ONTVANG 3,50% CashCoins ONTVANG 3,50% CashCoins

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Jacoline Broekhuizen-Evertse  | 17/02/20  22:18:52 | Winkelbeoordeling :
Bol.com , een super website! Er is echt van alles te koop, dus voor ieder wat wils. De site is heel overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. En de bestelling is altijd op tijd binnen. Ik ben vooral fan van de boeken van bol.com. .
Samantha Van Haalen  | 17/02/20  00:26:32 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een erg fijne webshop. Super veel artikelen te koop voor een goede prijs. Ook altijd een snelle levering en duidelijke informatie over je bestelling. Vaak kan je ook voordeelverpakkingen bestellen wat dus nog meer scheelt! Top
Ricardo Liwier  | 16/02/20  01:58:53 | Winkelbeoordeling :
Mijn nummer 1 site als ik weer eens wat nodig heb. Groot assortiment aan merken en wat betreft de levering is het altijd op tijd bij mij. Het retourneren van producten gaat zo simpel als wat en biedt goede service.
Hanny Kuurman-Verouden  | 17/02/20  07:12:39 | Winkelbeoordeling :
Vandaag besteld, morgen in huis. Ze maken het echt waar. Super snelle reactie. Alles keurig verpakt. Niets op aan te merken. Geen verzendkosten. Beschrijving klopt echt. Geen woord teveel gezegd. Wat wil je nog meer.
Stephanie Masmeijer  | 15/02/20  17:21:57 | Winkelbeoordeling :
Een top webshop. Ik koop hier echt alles. Van waspoeder tot luiers. Zelfs een kinderwagen. Nooit meer zonder bol
Kelv Pron  | 17/02/20  16:44:54 | Winkelbeoordeling :
Pas een slot gekocht bij bol.com. Helaas past hij niet. Terug gestuurd en mijn geld terug gekregen. Gelijk de juiste slot gekocht bij bol.com. Hele goeie mail wisseling duidelijk en je kan altijd chatbox met ze doen. Top site
Rina deVries-Schilder  | 17/02/20  10:02:46 | Winkelbeoordeling :
goede shop snel en prettig shoppen.boven 20 euro geen verzendkosten .cadeau kan ingepakt worden .vandaag besteld ,morgen in huis. helaas is niet alles op voorraad.Kwaliteit prijsverhouding is goed . Tot op heden geen negatieve beoordeling
Jordi Lammerts  | 16/02/20  19:02:42 | Winkelbeoordeling :
Niks op aan te merken. Duidelijke overzichtelijke webshop met goede prijzen. soms zijn dezelfde items elders goedkoper verkrijgbaar maar goed dat is logisch. ook mogelijkheden om 2e hands items te kopen.
Krisztina Csongradi  | 15/02/20  13:11:17 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de beste om te winkelen. Goede prijzen, prima kwaliteit. Ik ben echt super tevreden met dit.
Mr . Wagenaar  | 18/02/20  04:27:06 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn shoppen mooie scherpe aanbiedingen! Alleen maar positieve ervaringen. En is er iets niet helemaal duidelijk, dan is de klantenservice uitermate behulpzaam. Top service! Zeer tevreden. Geen concurrentie voor Amazon en Coolblue in de toekomst
MHC Beljaars  | 17/02/20  03:00:55 | Winkelbeoordeling :
Super service en heel snel binnen en goede klantenservice bij problemen wordt altijd goed geholpen en krijg altijd of netjes product nieuw of geld terug nooit geen problemen mee gehad ben erg tevreden
Patrick De Bie  | 15/02/20  00:47:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb tot nu toe alles op tijd thuis bezorgd gekregen en ze hebben echt alles! ook brengen ze de zware spullen bij mij naar binnen en naar boven! En de bezorgers waren vriendelijke mensen en waren blij met de koffie en een nakkie die ik voor ze op tafel had gelegd, maar wel nadat ze alles geïnstalleerd hadden! Top!!!
sarita dreijer  | 13/02/20  20:47:38 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is echt een fijne web winkel. Service is echt Top! Verder is er weinig aan te merken. Klantenservice is een top, ze zijn klantvriendelijk en ze reageren snel en hebben ook redelijk snel oplossing voor je problemen.
Richelle Vliet  | 13/02/20  14:24:40 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel om spullen te bestellen! Zijn altijd met de aangegeven tijd binnen en nog nooit een fout opgelopen bij het bestellen. Alles is duidelijk aangegeven dus het is ook niet lastig om iets te bestellen. Ik raad dit dus zeker aan!
Kristina Makulyte  | 13/02/20  14:20:52 | Winkelbeoordeling :
Super webshop! Snelle levering en mooie prijzen! Heb vaak besteld en nooit spijt van gehad. Goede service ! Goede kwaliteit, wel goed vergelijken, want sommige dingen zijn elders goedkoper! Heb mijn kind en mijzelf vaker met aankopen blij gemaakt en ook mijn beste vriendin!
Renee  | 13/02/20  14:16:54 | Winkelbeoordeling :
De levering is altijd erg snel. Voor 11 uur besteld morgen in huis is altijd super voor als je snel nog iets in huis wilt halen. Ook is het erg fijn dat je achteraf kunt betalen als je je bestelling al binnen hebt en er aan herrinert wordt dat er nog een betaling open staat.
Miranda Koning  | 13/02/20  20:44:51 | Winkelbeoordeling :
bol.com is mijn favoriet, bol.com heeft vaak alles wat ik zoek. de site is overzichtelijk alles wordt duidelijk aangegeven. heb je problemen met je aankoop dan wordt je snel geholpen en je krijgt ook nog eens snel je geld terug.
Bartie Smid  | 13/02/20  14:42:36 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com is echt een topper, heleboel aantrekkelijke aanbiedingen en hoge kortingen. Mijn absolute favoriet onder de webshop. Check bol. Com en maak dankbaar gebruik van de meest fantastische aanbiedingen.
Linda Zonne  | 12/02/20  22:50:29 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete webshops, ruime gevarieerde keuzes en vaak direct leverbaar en de volgende dag al in huis, netjes verpakt, goede services,echt een aanrader deze webshop. Dikke vijf sterren verdiend en waard.
Shnn Vrsr  | 12/02/20  14:04:33 | Winkelbeoordeling :
Erg betrouwbare webshop. veel verschillende producten en erg uitgebreid assortiment, eigenlijk kan je hier bijna alles vinden wat je zoekt. Ook nog eens super snelle levering. kortom top service! bestel hier vaker en dat blijf ik ook zeker doen.
Samantha Veldhoen  | 12/02/20  22:37:03 | Winkelbeoordeling :
Super goede service, snelle levering, betrouwbaar en voor iedereen wel iets te vinden. Als je iets zoekt is het makkelijk en snel gevonden. Goede kwaliteit altijd en altijd bereikbaar voor vragen. Super tevreden
Thijs Heijmen  | 13/02/20  07:20:36 | Winkelbeoordeling :
een goede site en bij elk product goed omschreven wat het is en een hele snelle service ze doen nooit moeilijk met als je wat wilt terug sturen en je hebt je product binnen 2 dagen in huis en daarmee een goede site
Debbie Philips  | 08/02/20  22:40:58 | Winkelbeoordeling :
top webshop, bestel hier al jaren en gaat altijd goed. Ook als er problemen zijn helpt bol je, of bol stuurt je naar de betreffende afdeling of legt je uit hoe nu verder...ook retouren is makkelijk en snel
christina verschoor  | 09/02/20  11:45:55 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete winkels. Heeft echt bijna alles wel wat je zoekt. Snelle service je krijgt snel bericht je kan je pakket volgen gratis thuisbezorgd. En je kan ook achteraf betalen binnen 2 weken
Anouska Poets  | 07/02/20  17:28:31 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij Bol.com en zeker met het select abonnement is het een kleine moeite om je bestelling snel in huis te hebben. Zeer uitgebreid assortiment. En door de vele leveranciers is het zelfs nog groter. Overzichtelijk en makkelijk terug te vinden in bestelhistorie.
Samantha van Haalen  | 09/02/20  19:27:44 | Winkelbeoordeling :
Vaak leuke aanbiedingen. De prijs/kwaliteits verhouding vind ik ook goed. Ze hebben een goede service en een snelle levering. Omdat ze een erg ruim aanbod hebben, kan je altijd wel iets vinden wat je nodig hebt.
Nancy Terschegget  | 12/02/20  08:13:43 | Winkelbeoordeling :
prima webshop,de bestelde producten worden altijd de volgende dag bezorgd in prima staat! Ruim assortiment! bestel hier graag, indien er vragen zijn word je altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
Michelle van der Plas  | 11/02/20  11:58:38 | Winkelbeoordeling :
Dit is een heerlijke webshop waar bijna alles te koop is en makkelijk te vinden. Klantenservice is ook vriendelijk
Pot Pot  | 07/02/20  21:07:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com biedt een groot assortiment. Je kunt van alles bij deze webwinkel halen. De levering is super snel. Tegenwoordig krijg je het dezelfde dag nog in huis. Ik zal iedereen aanraden om bij deze webshop te bestellen.
Esther Amatsoepandi  | 08/02/20  09:41:47 | Winkelbeoordeling :
Bestelling altijd op tijd binnen gestelde termijn. Je kan van alles vinden bij bol.com. Alleen jammer dat ze geen VVV bonnen meer accepteren. En aanrader om daar te gaan shoppen, online shoppen als je geen zin hebt de winkel in te gaan.
 | 08/02/20  09:26:17 | Winkelbeoordeling :
Top site, ik bestel er vaak huishoudelijke producten maar ook boeken, parfum en overige cosmeticaproducten
Karen Hoornenborg  | 07/02/20  17:21:12 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, goede service, alles is altijd op tijd. Bezorgers zijn ook vriendelijk. Ik ben altijd tevreden over de service van Bol.com. Ze hebben een groot aanbod al zou ik wel wat meer kleding willen zien, het is namelijk de enige webshop die uitstekende service verleend in NL.
Zoë Read  | 11/02/20  13:18:47 | Winkelbeoordeling :
is een van mijn favoriete sites. Ik vind altijd wat ik nodig heb, met hun brede assortiment. ik vind het ook fijn dat ik achteraf kan betalen. echt een top site!. ik denk dat ik jaarlijks wel 20x hier bestel.
Jeroen Kooger  | 11/02/20  09:42:27 | Winkelbeoordeling :
Supergoede webshop met een zeer compleet aanbod, al dan niet via externe verkopers. Bij bestellingen vanaf €20,- heb je altijd gratis verzending. Ook retourneren is gratis! Service is bij Bol altijd dik in orde.
Jamie  | 09/02/20  20:46:33 | Winkelbeoordeling :
Top service. Altijd snelle levering en bij vragen direct antwoord. Retour zenden is ook geen probleem en je hebt je geld binnen no-time terug. Bestel hier al jaren het meeste wat ik nodig heb! BOL.com heeft vaak te gekke aanbiedingen, wat natuurlijk altijd fijn is.
Ayenda Haj Husain  | 07/02/20  21:14:14 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een heel fijn online winkel. En er is van hetzelfde product van meerdere mensen dus kun je gemakkelijk de prijzen vergelijken. Er is een ruime assortiment van alles. de cashback is ook sneller dan je denkt weer in je account. zeker een aanrader.
Cariena Bouland  | 07/02/20  09:58:12 | Winkelbeoordeling :
goede snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is en hoe laat het bezorgd zal worden. pakket is goed in gepakt en voorzien van opvulling voor het geval het item gaat schuiven. in ons geval ging het om een kinderglijbaan waar je in de zomer ook nog een tuinslang op aan kunt sluiten voor extra veel plezier
Nadja van Druten  | 06/02/20  13:14:00 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Meerdere keren besteld altijd goed geleverd en op tijd. Deze webshop is zeker aan te raden. Vaak ook leuke aanbiedingen waar je extra van kan profiteren. Zal zeker aanraden om hier bestellingen te plaatsen.
 | 05/02/20  21:42:29 | Winkelbeoordeling :
goede webshop goedkoop voor mooie spullen, zeker een aanrader voor verschillende spulletjes veel keus. voor de kids ook leuk speelgoed, en voor de ouderen ook genoeg dingen boeken etc, daarom is het een top winkel
Jacqueline de Ruiter-Apol  | 05/02/20  13:38:00 | Winkelbeoordeling :
Als ik wat online wil kopen kijk ik altijd eerst op Bol.com. vind dit een prettige en makkelijke site met handige verlanglijstjes. Ik maak gebruik van Select, dus hoeft nooit te kijken naar verzendkosten als iets maar een paar euro kost.
henk van der appel  | 05/02/20  11:31:39 | Winkelbeoordeling :
goedde webshop en alles word snel bezorgd. de prijs kwalitijd is ook heel goed. ik zou het echt aanraden om spullen op bol.com te kopen omdat: 1. snelle bezorging 2. goede kwaliteit 3. goede klantenservice
Ilse Bargeman  | 05/02/20  12:15:04 | Winkelbeoordeling :
Een door ons veel gebruikte webshop, met een uitstekende en vriendelijke klantenservice. Altijd een snelle levering en anders goed op de hoogte gehouden als er een wijziging in de levering is. Ontelbaar veel producten verkrijgbaar van even zoveel aanbieders. Tot nu toe altijd een goed product mogen ontvangen. Regelmatig kortingen op door ons vaak bestelde artikelen.
Harry Webber  | 03/02/20  09:05:24 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel ongeveer 2x per week iets bij Bol.com en dit gaat eigenlijk nooit mis. Levering is snel en producten zijn goed verpakt. Eén keer ging er een product snel kapot en toen kreeg ik zonder problemen direct een nieuwe toegestuurd, waarna ik de oude kon retourneren.
 | 03/02/20  11:53:43 | Winkelbeoordeling :
groot en breed aanbod. Betrouwbare site met over het algemeen een snelle levering. Een product terugsturen als je niet tevreden bent kan ook bijna altijd en het geld wordt snel teruggestort. Handige 2e hands mogelijk voor sommige producten zoals boeken.
Diana liet  | 02/02/20  18:37:15 | Winkelbeoordeling :
goede online webshop, duidelijk over de informatie die bij de artikelen staan beschreven,de prijzen komen overeen met andere winkels of webshops, de service is prima als het om retourneren gaat of als er iets kapot is, krijg je of je geld terug of een nieuw artikel toegezonden
Cees Van Oort  | 01/02/20  11:32:03 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne webshop wasr praktisch alles te vinden is. goede service en vriendelijke helpdesk. heb door de jaren heen al veel gekocht bij bol en ik kan het iedereen aanbevelen. ook als je zelf wat wil verkopen zoals boeken een heuse aanrader
Kjeld Berendsen  | 31/01/20  19:58:07 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, altijd geleverd. Ook fijn dat digitale games voor de Nintendo Switch meestal goedkoper zijn dan in de Nintendo store zelf. Zelf maak ik veel gebruik van Bol.com voor verschillenden dingen.
Laura  | 31/01/20  17:23:03 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat bol.com een goede winkel is. Er is namelijke van alles te koop. En ook supermakkelijk om ieta bij te bestellen. En de verzendkosten vind ik ook niet duur.ook vind ik de pruducten die ze verkopen op bol.com erg goed.
Agnieszka Jaworska  | 01/02/20  19:14:50 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak verschillende producten bij bol.com. Verzending is altijd snel en de goederen zijn zoals beschreven. in het geval van een terugbetaling is de terugbetaling in contanten ook snel. Ik ben erg blij met mijn aankopen. Ik raad aan te winkelen bij bol.com
 | 04/02/20  00:40:00 | Winkelbeoordeling :
top bedrijf, nooit geen problemen mee gehad. duidelijke website met groot aanbod en goede prijzen plus een snelle levering. ook retourneren gaat eenvoudig. ook is het een bedrijf dat tussendoor met een geintje komt (een one-liner of meme op social media)
Anita Mulleman  | 03/02/20  07:45:20 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com Is apsoluut de leukste en fijnste en grootste webwinkel. Je kunt zoveel kopen daar van alles en nog wat je vind daar alles wat je maar wil of zoekt en de prijs is er ook naar goeie aanbiedingen.
Remko Hoort  | 03/02/20  18:16:44 | Winkelbeoordeling :
Top! geweldige producten en vooral hele goede klantenservice!! Een aantal keer al problemen gehad met de verzending, door post nl, maar bol.com heeft dit elke keer geweldig opgelost. Altijd mijn eerste keuze om iets te kopen.
M.Van de Wetering  | 02/02/20  13:14:22 | Winkelbeoordeling :
Al heel veel besteld altijd snel je bestelling thuis, met achter af betalen ideaal wanneer het dan toch niet goed is dan word je rekening gelijk aangepast wanneer je retour zending is aangemeld. Klanten service medewerkers zijn super vriendelijk
 | 02/02/20  12:41:55 | Winkelbeoordeling :
Beste webshop. Alles wat je nodig hebt. Snelle levering, achteraf betalen en veel acties. Levering ook s avonds en op zondag. Goede klantenservice, snelle reactie. Je kunt altijd je bestelling terug gratis versturen.
Deborah Koolen de Tombe  | 03/02/20  20:31:10 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier regelmatig spullen. Ze hebben een hoop leuke aanbiedingen en de prijs is altijd redelijk. Vandaag weer een bestelling geplaatst en het komt morgen alweer binnen. Altijd een snelle levering en alles is altijd netjes verpakt en op tijd. Ga zo door mensen.
melanie boes  | 03/02/20  11:41:57 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop. waar je van alles vind. en de volgende dag in huis! boven de 20 euro geen verzendkosten. ook veel leuke aanbiedingen. Ik heb al vaak iets besteld via bol.com Van leerboekjes,speelgoed tot aan kleding,en altijd tevreden!
Kattyra Weber  | 02/02/20  19:25:52 | Winkelbeoordeling :
ik hou echt van bol.com. de levering is altijd super snel en ze zijn vrijwel altijd te bereiken. ook heb ik nooit problemen met mijn geleverde producten. ik ben een tevreden klant en dat komt door bol.
Tamara  | 30/01/20  15:29:50 | Winkelbeoordeling :
ik bestel hier wekelijks de dingen die ik bodig heb. vaak voor me kinderen als ze iets willen. en voordeel meestal heb je het de volgende dag al in huis wat heel prettig is. het assortiment is ook heel groot. dus voor ieder is er wel wat.
Namara Perez acosta  | 31/01/20  10:11:02 | Winkelbeoordeling :
ruim aanbod en vaak ook leuke aanbiedingen. prijs/kwaliteits verhouding is ook wel redelijk. ik vind dat ze een goede service hebben. ik koop regelmatig wel wat via bol.com, je kan bijna alles vinden!
Priscilla Dekker  | 31/01/20  00:49:12 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je maar wilt is zo goed als te vinden op bol .com zowel nieuw als 2e hands erg goede spullen en snel bezorgt voor jong en oud voor ieder wat wils bol.com is het online warenhuis v ned
Maarten Buijzert  | 29/01/20  20:53:43 | Winkelbeoordeling :
Vele malen gebruik gemaakt van Bol.com en dit is altijd goed bevallen. Geen slechte ervaringen gehad. Service is goed, groot aanbod mede dankzij het fungeren als tussenpersoon voor andere bedrijven. Ook met andere bedrijven via Bol geen problemen ervaren.
Milana Usmanova  | 29/01/20  17:38:26 | Winkelbeoordeling :
Je krijgt altijd snel je pakketje die je besteld hebt bij bol.com. Ik heb zelf nooit problemen gehad met mijn bestelling. Ik ben altijd tevreden en ze hebben leuke aanbiedingen en hele leuke dingetjes waar ik van hou!
tim vanvelzen  | 29/01/20  16:27:45 | Winkelbeoordeling :
erg betrouwbaare en mooie website, alles voor een mooie prijs en goede kwaliteit en zend snelheid, ook een zeer groot assortiment aan producten. ook is bijna alles wel op vooraad wat altijd handig is.
Thijs van den broek  | 29/01/20  14:33:13 | Winkelbeoordeling :
geweldige shop. Vaak goedkoop en snel bezorgd. Ik koop hier altijd mijn spullen en ben nog nooit teleurgesteld. Ook hebben ze bijna altijd wel spullen die je nodig hebt op voorraad. Er is niks slechts te zeggen over deze winkel
AJC Lips  | 29/01/20  12:08:43 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier vaak tot volle tevredenheid. Artikelen worden altijd erg snel en goed verpakt bezorgd. En wanneer er bij uit,onderling iets geretourneerd moet worden gaat dat probleemloos. Binnen een paar dagen staat het geld weer op je rekening.
Peter Van Gessel  | 29/01/20  21:38:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met een zeer uitgebreid assortiment. De producten worden netjes ingepakt. De levertijd is kort en je kan en door de track en trace hoef je niet de hele dag thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen
Henk Dam, van  | 29/01/20  14:29:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service en het product is van goede kwaliteit. De beschrijving klopt precies. Zeker een aanrader om te kopen. Snel geleverd en de klantenservice staat je ook vriendelijke te woord. Door deze prettige ervaring koop ik hier zeker weer!
Peter Kamphuis  | 29/01/20  13:07:27 | Winkelbeoordeling :
Goeie zaak en veelzijdig gunstige prijzen en snelle leveringen de service is ook niet verkeerd. Veel qualiteits hoogwaardige producten met goede levensduur qua slijtage etc door gebruik de app werkt ook finktioneel handig te behappen en te gebruiken
Wendy Jacobs  | 29/01/20  10:29:26 | Winkelbeoordeling :
Hele snelle zending, precies wat in de omschrijving staat en je kan alles terug sturen als het bijvoorbeeld niet de goede maat is qua schoenen / kleding. Erg tevreden over bol.com! Ik bestel graag bij bol.com
Sjaak Swart  | 24/01/20  17:30:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een geweldige webshop, heel veel artikelen te koop voor een goede prijs, snelle levering en duidelijke informatie over je bestelling, ook goedkope aanbiedingen en voordeel verpakkingen, de webshop is makkelijk te bedienen.
Diana Verhoeven  | 28/01/20  11:27:20 | Winkelbeoordeling :
altijd leuke producten goede service leuke aanbiedingen erg blij met bol.com de prijzen zijn ook altijd gepast en oom fijn dat ze met zoveel winkels samen werken en de verzending gaat ook altijd vlot en mooie is dat het gratis is tot snel bol
Svrbe  | 27/01/20  21:25:23 | Winkelbeoordeling :
Super online shop met een heel groot aanbod. Sinds vorig jaar ben ik lid van Select, waardoor ik heel veel geld heb kunnen besparen op verzendkosten. Dit is zeker een aanrader als je vaker dingen wil bestellen. Echter zijn prijzen soms duurder dan op andere sites.
 | 26/01/20  19:04:09 | Winkelbeoordeling :
Hele prettige webwinkel, groot assortiment, snelle levering en bij problemen een klantenservice waar je echt goed geholpen wordt
Piet Dekker  | 24/01/20  17:50:28 | Winkelbeoordeling :
Ja, het is echt de winkel van ons allemaal. Met zijn 19 miljoen artikelen zit er altijd wel iets passend voor jou bij. Deze webshop is zo overzichtelijk ingedeeld, zodat je snel kunt navigeren naar het gewenste artikel. Met altijd zijn beste prijzen is dit de populairste webshop.
Maite Schrijvers  | 27/01/20  18:15:22 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com is een hele fijne webshop met voor ieder wat wils. In verschillende prijs categorieën is er voor ieder budget wat te vinden. Voor mensen met een kleine beurs dus fijn. Van elektronica tot aan speelgoed. Bol.Com is een enorm goed bedrijf
Esther Dekker  | 26/01/20  15:59:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne en gebruiksvriendelijke site, met een groot aanbod.Makkelijk in gebruik. Tegenwoordig kan je bijna alles kopen bij Bol.com. Ruim aanbod ook aan internationale boeken Snelle en vriendelijke service.
Dave Driessen  | 26/01/20  02:58:22 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop met vele aanbiedingen en voordelen. Plus punt is met select lid voordeel. Heb je altijd gratis verzending ook onder de €20, en meestal de volgende dag in huis. Met een breed assortiment en veel voorraad grijp je nooit mis.
J. Tigchelaar  | 24/01/20  22:20:56 | Winkelbeoordeling :
Super website. Ze hebben alles. Alles is goed te vinden en de service is erg goed. Bestel er regelmatig, zonder klachten. Vind het ook erg fijn dat je kan zien wat je al besteld hebt, dan kan je het nog een keer bestellen als het bevalt.
Christina  | 24/01/20  22:10:03 | Winkelbeoordeling :
Door de grote variatie aan artikelen op deze website is het vaak mogelijk om een leuke aankoop te doen op deze manier. Het vervolgens bestellen is ook eenvoudig want de bezorging via post.nl loopt ook soepel.
Carmen Vd Zanden  | 23/01/20  22:22:40 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een goede webshop alleen er mogen best meer aanbiedingen komen. Heel goedkoop vind ik het niet. Wel veel variatie qua producten. Dat is zeker wel weer fijn. Kan verbetert worden in ieder geval!
Meta Bullens-Jaspers  | 23/01/20  18:16:40 | Winkelbeoordeling :
Prettige webshop om te bestellen. Het zoeken naar het gewenste product is simpel en wijst zijn eigen. Je hebt soms ook de mogelijkheid om een 2e hands product te kiezen. Je word goed en duidelijk op de hoogte gehouden over je bestelstatus.
katja van der veen  | 23/01/20  18:02:01 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, veel producten beschikbaar in verschillende prijsklasse. bij vragen word je altijd goed geholpen. daarnaast is de levering van het product snel en kan je je product volgen. erg postief
Bennie Liwa  | 23/01/20  15:01:23 | Winkelbeoordeling :
Ik shop geregeld hier en altijd goeie ervaringen mee. Zowel met de levering als met klantenservice. Deze site is zeer aan te raden met een groot assortiment aan spullen. Voor mij is deze site een blijvertje
Bridget Luttje  | 23/01/20  11:23:15 | Winkelbeoordeling :
zeer fijne website. Je kan alles wat je nodig hebt voor lekker goedkoop opzoeken dus hellemaal super. ook kan je zelf lekker bijverdienen en moeilijk is dat niet je kan tegenwoordig alles opzoeken....
 | 24/01/20  05:48:07 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbaar, levert op tijd. Alles wat ik zoek krijg ik hier ook gevonden. Erg fijn shoppen. Als je iets terug moet sturen heb je je geld ook snel weer terug.
Dyami Haveman  | 18/01/20  02:20:46 | Winkelbeoordeling :
top dit is gewoon een top app ik gebruik het heel vaak en koop altijd leuke dingen voor een mooie prijs op bol.com daarom raad ik het ook zeker aan aan anders personen omdat dit zo'n goede app is dus downloaden maar
Elisah Halbritter  | 20/01/20  18:26:25 | Winkelbeoordeling :
Nummer 1 webshop voor mij en m'n gezin! Vandaag besteld, is vaak morgen in huis. Soms net even wat duurder, maar wel geen verzendkosten vanaf €20,- De mogelijkheid voor achteraf betaling, is ook fijn. Nooit problemen om geld terug te krijgen.
Kluk Kluk  | 20/01/20  08:27:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel vaak besteld bij Bol.com en die hebben een uitstekende service. Het artikel is meestal op voorraad en wordt snel verstuurd. Je kan zelfs partner worden van Bol.com wat ook weer zijn voordelen heeft voor jezelf. Retourneren is totaal geen probleem, maar meestal is dit niet nodig.
Tatjana Bosman  | 18/01/20  19:06:15 | Winkelbeoordeling :
De producten zijn van goede kwaliteit en voor een leuke prijs. De spullen worden netjes verpakt en de levering is altijd supersnel. Dus als ik nog even op de valreep bijvoorbeeld een kadootje nodig heb surf ik snel naar bol
Rob Dyrdek  | 18/01/20  17:29:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de Clean Air Optima Luchtbevochtiger met ionisator gekocht bij Bol.com, geleverd op de datum en tijd zoals beloofd. Ik heb hele goeie ervaringen met bestellingen bij Bol.com, zeker één van de beste webshops die er zijn!
ingrid bergsma  | 23/01/20  10:55:46 | Winkelbeoordeling :
prima webshop, heel veel artikelen te koop voor een goede prijs, snelle levering en duidelijke informatie over je bestelling, ook goedkope aanbiedingen en voordeel verpakkingen, de webshop is makkelijk te bedienen
chahed Nouaili  | 22/01/20  15:15:49 | Winkelbeoordeling :
Top website! Je hebt hier van alles voor een betaalbare prijs een meestal ook producten die uitverkocht zijn! Top shop!
Marianne Westra  | 22/01/20  18:57:39 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product wordt vrijwel altijd volgende dag al bezorgd. producten zijn goed en er zijn ook regelmatig mooie kortingen. Ook geen verzendkosten, ook al bestel je onder de 10 euro. Zeker een aanrader!
Ellen Bakker  | 20/01/20  17:12:23 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen hier thuis regelmatig bij Bol.com en zijn hier tot op heden altijd zeer tevreden over. De bestelde producten worden altijd in nette staat geleverd. Dus wat ons betreft is bol.com absoluut een aanrader!
Wietse Beijert  | 21/01/20  18:51:17 | Winkelbeoordeling :
Prima, snelheid bezorging na bestelling , verpakking , kwaliteit , facturering duidelijk. Gewoon prima
Myrthe Menkehorst  | 21/01/20  11:08:11 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Ze werken lekker snel, en willen de mensen ook echt helpen.... Sommige winkelketens zijn echt langszaam als het gaat om klantenservice maar hier bij bol.com zijn ze echt heeel snel!!! Snelle levering ook, echt prima zaak
Jos Coenen  | 19/01/20  23:32:52 | Winkelbeoordeling :
Een prima webshop en een goede service. Leveringen zijn altijd op tijd en vaak zijn er geen verzendkosten. Over retouren wordt niet moeilijk gedaan. Je kunt gewoon achteraf betalen. De app is heel praktisch en het aanbod is gigantisch. Kortom een aanrader!
Adnan Yilmaz  | 17/01/20  00:36:19 | Winkelbeoordeling :
Goed, kwalitatief en betrouwbaar snel overzichtelijk makkelijk zeer goede service zowel online als telefonisch.. makkelijk te bestellen en zeer praktisch....................................................
daniel  | 16/01/20  19:32:55 | Winkelbeoordeling :
leuke site en altijd snel geleverd. de spullen zijn van goede kwaliteit, niet van die chinese prut. als je moet retouren kan dat ook altijd zinder problemen. echt top! (alleen vind ik het zelf wel een beetje aan de prijzige kant, dus kan ik hier niet vaak bestellen)
Sofie  | 15/01/20  11:38:59 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne webshop kan er veel op vinden meestal is het wel ietjes te duur maar je kunt ook gewoon dingen vinden die op alieexpress zijn ingekocht en dat voor iets duurder maar snellere levertijd. het is een fijne en makkelijke webshop.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Workout deals bij Body & Fitshop: 20% korting
Code:WORKOUT
ONTVANG 3,50% CashCoins ONTVANG 3,50% CashCoins
visit register click click