ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Teddie Janssen  | 04/12/22  11:18:05 | Winkelbeoordeling :
Donderdag in de vooravond scheenbeschermers besteld en deze had ik vrijdag al in huis. Normaal zou de bestelling pas maandag geleverd worden maar 3 dagen vroeger dan verwacht kreeg ik ze al in de bus. Ik ben super tevreden over Bol.com!
Johannes Varion  | 28/11/22  18:03:51 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering en super service. Een mega aanbod diverse aanbiedingen van zelfde producten en je kiezen welke leverancier. Bij de meeste producten staan reviews. Gewoon een aanrader. Top ga zo door.
Mitchel van der Vaart  | 27/11/22  15:43:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig wel iets bij Bol.com. Veel winkels hebben hier ook een online shop. Bij bestellen via Bol.com heb je wel altijd zekerheid als koper. Indien er toch iets fout loopt springen ze snel in om het probleem op te lossen. Ik ben hier altijd al tevreden geweest over mijn aankopen!
Kees Zweerus  | 22/11/22  10:12:23 | Winkelbeoordeling :
Een artikel bestellen bij Bol.com is gemakkelijk, gaat snel en is veilig. Achteraf betalen, en met een bestelbevestiging en een verzendbevestiging wordt je op de hoogte gehouden. Dit alles geeft een prettige ervaring!
Gute Hout  | 19/11/22  20:08:13 | Winkelbeoordeling :
Goeie service, word snel gereageerd op de mail. Kreeg binnen 3 dagen al antwoord en ze waren zeek klant vriendelijk
Celine kuyper  | 10/11/22  20:32:03 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed, bestel vaak en altijd tevreden. Veel producten, goede prijzen, geweldige klantenservice, snelle levering, overzichtelijke site en app. Niks op aan te merken dus. Krijgen van mij 5 sterren.
Vince Notedop  | 05/11/22  10:04:52 | Winkelbeoordeling :
Al lange tijd klant bij Bol.com en ik zal dat ook voor lange tijd blijven. Het aanbod is goed en je kan gemakkelijk alles bestellen bij 1 website met 1 account. Laatst nog een nieuwe airfryer gekocht en die werd netjes op tijd geleverd. Vanuit Bol.com werd ik altijd goed op de hoogte gehouden.
Sharna Sharna  | 04/11/22  19:25:31 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel vaak bij bol.com, vaak de volgende dag al bezorgt! Ook met optie voor 's avonds te leveren als je Select bent. Er zijn vaak kortingen en je kunt er eerlijk echt van alles vinden, van speelgoed (het grote speelgoedboek) alsook pampers, kleren, elektronica,...
Bert Van Der Laan  | 04/11/22  10:02:22 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop Goede service Meestal de volgende dag geleverd Als er iets retour moet kan dat ook zonder problemen Ik raad Bol.com zeker aan Met Select voor € 10 per jaar wordt alles kosteloos bezorgd, bij sommige artikelen bezorging op de zelfde dag...
Ilse Windt  | 07/11/22  05:22:21 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne website. Word veel op verkocht. En dagelijks ook super veel deals. Uitverkochten producten worden snel weer op voorraad gebracht. Alleen in de bezorging gaat het soms mis. Vandaag besteld morgen in huis is soms niet zo. Maar al om al erg fijne webshop. Zeker aan te raden!
H. Charaf  | 03/11/22  10:16:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel best vaak bij de bol.com. Vaak voor mijn kinderen maar ook voor mijzelf Je kan er betalen met afterpay wat prettig is. En het word vaak de volgende dag al netjes bezorgd Als ik over een product niet tevreden ben dan kan ik het ook makkelijk terug sturen
Alexia Gulickx  | 02/11/22  18:51:31 | Winkelbeoordeling :
Altijd voldoende producten goede service. Retourneren nooit geen probleem. Klantenservice altijd goed bereikbaar. En de termijnen van leveren zijn tot nu toe nog niet overschreden. Uitgebreid assortiment voor elk wat wils.
Saraa  | 02/11/22  14:47:30 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com zo'n fijne webshop. Je kan er van alles vinden, wordt een dag later bezorgd en wanneer je niet tevreden bent, stuur je het artikel terug en staat er binnen 7 dagen het bedrag weer op je rekening.
Hans Voncken  | 01/11/22  19:21:09 | Winkelbeoordeling :
BOL is een ontzettende fijne online winkel met een bijzonder groot assortiment. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kunt het bij BOL bestellen. BOL zal weliswaar niet de goedkoopste zijn maar hun service is onovertroffen. Zelfs hun e-mailtjes zijn leuk om te lezen.
Mara Splinter  | 01/11/22  21:37:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben helemaal tevreden met bol.com. Ik bestel erg vaak dingen en ik ben ook zeker blij. Ik heb wel een dingetje. Veel dingen zijn op bol.com een stuk duurder dan op andere sites. Ik vind bol.com heel erg fijn dus dat vind ik een min puntje.
hugo trentelman  | 28/10/22  15:44:40 | Winkelbeoordeling :
bol.com is echt een fijne website de bestellingen werken goed en het retourneren of reparatie werkt goed je krijgt een code die je bij een punt moet scannen en het enigste wat je hoeft te doen is het inpakken en versturen. bol.com is ook erg betrouwbaar.
Pim Vermeent  | 29/10/22  11:18:47 | Winkelbeoordeling :
Electrische nagelvijl gekocht, nu is helaas het snoer kapot. Zondagochtend vroeg chat gestart met klantenservice en binnen 5 minuten werd een geweldige oplossing geboden en daarbij nog eens een tegoedbon van € 10 euro in m'n account. Ik zeg TOP service en heb nooit problemen met Bol.com gehad.
Marion Jacobs  | 26/10/22  09:02:23 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop, producten worden altijd netjes binnen de gestelde termijn opgestuurt en geleverd. Je krijgt nooit een product kappot of beschadigd binnen. Mocht dat wel het geval zijn dan moet je het oude retour sturen. En dan krijg je gewoon een nieuw
Gazina Harmens  | 24/10/22  20:21:51 | Winkelbeoordeling :
Weer een goeie ervaring met Bol.com, snelle correcte levering. In goede staat ontvangen en super snel in huis. zeker weer voor herhaling vatbaar in de toekomst. dus aanbeveling waard om via bol.com te bestellen
Adri van Tiggelen  | 22/10/22  22:00:16 | Winkelbeoordeling :
Perfecte hulp bij de klantenservice van Bol.com: Bezorger had het pakje niet gebracht waardoor de zending werd teruggestuurd. Na een telefoontje, naar de klantenservice, was het opgelost en ik mocht nog een leuk kaartje ontvangen, Super bedankt voor de hulp!
Anita  | 23/10/22  18:03:12 | Winkelbeoordeling :
Alles top, alleen jammer dat ze naar bepaalde landen niet verzenden. Als ze dit mogelijk maken komt die laatste ster er zeker bij. Verder altijd heel tevreden over bol.com en zal hier ook zeker vaker gaan bestellen. Al moet ik het nu via via laten bezorgen.
Kevin Hoorneman  | 19/10/22  08:08:20 | Winkelbeoordeling :
Enorm tevreden over BOL.com. Sommige bedrijven die verkopen op BOL.com voldoen helaas niet aan de eisen. Maar daarnaast is het een uitstekend bedrijf. Voor 22:00 uur besteld morgen in huis. Dit is uitstekend.
Top tevreden  | 20/10/22  11:27:12 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestel ik bij Bol.com en ook wel eens meegemaakt dat een bestelling niet geleverd werd maar de goede klantenservice heeft er dan voor gezorgd dat ik het bestelde artikel alsnog kreeg. Helemaal tevreden over Bol.com. Betrouwbaar en goed.
Jessica Mommers  | 14/10/22  09:18:28 | Winkelbeoordeling :
Lossen meestal alles goed en snel op. Het ligt wel een beetje aan de tussenpersoon hoe snel en hoe iets word opgelost, omdat niet alles van hun zelf is natuurlijk. Maar meestal proberen zij het altijd wel goed op te lossen. Ik heb er in ieder geval goede ervaringen mee
Tjarve van Dortmont-Bloksma  | 13/10/22  06:55:51 | Winkelbeoordeling :
Een goede en overzichtelijke site met genoeg mogelijkheden om het product gemakkelijk te vinden. Het aanbod is zeer divers te noemen. Ook extra servicemogelijkheden behoren tot de pluskant.
Daisy Kortekaas  | 12/10/22  19:52:24 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige website waar ik altijd al mijn producten kan vinden die ik nodig hebt. Hierbij is het erg handig dat er verschillende aanbieders worden weergegeven met verschillende prijzen. Door deze constructie kan ik zelf beslissen bij welke winkel ik mijn product koop.
anneke tasseron  | 11/10/22  08:10:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een zeer tevreden klant. Altijd een snelle levering en uitstekende kwaliteit. Zelfs al word het minder goede afgehandeld, dan staat de vriendelijke klantenservice voor je klaar .
Jennifer Hoekstra  | 08/10/22  10:01:02 | Winkelbeoordeling :
Echt mijn favoriete webschop, ze hebben echt alles wat je zoekt en daarin een ruim aanbod. Voor elke prijs wat wils en vaak geen verzend kosten. Klantenservice is zeer goed bereikbaar en altijd behulpzame medewerkers.
sandra Vanhaeren  | 09/10/22  05:27:58 | Winkelbeoordeling :
Site waar iedereen wel iets vindt! Zeker hun deals of bol 3 daagse zijn fijne kortingen. Door select de mogelijkheid om veel uit te sparen. Goede service en mogelijkheid om terug te sturen. Snelle en correcte levering!
Ch Mos  | 06/10/22  20:19:19 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, altijd snelle levering. Veel producten op voorraad en altijd goed geleverd ook als het via een andere leverancier komt dan bol zelf. Goede emailcommunicatie met tracing link om te kijken waar je pakketje blijft.
sjoerd  | 04/10/22  12:34:03 | Winkelbeoordeling :
Bol.com achteraf betalen is zeer fijn, hierdoor kan je zorgenloos annuleren en hoef je je niet druk te maken om je geld. Verder is de layout en het aanbod van bol.com zeer uitgebreid waardoor ik voor alle benodigdheden hier terecht kom.
Nancy Vis  | 04/10/22  07:42:49 | Winkelbeoordeling :
Hier vind ik altijd dezelfde producten maar net even goedkoper. En snel en goedkoop of veelal gratis bezorgd. Ik ben er zeer tevreden over. Terugsturen en klantenservice werken ook uitstekend. Ik zoek al jaren mijn cadeaus en producten via bol.com.
Timon  | 03/10/22  18:54:56 | Winkelbeoordeling :
Een fijne website waarop producten uit alle soorten categorieën te koop zijn van verschillende merken en verkopers. de website heeft een fijne indeling waardoor je heel gericht op elke categorie kan zoeken.
Suzanne Veerman  | 03/10/22  07:31:01 | Winkelbeoordeling :
ik kan hier eigenlijk alles wel vinden wat ik zoek. heel fijn dat er verschillende betaalmogelijkheden zijn. een verbeterpunten zou voor mij wel de levering zijn, helaas komen mijn pakketjes niet altijd op de afgesproken datum en wordt dit dan ook niet gecommuniceerd.
Brenda  | 02/10/22  20:24:48 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig producten op Bol.com. De webshop heeft een ruim aanbod aan producten en je kan er voor alles terecht. Ook wordt je bestelling vaak de volgende dag al aan huis bezorgd, wat ook erg fijn is.
Susan Ghuijs  | 01/10/22  23:19:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de afgelopen 10 jaar tientallen bestellingen gedaan hier en de service is elke keer weer uitmuntend! Je krijgt altijd precies, wat he besteld hebt, maar doen ook niet moeilijk, als je toch het geld terug wilt of wil ruilen.
Pascal Kruisman  | 02/10/22  03:24:25 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij bol.com om het grote aanbod ,prijs en snelle verzending.en ze hebben een makkelijk retourbeleid mocht je toch niet tevreden zijn.en mocht je achteraf willen betalen is dat ook goed en overzichtelijk te regelen in je bol.com account.
Sander pieper  | 30/09/22  00:56:23 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel ze hebben echt alles daar wn ook kwa prijs zijn ze nooit duurder dan de rest het verzenden gaat altijd super snel bij hun het enige war ze miss nog kunnen verbeteren is het terug betalen dat duurt 3 dagen
Serena  | 26/09/22  00:36:36 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een super goede service kwa bestellen en de klantenservice is ook heel erg snel en je krijgt vrijwel direct een oplossing. De kwaliteit en prijs is erg verschillend , omdat je met verschillende bedrijven zit.
Dennist  | 26/09/22  12:42:56 | Winkelbeoordeling :
Zo'n fijne online winkel. Je kan er alles krijgen en dan heb je het ook nog eens vaak snel in huis. Als je iets retour stuurt wordt dit ook snel in behandeling genomen. Het is ook fijn dat de verzendkosten lager zijn met select deals
Jelmer Maijenburg  | 22/09/22  10:48:23 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met voor ieder wat leuks van electronicaketen tot kleding alleen jammer dat sommige producten geleverd worden door DHL deze service is echt slecht nu heb zelfs meegemaakt dat er met dure bestellingen gegooid wordt door DHL voor de rest altijd berijkbaar voor service
Lesroos  | 25/09/22  17:10:13 | Winkelbeoordeling :
Top webshop, ik koop er vaak van alles. Alles voor de baby voor de kat en voor mijn man. Ook is bijna alles heel snel 00:00 besteld de volgende dag geleverd. Verzendkosten heb ik nooit want ik heb een plus account.
Rina Kroeze  | 23/09/22  05:53:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com een geweldige website. Er is ongelooflijk veel te vinden en ook gemakkelijk alles te vinden. Ik koop er heel vaak. Ook het jaarlijkse abb scheelt me een hoop in verzendkosten. Bol.com is helemaal top
Fritz Korbach  | 23/09/22  11:37:45 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering van Bol.com, op de minuut kun je zien wanneer de bezorger voor de deur staat. Dit geeft ook een veilig gevoel m.n. dat ze 's avonds bezorgen. (21.45 uur). Achteraf betalen : heel gemakkelijk. Voordat het pakket bezorgd is heb je al een mail met betaal mogelijkheid.
Gerdina Schenkhoff  | 21/09/22  13:13:00 | Winkelbeoordeling :
Qua bezorging doen ze het prima altijd op tijde geleverd. Qua prijs zijn ze met sommige dingen wel duur. Verder prima web winkel. Bezoek de site regelmatig. Ruime keuze qua assortiment ze verkopen werkelijk van alles
Maxime Rustenburg  | 17/09/22  09:38:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier heel vaak dingen besteld zoals speelgoed elektronica schoonheidsspullen lingerie tandenborstels tandpasta en heel veel cadeaus gekocht voor mensen wii spullen dvds het is ook niet heel duur
Inke Rasoelbaks  | 18/09/22  09:58:45 | Winkelbeoordeling :
Een site voor elk wat wils. Billijke prijzen. Levering gaat snel en ije wordt via track en trace of de mail op de hoogte gehouden over de voortgang. Retouren gaat simpel en snel. binnen 5 werkdagen heb je je geld terug. Kortom chapoo
Danielle Lekkerkerker  | 17/09/22  13:12:36 | Winkelbeoordeling :
Goeie service, Pakket makkelijk te volgen Retourneren ook heel erg makkelijk, snel contact via forum of whatsapp vrijwel dezelfde dag heb je antwoord terug ontvangen . Kortom voor mij geen winkels meer maar alleen bestellen via bol.com
Rebekka toering  | 13/09/22  19:48:24 | Winkelbeoordeling :
Super goed koop site Leuke goede betaalde dingen aan te schaffen En snel op gestuurd en netjes in gepakt Duidelijk en goedkoop en klantgericht tegen de koper En je krijgt goede korting En wordt snel verstuurd
Jan Cornelis Kleingeld  | 12/09/22  13:42:23 | Winkelbeoordeling :
aangezien ik tracht veel online te bestellen , vanuit gemak, is het heerlijk om naast een goede prijs en service bij bol.com ook via cashbackkorting een kleine cashback te hebben dat toch alles bij elkaar optelt.
Patricia m  | 10/09/22  02:10:26 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop,prijs is oké, snelle levering, voor ieder wat wils, kortom ik ben te vreden. Alleen hier moet ik een review schrijven van minimaal 200 tekens anders verzend hij m niet.Dat vind ik wel wat minder
Lee Wang  | 10/09/22  08:46:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne klantenservice en de medewerkers zijn zelfs bij drukte allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Ze denken goed mee en duiken zelf al even in je gegevens om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Echt top! De enige tip die ik kan geven is wat betere checks te doen op externe verkopers!
Janine  | 06/09/22  15:08:12 | Winkelbeoordeling :
Top service en snelle levering! Was wat fout gegaan maar netjes en snel opgelost! Nu helemaal blij met mn gekochte product! De volgende keer als ik iets bestel ga ik eerst kijken of bol.com het heeft, voordat ik verder kijk
grietje de haan jongsma  | 07/09/22  06:46:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd prima, zeker bestellingen via bol.com zelf. Je moet wel goed op de partners letten die zijn vaak wat minder en zit er soms verschil in prijzen in. Snelle verzending, scherpe klantenservice. Lossen ook problemen met partnershops uiteindelijk goed op.
Anoniem  | 05/09/22  19:18:35 | Winkelbeoordeling :
Goede site voor alles wat je nodig hebt. Vaak ook snelle verzending. Veel keuze mogelijk van elektrische apparaten tot speelgoed. Redelijk lage prijzen. Zelf heb ik veel vaak verschillende producten op bol.com besteld.
Anneke Schanssema  | 04/09/22  12:45:25 | Winkelbeoordeling :
Bol .com heeft een goede service En zelfs het versturen naar Duitsland is geen probleem Je kunt er alles vinden zo gek kan je het niet bedenken erg blij met bol . Com Geen problemen alleen soms jammer dat je vooruit moet betalen en dan weer eens niet weet niet hoe dat dan zit
THOMAS Aipassa  | 04/09/22  17:14:14 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een uitstekende service, als er iets mis is met de bestelling zoeken ze het gelijk uit en zorgen dat het opgelost word. Over het algemeen is bol.com ook erg snel met de bestellingen en de informatie hiervan.
henry aarts  | 04/09/22  07:35:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en mooie producten. Ik ben zeer blij met mijn bestelde boek. Nu nog even lekker uitlezen. Dan het volgende deel bestellen. Zeker aan te raden om bij bol.com te bestellen. Ook een overzichtelijke webshop.
Mark Kooijmans  | 03/09/22  17:00:20 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft een super goede klantenservers blijf hier mee doorgaan en jullie doen goede zaken met jullie klanten ik blijf altijd een tevreden klant ik kan alles goed vinden en het is ook goed overzichtelijk voor mensen
Kayleigh P  | 02/09/22  12:14:05 | Winkelbeoordeling :
Naast een groot assortiment aan producten heeft Bol.com ook een optie voor Select, zodat je zonder bij te betalen speciale bezorgopties kunt selecteren. De service is erg goed, met name door een speciale chatbot die je vragen meteen kan beantwoorden op elke tijd.
Jaimy Rijnstra  | 02/09/22  21:58:14 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de app en site beide erg fijn. Je kunt makkelijk online shoppen/rondkijken en alles komt binnen 3 dagen binnen. Vaak zijn dingen ook goedkoper. Ik gebruik bol.com het meest van alle online winkelweb's omdat deze site bijna alles heeft
Henkjeanet Easyrider  | 03/09/22  13:16:52 | Winkelbeoordeling :
bol.com is onze favoriete winkel geworden daar hebben ze goeie service en altijd gelijk reactie met mail en vraag over producten. vriendelijk pesoneel die je te woord staan en gelijk gaan regelen. Raad iedereen aan eens kijkje te nemen bij bol.com
Namir Alsoudi  | 04/09/22  14:10:54 | Winkelbeoordeling :
Heel erg goed en snel leveren en zij hebben alles wat je nodig laptop en games en strijken en eten en auto accessoires en fietsen en boeken en ook goed kwaliteit en bekenden merken voor elf uur besteld morgen thuis
Harry Swinkels  | 01/09/22  19:17:26 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, vriendelijke klantenservice, ik bestel heel vaak & heel veel via Bol.com. Ze hebben een groot aanbod & levering is meestal snel en correct. Met de partners loopt het soms eens fout met het verwerken van retours, maar dat wordt snel opgelost door Bol.com zelf.
Els V Bakel  | 31/08/22  10:25:12 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop , met goede aanbiedingen……. Met een goede bezorgservice. Veel producten op voorraad en snelle bezorging. Zeer tevreden met deze webshop en hoop nog lang hiervan gebruik te maken. Vertrouwd.
Kendel van der Maarel  | 30/08/22  21:04:57 | Winkelbeoordeling :
Top! Ik bestel veel via Bol.com. Van elleboog Brace, tot spelletjes en van een harde schijf tot een reiskoffer. Altijd netjes op tijd bezorgd en eventueel retour sturen is ook nooit een probleem. Ik bestel graag bij Bol.com!
henk Evenhuis  | 30/08/22  13:59:49 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een geweldige online webshop waar bijna alles te koop is in iedere prijs klasse en voor iedereen. De contacten met hun zijn goed en ze zorgen altijd dat alles goed verloopt.En retour sturen is allemaal heel makkelijk
Elena Razumova  | 29/08/22  21:06:34 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik BOL.COM omdat het vanaf 20 € gratis levering de volgende dag al binnen ook gratis retourneren. Ik bestel alles van verzorgingsproducten tot elektronica (wasmachine, koelkast en fornuis) Ik ben zeer tevreden over de goede communicatie en levering op tijd..
Bert Kreekels  | 27/08/22  13:29:47 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen gehad met Bol.com en als er iets niet naar wens geleverd is word het direct goed opgelost door de klantenservice, ze zijn toppers en verdienen een 10 voor klantvriendelijkheid. Ik bestel bijna alles via Bol.com, ze zijn betrouwbaar en snel. Zeer tevreden klant al jaren!
Laura van Heel  | 26/08/22  09:13:45 | Winkelbeoordeling :
Goeie online webshop. Alle benodigheden te vinden die nodig zijn, van boeken tot handgereedschappen en van huishoudproducten tot kleren. Bestel geregeld spullen op bol.com en ben tot nu toe altijd tevreden! Sommige artikelen op bol.com worden niet het goedkoopste online aangeboden. Ondanks het op een andere webshop dan goedkoper lijkt, gaat mijn voorkeur wel uit naar bol.com vanwege de snelle levering en goeie service.
Scheepje  | 27/08/22  19:34:35 | Winkelbeoordeling :
Een goede en betrouwbare website met altijd een snelle levereng. we hebben gekozen voor de de select levering. een klein bedrag en daarna een heel jaar geen verzendkosten betalen, ideaal! een uitgebreid assortiment en altijd te vinden wat je zoekt.
Loes Plaggenburg  | 24/08/22  09:16:33 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestel ik bij bol.com en zeer te vreden over de service. En als wat is staan ze ook altijd netjes te woord via de telefoon. Dus kortom super site om te bestellen. En raad het iedereen ook aan.
Anoniem  | 25/08/22  22:00:06 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering. Duidelijk wanneer geleverd wordt. Ook met retourzendingen nog nooit problemen meegehad.Prijs- kwaliteitverhouding kan wel beter. Regelmatig hetzelfde artikel voor veel lagere prijs ergens anders te vinden.
Annelies Roberti  | 23/08/22  19:15:53 | Winkelbeoordeling :
mooie deals. veel voor een leuke prijs en ook aparte spullen van baby tot intieme items van huisdier tot plant en tuin snelle levering en goede klantenservice snel en correct afgehandeld bij foute en of beschadiging bij verzending
Nelly Verdiesen  | 23/08/22  22:39:12 | Winkelbeoordeling :
Ben erg tevreden met de webshop, Had iets nodig dat niet zo voor de hand ligt en kon het al snel vinden. Met een snelle levering en geen portokosten Werd ook goed op de hoogte gehouden over het verzendproces en dat ik niet thuis hoefde te zijn omdat het een brievenbus pakje was
Melissa Heukers  | 19/08/22  11:49:24 | Winkelbeoordeling :
wat een goeie winkel helpt je waar nodig als je er niet uit komt kn je online vragen gelijk antwoord ideaal heb je perongeluk het verkeerde besteld kan je het zo terug sturen en het goeie bestellen wat een service
Lala Oekoe  | 19/08/22  20:00:28 | Winkelbeoordeling :
Bol.com ia de beste, meest bekende en betrouwbare webwinkel van nederland. Bol.com heeft een heel groot assortiment en ook nog eens het assortiment van partners, kleinere webwinkels. Als je via bol.com koopt weet je dat er service is, dat je pakket we komt en dat alles goed geregeld is.
Francis Felis  | 20/08/22  10:25:06 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft heel veel producten , zeer snel bezorgd , altijd gratis bezorging bij een membership , wat het wel waard is als je er veel besteld. Je kan vaak zelf de bezorging kiezen en tijdstip. Goed bedrijf .
Koos Waslander  | 20/08/22  19:23:20 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd graag bij Bol.com omdat mijn ervaring met deze webwinkel positief is. Ik heb al tientallen keren bij Bol.com besteld en als er iets niet goed gaat met een externe verkoper, kun je gewoon terugvallen op Bol.com en word het ook gewoon opgelost.
thom langenhof  | 18/08/22  22:24:45 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een goede vertrouwde website je kunt er van alles halen. ze bezorgen snel en ze geven de beste levering en zijn aardige mensen. het is een site vol met aanbiedingen en goede scherpe prijzen.
Maruschka Ellenbroek  | 18/08/22  20:52:59 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne en vertrouwde webshop. Heeft vrijwel alles en vaak goede aanbiedingen. Snelle levering en een vriendelijke klantenservice. Al meerdere keren contact met hun gehad, problemen werden altijd netjes opgelost. Prima!
Myrthe Rosanne  | 16/08/22  11:15:54 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop en werkt heel erg prettig. Al moet je soms goed opletten bij doorverkopers, want zij berekenen een veel hogere prijs dan het product echt kost. De service van bol.com is echt helemaal top! Niks te klagen daarover.
Wendy Kooman  | 16/08/22  20:27:36 | Winkelbeoordeling :
Goede website waar je veel kan kopen. Fijn vind ik als mensen hun recensies erbij zetten zodat ik weet welke producten ik beter niet kan nemen of juist wel. Ook kan ik zo dingen vergelijken wat beter is
Sandrine Ruffieux  | 14/08/22  00:48:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel bij bol.com. heb ook select deal ideaal en dat bespaart veel en je krijgt punten er voor en daar krijg bol.com cadeau bon gratis en nog veel meer cadeaus daar word ik blij van. Ben al 7 jaar ingeschreven bij bol.com.
Dimitri Anastopoulos  | 13/08/22  11:53:51 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is Bol.com een erg goede en betrouwbare website. Leveren van de bestellingen gaat hier altijd snel, klantenservice goed bereikbaar en is erg vriendelijk. Voor mij is Bol.com wel echt een aanrader!
Leonie Feenstra  | 11/08/22  18:00:34 | Winkelbeoordeling :
Goeie service! Altijd snelle verzending en eerlijk met de omschrijving. Van alles te krijgen van verschillende winkels. Super handig te combineren als je meerdere dingen nodig bent. Ook als je retour wilt sturen altijd mogelijk.
Marcel Heijenrath  | 11/08/22  19:54:24 | Winkelbeoordeling :
Niet de goedkoopste maar wel heel snel met de levering via post nl. Bestel er al jaren ..het is zeer zeker een betrouwbare webwinkel en retour gaat ook heel fijn en snel.. in het algemeen ben ik wel erg tevreden
Judith Postema  | 04/08/22  17:12:59 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met goede levering en klantenservice. Veel producten. Alles te vinden op de website. Gaat met de tijd mee. Klantvriendelijkheid staat voorop bij bol Tevreden over de snelheid van leveren
Catharina Van Schaik  | 04/08/22  10:26:09 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe hele goede ervaringen mee, op tijd bezorgd, goed verpakt en de prijzen zijn ook vaak goedkoper dan bij een ander, regelmatig gratis verzenden, dus zeer tevreden! Later sturen ze nog een mail, voor een tevredenheidsonderzoek!
Kelsey D.  | 03/08/22  08:36:46 | Winkelbeoordeling :
Super snelle service, goed bereikbaar! Dingen overzichtelijk en vaak aanbevolen 10/10 service! Goeie kwaliteit en betaalt voor goede waarde!! Ik bestel er erg vaak en ben niet van plan dit te gaan veranderen!
Nicolette Geene  | 29/07/22  02:07:15 | Winkelbeoordeling :
De winkel waar het assortiment ruim is. Er is keuze voor iedereen. Duidelijk overzicht met hoeveel voorraad er overal van is. Leuke acties en afgeprijsde artikelen. Contact opnemen en retour beleid goed benaderbaar. Gratis retour als het niet naar wens is.
Malissa Baidjoesingh  | 27/07/22  00:59:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer entisast Over bol .con zeer snel geleverd Niet te duur licht er aan wat je koopt bij deze webshopp Veder geen problemen bij deze web shop is een aanrader voor andere mensen doenzou ik zeggen
Milan Milosevic  | 29/07/22  11:29:28 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit opvolging en naservice van Bol.com. Correcte omschrijvingen van producten. Heb al 2 keer erg net en fijn contact gehad met de klantenservice. Goede oplossingen als er een probleem is en heel vriendelijk!
Adrie Dekkers  | 25/07/22  11:11:17 | Winkelbeoordeling :
Bol .com is een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf is snel vooral met die betaling van 9,99 voor dit geld wordt alles gedaan voor jou verzend kosten retouren beter kan toch niet ga zo door Bol van mij krijg je een tien met griffel deed andere bedrijfen dat maar
Monic Janssen  | 28/07/22  08:45:35 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een top bedrijf. Goede acties, prima service. Ook select is top. Altijd gratis bezorgen ookin weekend. Gewoon super! Ik raad bol.com iedereen aan. Met bol zit je altijd goed en vind je zeker wat je zoekt!
Navid Tolman  | 31/07/22  15:33:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden met bol.com. Ze hebben echt alles wat je mogelijk nodig kan hebben en ook nog eens voor een goedeprijs in de meeste gevallen. Als ik ietsnodig heb is de eerste site waar ik naartoe ga vaak bol.com
Nina Di Stefano  | 26/07/22  01:24:10 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop en een ontzettend fijne klantenservice. Als er iets mis is dan proberen ze het gelijk te regelen en dat is enorm fijn. Het is snel bezorgd en je kan ook een andere fijne optie kieze om sneller te bezorgen
Roel A  | 28/07/22  17:27:53 | Winkelbeoordeling :
Altijd optijd mijn producten ontvangen, goede kortingen. ook fijn dat je achteraf kan betalen indien een product niet goed is, kun je het terug sturen zonder het geld te hebben moeten missen. echt een aanrader.
Marielle Eijssen  | 24/07/22  20:24:14 | Winkelbeoordeling :
Alle gekochte artikelen worden snel geleverd met de Select service. Retourneren artikelen worden zonder problemen opgehaald, of zelf erg gemakkelijk af te handelen bij Post. Goede service, prima kwaliteit. Jammer dat particulieren geen tweedehands boeken meer kunnen verkopen. Goede webshop
Femke Rameijer  | 24/07/22  11:23:53 | Winkelbeoordeling :
Bol.com ervaar ik als een webshp waar werkelijk bijna alles te vinden is. DE informatie is duidelijk, de levering snel. Je kunt op vele zaken filteren en de klantenservice is prima te bereiken. Kortom ik shop er graag.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang 10% korting op woonaccessoires bij Intens Wonen
Code:woondeco10
ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
visit register click click