ONTVANG 1,25% CashCoins Lenovo

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Johan Groenen  | 14/01/21  17:23:39 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de nummer 1 beste online shop van heel Nederland! Bol.com is van alle markten thuis, electronica, sieraden, knuffels etc. De levering van de pakketjes gaan altijd spoedig wat heel fijn is. Ook is de verzending bijna altijd gratis wat natuurlijk goed uit komt, dus bestel bij bol.com!
Vanessa Mulder  | 14/01/21  14:45:38 | Winkelbeoordeling :
De leukste webshop van Nederland met de meeste producten. Op deze website slaag je altijd met een keuze uit: elektronica, kleding, dranken, speelgoed, games, kantoor artikelen en reis producten. Bestel je voor 20 euro of meer dan krijg je het gratis thuis bezorgd.
Lotte  | 13/01/21  20:04:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een hele fijne webshop. Ik kijk zelf, als ik iets nodig heb (en ik moet eerlijk toegeven, ook als ik niks nodig heb) als eerste op bol.com. bol.com bezorgt altijd erg snel, heeft een enorm vriendelijke klantenservice, is niet zo duur en heeft een goede kwaliteit. Raad bol.com zeker aan!
Jolanda Hoogenboom  | 13/01/21  15:31:00 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel bezorgd en goede service. Als iets kapot is of niet juist geleverd krijg je snel het juiste artikel opgestuurd. Mogelijkheid om achteraf te betalen. Hebben veel assortiment. Hele fijne webshop.
Mammie Dekker  | 13/01/21  05:10:51 | Winkelbeoordeling :
Bol heeft vaak mooie aanbiedingen en keuze uit een heel groot assortiment super duper en bol bol bol bol punt kom hahahahahhah Leuke kinder spullen en voor het hele gezin wat wils en de volgende dag in huis
yasin yildiz  | 12/01/21  01:11:47 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, prijzen zijn niet overdreven hoog, goedkope leveringskosten, snelle service. Heb nog geen ervaring met cashback omdat ik het nooit nodig heb gehad. Bol is de beste online bestelplatform voor eindgebruikers naar mijn mening.
Lisanne  | 09/01/21  11:28:40 | Winkelbeoordeling :
De webshop is makkelijk in gebruik en er is veel keuze aan producten in de webshop. De verzending en levering is altijd super snel en de pakketjes zijn altijd goed en stevig verpakt. Verder is er een goede prijs kwaliteit verhouding.
Daniel Chmura  | 11/01/21  00:32:55 | Winkelbeoordeling :
Good shop normal price but meyby you give me something moneey wysli co czlowieku teraz mam chwile znaczy 200znakow i bede ci pisal wlasnie wiadomosc ktora mam dla ciebie czeka umnie w glowie a i tą całą ochronne i straż miejska zwolnił bym
Josephine  | 10/01/21  13:59:01 | Winkelbeoordeling :
Heel groot aanbod van producten van kwaliteit! Ik kon super gemakkelijk vinden wat ik zocht, vanwege de overzichtelijke app die ze hebben. Producten waren super snel geleverd, zelfs nu het zo druk is met corona. Echt super!
Angelique Steinbusch  | 10/01/21  23:59:25 | Winkelbeoordeling :
De aller allerleukste winkel die er bestaat altijd thuisbezorgd en goede aanbiedingen als je op juiste moment kijkt levering in 2 dagen en als ze later zijn krijg je ren tegoedbon van 5 euro heel netjes beste webshop 2012
jorien schafer  | 10/01/21  11:07:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een erg prettige site om te bestellen. Ik ben lid van select, zo ontvang ik alle bestellingen met gratis verzendkosten. Ook in het weekend of in de avonden. Ze hebben erg leuke aanbiedingen voor bijvoorbeeld drogisterij producten. Top service
Nicole  | 11/01/21  12:39:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne online webshop met uitgebreid assortiment en een ruime keuze en verschillende vergelijkingen. Tevens mogelijkheid om te kiezen uit verschillende leveranciers of om tweedehands te kopen. Goede service en snelle levering.
Peter Guiking  | 10/01/21  11:07:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een klantgerichte organisatie. Met mijn laatste bestellingen ging iets mis. Ik had van een artikel 2 stuks besteld en kreeg er slechts één geleverd. Na ontvangst contact opgenomen en onmiddellijk is de correctie toegepast. Het toezenden van een tweede artikel werd geannuleerd. Hulde!
Sabrina Groot Jebbink  | 07/01/21  16:15:49 | Winkelbeoordeling :
Bol heeft een snelle levering en gratis verzending. De klantenservice is klantvriendelijk en handelt goed en snel eventuele problemen af. Bol is van vele markten thuis. Leuke en goedkope aanbiedingen. Ik ben super tevreden over bol.com en bestel regelmatig. Ook het achteraf betalen is erg fijn.
Bayram Zararsız  | 05/01/21  11:58:50 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop, heel veel keus, makkelijk bestelling plaatsen, goede service en snelle levering en dit alles vanuit je luie stoel. Hoe simpel en makkelijk kan het leven zijn..................
R.h. de Vries  | 05/01/21  22:03:31 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig iets gekocht op BOL.com Veelzijdig aan producten Klantgericht en productkennis is goed Snelle levering Te veel reclame in inbox. Dit mag minder!!! Te weinig kortgingssacties. Dit kan beter.... Telefonische bereikbaarheid kan verbeterd worden. Chatbot werkt niet optimaal.
D.J.W. Casteel  | 07/01/21  10:48:01 | Winkelbeoordeling :
Webshop zeer overzichtelijk. Duidelijke productomschrijvingen. Geleverd op afgesproken dag. Kan zelfs achteraf betalen. Netjes verzonden. En van €20 al zonder verzendkosten thuis afgeleverd. Kortom , prima site.
nzingha westenburg  | 06/01/21  21:04:05 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden met de website voor ieder wat wils bijna alles wat je ook maar kan bedenken kun je hier bestellen geweldig zelf bestel ik regelmatig van hun van parfum tot kinder speelgoed alles kan ik hier wel vinden
cashelle Cleintuar  | 06/01/21  08:21:00 | Winkelbeoordeling :
Harstikke leuke shop en je kan er echt leuke dingen kopen vooral als een kadotje! Er si veel keuze en soms weet je gewoon niet wat je moet kiezen. Het blijft lastig maar ook heel spanned. Welke word het?
A.h. Norbert  | 07/01/21  10:36:36 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig doe ik een bestelling bij Bol.com. Ik heb altijd goede ervaringen met hun. Snelle levering, gunstige prijzen en goede klantenservice als er toch iets niet helemaal goed is gegaan. Ik merk geen verschil of het product van Bol is of van één van de andere partijen.
Gabriella van Dijk  | 03/01/21  04:04:04 | Winkelbeoordeling :
Bol is betrouwbaar, heeft een groot aanbod en daardoor kun je goed prijzen vergelijken, en digitaal ook perfect! Zo heb ik een Kobo+ via Bol waardoor in onbeperkt digitale boeken kan downloaden voor een klein bedrag; perfect!
Brian Eier  | 31/12/20  16:59:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging van elke webshop die op Bol.com beschikbaar is. Vakantie of niet druk of niet covid of niet ze zijn altijd heel snel ! De pakketjes komen ook altijd heel aan. Zie op sociale media veel dat ze kapotte pakketjes krijgen maar dat heb ik nog nooit gehad.
Sam Winn  | 01/01/21  11:22:55 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een goede webshop en heel overzichtelijk de spullen worden meestal heel snel bezorgd meestal al binnen 1 dag en de kwaliteit is heel goed de bezorgers zijn heel vriendelijk ik heb bijvoorbeeld een telefoon gekocht op bol.com en het was heel snel bezorgd en goede kwaliteit zeker een goede
Stijn Schrier  | 04/01/21  00:22:17 | Winkelbeoordeling :
Goeie web shop met veel artikelen voor jong en oud Ze hebben er spullen voor de sport manne mense die willen kokken en ook speelgoed voor kinderen De verzendingen worden altijd snel gelevend en retoer is ook geen porbleem
Boudewijn Van Leeuwen  | 31/12/20  16:32:13 | Winkelbeoordeling :
Een mooie , makkelijke site. Alles is snel te vinden , service is prima , levering ook . ben vaak op zoek naar ebooks , maar ze hebben het bijna altijd . Ze houden mij ook op de hoogte van nieuwe ebooks die uitkomen
Olai Sesay  | 04/01/21  05:58:41 | Winkelbeoordeling :
Het is super een webshop ik shop daar graag en jij kan van alles kopen en wordt gratis thuisbezorgd Van baby/ kinderen ,vanwassemensen huidverzorging parfum boeken speelkaarten sleepgoed dingen voor huis +keuken spullen
Marieke  | 04/01/21  06:30:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd een snelle service. Reageren op brrichten en de verzending is zeer snrl. Zelfs met kerst toen het zo druk was kwamem mijn bestellingen zeer snel aan. Dus ik ben dik tevreden met bol.com en zou het iedereen aanraden
femke geene  | 04/01/21  07:05:04 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel waar alles te koop is wat je zoekt. Soms ook hele leuke aanbiedingen, soms ook speciale dagaanbiedingen. Het is een webwinkel voor iedereen en iedereen kan hier ook slagen. Bij sommige producten moet je goed opletten dat het niet duurder is.
Roy Van De Esschert  | 04/01/21  10:46:31 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop , soms beetje stuntelen met zoeken maar fijne shop..............................................................................................................................................................................
Diana Van norden  | 31/12/20  08:59:21 | Winkelbeoordeling :
Geweldige website waar je echt van alles kunt vinden. Vaak zijn er ook nog leuke aanbiedingen te vinden. Voor iedereen die ook maar ergens naar op zoek is, hier slaag je gegarandeerd. Ook is het erg leuk om een giftcard te geven en te krijgen.
Resi Kostjens  | 04/01/21  01:54:59 | Winkelbeoordeling :
De winkel van ons allemaal idd ... zoveel keuze snelle levering ... gewoon super makkelijk ... overzichtelijke webshop ... en handig dat het assortiment vaak samenwerkt met partners ...... dat is prettig in geval van ... kabln men altijd nog terug grijpen op de originele shop
Nicole Bakker  | 04/01/21  14:57:35 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop. Als er wat mankeert aan het product kun je ze mailen en dan word alles netjes opgelost. Zo heb ik meegemaakt dat een product door post nl was kwijt geraakt en bol.com heeft het netjes opgelost. Enige minpunt is dat ze met sommige producten duurder zijn dan andere webshops.
samantha radmila van t hof  | 04/01/21  16:41:42 | Winkelbeoordeling :
goede snelle service Ik heb nooit spijt gekregen van mijn aankopen. Via een zakelijke account zijn producten ook sneller leverbaar. De producten die je koopt hebben ook een garantie van minimaal 2 jaar en als deze niet goed zijn, kun je deze ook terug zenden.
Frank Gensen  | 02/01/21  12:59:45 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop die heel veel verschillende producten heeft. Ze zijn zeker niet altijd de goedkoopste, maar het gemak van alles op 1 plek is groot. Mede doordat veel kopers een review geven over de gekochte producten, kan je een goed beeld krijgen of iets de prijs waard is.
Marvin Hordijk  | 31/12/20  01:32:23 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een hele goede prijs ook is het netjes op tijd bezorgd. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan het bestellen via online webwinkel bol.com. Verder vind ik de manier van adverteren ook erg goed geregeld en ik zou zeker vaker bestellen bij bol.com
Julia  | 01/01/21  19:59:55 | Winkelbeoordeling :
ik heb altijd een goede ervaring met bol.com. snelle levering, groot aanbod van verschillende soorten producten van veel verschillende merken. goede plek om zowel nieuwe als tweedehands boeken te kopen.
Maria Augusti  | 04/01/21  18:33:22 | Winkelbeoordeling :
Een handige manier om inkopen te doen. Op elk uur van de dag. En je bestelling wordt snel geleverd. Je vindt er de meeste artikelen en je kan elk artikel vlot vergelijken. Zo wordt shoppen een plezier
Dylan Huiszoon  | 24/12/20  03:26:31 | Winkelbeoordeling :
De site bol.com heeft 1 van de beste online service die er is. Altijd fijn om snel geholpen te worden. De waardering die ik wil geven is 5 sterren. goede prijzen, lage verzendkosten bij mijn bank en een hele goeie service gekregen.
Chantal  | 23/12/20  15:01:53 | Winkelbeoordeling :
De afgelopen weken heb ik verschillende producten besteld. De producten worden netjes afgeleverd en de beschrijving en leveringsvoorwaarden kloppen. Ik vind het dan ook een zeer betrouwbare leverancier.
Ryan s  | 23/12/20  12:56:57 | Winkelbeoordeling :
bol.com. ik bestel hier al jaren en altijd omdat het een erg handig overzicht is en alles lekker makkelijk te vinden is. daarnaast is de service top. en staan ze direct voor je klaar. ook betaal je bij veel producten geen verzendkosten wat natuurlijk fijn is.
Maud van der Linden  | 23/12/20  10:08:53 | Winkelbeoordeling :
heeft een hele grote sortering van veel diverse producten en ook nog meestal snelle bezorging, daar word ik heel erg blij van. Ook zijn er veel leveranciers die via Bol.com hun producten verkopen waardoor het assortiment nog groter is geworden
Ellen Belderbos  | 22/12/20  22:04:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren boeken besteld bij bol.com en elke keer komen de boeken beschadigd aan. Het lijkt alsof ze al eens gelezen zijn door iemand anders. Ik zal dan ook geen boeken meer kopen bij bol.com. Andere dingen die ik er kocht zijn wel altijd in orde.
Nicole Molenberg  | 21/12/20  15:31:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com werkt heel makkelijk en heeft een breed aanbod. Af en toe wat moeite met het overzicht van de producten die externe aanbieders aanbieden. Waardoor niet alles binnen komt. Ideaal doordat je ook achteraf kan betalen.
Celishje  | 21/12/20  17:44:21 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een heel groot assortiment, je vindt er altijd wel wat! Leuk om iets als cadeau te geven, maar ook voor jezelf. Ook is het altijd erg snel thuisbezorgd, de volgende dag al! Daar ben ik erg blij mee.
Jill F.  | 21/12/20  12:27:09 | Winkelbeoordeling :
Bestel heel vaak via bol.com en ze zijn altijd heel behulpzaam. Retours maken ze ook totaal geen problemen van. Ook ideaal is de snelle levering, zelfs in de Corona tijden doen ze er alles aan je pakjes op tijd te bezorgen
Curt-Logan Baart  | 18/12/20  16:28:38 | Winkelbeoordeling :
best een goede service, keuze uit producten die gloednieuw zijn of tweede hands. een behoorlijke assortiment. u kunt ook zelf een account aanmaken en uw tweede hands spullen erop zetten, waarna u na een week uw geld op uw rekening ziet. en als je iets koopt meestal binnen 3 werkdagen
Patrick  | 20/12/20  14:29:00 | Winkelbeoordeling :
Bijzonder fijne webshop. Hebben een zeer groot en divers assortiment en de levertijden zijn bijna altijd binnen een dag! Ook de uitgebreide winkelmand en de mogelijkheid tot achteraf betalen is bijzonder prettig.
Sariah Mansoer  | 21/12/20  06:15:08 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Bol.com. In het verleden heb ik een keer een mindere ervaring gehad, maar dit kwam door PostNL. De service die Bol.com daarbij bood was echt goed. Ze hadden niets hoeven doen, maar ze hebben toch een vergoeding gegeven. Een top shop met uitgebreid assortiment en goede service.
Muntaser Abdalla  | 20/12/20  05:47:56 | Winkelbeoordeling :
De beste online winkel van Nederland , top servies en top producten kwaliteit op tijd bezorgen Zowel telefonisch als schriftelijk wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ouderwetse klantvriendelijkheid wat je niet vaak meer tegen komt in onze huidige samenleving! .
Ariane Dijkstal  | 17/12/20  23:11:47 | Winkelbeoordeling :
Vorige week heb ik bij BOL een silk epil 5 besteld. De bestelling was in twee dagen bezorgd. Ik ben zeer tevreden over deze bestelling. Daarnaast koop ik ook met enige regelmaat ebooks. Er zijn heel veel ebooks te koop, veel ook met een nette prijs. Bestelling en download verloopt altijd vlot.
A.j Louw  | 16/12/20  11:22:16 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een ruim assortiment aan spullen. De levering gaat vlot en netjes. Prijs is van enkele producten zijn soms wel wat hoger bij Bol.com. In de tijd dat je iets besteld bij Bol.com en het geleverd wordt ben je wel 5 mails verder.
Gwen Van Hout van de Graaf  | 16/12/20  13:52:10 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne webshop, kan bijna alles daar vinden wat ik zoek. Ook goede service, is je pakket kwijt dan sturen ze direct een nieuwe op. Ook goede retour service. Behoorlijk snel een retour label in de mail ontvangen. Jammer dat sommige artikelen bij bol duurder zijn dan ergens anders.
Roos Roes  | 16/12/20  17:51:15 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie webshop, heel overzichtelijk en strak. Hele duidelijke indeling waar je alle producten kan vinden. Mooie kleurencontrasten gebruikt. Overzichtelijke website en app zowel voor ios en android.
Michelle Vlijm  | 16/12/20  13:19:23 | Winkelbeoordeling :
Er is een ruime keuze. Verzendkosten zijn over het algemeen gratis tenzij je voor een klein bedrag besteld. Producten worden altijd netjes geleverd, track en trace ontvang je direct. Ik heb nog nooit problemen gehad.
Benjamin Van Der Heiden  | 14/12/20  10:50:28 | Winkelbeoordeling :
Gratis centjes verdienen met spelletjes en enquêtes verdienen = via Bol.com spulletjes aangeleverd krijgen. Aanlevering ; nog nooit problemen mee gehad en ook op Bol.com nieuwe inspiratie opdoen! Mijn verwarding is 5 sterretjes Van mogelijk 5!!!
Momijn de Fijter  | 11/12/20  14:08:27 | Winkelbeoordeling :
Echt top je kan super leuke dingen op deze site verkrijgen alleen het is wel vaak een beetje duur daarom ga ik nu een cadeaubon sparen met deze site, ik hoop dat het wel lukt en dat ik snel die cadeaubon kan uitgeven aan een leuk cadeautje!
Diana Hoving  | 12/12/20  18:48:31 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com bestellen gaat erg makkelijk. ook is je bestelling snel in huis. je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt afgeleverd. ik ad een kast besteld en die zat erg goed verpakt zodat ik geen beschadigingen had.
Rowan Roemeon  | 11/12/20  17:05:03 | Winkelbeoordeling :
bol is een goede webstore om voor al je hobby's of benodigheden. je kan voor alles wat je nodig hebt iets vinden voor een aantrekkelijke prijs en de bezorg tijd is heel erg snel. daarom bestel ik graag bij bol.com
Rimvydas Samusis  | 10/12/20  21:35:29 | Winkelbeoordeling :
Labai gera parduotuve, pirkau daug visokio šūdo ir man visai tai netiko, tai prišikau nuolete kad jie paskui turetu darbo valyti mano palika jovala vagiu saika kaip klaunai net pardaveja nepaciulpe man bybio uz prekystalio.
Milton Burnet  | 10/12/20  05:38:00 | Winkelbeoordeling :
Klote webshop met dure 2de hand spullen Die niet eens meer aan africa gestuurd horen te worden. Laat staan doorverkocht hierin nl voor dubbel dubbele prijs ook nog eens.. Pure oplichting op hoog niveau
Marjan Nordheim  | 08/12/20  14:02:30 | Winkelbeoordeling :
Een wonderbaarlijk bedrijf, nu besteld en zo snel in huis. Alles wordt perfect en snel geregeld, ook de digitale bonnen gaan goed. En zo kan ik nog wel even doorgaan met veren in hun derriere te steken.
ghofran  | 06/12/20  12:16:06 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede website,top service en altijd vriendelijk ook vooral in deze drukke tijd klant gericht en doen er alles aan om de klant te helpen ik kan geen negatieve dingen over zoals wij zegen over bol.com
arne arts  | 07/12/20  07:51:21 | Winkelbeoordeling :
Ik adviseer iedereen om bij bol.com te kopen,omdat er erg veel,en uitgebreid keus is,dus het is het probreren waard,ja je spaart veel euro's uit,ik koop al jaren bij bol.com,en ik kan zeggen ,ik ben 100% tevreden,hoera voor bol.com
Yvonne Kuijsten  | 07/12/20  23:31:14 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze en gemakkelijke site. Ik vind het ook belangrijk dat je veel kan vergelijken. Er is voor elke beurs wel wat te vinden, vaak zijn de verzendkosten gratis. Doordat ze met diverse bedrijven samen werken, heb je veel keuze.
Henk Jonkers  | 05/12/20  09:22:53 | Winkelbeoordeling :
De voorraad is altijd voldoende. Verzending gaat snel. Track en trace geeft de mogelijkheid voor het volgen van de bestellingen Diverse mogelijkheden voor betaling van de bestelde producten. Via Bol.com koop je ook bij andere aanbieders.
Maria Willemsen  | 07/12/20  10:29:03 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel om op internet te kopen en als je iets besteld dat je achteraf kan betalen. En ook het terug sturen is erg gemakkelijk dt ze de service hebben dat je gelijk de firma kan benaderen waar het artikel vandaan komt
Veronica Veronica  | 06/12/20  11:17:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de afgelopen jaren tientallen verschillende artikelen bij Bol.com besteld, en ze zijn altijd op tijd aangekomen en van goede kwaliteit. Klantenservice is ook uitstekend! Bol.com is voor mij de enige echte nummer één in webshops !!
klara  | 04/12/20  11:39:12 | Winkelbeoordeling :
moest opeens 25 euro betalen voor een retour uiteindelijk verstuurd na 2 weken alsnog een factuur binnen gekregen wat ik heel jammer vind en weet nu nog steeds niet wat ik moet doen maar ja het zal vast wel goedkomen
Harry Oosting  | 04/12/20  12:40:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte produkten gekregen. Gemakkelijk te bestellen op de website. Ook de betalingen gaan soepel. Zowel mijzelf als familieleden bestellen we regelmatig jij bol.com. Ook de familieleden zijn tevreden.
Diana  | 04/12/20  16:32:44 | Winkelbeoordeling :
Bij BOL vind ik altijd wat ik zoek. De keuze is enorm. Verzenden gaat altijd snel en ook de communicatie met de klant is netjes. Wat moet je er nog meer over vertellen? Gewoon goed. Netjes geprijsd. Helemaal prima
Manuela Cuypers  | 03/12/20  14:35:04 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren via bol.com en ben steeds tevreden met de snelle service. Pakketten worden altijd snel geleverd en als er dan iets niet goed is (komt echt niet vaak voor) dan wordt er niet moeilijk gedaan. Ik ben erg tevreden over deze webwinkel. ✅
nancy van der Lee - van Assema  | 26/11/20  20:49:37 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Hele goeie service. Medewerkers zijn super vriendelijk Staan klaar en zijn bereid naar een goeie oplossing te zoeken mochten er problemen zijn Medewerkers zijn meer dan bereidt om je zo goed mogelijk te helpen waar nodig
luka j  | 26/11/20  16:53:51 | Winkelbeoordeling :
Top winkel! Ik bestel hier altijd kleinere producten aangezien ik een Select-Klant ben, en zo dus niet onnodig veel verzendkosten hoef te betalen. Aankopen retourneren heb ik meerdere malen gedaan, en is altijd goed verlopen. Aanrader!
Felicia Brugge  | 23/11/20  10:40:54 | Winkelbeoordeling :
Bol com bestel ik graag, Veel keus, en de klantenservice is uitstekend. Als je wat hebt, even een belletje of een mail, en ze reageren direct. Al heel wat bestellingen gedaan bij Bol. com en nog steeds tevreden. Ga zo door,
Lidian Steenbergen  | 20/11/20  21:07:03 | Winkelbeoordeling :
Praktische en duidelijke webshop. Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. De kwaliteit van het product dat ik besteld heb, is prima. De verzendkosten zijn prima te doen en de producten komen snel binnen.
Tilly Klomp  | 23/11/20  11:57:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben iedere keer weer verbaasd over de snelle levering van de bestelde producten.de producten zijn altijd goed verpakt .Mochten er problemen zijn met een product dan proberen ze het naar behoren op te lossen
Anneke Hoekstra  | 22/11/20  21:57:26 | Winkelbeoordeling :
bol.com komt zijn afspraken goed na, levering is goed en snel, spullen zijn goed verpakt. als er iets retour moet is dat prima geregeld je krijgt je geld terug gestort. Je kan binnen 30 dagen je retour aanmelden
Anita artz  | 21/11/20  22:19:27 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com heeft ontzettend veel spulletjes van klein en groot. De site is overzichtelijk, en je kunt in de zoekbalk alles goed opzoeken. Ze hebben zeer regelmatig hele mooie aanbiedingen. Zoals nu heb ik weer 3 Blue raytjes voor de kinderen besteld voor €25,00. Dat is dan een leuk bedrag.
Carla Bogaard  | 21/11/20  10:59:09 | Winkelbeoordeling :
Bijna altijd goede servic, doen niet moeijlijk. Meestal de helpende hand, niet alleen tijdens kantooruren. Er wordt een oplossing gezocht voor evt. problemen. Nadeel is dat er ook vele wederverkopers inzitten in bol, je kan beter van bol.com direct kopen.
Dianne Karst  | 19/11/20  11:51:30 | Winkelbeoordeling :
Ik maak veel gebruik van bol.com. voor cadeautjes maar ook voor bijv luiers. Erg makkelijk met bestellen en bezorgen op het gewenste tijdstip. De service is goed. Contact is makkelijk gelegd. Terugstorten van reeds betaalde artikelen bij retourneren gaat snel
D Bron  | 18/11/20  23:32:46 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs en snelle levering altijd betrouwbaar. ik bestel graag bij bol.com vooral voor sinterklaas en kerst hebben ze altijd leuke acties en kortingen, ik raad zeker Bol.com aan voor al je aankomen ook rond de feestdagen kun je bouwen op bol.com
Monica Van den bosch  | 18/11/20  18:16:06 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com is een veilige en leuke manier om producten te bestellen. Ze hebben werkelijk ook alles wat je maar zoekt. En bij problemen helpen ze je altijd naar een oplossing. Ik bestel heel vaak bij deze webshop en raad het iedereen aan
Robert de Vries  | 17/11/20  16:29:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com een goede website, veel spullen en een goede levering en snelle afhandeling. Verder een zeer overzichtelijke website. Goede kwaliteit en snelle service. Veel producten op voorraad en veel keuzes
MATEJ KOLsek  | 12/11/20  15:55:07 | Winkelbeoordeling :
First timer with Bol.com. I ordered a Smeg juicer from one of their sellers. There was some delay with shipping. I think they didn't inventory at the beginning and then they couldn't send me the product
Eva Steeman  | 11/11/20  09:37:25 | Winkelbeoordeling :
Hallo levertijd, Bij Bol.com ervaar ik altijd een snelle levering en een goede service. Ik heb nog nooit problemen gehad met Bol.com. ik ben er een trouwe vaste klant en bestel er altijd van alles. Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst bij bol.com.
Anne-Marie van den Berg  | 10/11/20  10:26:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is betrouwbaar, heeft een goed bereikbaarheid qua ommunicatie en je ontvangt je bestelling vaak al binnen 2 dagen. Waneer er een klacht over een besteld produkt binnen komt;geven zij de juiste feedback zodat de klacht snel en accuraat wordt opgelost. Dikke pluim voor Bol.com
Samuel Attinger  | 09/11/20  15:09:33 | Winkelbeoordeling :
goede webshop. mooie kwaliteits game producten en ook voor al over de bezorgings-tijd ben ik erg tevreden. Er wordt gezegd binnen 7 dagen en ik had mijn pakketje al de volgende dag zelfs in huis! erg goede service!
Seth Decock  | 07/11/20  10:44:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vond het echt een zeer goede sevice. Je hebt zeer veel keuze. Ik vond ook bijna meteen wat ik nodig had. De prijs was vrij goed en het pakketje werd zeer snel geleverd. Het was prettig samenwerken ik zal hier zeker nog vaker bestellen.
Anton Gesink  | 08/11/20  10:58:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd een super service bij Bol.com, via de virtuele "Billie" die vragen snel beantwoord en je anders doorverbind met een collega, die altijd met je meedenken in oplossingen. Ze hebben mij al verschillende keren verrast in hun service. Zeker een aanrader!
Johan van Uffelen  | 08/11/20  10:34:22 | Winkelbeoordeling :
De site van bol.com is zeer overzichtelijk. Producten kunnen gemakkelijk worden gevonden. De productbeschrijving is doorgaans volledig en de klantenreviews maken het gemakkelijker te kiezen. De klantenservice is attent en de bestelde producten worden snel en netjes geleverd.
Mark Webber  | 06/11/20  16:32:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over de service van Bol.com. Niet altijd perfect maar wel ver boven gemiddeld. Fijne tussenpartij tussen de klant en bedrijven die over het algemeen een stuk slechter communiceren. De site is ook prettig te navigeren en de levering is vaak erg snel van Bol.
Pieter  | 05/11/20  17:40:33 | Winkelbeoordeling :
Goede website snelle bezorging goede service staan dag en nacht voor je klaar zodat je je product altijd op tijd binnen hebt. Bol is soms iets duurder maar je hebt al snel gratis verzending ook een ruim aanbod
Marjanne Doornwaard  | 05/11/20  20:46:15 | Winkelbeoordeling :
Waardering zeer goed. Snelle levering, groot assortiment aan spullen, kleding enzv. Onlangs zocht ik laarzen die op de webshop van de winkelier niet meer leverbaar waren. Dus toen op bol.com verder gezocht en ze daar gevonden.
Edith Johanna Van Ravenswaaij-otten  | 05/11/20  15:07:16 | Winkelbeoordeling :
hele goede ervaring gisteren iets besteld en het is nu al binnen. Was goed verpakt. en goede informatie omtrent levering en inhoud van het pakket. Ook duidelijke leeftijdsinformatie op het geleverde artikel. voor ons zeker een aanrader om hier nog verder bestellingen te doen.
Lisa v.d. Valk  | 06/11/20  08:34:35 | Winkelbeoordeling :
Super website, altijd snelle bezorging. Als ik iets moet terugsturen staat het geld weer snel op mijn rekening. Hoef er ook geen geld voor betalen. Meestal verzenden ze gratis en ze hebben een zeer ruim assortiment. Zeer tevreden.
A.J.G.E. Spijker  | 04/11/20  11:07:23 | Winkelbeoordeling :
Goede duidelijk site met veel keuze van gerubriceerde artikelen. Er is een correcte afwerking van de betaling en de zending. Ook te zien wanneer iets aankomt. Bij retourzendingen geen problemen ondervonden.
D van der P  | 04/11/20  22:57:46 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 10 jaar klant bij deze webshop de keuze is ruim en de service is uitstekend.. Je kunt er echt voor vanalles terecht en een super snelle Levering. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.
Nadia Ali  | 04/11/20  10:13:45 | Winkelbeoordeling :
Goede verwerking van aankopen. Inderdaad de volgende dag in de bus. Nu ook met Corona aardig op tijd met leveringen. Wij bestellen vaak switch spellen en boeken . Wie weet in de toekomst wat meer grotere spullen.
Carolien Janse  | 05/11/20  02:47:29 | Winkelbeoordeling :
Goede items en snelle bezorging van de bijzondere bezorgers. Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden en hopen nog veel plezier te beleven met deze geweldige webshop. Met vriendelijke groeten, Carolien en Daniël
Claudia Arens  | 04/11/20  08:02:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer Snelle levering het is echt snel binnen en ze hebben hele goede producten en is zeker niet duur
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,25% CashCoins Lenovo
visit register click click