersnelle verzending en bij problemen of defecten altijd snelle vervanging. Een echt uitstekende service!, kan niet beter!
antonio ciadamidaro  | 02/11/18  12:01:44 | Winkelbeoordeling :
al jaren fan van whey perfection. Echter is de stracciatella een erg overheersende smaak, dus was een kleinere verpakking misschien beter geweest... De Whey Perfection smaak vanille is erg fijn, de smaak is lekker en de structuur goed.
Betsie Butsers  | 02/11/18  07:26:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas nog een bestelling gedaan bij de Body&Fitshop echter ging er iets mis en kwam er helemaal geen pakketje maar ben toen goed geholpen door de klantenservice. Dat was pas service. Ook kreeg ik er een extraatje bij voor het ongemak en voor de rest hele goede producten!
Marjon Mulder  | 01/11/18  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Kopen bij body en fit kan je doen mits je het product binnen een paar weken op gaat gebruiken. producten worden met korte houdbaarheid datum geleverd. Daarom bestellen wij er eigenlijk niet meer. We hebben contact gehad en worden adgescheepd met dat het nog verkocht mag worden.
Geesje  | 31/10/18  09:04:58 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel voor al mijn vitamines en extra's. De producten worden heel goed uitgelegd met ingrediënten en veel reviews die me helpen om het juiste product te kiezen wanneer ik iets nieuws nodig heb. Kwaliteit en service uitstekend en altijd een kadootje bij je bestelling. Top!
Pieta Bambergen  | 27/10/18  15:17:05 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk besteld en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket, zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot wilt gaan kopen, super!
 | 26/10/18  07:17:55 | Winkelbeoordeling :
mogguh. goede webshop, met verstznd van zaken, goed bereikbaar zoals telefonisch als via de site. het assortiment is meer dsn genoeg, de eigen merken zijn kwalitatief ook goed en prima ook qua smaak!!!!
Olivier  | 24/10/18  23:43:07 | Winkelbeoordeling :
Goed sporten betekent voor mij ook gezond en verantwoord eten. Mijn voedingssupplementen en sportvoeding koop ik bij Body & Fitshop. Hier vind ik het grootste assortiment tegen de scherpste prijs. Vandaag besteld, morgen al in huis. Vanaf 20 EURO gratis geleverd. Fijne webshop!
Melissa  | 23/10/18  13:56:25 | Winkelbeoordeling :
Deze onlineshop is zeer klantvriendelijk er zijn regelmatig kortingen op populaire producten. Als een product niet beschikbaar is kan je instellen om een mail te krijgen als het product terug beschikbaar is. Dit is zeer gemakkelijk. Deze onlineshop is zeker een aanrader.
Jeroen  | 21/10/18  19:08:30 | Winkelbeoordeling :
Altijd super snel geleverd, 1x een product waarvan de verpakking kapot was en werd zonder moeite compleet kosteloos vervangen. De producten zijn goed en elke week leuke acties. Nog tot laat in de avond te bestellen en dan toch de volgende dag in huis. Kom hier ongeveer 1x per maand. Aanrader!!
sjany mentink-overduin  | 25/09/18  23:43:56 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop verkoopt goede producten tegen een keurige prijs. duidelijke en overzichtelijke pagina en goede productbeschrijving. snelle levering en een geweldige service. nog nooit gebruik gemaakt van producten retournering maar weet bijna zeker dat dat ook geen problemen zal geven.
jan peters  | 12/09/18  21:28:12 | Winkelbeoordeling :
prima aanbiedingen en snelle levering , en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben
Schadi Firuzan  | 26/08/18  21:42:57 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een aantal jaren klant bij Body & Fitshop. In verband met gezondheid en afhankelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen. De kwaliteit van de producten is heel goed en de snelle bezorging waardeer ik sehr.
Harm Raspe  | 29/08/18  11:33:07 | Winkelbeoordeling :
Handig en snelle website de indeling is handig in gebruik en een bestelling heb je in een paar klikken geregeld. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je krijgt. Het is best de moeite waard om een bestelling teplaatsen om het geld hoef je het niet te doen
Hall Abi  | 23/08/18  00:05:31 | Winkelbeoordeling :
Laatst een bidon gekocht, meteen de volgende dag in huis. Daarnaast kreeg ik gratis een zakje Whey protein. Ik heb net Whey protein besteld. Die zal ook morgen in huis komen. Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Suzy Van Nauw  | 18/08/18  15:21:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat body & fitshop deel uitmaakt van IPAY. Het is een heel leuke winkel/site met heel veel produkten. Veel keus en goede prijzen. Alles heel snel geleverd en verzorgd. Bij enkele bestelling krijg je een geschenk.
Sifra Hoogeveen  | 11/08/18  10:12:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
Veronique Bam  | 15/08/18  08:53:30 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is een fantastische webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Roland Moolenkamp  | 10/08/18  11:07:52 | Winkelbeoordeling :
Goeie spullen en goeie klantenservice en voormij zeer dichtbij aangezien ik in Steenwijk woon. De levering is ook goed binnen 1 werkdag had ik me voeding al binnen en goed afgeseald in een emmer geleverd
Debora Vermaas  | 06/08/18  17:46:09 | Winkelbeoordeling :
Te zoet , te chemisch, niet gezond voor je lichaam, van de ripped kreeg ik hartkloppingen zo sterk was dat spul, zou deze produkten niet meer gebruiken . De prijzen zijn ook niet fair, eerst betaalde ik voor zak vanille poeder 10€ en de keer erna was het het dubbele, gebeld en kreeg ik al antwoord dat dat met houdbaarheidsdatum te maken had, maar dat klopte niet want er zat nog lange houdbaarheidsdatum op, nogmaals niet aan te bevelen deze webshop.
Mariet Coppers  | 06/08/18  10:48:31 | Winkelbeoordeling :
Body en fit, een fijne webshop voor sportartikelen voor elk wat wils. Er zijn vele sporten te beoefenen zoals, hockey, tennis, badminton, zwemmen, turnen, airobic, voetbal, basketbal, volleybal, wielrennen.
Chanel West Coast  | 04/08/18  14:53:28 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren besteld bij Body & Fit en bij elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op de chat ook snel gereageerd.
Rick Ricciardo  | 27/07/18  07:41:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fit haal ik al jaren mijn fitness goederen, perfecte site, alles is makkelijk te vinden, ruime keuzes in smaken en de producten zijn lekker en hebben een goede samenstelling, de producten worden supersnel geleverd. De klantenservice is héél vriendelijk en behulpzaam.
geert Bosgraaf  | 29/07/18  13:31:32 | Winkelbeoordeling :
body en fitshop vind ik super het is natuurlijk gezond voor lichaam en geest en ik zou het iedereen aanbevelen om in ieder geval een ste kijken op hun website je zult verselt staan wat je wel kunt aanschaffen voor je lichaam vit te houden
Ben Nijp  | 24/07/18  12:03:06 | Winkelbeoordeling :
Deze shop heeft veel artikelen voor een gezond leven. Als je bij hun besteld heb je meestal de volgende dag je artikelen thuis. Leuk is dat je bij bijna alle bestellingen een gratis artikel krijgt. alles wordt goed verpakt waardoor er geen schade kan ontstaan.
Poeskin  | 18/07/18  15:19:03 | Winkelbeoordeling :
Onlangs wat aminozuren gekocht bij de webwinkel Body & Fitshop. Dit ter ondersteuning van mijn gezondheid. Ze hebben een groot assortiment en vond het merk wat Ik nodig had. Ze hebben ook hun eigen merk. Niet te duur.
Dima van Doorn  | 10/07/18  07:12:50 | Winkelbeoordeling :
Grote aanrader om hier te bestellen. Levering is vlot en reageren snel bij vragen. Altijd een extra bij u bestelling. De speciale aanbiedingen zijn super in vergelijking met meeste andere site's. Echt top!
Inki Kroon  | 01/07/18  18:28:26 | Winkelbeoordeling :
Bodyfit heeft goede producten en vooral ook nog eens goede service. Bij vragen heb je binnen de kortste tijd vriendelijk en een duidelijke uitleg van de medewerkers. De producten zijn tot nu toe dik in orde elke keer en ik ben bij hun terecht gekomen via vrienden.
Remy Epskamp  | 23/06/18  14:26:30 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop heeft op fitness- en gezondheidsgebied alles wat je nodig hebt. Ze hebben een gigantisch aanbod dat alsmaar blijft groeien. Tevens hebben ze een ruime selectie aan vegan en biologische producten.
Tessa  | 23/06/18  10:52:23 | Winkelbeoordeling :
We zijn heel tevreden over de Body&Fitshop online. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde.
C T van Welie  | 21/06/18  19:42:01 | Winkelbeoordeling :
Ik had whey, creatine, proteinerepen en superfoods besteld.ik ben uitermate tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De supplementen worden altijd snel geleverd met een gratis sample en een cadeautje. Dit is de beste tent om je sportvoeding te kopen.
Joyce Heideveld  | 21/06/18  07:23:59 | Winkelbeoordeling :
super fijne online shop. Duidelijke product informatie. Snelle levering. Producten zijn vanaf bestelling te volgen tot aan huis. Goede producten voor lage prijzen. Bij iedere bestelling een cadeautje.
Harry Nak  | 14/06/18  20:05:41 | Winkelbeoordeling :
Producten voor tien uur besteld en de volgende dag netjes bezorgd, snelle levering dus. Ik heb nog altijd ontzettend goede service gehad, via Facebook chat super snel te woord gestaan, krijgt altijd antwoord op al je vragen. Echt een top service van Body&Fitshop.!
Marli Binck  | 02/06/18  18:56:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over body en fit. Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt voor een "gezondere" leefstijl. Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties
Lisa Klijnhout  | 01/06/18  12:02:36 | Winkelbeoordeling :
Perfecte site! Heb er regelmatig besteld, altijd op tijd kwam het binnen, prijs was ook altijd uitstekend! En ja ik ben er 10 kg door afgevallen!
elsa fonseca  | 01/06/18  06:35:37 | Winkelbeoordeling :
Hi goedenmorgen.. Ik heb bij de webshop wel eens een paar shakes besteld en de levering was super snel betaling gaat snel. heel tevreden met de webshop. Ze hebben goeie prijzen en goeie aanbiedingen altijd daar ben ik ook super blij mee hahah ga zo door.
gerry van der wens  | 26/05/18  04:43:56 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop een webshop waar je ongelooflijk veel keuze hebt voor gezonde producten . De prijzen zijn ook geweldig als je meerdere artikelen koopt krijg je ook korting dus hoe meer je besteld hoe goedkoper.
the witch haerkens  | 25/05/18  14:27:13 | Winkelbeoordeling :
suikervrije producten heel snel ontvangen en de service van betalen achteraf vindt ik bijzonder prettig zo dat ik zelf kan kijken van welke rekening ik wil betalen en eerst het product kan zien. top site.
Buddie Spencer  | 22/05/18  07:45:32 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop heeft een geweldige site! Overzichterlijk en veel betaalmogelijkheden, 100% betrouwbaar, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
gerard post  | 10/05/18  19:16:58 | Winkelbeoordeling :
ik heb hier meerdere keren besteld. ruim aanbod en overzichtelijke site. ook kan je bij een bestelling een cadeau uitzoeken van bijvoorbeeld een shaker. kwaliteit spullen en de volgende dag thuis!
Salih Gundogan  | 23/04/18  07:24:37 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, je kunt geschikte producten vinden waar je ook naar op zoek bent. producten zijn degelijk kwaliteit, wat handig is als je twijfelt of ern product wilt kopen. Website zoekt ook wel makkelijk, ook handig
Rob Dyrdek  | 29/03/18  16:37:36 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen al jaren bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen duidelijk antwoord.
Jan Buffel  | 26/03/18  09:06:12 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is niet alleen de beste Online Webshop die ik ken maar heeft ook de beste klantenservice. Niemand helpt je zo snel en efficiënt verder als het Body&Fitshop team. Al 6 jaar een trouwe klant en dit zal ook zo blijven.
Mettie .  | 15/03/18  14:10:55 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop altijd wel iets leuks om te bestellen. Een erg leuke site en vooral de shakes zijn overheerlijk De verzending van de producten is supersnel en gemakkelijk ...en de cadeautjes die je er bij krijgt altijd iets leuks!!!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 2,25% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 1,75% CashCoins Voordeeldrogisterij.nl
visit register click click