ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Francine Storms  | 18/11/19  10:08:45 | Winkelbeoordeling :
Heb al verschillende dingens gekocht bij BOLCOM. Ik ben zeer tevreden over de aankoop. Je kunt er goede koopjes doen. Ook de service is heel goed. Ook heb je je producten direct na bestelling. Ik ben een heel tevreden klant en zal er nog kopen.
Dominic Röthinger  | 17/11/19  10:00:39 | Winkelbeoordeling :
Dit is de web winkel waarvan alle service 5 sterren bedraagt maximale top webwinkel in Nederland zeer groot assortiment
Ruudje Jessen  | 15/11/19  16:35:53 | Winkelbeoordeling :
Super winkel Al mijn kadootjes besteld voor sinterklaas En ga er zeker al mijn kadootjes bestellen voor de kerst Het is zo gemakkelijk en ook duidelijk door alle mailtjes wat je krijgt als update Ben er echt dik tevreden over
Evelien Schotanus  | 16/11/19  11:47:19 | Winkelbeoordeling :
De producten komen overeen met de omschrijvingen en foto's. Het bestelling gaat ook heel makkelijk en de pakketjes worden altijd op tijd geleverd. Ook zijn ze heel klantvriendelijk, zit je met vragen of problemen word er gehoor gegeven en handelen ze het netjes af.
Gioia Huizenga  | 17/11/19  18:03:36 | Winkelbeoordeling :
Echt een top online winkel! Ik bestel hier vaak en de verzendkosten zijn gratis (vanaf €20) en de pakketjes komen snel aan. Altijd is de track en tracé handig en overzichtelijk. Ik zal hier nog vaak kopen
David Sudaryat  | 18/11/19  01:43:22 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de service van Bol.com !! De waardering is daarom ook zeer goed ( 4 sterren ). Het zijn er geen 5 omdat de cashbacksnelheid wel erg traag is, maar dit ligt niet aan de site zelf. Prijzen zijn ook redelijk
Piet Van Houtum  | 14/11/19  17:45:10 | Winkelbeoordeling :
meerdere malen heb ik hier al een bestelling geplaatst. Steeds met een heel tevreden resultaat. Een volgende keer zal ik heel zeker hier beginnen te kijken of ze wat voor me hebben. En volgens mij gaat het zeker weer lukken. Ik zou zeggen probeer het ook een keer.
jas perrenet  | 14/11/19  21:27:53 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een site die heel veel dingen heeft van speelgoed tot boeken en zelfs pannen. Ze zijn snel in reageren op klanten. De volgende dag heb je het al in huis. Ook kan je er tegenwoordig tweedehands spullen kopen van andere aanbieders dit vindt ik ook top
Robert Maasse  | 15/11/19  10:11:05 | Winkelbeoordeling :
bol.com vind ik 1 van de beste websites om dingen te kopen. de producten zijn super en top, de prijzen zijn verschillend, er is een enorme ruimte aan keuze voor (bijna alles). ook tweedehands spullen kun je er er (ver)kopen. kortweg: Bol.com is een super goede winkel!
Antoinette van Beek  | 14/11/19  16:36:34 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in boeken en heel snel geleverd. Heel blij met de snelle service van bol.com. Ook hebben ze veel andere artikelen dus altijd leuk om een kijkje te nemen op de website. Heel veel Sinterklaas cadeautjes nu te koop bij bol.com.
Ellen Schutte  | 15/11/19  09:12:03 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een groot assortiment. Snelle levering en goede klantenservice. Zijn er feestdagen, dan geven ze ook netjes aan dat de levering wat langer kan duren. Hebben ze het druk op de klantenservice, dan geven ze ook netjes aan dat het antwoord iets langer op zich kan laten wachten.
Hilde van Marrum  | 13/11/19  22:06:48 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice, via verschillende manieren bereikbaar. eigenlijk altijd super snel bezorgd. Zeer breed assortiment.
Anja Roos  | 13/11/19  16:42:44 | Winkelbeoordeling :
prima site, had een cadeaubon besteld en volgende dag al in huis,en verder hebben ze een hoop leuke en nuttige dingen, leuk om ook ff te kijken, :-) , alles voor je woonkamer, keuken , slaapkamer, maar ook speelgoed en boeken en ebooks ed. leuke site groetjes Anja
Samantha wever  | 14/11/19  11:22:24 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft een goede klantenservice, wordt altijd snel en goed geholpen. heel veel aanbod in verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils. Vaak is het verzenden gratis. Ik ben heel tevreden over hun!
Manon Teunissen  | 14/11/19  08:20:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft snelle levering, ook naar een afleverpunt. Goede communicatie over de levering. Groot assortiment van diverse producten ook levering door derden is prima geregeld. Alleen jammer dat vaak de levering door derden niet naar een afleverpunt kan.
Jeroen van der Pad  | 13/11/19  19:01:17 | Winkelbeoordeling :
Deze week fifa 20 besteld bij Bol.com, De bestelling verliep helemaal vlekkeloos via de overzichtelijke site en de volgende dag had ik het spel in huis. In het verleden heb ik ook wel eens contact opgenomen met de klantenservice, ik moet zeggen dat die uitstekend is door de vriendelijkheid en deskundigheid van medewerkers. Een service van prima niveau. Bol.com is een aanrader voor iedereen!
Stephanie  | 12/11/19  15:50:09 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is mijn favoriete webshop. Altijd als ik iets nodig heb, zoals spullen voor in huis of bijvoorbeeld voor de baby, dan kijk ik eerst op Bol.com. Vaak hebben ze ook goede deals of kortingen, zoals de dagdeals. De uitbetaling via Shopbuddies gaat ook vrij vlot.
Berry Stevens  | 13/11/19  06:43:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een trouwe klant van Bol.com. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment en regelmatig goede aanbiedingen. Naast dat producten altijd goed verpakt worden en ze hun uiterste best doen om de producten op tijd te leveren. Heel belangrijk is de klantvriendelijkheid bij Bol.com die er altijd is!
Monique  | 12/11/19  14:44:08 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een leuke en veelzijdige site. Je kunt er echt van alles kopen, Wat ook erg mooi is is de snelle service wat betreft de levering. Je hebt diverse opties; je kunt gratis laten bezorgen overdag maar je kunt ook tegen meerprijs in de avonduren laten bezorgen; ideaal!
Chantal Coeckelbergh  | 12/11/19  09:06:50 | Winkelbeoordeling :
snelle service en heel uitgebreid assortiment. de webwinkel waar ik het meest koop. Ik denk ook dat ze het meest samenwerken met andere bedrijven om voor de klant het product te kunnen leveren. ook de verzendkosten zijn redelijk
jordi ruiter  | 11/11/19  22:55:30 | Winkelbeoordeling :
Ik zou bol.com iedereen aanraden. heel veel diversiteit in de producten.bij vragen wordt je goed geholpen en de klantenservice is erg behulpzaam. als je iets hebt besteld krijg je het dezelfde dag soms al in huis.
Veerle Groeneveld  | 11/11/19  22:11:19 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je nodig hebt op 1 site. Vooral in de rond de feestdagen houd ik de aanbiedingen in de gaten. producten die je vaker gebruikt kan je in voordeelverpakkingen kopen bij bol.com. Zodra je vragen hebt krijg je snel een medewerker aan de lijn, heel fijn.
Nicole Eichwald  | 11/11/19  08:45:31 | Winkelbeoordeling :
BOL.COM ervaar ik als een gijne webwinkel. Ze hebben een groot aanbod in verschillende categorieën. Gratis verzending is zoiezo mogelijk vanaf 20,-, maar ik tref regelmatig aanbiedingen waarbij ik ook bij een lager bedrag geen verzendkosten betaal. Klantenservice is prima te bereiken en is vriendelijk, denkt oplossingsgericht mee.
Madelyn Rodriguez  | 09/11/19  11:40:05 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een van mijn favoriete winkel, je kan hier komen voor alles wat je wil, de kwaliteit van de producten is heel goed, ook de service en bezorging zijn uitstekend, een aanrader, leuke aanbiedingen elke dag.
Alice En Fer  | 08/11/19  18:00:43 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, waar je waar krijgt voor je geld, ook de service is perfect. Altijd goede en leuke aanbiedingen voor elk wat wils. Zowel voor de grote als de kleine cadeaus. Voor de feestdagen en verjaardagen. Echt een aanrader.
Laura Versteegen  | 08/11/19  13:29:27 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Gemakkelijk shoppen via de website. Het is zeer overzichtelijk en de filteroptie werkt goed. De levering is over t algemeen snel
Rijk Smit  | 08/11/19  11:16:52 | Winkelbeoordeling :
Hardloopschoenen besteld via Bol.com, bestellen ging makkelijk en er is veel keus. Om de keuze te vergemakkelijken kan je filteren op wat voor jou het meest belangrijk is. Per ongeluk verkeerde maat besteld, maar ruilen/retour werkt ook perfect.
Gerard Janse  | 11/11/19  13:19:00 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle levering, goed verpakt ook. Heel groot aanbod en duidelijke uitleg over het product. Bestel regelmatig wat bij Bol.com naar alle tevredenheid. Heb er ook een keer mijn airmiles in kunnen leveren. Ook dat was fijn
Familie Boumans  | 09/11/19  13:03:40 | Winkelbeoordeling :
Zoals staat bij bol.com zijn de producten in 99% netjes de volgende dag geleverd. Het assortiment is groot, alleen oppassen dat als je niet direct bij bol.com koopt dat je soms geen cashback ontvangt, dus proberen op direct bij bol.com te bestellen.
Kimberley Budde  | 07/11/19  21:05:48 | Winkelbeoordeling :
het is een hele overzichtelijke website.. ze hebben een snelle levering van het product en/of de producten, die u besteld heeft. je kan ook de code van je cadeaukaart invoeren op de website van bol.com
Jada Klomp  | 07/11/19  20:16:10 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website goede klantvriendelijkheid Heel makkelijk de producten te vinden fijne mensen die er werken maar een nadeel het is wel erg duur voor de kwaliteit dat je krijgt maar goed en voor de rest is het geweldig mooi
 | 06/11/19  17:27:38 | Winkelbeoordeling :
Ruime collectie om uit te kunnen kiezen. Zeer snelle levering voor je te bestellen producten. Makkelijk te bestellen.zeer vriendelijke site. Makkelijk te zoeken en goede zoekfuncties. Erg fijn dat er gratis levering wordt gegeven.
Jacks Teller  | 06/11/19  09:12:38 | Winkelbeoordeling :
Top service bij Bol.com en heel veel keuze van verschillende producten en vol lof over de service om iets terug te sturen en 't geld terug te krijgen als hett niet gerepareerd kan worden, Chapooo! Zo kan 't dus ook!
Bastiaan  | 07/11/19  20:35:06 | Winkelbeoordeling :
Top Vaak bestel ik hier en heb er altijd goede ervaring mee. Mooi overzichtelijke website met goede uitleg. Als je besteld heb je het de volgende dag al in huis dat is echt perfect! kortom echt een aanrader!!
Deborah Veenstra  | 05/11/19  15:03:53 | Winkelbeoordeling :
Soms wat duur, maar over het algemeen goeie acties. Goede service sowieso. Vaak met klantenservice contact gehad, goed opgelost alle keren. Producten tot nu toe altijd goed geweest. Site is duidelijk, snel gevonden wat ik zoek met de zoekfunctie.
 | 04/11/19  15:48:01 | Winkelbeoordeling :
in de wintermaanden hebben de meeste mensen veel cadeautjes nodig. en de beste plek waar je cadeautjes kan kopen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, kerstmis en verjaardagen is Bol.com. heel veel merken op een website.
nienke  | 04/11/19  09:18:12 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een erg groot aanbod bij bol.com; je zoekt het en je zal het vinden bij bol.com. De leveringen zijn erg snel, meestal de volgende werkdag in huis (tenzij het product niet op voorraad is uiteraard). Retourneren gaat ook simpel en snel geld terug!
Savanna Vries  | 02/11/19  11:04:48 | Winkelbeoordeling :
top site! je kunt het zo gek niet bedenken en bol.com heeft het. van schoolboeken tot onderdelen voor de auto, alles hebben ze in huis. goede kwaliteit en snelle levering. vaak de volgende dag al in huis. vaste klant!
Carmen  | 04/11/19  23:46:25 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst heb Ik een plant besteld bij bol.com, dit omdat het ver uit het voordeligst was! Snel en zeer correct geleverd, heel goed verpakt en de plant was heel mooi en sterk en naast de lage prijs ook nog garantie!
catharina van lieshout  | 05/11/19  12:36:37 | Winkelbeoordeling :
Top service. snelle levering en wordt goed.op de hoogte gehouden. waar het pakketje is. bestel graag.bij jullie. ook qua prijs. beveel het iedereen aan. en geen verzendkosten boven.een bedrag ook top
Peter Tosh  | 03/11/19  15:37:15 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn tv, in 2 dagen tijd alles compleet thuis geleverd. Het was best eng om zo’n grote aankoop via Bol.com te bestellen, maar ik kan het iedereen aanraden. Voortaan bestel ik alleen nog maar via Bol.com. Dank voor de goede service!
Elize  | 02/11/19  17:15:29 | Winkelbeoordeling :
Op zaterdag een mp3 speler besteld en deze werd op maandag al geleverd. Het apparaatje is klein, maar met een handige clip. De handleiding is duidelijk. Er zijn ook oortjes bijgeleverd, maar ik gebruik m'n eigen koptelefoon. Er is ruimte voor zo'n 1000 nummers.
Francy Schuurkes  | 01/11/19  11:32:46 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden, snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Mooie aanbiedingen. Ik beveel het iedereen aan!!
Bertha van faassen  | 30/10/19  12:22:55 | Winkelbeoordeling :
prima website vooral voor snelle levering heel veel keuze goede garantie en snel met terug betalingen bij retouren meestal levering binnen een dag zelf bij select levering op de zelfde dag sneller kan niet , soms wel erg prijzig
Kaya segaar  | 30/10/19  19:40:00 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en veel producten zeer tevreden de service is ook uitmuntend. Als iets niet goed is krijg je snel terugbetaald. Ik ga zeker nog wel vaker bij bol. Com shoppen. Afgelopen week een bullet journaal gekocht was echt top.
 | 29/10/19  19:43:56 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne en betrouwbare website. Je kunt op ze rekenen en weet wat je er aan hebt. Ik zou hier zeker vaker winkelen!
kevin ketting  | 30/10/19  09:15:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne web winkel die zo goed als bijna alles in huis heeft, wat je maar zoekt en/of nodig hebt voor elk moment van de dag en je leven. Ouders ,kinderen, jonge en oud slaat zijn handen nooit mis bij deze web winkel, waar je ook zelf spullen kan plaatsen.
Wilfried Droogenbroeck  | 29/10/19  16:21:08 | Winkelbeoordeling :
Via Bol.com een haardroger besteld. Deze werd snel aan mij toegeleverd via een correcte communicatie van de leverancier. Ik heb ook vele reviews kunnen nalezen alvorens ik de bestelling heb geplaatst.
Abdel Dada  | 27/10/19  07:35:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webwinkel, snel makkelijk en netjes. Heb een aantal keren bij hun besteld en altijd zeer goed gegaan, ook bij retour doen ze niet moeilijk, wel soms slechte kwaliteit gehad, Maar dat was dan gewoon een kwestie van terug sturen en klacht indienen.
Renske Van Bergen  | 26/10/19  07:59:21 | Winkelbeoordeling :
Al veel besteld bij bol.com. Ze hebben vrijwel alles, heel veel keus voor redelijke prijzen. In de meeste gevallen worden bestellingen snel bezorgd, vaak volgende dag al binnen! Alleen maar positief dus
Sabrina Vermeulen  | 28/10/19  09:42:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, ze hebben er echt alles en de prijzen verschillen. Als je besteld is het echt altijd snel binnen zeker binnen 2dagen. Bestel ontzettend vaak bij bol.com en erg tevreden over de spullen.
Michael Spaansen  | 28/10/19  02:38:52 | Winkelbeoordeling :
top. boeken 2e hands voor een mooiere prijs. de reclames zijn steengoed en actueel. dit postorder bedrijf gaat zeker nog groeien. prijzen zijn vaak minder aantrekkelijk. wie een echte internetkoper is, weet het alternatief wel te vinden.
Odyne Kleveringa  | 27/10/19  08:15:17 | Winkelbeoordeling :
goed overzichtelijke site en app. veel producten in heel veel categorieën. normale prijs die je in de winkel ook betaald of goedkoper. leuke kortingen en aanbiedingen. koop regelmatig spullen via jullie en ben altijd super tevreden.
Rink Mink  | 25/10/19  20:42:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com heeft veel heel veel in het assortiment aan te bieden. Er is zowat niets wat je niet kan vinden. Dus zoek je iets eerst even op bol.com kijken, fijne overzichtelijke website Snelle levering en goede service.
Samantha Van de merbel  | 27/10/19  11:03:21 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik via bol.com. De webshop is overzichtelijk en er is heel veel aanbod. Hierdoor heb ik in 1x voor meerdere personen leuke dingen kunnen bestellen. Hierdoor kost het mij ook geen verzendkosten. Netjes geleverd.
Munish Soekhai  | 26/10/19  21:03:31 | Winkelbeoordeling :
goede klantenservice. qua prijs kan t wat beter. die brownies waren niet echt te vreten. ze mogen ook wel vaker met acties komen en ook wat meer reclame. verzendkosten slaan eigenlijk nergens op. de meeste webshops hanteren geen verzendkosten meer.
Sherina Rambaran  | 23/10/19  12:49:32 | Winkelbeoordeling :
Van alles te vinden en goeie service. Alleen jammer dat de webshops die aangesloten zijn bijbol.com soms niet net zulke goeie voorwaarden en service hebben
Bjorn Van varik  | 22/10/19  18:13:06 | Winkelbeoordeling :
goed overzichtelijke website , makkelijk te vinden producten. prettige zoekfunctie ,snelle levering ,vaak mooi geprijsd. Wel altijd vergelijken maar over het algemeen de goedkoopste voor de producten die ik bij hun bestel
Miriam piccini  | 21/10/19  22:51:01 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik koop vaak bij BOL.COM, de reden hiervan is het grote assortiment en vele aanbiedingen, snelle levering,goede klantenservice,ik kan het iedereen aanbevelen om ook eens kijkje te nemen op de website van BOL.COM.
Chrissie Giesenhagen  | 21/10/19  12:30:31 | Winkelbeoordeling :
Heel uitgebreid assortiment. Meestal bestel ik hier als ik iets waar anders niet kan krijgen of ze een goede aanbieding hebben. Binnen enkel dagen heb je je bestelling dan in huis. Alleen de cashback mag wat sneller gaan.
mirthe zom  | 21/10/19  13:47:25 | Winkelbeoordeling :
Goede service! Lage verzendkosten en nooit probleem om iets retour te sturen. Geven altijd snel de cashback. Top!
Miriam Piccini  | 21/10/19  20:55:59 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik koop regelmatig bij BOL.Com,het grote assortiment en vele aanbiedingen zijn hier de reden van, snelle levering en goede klantenservice, ik kan iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje te nemen op de website van BOL.com.
Natascha Van Dijk  | 20/10/19  21:58:03 | Winkelbeoordeling :
Ja leuke spullen die je kan kopen alleen de bezorging is niet naar mijn wensen uit ervaring. Ik heb nijntje speelkleed daar van daan gekocht. Alleen was die 3 dagen te laat wat ik heel jammer vond. Gr
John Kremer  | 19/10/19  21:20:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met veel keuze in allerlei soorten artikelen. Gemak van online bestellen en thuis bezorging. Snelle levering. Vooral ook veel keuze in boeken en C.D.´s. Maar niet dat alleen. De moeite waard om een kijkje op te nemen.
Margarita Gonzalez  | 18/10/19  21:39:54 | Winkelbeoordeling :
Waanzinnige winkel die bol .com waanzinnig veeel keus een echte aanbeveling v ieder wat wils v jong oud gek en bejaard ik denk dat ieder huishouden ooit wel eens bij bol ,com besteld heeft en zeeeeeer tevreden is
Ashley Menten  | 20/10/19  04:28:59 | Winkelbeoordeling :
je wordt goed, snel, vriendelijk behandeld en ze hebben altijd alles en ze hebben hele goede aan biedingen meestal gratis verzending. als iets mis gaat wordt het ook heel goed opgelost en krijg je je geld terug
Steelo Brim  | 18/10/19  07:14:12 | Winkelbeoordeling :
Alles heeft Bol.com ! prima en snelle levering, duidelijke beschrijvingen, en meestal de goedkoopste, van Nederland. wanneer iets kwijt geraakt is bij de post, kun je je klacht in dienen, en krijg je een nieuwe thuis gestuurd. dit hebben wij eens mee gemaakt, met een boek dat was kwijt geraakt.
sander v keulen  | 18/10/19  08:35:07 | Winkelbeoordeling :
Niet altijd de laagste prijzen, maar goeie aanbiedingen. Ook de servioce is in 95% van de gevallen top. Garanties, kosteloos terugenzenden binnen 30 dagen. Houdt wel in de gaten of je met BOL of een externe leverancier te maken hebt, want deze zijn wat minder soepel.
alina Kritsky  | 16/10/19  18:54:35 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne, overzichtelijke site. onwijs veel diverse producten, van alles wat. je kan hier alles wat je nodig hebt wel op vinden. Handig voor cadeautjes vooral, hele leuke dingetjes voor sinterklaas / kerst.
Yolanda Sam tjoe  | 16/10/19  16:38:13 | Winkelbeoordeling :
Ik vind deze website echt geweldig. Er is nu zoveel meer te koop en het assortiment is overzichtelijk. Bovendien is de bezorgtijd duidelijk en het komt altijd zoals wordt aangegeven. Op tijd. Dat waardeer ik enorm. De verpakking zorgt ook dat het ongedeerd aankomt. Top
Cheryl Aarden  | 16/10/19  06:42:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede ervaringen met bol. goede levering en service. Teleservice ook netjes en correct, denken mee in oplossingen altijd. Ik ga voor bijna elk product in verschillende categorieën halen bij bol
Ria Oosting  | 15/10/19  10:52:06 | Winkelbeoordeling :
Thuis lekker alles op je gemak kunnen uizoeken. Bestellen en de volgende dag vaak al in de bus. Niet goed . Kun je makkelijk ruilen. Grote voorraad. Het is dan ook fijn winkelen. Kleding in vele maten verkrijgbaar
Meltem Van Der Stee Celik  | 15/10/19  08:12:02 | Winkelbeoordeling :
Het is een prachtige webshop. Ik kan hier van luiers,speelgoed tot electronica alles vinden. Zeker een aanrader.
Sandra Auerbach -Smit  | 13/10/19  17:45:24 | Winkelbeoordeling :
bij bol zijn ze erg klantvriendelijk. en hebben ze een hele goede service. ze komen hun afspraken na. als ik producten koop via internet kom ik bijna altijd bij bol.com terecht vanwege de laagste prijs
Shannon Tjong-Akiet  | 10/10/19  19:34:36 | Winkelbeoordeling :
Voor mij op dit moment de beste online zaak waar je van alles en nog wat kunt bestellen waar je achteraf kunt betalen. Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Een winkel met zeer redelijke prijzen, kwaliteiten, potentie, lef en zelfs voor mij 2 tot 3 keer beter dan die andere online winkel WK. Top
Manuel Karagoz  | 13/10/19  11:31:03 | Winkelbeoordeling :
Dit is een ideale webshop om producten voor een goedkope prijs in te kopen. Dit is nog niet alles je kunt ook zakelijk verkopen op de platform Bol.com. Voor mij is dit de ideale toekomst in de inkoop/verkoop.
angelique olgun  | 11/10/19  17:43:04 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met bol.com Goeie service behulpsaam Zoeken een oplossing samen met je Levering is snel je kan het gemakkelijk retour sturen heb geen opmerkingen alles is tot nu goed gegaan geen problemen
Sonnyboy  | 11/10/19  12:33:32 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij Bol.com. Ze hebben veel keuze. En veel reviews zodat het kiezen makkelijker wordt. Ze verzenden snel en houden je op de hoogte. En als er eens een keertje iets misgaat, wordt het snel opgelost.
janneke visser  | 11/10/19  11:41:05 | Winkelbeoordeling :
Gisteren via bol.com boeken besteld en nu al binnen. Ideaal om je pakketje te volgen via de mail en op de afgesproken tijd binnen te krijgen, ook nog een zonder verzendkosten, complimenten voor deze winkel! Ga ik zeker weer bij bestellen!
Marion Janssen  | 12/10/19  17:18:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering ,tegen lage prijzen. Eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest bij een aankoop via bol.com. Geleverde producten voldeden aan de verwachting. Dus een aanrader om bij bol.com te bestellen.
joey tez  | 09/10/19  08:38:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com voor mij de ideale webshop. Gigantisch veel keuze in artikelen, hele snelle verzending .Goede service,ook een leuk aspect je kan er ook tweedehands boeken kopen voor mensen met een minder budget.
Jeroen Berendhuysen  | 07/10/19  23:47:11 | Winkelbeoordeling :
is wel in orde.snelle verzendregeling..goede communi atie mogenlijkheden en een overzichtelijke site op zicht.tegen over andere online shops de meest makkenlijke en gangbare site voor jong en oud..aanrader dus!!
Stephany Roman  | 08/10/19  09:18:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne, overzichtelijke webshop met verschillende aanbieders. Wanneer je een bestelling plaatst, is het bijna altijd wel de volgende dag in huis. Als er een andere levertijd staat, dan klopt dit eigenlijk ook altijd. Ook bij problemen helpen ze je graag, en zorgen ze voor een passende oplossing.
Mara Visser  | 07/10/19  20:28:41 | Winkelbeoordeling :
super leuk sieraden rekje gekocht. in een vorm van een boom met een vogelnestje erin. moeilijk om te kiezen om dat de keuze enorm groot is en snel geleverd. heel stevig ingepakt. kortom ontzettend blij mee.
 | 06/10/19  20:19:38 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke web shop met heel veel keuze met een heel brede keuze in artikelen super vriendelijke klanten service ze helpen je echt zeer goed overal mee snelle levering en gratis retour sturen van je artikelen
Muriel Hachmang  | 06/10/19  15:20:39 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Super service altijd kan je de producten terugsturen. Goed geregeld en makkelijk Veilig goed overzicht om te shoppen . Goede refrenties altijd fijn om te weten. Meerdere keuzes en maten fijn fijn fijn.
John de Boer  | 06/10/19  17:01:25 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier redelijk vaak en jullie hebben goede producten en alles in huis wat je maar moet hebben toptoptop. alleen heb ik nog niet ervaren de zelfde dag in huis bezorging. dat wil ik alleen nog even uit proberen
Flash Gordon  | 06/10/19  09:52:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een vaste klant van Bol.com en heb nog nooit problemen gehad met de levering. Ooit één keer een babyfoon besteld die na een paar maanden niks meer deed. Nieuwe besteld en precies hetzelfde probleem, toen heeft Bol.com mij een ander merk aangeraden en sindsdien geen problemen meer gehad!
Jennifer Deelen  | 06/10/19  09:29:57 | Winkelbeoordeling :
Goede shop super snelle levering makkelijk ook retour te sturen als iets niet naar je zin is verder gewoon vanuit je stoel lekker shoppen
Lenie van der Kamp  | 06/10/19  02:03:29 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, laagste prijs en snelle levering! Overzichtelijke webshop, artikelen zijn makkelijk te vinden, betaling ging eenvoudig en de levering was verbazingwekkend snel! Het product was zoals het beschreven was in de productomschrijving.
Marianne de Groot  | 07/10/19  00:04:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com kan je eigenlijk alles vinden wat je maar nodig mocht hebben, van potloden tot pannensets, van televisies tot kniekousen. Ze hebben een super makkelijke website met een zeer snelle levering.
Anne Mulder  | 06/10/19  19:32:07 | Winkelbeoordeling :
Ik koop inmiddels al jaren online bij Bol.com en uit ervaring heb ik tot nu toe geen betere of vergelijkbare site gevonden.Dus kan ik iedereen aanraden om bij Bol.com je bestelling te doen,krijg je waar voor je geld,en goede service.
zito schouten  | 03/10/19  12:31:26 | Winkelbeoordeling :
bol.com is altijd heel erg snel met hun levering en ik blijf me verbazen over hoeveel verschillende producten worden aangeboden. voorheen haalde ik alleen boeken bij bol.com maar tegenwoordig kom ik er voor allerlei spullen.
Iris Keurentjes  | 03/10/19  16:09:14 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel geleverd! Vele artikelen op voorraad. En veel keuze in allerlei verschillende categorieën. Snel in te loggen. Service goed en ook bij retour een snelle afhandeling. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Freddy Maertens  | 03/10/19  13:47:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een van de beste webwinkels die ik ken!! Enorm aanbod, en super snelle service!! Ook een hele fijne klantenservice en retour mogelijkheden. Ik kan iedereen Bol.com aanbevelen. Altijd handig om, voordat je wat dan ook online koopt ff via Beslist.nl te checken voor de beste prijzen.
Ingrid Theys  | 02/10/19  18:39:14 | Winkelbeoordeling :
Prima levering Ruime keuze aan aanbod Prijzen gemakkelijk te vergelijken Zijn er problemen dan lost bol.com dit eerlijk op. De service is uitstekend Niet tevreden, dan krijg je genoeg de tijd om dit terug te sturen.
Cezanne Versluis  | 02/10/19  16:26:32 | Winkelbeoordeling :
Goede fijne en overzichtelijke site, alles kan je er wel op vinden. Snelle cashback en een goede levering in prijs en tijd!
Chloe Talen  | 02/10/19  13:26:51 | Winkelbeoordeling :
Goede Webshop, Vertrouwd. Er is bij mij nog nooit iets fout gegaan. Ook is het bezorgen vaak gratis en hebben ze een dienst waar je gebruik van kan maken voor 10 Euro per jaar bezorgen ze waar en wanneer je wilt. Ik zeg beste webshop die er bestaat
Marit Arnoldus Meijer  | 02/10/19  13:35:01 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, snelle verzending en bij problemen helpen ze je zo goed mogelijk. Ook is het mogelijk om voor 1 jaar geen verzendkosten te betalen, door eenmalig 9,95 te betalen. Erg handig als je vaker iets besteld, dan heb je dat er zo uit. Vaak is Bol wel duur, soms in de acties niet.
Ludi de Haan  | 02/10/19  08:36:13 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel artikelen voor een goede prijs. Snelle levering en goede service. Vaak voor 23.00 uur besteld en de volgende dag al bezorgd. Handig als je ooit een cadeautje vergeet en toch niet met lege handen aan wilt komen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:BLACKWEEK
ONTVANG 2,25% CashCoins Welkoop
visit register click click