ONTVANG TOT 1,00% CashCoins bol.com

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Ben Thuis  | 08/07/20  19:33:55 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met een supersnelle levering, producten zijn van topkwaliteit, vaak goede aanbiedingen en het social media team is vaak in voor een lolletje, tof om te zien! complimenten!! Wij zijn trouwe klant van Body & Fit.
Ralph Sergeant  | 19/06/20  15:14:23 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide en complete webshop. Veel verschillende voedingsublementen en overige producten. Bij bepaald bestel bedrag krijg je zelfa extratjes. Dit is leuk. De voedingsublementen zijm van goede kwaliteit, en bieden dus wat ze op de webshop aanprijzen. Daarnaast is de webshop betaalbaar wat het uitnodigend maakt hier te bestellen. 1 klein minpuntje is dat de levertijd iets langer dan gemiddeld is. Maar dat is het enigste kleine minpuntje.
sandra halekor  | 12/06/20  00:12:02 | Winkelbeoordeling :
Goede producten voor een redelijke prijs. Overzichtelijke website waar je makkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent. Zo nu en dan een gratis probeerproduct of shake beker bij de bestelling. Goed verpakt en snelle verzending.
Peter Van den Hoek  | 09/06/20  13:19:38 | Winkelbeoordeling :
Aantal keer wat besteld. Altijd netjes en optijd geleverd. Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Zeker een aanrader
Ildiko  | 03/06/20  17:08:57 | Winkelbeoordeling :
Bij Body and Fit bestel ik altijd mijn energiedrankjes voor bij het wandelen en fietsen. Deze kosten wel wat, maar zijn super lekker en zitten echt boordevol energie. Kan ik iedereen echt aanraden om ook te gebruiken!
Peets  | 31/05/20  23:30:11 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop net veel keuze. Stel dat ze eens iets niet hebben krijg je daar minimaal gelijkwaardig artikel voor, maar meestal duurder. Snelle levering en uitstekende service. Hebben ook regelmatig kortingen die je niet mag missen
Karel De graaf  | 20/05/20  19:12:51 | Winkelbeoordeling :
Wil je afslanken of ben je opzoek naar sport-voeding? Dan zit je bij body & fit zeker goed. Met een grootte keuze uit: sportvoeding, eiwitten, eten & snacks en kleding & accessoires. Met een bestelling van 35 euro krijg je je producten gratis thuis bezorgd.
Astrid  | 11/05/20  16:53:35 | Winkelbeoordeling :
top site , zo goed als alles is altijd te krijgen. vandaag besteld echt ook de volgende dag word het bezorgd, de service is perfect als er iets niet klopt word het direct geregeld, voel mij prettig bij deze website
Steelo Brim  | 06/05/20  21:17:47 | Winkelbeoordeling :
Gisteren een weightgainer bestelt, en zoals afgesproken vandaag al binnen! Body&Fit shop is een echte aanrader nooit problemen mee gehad! Trouwe klant. Samen met mijn vriend al meerdere bestellingen gedaan bij Body&Fit en nog altijd dik tevreden.
Ilja Van bremen  | 03/05/20  21:56:57 | Winkelbeoordeling :
Wil jij lekker gezond en fit leven? Dan zit jij bij Body en Fit op het juiste adres. Je kunt daar namelijk allerlei producten krijgen om op een verantwoorde wijze met jouw eigen lichaam om te gaan. Niet twijfelen dus!
Jelmar  | 29/04/20  08:35:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier heel vaak, het is een goede webshop. Als er iets mis is met je product dan krijg je heel gemakkelijk een nieuw product. Daarnaast hebben ze ook een groot assortiment en ook goede prijzen.
Hans Kazan  | 25/04/20  17:07:49 | Winkelbeoordeling :
Trouwe klant. Samen met mijn vriend al meerdere bestellingen gedaan bij Body & Fit en nog altijd dik tevreden. Zelfs toen mijn shakebaker helaas kapot ging, werd er zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Top bedrijf!
Hans Brouwer  | 26/04/20  18:38:58 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit is dé website voor gezonde leefstijl en voeding. Met een groot assortiment in: eiwitten, eten, snacks, kleding en accessoires. Met leuke dagelijkse kortingen op sportvoeding en eiwitten. Bij bestelling van 35 euro wordt het al thuis bezorgd!
Daley van Gaal  | 23/04/20  08:17:38 | Winkelbeoordeling :
Ben je fanatiek aan het sporten of wil je gewoon wat gezonder leven, hier kun je allerlei supplementen en andere sportvoeding vinden die je hierbij kunnen helpen. Ze hebben goede prijzen en hou ook de acties in de gaten.
Harry Spotter  | 16/04/20  09:05:47 | Winkelbeoordeling :
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de producten van Body & Fit. Bestel dan ook bijna maandelijks bij ze, alleen jammer dat sommige producten niet meer in voorraad zijn voor langere tijd, betekent dat het dan ook wel topproducten zijn!
Freddy Maertens  | 13/04/20  16:41:54 | Winkelbeoordeling :
Bestel al langere tijd supplementen bij Body & Fit en heb er werkelijk niets op aan te merken. Snelle verzending, goed verpakt en leuke gifts. Heb nu voor het eerst een lekkende shakebeker, maar ook dat is na een kort Facebook berichtje snel opgelost. Perfecte service!
corrien volleberg  | 03/04/20  18:25:56 | Winkelbeoordeling :
Body & fit een zeer goede webshop met alles voor de sporter afvaller of iemand die voedingssupplementen zoekt Heb je een vraag kun je ze altijd bellen en je wordt op een vriendelijke en deskundige manier geholpen Snelle levering van de bestelde produkten
Clint Eastwood  | 03/04/20  16:01:30 | Winkelbeoordeling :
Je hebt meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body & Fitshop. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Gil Tak  | 02/04/20  10:36:09 | Winkelbeoordeling :
Bij body en fit hebben ze qualiteits producten, Zijn helemaal niet duur en goede service. Wel jammer dat als ze een product uit de handel halen jouw niet van te voren laten weten. Dit zou wel handig zijn geweest. Voor de rest is het een goede winkel.
Diana Otten  | 30/03/20  20:42:54 | Winkelbeoordeling :
Goede uitleg op de website. Duidelijke vermelding over alle producten, welke service, verzenden en betalen. Tevens goed aantal producten. Ook de klantenservice is goed, reageren snel als je ze nodig hebt.
Berry Stevens  | 26/03/20  12:12:18 | Winkelbeoordeling :
Body&Fit heeft een prima webshop waar je diverse producten kan kopen om af te slanken of om spieren op te bouwen. Met leuke kortingen op de producten uit de categorieën: sportvoeding, eiwit, gezonde levensstijl, afslanken en eten.
Gioia Huizenga  | 21/03/20  13:43:21 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier altijd mijn Isolate eiwit, super product! Het lekkerste vind de smaak vanille of banaan. Ben erg tevreden over dit product. praktisch geen vet en voldoende eiwitten per shake (rond de > 27 gram). Enige jammere is wel dat de banaan vrijwel altijd uitverkocht is! Dus dan ga dan maar voor de vanille. De andere smaken trekken mij weinig. Overigens heette dit vroeger ultra isolate, maar dit is onlangs veranderd naar Isolate.
Sandra Groot  | 01/03/20  21:58:16 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website, met prima spullen. Ik bestel er graag en regelmatig ! No Nonsense. Vooral de producten van Now staan hier in mijn kast, producten met volwaardige inhoud. En de prijs/kwaliteitsverhouding is okay.
Djen nvt  | 21/02/20  17:31:27 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, met goede producten. Verzending is snel, bestelde producten komen binnen 2/3 dagen binnen.
Nadine  | 19/02/20  15:19:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een lekker overzichtelijke website. Er is een ruime keus aan producten die veelal allemaal op voorraad zijn. Nog nooit een misser gehad! Interesante deals en aanbiedingen als je meer dan 1 wilt, maar het word je niet opgedwongen. Goede snelle verzending!
Peter Tosh  | 14/02/20  07:30:23 | Winkelbeoordeling :
Perfecte webshop van Body&Fitshop. Een ruim assortiment om uit te kiezen, het bestellen ging ook heel gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Flash Gordon  | 10/02/20  16:06:13 | Winkelbeoordeling :
Je krijgt meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop, keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima van Body&Fitshop!
Roos Pieters  | 03/02/20  15:04:47 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met vaak kortingen op van alles. Ook fijn om doorheen te navigeren en de webshop is erg compleet: van supplementen tot kleding. Ook de service is goed. Ooit is mijn sportlegging kapot gegaan en heb toen heel netjes een nieuwe ontvangen.
Wil Steegemans  | 29/01/20  08:19:33 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring met dit bedrijf.Goede service en snelle levering. prijs verhouding liggen goed.Je word goed geholpen als het product niet goed is.het kan altijd wel eens voor komen dat een product niet goed is dan kun je het retourneren dan doen ze niet moeilijk en je krijgt je geld terug.
Janine Boer  | 24/01/20  14:45:45 | Winkelbeoordeling :
Altijd al een perfecte figuur willen hebben? Nou dat kan met deze website. Je vindt hier alle producten voor een gezonde levensstijl of om spieren op te bouwen. Met dagelijkse kortingen op: eten & snacks, sportvoeding, eiwitten en beauty.
adil el bergui  | 23/01/20  16:45:07 | Winkelbeoordeling :
veel pluss punten voor het bedrijf wat een snelle levering en kwaliteit voor je geld top dit ik heb vaker bestelt en t leukste is dat je vaak kleine dingtjes erbij krijgt mooi meegenomen zeg ik dan maar !!!
Joyce De Vries  | 14/01/20  09:04:57 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, via de chat goede hulp bij het maken van keuzes en beantwoorden van vragen. regelmatig leuke acties en altijd gratis een probeer verpakking bij je bestelling. De website is duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Marmata  | 13/01/20  08:38:45 | Winkelbeoordeling :
Ik koop repen bij deze webshop, die ik gebruik voor onderweg of als ik wil snoepen. Ook noten en dergelijke. Het gaat altijd heel vlot en de producten zijn in orde. Er worden veel rewiews vermeld en dat helpt bij het maken van een keuze.
Carla Reijnhout  | 06/01/20  11:47:38 | Winkelbeoordeling :
Body &Fit heeft een uitgebreid assortiment aan eiwitten. Ik bestel al jaren met volle tevredenheid. De prijsverhouding is gunstig en er wordt snel en correct geleverd. Ook zit er altijd een cadeautje bij de bestelling.
danielle visscher  | 03/01/20  23:50:54 | Winkelbeoordeling :
Erg deskundig personeel. Verkopen goede producten. Alles wat je nodig hebt verkopen ze en is ook zeker waar voor je geld. Bij elke aankoop uitgebreid uitleg zodat alles duidelijk is. Echt een aanrader!
Roksanne Damen  | 31/12/19  21:13:15 | Winkelbeoordeling :
Goede website, een positieve ervaring en een goede klantenservice. Iedereen die een sportdoel en/of afvaldoel voor ogen heeft kan hier terecht. Ze hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment. Top!
Wendy Stroo  | 02/01/20  11:18:33 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webwinkel leveren ze vrij snel, snelle service. Soms hebben ze mooiw aanbiesingen en d prijzen zijn sowieso schappelijk. De kwaliteit van de producten is volgens mij goed, en voor zo ver dat met zekerheid vast te stellen is, betrouwbaar.
Jacks Teller  | 30/12/19  18:37:18 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit heeft een super fijne webshop! Kwalitatief goede producten, leuke aanbiedingen, snelle service en netjes verpakt. Zeker een aanrader! Nog nooit problemen ondervonden met Body & Fit, ruime keuze aanbod van suikervrije eiwitrijke producten! Kortom ik ben tevreden!
Tim Knaapen  | 25/12/19  12:42:00 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een fantastische webshop, kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Monique van der Zanden  | 23/12/19  17:30:37 | Winkelbeoordeling :
Hier heb ik pas voor de eerste keer mijn spullen besteld maar alles was top geregeld ik kreeg het snel binnen en ook communicatie met wat er niet op voorraad was en kwam op afgesproken datum binnen..
Bianca ter Morsche  | 18/12/19  23:19:24 | Winkelbeoordeling :
Veel keus in voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten. De levering is snel. Volgende dag is het binnen. Voedingssupplementen zijn erg goede kwaliteit en goedkoop. Erg tevreden over de verschillende producten.
Minakshi Soekhoe  | 18/12/19  05:00:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben grote fan van Body&Fit. jarenlang trots en gezegend dat deze bedrijfje bestaat..echt een absolute aanrader. bereid om vrienden en mensen te woord te staan en ze te helpen met het vinden van een perfecte combinatie waar men blij en vrolijk van word.
Marieke Slettenhaar  | 17/12/19  10:30:15 | Winkelbeoordeling :
laatst besteld, snelle en goeie service! ik betaalde een proefpakket met verschillende shakss, heel leuk om zo verschillende smaken te kunnen proberen. de een natuurlijk beter dan de andere maar ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden
Carmen  | 10/12/19  03:02:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor het bestellen van allerlei sport artikelen en meer. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook supplementen. Vaak leuke aanbiedingen waardoor de prijs laag blijft. Vaak met een cadeautje bij je bestelling
 | 01/12/19  15:47:12 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe klant. 10 dagen chalange Binnen 1 dag bestelling binnen. Shake is wat korrelig tov andere merken. Smaak is prima. Vult goed. Had wat meer uitleg bij.mogen zitten en ook een maatlepel zou handig zijn.
Sjaak Swart  | 29/11/19  07:09:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fit heb je meestal leuke extra's als je producten besteld, Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is ook het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima geregeld!
wim speelberg  | 16/11/19  09:11:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, verzorgde en aantrekkelijke website met veel aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Ik zeg dus vooral doen.
Jannine  | 16/11/19  20:29:17 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fit webshop heeft werkelijk waar een super assortiment, voor mensen die willen afslanken zijn er voldoende opties te verkrijgen, tevens heeft Body & Fit mooie en goede kwaliteit sportkleding voor mannen en vrouwen.
Adri Veltman  | 14/11/19  16:12:38 | Winkelbeoordeling :
als je door omstandigheden niet alle vitamientjes en mineralen binnen krijgt is er Body & Fit. Je bent niet duurder uit dan in de drogisterij maar wel betere kwaliteit en goed garantie. Ik ben er helemaal blij mee.
Kluk Kluk  | 11/11/19  07:45:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop kun je makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook andere smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super geregeld allemaal.
Melody  | 01/11/19  13:44:08 | Winkelbeoordeling :
Bij body Shop elke keer opnieuw kijken voor shakes en repen voor mijn body in shape te houden. Als dankje krijg je ook een cadeautje wat je erbij mag kiezen. Gelukkig hebben ze vele smaken zodat wij beide diverse smaken kunnen kiezen!!
remond reichwein  | 27/10/19  20:28:34 | Winkelbeoordeling :
zeer goede web winkel met verstand van lichaam en onderhoud er van perfecte producten voor een goede balance van je lichaam snel bezorgt vriendelijke klanten service makkelijk retouren van het product
K Hermsen  | 17/10/19  20:41:02 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel heeft een erg volledig assortiment, fijn dat alle labels/info van producten ook online staan. Snelle verzending. Wel is het heel jammer dat de optie voor het maken van een favorietenlijst niet meer bestaat, en dat de verzendkosten nu pas gratis zijn bij een bedrag van 35 euro ipv 20...
Gio Santana  | 16/10/19  20:10:55 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop! Kwalitatief goede producten, leuke aanbiedingen, snelle service en netjes verpakt. Zeker een aanrader! Nog nooit problemen ondervonden met Body & Fit, ruime keuze aanbod van suikervrije eiwitrijke producten! Kortom ik ben tevreden!
Martijn Reuvekamp  | 15/10/19  15:35:58 | Winkelbeoordeling :
Body & fit zorgt voor een snelle en correcte levering, precies gekregen wat ik besteld heb + een extra cadeautje bij iedere levering. volgende bestel ik ook zeker hier weer. spullen zijn van uitstekende kwalitiet keep up the good work
Harry Webber  | 14/10/19  19:02:51 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een fantastische webshop, kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Anouska Poets  | 10/10/19  08:03:18 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn erg tevreden met de producten van Body & Fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken, top producten!
Esther Roodenburg  | 03/10/19  13:03:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Ria van Delen  | 19/09/19  16:22:30 | Winkelbeoordeling :
de webshop van body & fit word geregeld door mij bezocht, ook al diverse keren er iets besteld, voornamelijke gluten vrije producten en biologisch, ze hebben leuke acties,ook zijn ze niet extreem duur,
Manuela V Renswoude  | 06/09/19  18:54:19 | Winkelbeoordeling :
erg fijne onlineshop goede produkten en snelle levering en de prijs/produktverhouding is ook goed..ik heb hier al vaak produkten besteld en ben zeer tevreden en zou deze online shop dan ook aan iedereen aanraden!
Fred Bonaparte  | 09/09/19  06:55:40 | Winkelbeoordeling :
Meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Christini Induzzi Lopes  | 09/09/19  20:00:29 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag in deze winkel. Ik hou van de biologische en natuurlijke producten. Alles voor mijn dieet vind ik in deze winkel. Ik koop online. en bevelen de kwaliteit aan. ik vind super leuk. hart bedankt.
Esmee de Bruijn  | 04/09/19  19:40:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel!, supersnelle levering van mijn producten. Ruilen geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als je op zoek bent naar supplementen voor een gezonde levensstijl. Prima prijs en kwaliteits verhouding.
Jolanda Schuitemaker  | 24/08/19  12:53:57 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit velen goede kwaliteits producten, voor iedereen is er wel wat, snelle levering. goede prijzen en je merkt dat hetgene je koopt ook echt help, dat kun je niet van veel supplementen zeggen.
Reinno Booij Flokstra  | 24/08/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Body en Fit ruime keuze in Low carb eten, heerlijke repen en pannenkoeken met proteïnen om af te vallen of op gewicht te blijven. Ruime keuze in verschillende merken vitamines en mineralen in verschillende prijs klasses. Daarnaast is er snelle levering voor 22.00 besteld de volgende dag in huis
gerry van dinther  | 14/08/19  02:34:38 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop allerlei soorten granen en voedingsstoffen die je nodig hebt om een gezonde levenswijze te kunnen naleven . Verschillende soorten pitten en noten om koolhydraatarm brood en lekkere cake te bakken . Bestellen en de volgende dag in huis .
Bert Visser  | 07/08/19  07:20:59 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van Body&Fit heb je meestal al een dag later binnen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Veronika Kalou  | 05/08/19  20:56:50 | Winkelbeoordeling :
Wat je nodig hebt voor een goede leefstijl kun je bij Body&Fitshop kopen, Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties bij, ik ben erg tevreden over Body&Fitshop!
Peter Voogt  | 05/08/19  10:25:05 | Winkelbeoordeling :
Voor al jou lifestyle producten ga je snel naar Body&Fitshop. Als je voor 22 uur bestelt heb je morgen je producten al in huis. En als je voor meer dan 40 euro bestelt krijg je ook nog eens een gratis cadeau.
Chanel West Coast  | 04/08/19  08:24:08 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super!
Miriam piccini  | 31/07/19  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind deze website helemaal geweldig. Je vind er talloze producten die goed zijn voor lichaam en geest, Wil je een topconditie neem een kijkje op de website,ik kan het zeer aanbevelen ,helemaal top.
Myrthe Reek  | 28/07/19  12:39:30 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels een aantal producten bij deze shop gekocht. De producten zitten altijd netjes verpakt en zijn snel binnen. Daarnaast doen dr producten waarvan er beloofd wordt wat ze moeten doen. Kort samengevat: topsite!
mevr jacobs  | 27/07/19  02:46:49 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site en als je jezelf registreert onthoud je aankopen.dat is makkelijk voor de volgende keer dan vind je je produkten snel. Maar ook het bestellen gaat makkelijk en voor 22 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis.
 | 14/07/19  21:57:58 | Winkelbeoordeling :
body&fit is een betrouwbare webwinkel met goede producten. Ze leveren de bestelde producten snel en op het moment dat ze beloofd hadden. Ook antwoorden ze snel op eventuele vragen die je hebt over een bepaald product. Een aanrader dus!
Elisabeth de Jong  | 30/06/19  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Af en toe plaats ik een bestelling bij Bodyenfitshop mijn favoriet is de Egg White Powder deze bevat alleen pure eiwitten heb tot nu toe deze nergens anders kunnen vinden, ideale start van de dag ik meng deze met wat Ultra Fine Oats, spirulina, tarwegras, water en amandelmelk.
Yvonne Douwenga  | 27/06/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering, als je vandaag besteld is het morgen binnen, goed verpakt en heerlijke producten. Wij gebruiken vooral de eiwit shakes en vinden de cook & creamy, aardbei, banaan en chocola het lekkerst. Dikke dikke prima !!
Sophie S Steijvers  | 19/06/19  11:27:23 | Winkelbeoordeling :
Veel en ruim keuze in assortiment. Kwalitatief goede producten! Zeer snelle levering van bestelling en altijd netjes verpakt! Ook leuk dat er altijd 1 of 2 ‘cadeautjes’ bij gegeven worden, waar je wat aan hebt!
Nirmala Vredenburg  | 17/06/19  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie uitgebreide webshop met een heel ruim assortiment. Body en fit is écht van alle markten thuis op het gebied van sport en gezonde life style. Ook zijn er geregeld aantrekkelijke kortingsacties. De levering is altijd snel. Wij zijn al jaren klant
Henriette  | 09/06/19  06:14:16 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je een produkt nodig hebt om je huid te verzorgen biedt deze webshop je de mogelijkheid daartoe. Er is namelijk keuzemogelijkheid genoeg dus daarvoor hoef je het niet te laten. Het bestellen is ook niet moeilijk.
Henrie Nak  | 07/06/19  20:33:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld al besteld bij Body&Fit en elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Remco  | 11/06/19  10:47:11 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in veel merken. De order wordt altijd de volgende dag geleverd. Heel handig is dat Body&Fit ook aflevert aan de Pakettenautomaat van Postnl. Ook altijd leuk extraatje aan het einde van de bestelling.
Maurice Remy  | 04/06/19  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site ziet er zeer professioneel en fris uit, de artikelen zijn zodanig op de site gepresenteerd dat het de bezoekers een uitnodiging geeft om de artikelen te gaan proberen en de winkelwagen te gaan vullen.
Fred Gasselich  | 29/05/19  10:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
emma govers  | 23/05/19  05:52:31 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Bianca  | 13/05/19  11:22:06 | Winkelbeoordeling :
Soms kan het handig zijn om van deze webshop gebruik te maken. Wil je op je gemak thuis een product van deze webshop uitzoeken dan biedt deze webshop de mogelijkheid daartoe. Geen gedoe om naar een winkel te gaan, en dat bespaart weer de nodige tijd voor leukere zaken.
Ilonka  | 09/05/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeker een aanrader als je gezonde voeding en supplementen wil kopen. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en je krijgt vaak goodies bij. Dit is mijn go-to website en kan het zeker aanraden om te bestellen!
J.A. Oijen  | 09/05/19  08:51:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerkprodukten zijn ook van heel gede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service,
Roelfiena Aukema  | 25/04/19  21:23:45 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop heeft goede producten tegen goede prijzen. Ook leuke acties met leuke kortingen erbij. er is een ruim assortiment. Ik koop graag voedingssuplementen via body&fitshop en kan het zeker aanbevelen!
Celine Rusch  | 08/04/19  04:28:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een uitstekend overzichtelijke webshop. Ik bestel hier vaak mijn producten. Het is mij altijd erg goed bevallen. Hier weinig tot niks op aan te merken. Goede kwaliteit, en goede service
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:00:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede site als je productenzoekt voor het sporten of wilt afvallen snelle levering en goede producten, heel veel keus pillen, maaltijd vervangers sport drinks enz. betaalbare producten. vaak leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt,
Secoiya Haagen  | 02/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering! Alle producten waren goed ook verpakt. De website biedt de mogelijkheid om online een chatgesprek te starten met een medewerker, dit is fijn, de medewerker heeft veel kennis van de producten en kan een goed advies geven.
Jacqueline M  | 16/03/19  20:25:05 | Winkelbeoordeling :
super webshop!! goeie produkten voor scherpe prijzen!super snelle verzending!! vaak mooie acties altijd een presentje bij elke bestelling!! vriendelijk contact ook met vragen word je vakkundig geholpen
Rink Mink  | 14/03/19  21:04:04 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop heeft ruime keuze aan allerlei voeding supplementen waar ik altijd wel kan vinden naar waar ik op zoek ben. Proteïne indiverse smaken, vooral chocolade smaakt er goed. Ik heb verschillende producten gekocht via de website waaronder creatine, altijd direct effect als ik dit gebruik veel beter dan de creatines dan van een jaar of 5 terug. De pre workout en testo boosters zijn ook top Tevreden klant, zou iedereen aanbevelen om hier eens te kijken voor voedings supplementen
Richard Storm  | 13/03/19  13:02:18 | Winkelbeoordeling :
Body&fit shop is precies wat ik zocht. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Ferry Swinkels  | 13/03/19  15:30:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Body & Fitshop, altijd een snelle levering, helemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen, die bestelde k voorheen in de USA, ik blijf bestellen bij Body & Fitshop. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Marianne Hiemstra  | 12/03/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd mijn Omega 3 bij de Body & Fitshop. Een gezonde aanvulling voor mijn lichaam en bij de Body & Fitshop ook nog eens goedkoop voor mijn portemonnee! Heel snel en ook nog eens een cadeau bij elke bestelling
Arnold Smit  | 12/03/19  20:50:57 | Winkelbeoordeling :
Body and Fitshop is the way to go!!!! lekker sporten voor een goedkope prijs met alle denkbare moderne apparatuur wat je maar kan verzinnen en daarnaast ook een zeer relaxen omgeving en dat voor die prijs !!! ik ben al jaren trouw lid en kan ik ook iedereen aanbevelen
Harry Webber  | 11/03/19  20:02:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best wel veel artikelen besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Janny Sterling  | 04/03/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is 100% betrouwbaar en heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Anke Wauters  | 22/02/19  11:57:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede producten, veel keuze in producten alsook in smaken en voor ieders budget iets passend te vinden snelle en corecte levering, goed verpakt ook, zeer gebruiksvriendelijke site en veel acties ook.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CashCoins bol.com
visit register click click