ONTVANG TOT 11,25 CashCoins BEN
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Sandra Leijen  | 13/09/19  10:03:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn nummer 1 webshop,mijn bol.com. Ze verkopen echt van alles en nog wat. Snelle levering, netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden. Doen nooit moeilijk met de retour. Spreken netjes aan de telefoon. Nee echt een aanrader top
Ingrid Frese  | 13/09/19  07:47:09 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kun je van alles vinden, zeer uitgebreid Kwaliteit is top en de snelle levering is geweldig Als ik iets snel nodig heb weet ik dat ik het 's avonds kan ontvangen tegen een kleine vergoeding Geweldig
Anne Mulder  | 12/09/19  16:09:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is op dit moment voor mij persoonlijk de site om de meeste van mijn aankopen te doen,de service is er prima en wat je vandaagbesteld heb je de volgende dag al in huis,dus wat mij betreft is Bol.com 100% een aanrader.
 | 12/09/19  20:52:28 | Winkelbeoordeling :
super goede winkel en ook erg veilig om spullen bij te kopen. makkelijk dingen te retouren en geld krijg je snel terug! verzendkosten zijn ook prima en het is ook gratis als je boven de 20 euro koopt dus dat is helemaal fijn
Truus Braspenning  | 12/09/19  12:54:35 | Winkelbeoordeling :
heel overzichtelijk internet site een heel goede service en snelle levering is makkelijk te bestellen en op te zoeken wat je nodig hebt vele mogelijkheden om iets te kopen heb er hele goede ervaring mee en bestel er veel
Chris  | 11/09/19  21:07:57 | Winkelbeoordeling :
Een van de beste webwinkels die ik ken!! Enorm aanbod, en super snelle service!! Ook een hele fijne klantenservice,, en retour mogelijkheden. Ik kan iedereen Bol.com aanbevelen. Altijd handig om, voordat je wat dan ook online koopt ff via Beslist.nl te checken voor de actuele prijzen.
 | 11/09/19  19:55:53 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een website waar overzichtelijk en snel geshopt kan worden. Met een enorm scala aan producten is het een pretje om daar rond te kijken. De service is er goed en ook bij problemen wordt je snel geholpen. Aanrader!
Diny Zinsmeister  | 11/09/19  12:34:15 | Winkelbeoordeling :
Bol . Com heeft een snelle levering van de producten die jij wilt bestellen, ook krijg je een tip van hun waar het op dat moment goedkoper is, ik heb nu al zoveel besteld via bol. Com dat ik er nu veel meer bestel
minakshi soekhoe  | 11/09/19  22:51:17 | Winkelbeoordeling :
Altijd beste levering en optijd. nooit meer lang wachten..geen teleurstelling..altijd netjes optijd en goede bezorging..goed bedrijf..
Lida Hoekstra  | 11/09/19  11:38:31 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is heel snel met verzenden en als je klachten hebt wordt je ook snel geholpen. Ik ben zeer tevreden over bol.com Ik bestel daarom vaak iets bij bol.com. Bol.com heeft ook heel veel om te bestellen.
Martin  | 11/09/19  20:17:17 | Winkelbeoordeling :
Website en app zijn makkelijk te gebruiken. En je bestelling is snel bij je thuis. Zoals voor 23:00 bestelt morgen in huis. Groot assortiment dus voor iedereen wat wils. En bedragen boven de 20 euro gratis thuis bezorgd.
Maureen Schippers  | 10/09/19  18:56:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel waar je alles kunt vinden. Vaak ebooks gekocht en toen ik ze kwijt was hebben ze ze heel netjes teruggeplaatst in mijn account. Erg fijne klantenservice. Erg vriendelijk en snel met verzenden.
Bethany Derby  | 10/09/19  09:03:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com.is een van de beste online winkels. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Er is snelle levering en de helpdesk is altijd paraat wanneer er iets mis gaat. Ik heb altijd mijn bestellingen goed ontvangen van bol.com. Ook wanneer je iets wilt retourneren kan dat gratis. Heel goede winkel.
Ahmad Alhalabi  | 08/09/19  15:22:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren best wel trouwe klant. Goede service en verzending. Zou wel graag zien dat het aangegeven wordt, wanneer iets met briefpost komt. Dan hoef ik er geen rekening mee te houden wanneer ik het bestel
lotte kloet  | 07/09/19  14:59:34 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop waar je altijd bijna alles wel kan vinden dus voor ieder wat wils. Goede prijs/kwaliteit verhouding snelle levering en duidelijkheid via de mail over de bestelling die geplaatst is.
Denise Leeuwen  | 09/09/19  06:34:29 | Winkelbeoordeling :
bij bol....slaat mij hartje op hol. wat je ook zoekt, bol heeft het. Met de service die ze bieden heb je je bestelling meestal goed op tijd. Ze bieden scherpe aanbiedingen, ook voor de select klanten.
Asma Achefay  | 08/09/19  23:47:45 | Winkelbeoordeling :
De leukste winkel van ons allemaal, je vindt er echt van alles! En select vracht dat is echt super gaaf want je kan zelfs je pakketje in de avond laten bezorgen, voor als je overdag niet thuis bent. Voor maar een tientje per jaar, hoe leuk is dat!
Berend Kiewiet  | 07/09/19  03:55:04 | Winkelbeoordeling :
heel overzichtelijk. grote hoeveelheden artikelen die je heel makkelijk kunt bestellen, het wordt ook nog eens snel bij je thuis afgeleverd. als je niet thuis bent kunt u het bij het postkantoor ophalen
Ton Huijsman  | 09/09/19  12:34:49 | Winkelbeoordeling :
snellle afhandeling, Ik kocht laatst een boek, bij Bol.com en binnen 24 uur was die thuis! helemaal Top!!!! De volgende keer bestel ik weer. No doubt al all!!! Wat was ik ongelovelijk blij hiermee!!!
Robin de Jager  | 05/09/19  11:25:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, ruime keuze uit het assortiment en fijn dat er een mogelijkheid is tussen het kiezen het zowel nieuwe als gebruikte producten. Daarnaast handig dat je reviews van andere kopers kunt lezen voorafgaande een aankoop.
trees konijn  | 04/09/19  15:53:02 | Winkelbeoordeling :
Wat een super fijne winkel! Verjaardag cadeau vergeten of geen tijd? Bestellen en je hebt het supersnel in huis! En als je niet thuis ligt het bij de buren of je laat het gewoon bij de plaatselijke buurtsuper laten bezorgen.
Eke Koopman  | 04/09/19  16:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop waar ik voor de meest uiteenlopende producten terecht kan. Fantastische klantenservice, snelle levering en overzichtelijk ingedeeld. Ik maak vaak gebruik van de overzichten en artikelen die bol.com aanbied om zo een goede keuze te maken wat betreft merk. Daarbij is het ook erg makkelijk om een artikel retour te zenden. Kortom ik ben fan!
Julian van de Wetering  | 04/09/19  14:09:26 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel met heel veel keus en een groot assortiment. Fijn dat de retour gratis is.Overzichtelijke website met duidelijke productomschrijving. Snelle levering. Mij bevalt Bol.com echt super goed
 | 04/09/19  12:31:14 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een leuke webshop voor iedereen wat wils. bol.com heeft ren uitgebereid assortiment. vaak een snelle levering. en ook heeft bol.com een fijne klantenservice ,vriendelijk en behulpzaam.
Net Bouwman  | 04/09/19  15:41:15 | Winkelbeoordeling :
Een prima verzorging van het bestelde met grote keuses in diverese afdelingen.aanbevolen en zal in de toekomst zeker meer bestellen. Diverse mooie aanbiedingen met kortingen. Vlotte bezorging en keurig verpakt.
Lorain Steens  | 04/09/19  14:39:37 | Winkelbeoordeling :
fijne website, goede klantenservice. klopt er iets niet of heb je vragen wkrd je altijd snel geholpen. producten worden erg snel geleverd dat is ook een pluspunt. ga hier zeker vaker bestellen en raad het andere mensen ook zeker aan!
I.C. Schutte  | 04/09/19  09:59:29 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een uitgebreide zeer betrouwbare winkel. Goede levering en goede service. Goede informatie. Vroeger alleen muziek en boeken, tegenwoordig is bijna alles te koop bij bol.com. Ook als je bij partners koopt is het zeer goed geregeld.
Miranda Bulteel  | 03/09/19  07:32:18 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, prima service. makkelijke website. veel producten. makkelijk terug te sturen. vriendelijke medewerkers. overzichtelijke website. tot nu altijd nog tevreden geweest met de bestellingen en manier van verzenden.
Jan Volder  | 02/09/19  15:32:35 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een geweldig adres, niet alleen voor boeken, maar eigenlijk voor haast alles wat je nodig hebt. Ik vind zelf de keus aan speelgoed (voor de kleinkinderen) erg goed, maar ook in he artikelen zijn ze prima. Van harte aanbevolen!
lisanne blokvoort  | 01/09/19  12:36:15 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een groot divers aanbod. Vaak goede kortingen en wat ook handig is, is dat er veel producten 2e hands worden aangeboden. Bol.com heeft contracten met diverse leveranciers en daardoor kan je er voor van alles terecht. Heel handig en overzichtelijk !
Mirjam Bruin  | 01/09/19  08:34:21 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch webwinkel, omdat ze snel leveren. Bij andere webwinkels beloven ze vaak dat het er binnen een dag is, maar in de praktijk loopt dat vaak anders. Bij Bol.com is je pakje er echt op tijd!
Marjolein Zevenboom  | 31/08/19  18:44:21 | Winkelbeoordeling :
ik bestel regelmatig bij jullie en ik ben erg tevreden. altijd snelle service. en het word netjes afgeleverd en als je het niet gelijk kan betalen. dan altijd achteraf. de website zelf is overzichtelijk. kan je snel wat terug vinden. nogmaals super service
Yvonne Honing  | 30/08/19  16:01:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig om bol.com ter beschikking te hebben. Want er is steeds weer iets wat wél bij bol.com verkrijgbaar is. Betrouwbaar en een (ik geloof) Nederlands bedrijf. Iets van eigen bodem is prettig!
Evert Jansma  | 03/09/19  09:33:59 | Winkelbeoordeling :
Altijd wanneer ik iets online ga kopen kijk ik ook even op bol.com. Was dit oorspronkelijk een vooral online boekenwinkel, tegenwoordig vind je er bijna alles, vaak tegen een gunstige prijs. Service en levertijd is uitstekend.
Anne Smit  | 01/09/19  15:39:20 | Winkelbeoordeling :
bol.com de grootste online winkel die er is voor jong en oud en die iets heeft voor iedereen en voor de allerbeste prijs ik ga altijd op deze site als ik iets nodig heb en kan werkelijk altijd slagen en uiteraard super goedkoop Ik ben er echt zeer content mee en kan ik iedereen aanbevelen
Gio Santana  | 03/09/19  09:09:03 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een uitgebreid assortiment. Bijna alles wat je zoekt is hier te koop. Ben nu een jaar select-lid en dat is zo ontzettend handig, je betaald geen verzendkosten meer als je een bezorgtijd aan wilt geven, en je hebt allerlei extra opties. Een echte aanrader dus!
Patrick Lievense  | 03/09/19  00:51:36 | Winkelbeoordeling :
Als je het hier niet kunt vinden, is het er niet. ik bestel graag bij Bol.com. Van telefoonhoesjes tot games, van kleding tot speelgoed en games voor de PlayStation. Als ik iets nodig heb kijk ik als eerste bij bol.com
Patricia  | 02/09/19  15:36:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd fijn winkelen bij Bol.Com. Zeer ruim assortiment van dvd tot wasmiddel, met leuke aanbiedingen. Wanneer iets niet goed geleverd wordt via de tussenverkoper wordt, dit zeer goed opgelost. Ik ben en blijf trouw shoppen bij Bol.Com.
Bianca Hoogsteen  | 01/09/19  10:40:15 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een erg leuke webshop met veel verschillende producten in hun assortiment. ze hebben soms leuke deals en acties met korting. handig dat er op meerdere manieren kan worden betaald, achteraf, i-deal of met cadeaubonnen.
Dennis Gurp  | 01/09/19  01:15:03 | Winkelbeoordeling :
Het is echt een geweldige site bestel alles via bol.com lekker eenvoudig en snel thuisbezorgd echt een aanrader
Chantal Vd Voort  | 03/09/19  06:01:54 | Winkelbeoordeling :
Bol .com is zo fijne internet winkel in bestel daar altijd de service is daar super goed de artikelen betaalbaar als er niet iets niet klopt lossen ze het meteen op retour sturen is ook makkelijk bol.comis ijn super winkel
Floris De W  | 01/09/19  17:52:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is fijne online winkel waar je zo goed als alle producten kan vinden. Er zijn verschillende aanbieders enb bedrijven aanwezeig op het platform met concurerende prijzen. De website is overzichtelijk en handig in gebruik.
Mariska  | 29/08/19  17:47:25 | Winkelbeoordeling :
Als échte lezer vind ik bol.com dé website der boeken. Van studieboeken tot romans tot thrillers, alle genres zijn te vinden, en I Love It! Bol.com, mij zie je nog vaak terug op je website, want ik weet zeker dat ik al je boeken nog niet gelezen heb =)
gerianne meijer  | 29/08/19  13:35:39 | Winkelbeoordeling :
Een prettige webshop, overzichtelijk en groot aanbod. Klantenservice makkelijk bereikbaar. Laat alleen nooit iets inpakken, dat werkt niet! De filters en zoekfuncties zijn makkelijk te gebruiken. Zo vind ik altijd snel wat ik nodig heb!
Fred Bonaparte  | 30/08/19  08:18:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbare webshop met super prijzen. Snelle levering en de producten goed verpakt. Ook de klantenservice is top vriendelijke personeel. Ook als je iets wilt vragen over een product geven ze goed advies. Bol.com is terecht een top winkel!
Lisanne Gorseling  | 29/08/19  13:28:53 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een site waar je alles kunt vinden. Als je iets m nodig hebt kan je bij Bol.com het vinden! Echter vind ik de prijzen vaak aan de hoge kant wat jammer is. Daardoor vergelijk ik het vaak met een andere site. Wel is de levering bij Bol.com heel snel. Je hebt het vrijwel meteen in huis.
Hans Jorna  | 29/08/19  12:05:21 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbare webshop met super prijzen. Snelle levering en de producten goed verpakt. Ook de klantenservice is top vriendelijke personeel. Ook als je iets wilt vragen over een product geven ze goed advies. Top winkel.
lois metzelaar  | 27/08/19  17:17:30 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een erg berantwoordelijke site zo heb ik een keer de verkeerde tas binnen gekregen, toen heb ik contact opgenomen en hebben ze een excuse aangeboden en meteen de goede tas op gestuurd !! Ook vind ik dat er voor iedereen wel wat is van dure tot wat goedkopere spullen
Thomas Willemse  | 26/08/19  23:20:45 | Winkelbeoordeling :
Hele handige en goedkope site. Heeft alle producten die je wilt. Als je iets zoekt weet je zeker dat deze site het heeft. Daarnaast is de service ook top, wanneer je iets wilt weten zijn ze meteen bereikbaar.
Chanel West Coast  | 26/08/19  13:53:06 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com hebben ze echt alles wat je maar kunt bedenken. Als je wat bestelt heb je het ook snel binnen. Anders krijg je snel van ze bericht als het later binnen komt. Alles wat ik besteld heb tot nu toe zag er goed uit niks stuk of beschadigd.
Babs Van Ee  | 24/08/19  22:04:49 | Winkelbeoordeling :
prima website goed overzichtelijk en vele aanbiedingen............ goede service Je kan op de website al zien wanneer het thuis komt snelle levering en als er problemen zijn worden echt goed op gelost en ze hebben echt alles wat je nodig hebt
kimberley  | 22/08/19  21:27:26 | Winkelbeoordeling :
Het is heel fijn om bij bol.com te kopen. Het is een mooie overzichtelijke site. Ze verkopen ook heel veel verschillende artikelen. Dat is gewoon heel erg handig. Het assortiment is gewoon heel groot. Ook veel keuze uit dezelfde groep. Echt aangeraden hier te kopen.
Jean-Paul Maas  | 22/08/19  13:11:56 | Winkelbeoordeling :
Bijna alles wat je nodig hebt, soms wat minder omdat er ook veel door derden word verkocht. Verder 1 van de beste webwinkels van Nederland. Retouren worden altijd correct behandeld, De klantenservice probeert altijd een oplossing te vinden.
Corrie Bakker  | 21/08/19  20:18:35 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk en je hebt je producten ook heel snel in huis. Goede prijs en kwaliteitsverhouding en als er iets stuk ik hebben ze ook een uitstekende klantenservice. Absoluut aan te raden
Inki Kroon  | 22/08/19  08:31:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in al die jaren nog geen minpunt kunnen ontdekken bij het bestellen bij Bol. product altijd in orde, komt op beloofde dag. bij vrienden ging er wel eens iets mis, maar werd gelijk opgelost. als.ieder bedrijf zo zou zIjn..
dilara ghobrial  | 21/08/19  15:20:04 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben goede producten en verzenden snel. als je product niet naar wens is kan je vragen om t terug te sturen en krijg je je geld terug. je krijgt voordat je het product koopt ook genoeg informatie erover en goede foto's van het product.
Mathijs van Nunen  | 20/08/19  22:10:40 | Winkelbeoordeling :
goede site, veel aanbod. je kan van alles wat wel wat kopen, van schoolspullen tot sportspullen en kleren. dat vind ik erg fijn van bol.com. Bijna altijd als ik wat nodig heb, kijk ik wel even wat er op bol.com is.
Imoan shirley  | 20/08/19  14:24:04 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een leuke en overzichtelijke site! je kan producten makkelijk vinden omdat dat ze onderverdeeld zijn in sub categorieën. dat is super fijn. de informatie staat er duidelijk bijgeschreven als je iets wilt kopen. ik zeg een fijne site om te gaan shoppen!
Bianca  | 20/08/19  05:39:11 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop vind je van alles. Door het ruime aanbod hoef je niet bang te zijn dat er niet iets is wat je kunt gebruiken. De afhandeling van de bestelling loopt ook soepel in het algemeen. Het is dus de moeite waard om naar deze webhop te gaan.
 | 19/08/19  22:23:31 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak bij bol. Com ben er echt tevreden over, ze bezorgen snel en optijd, ze houden aan hun afspraken , producten terug sturen is mogelijk als het moet, en is geen probleem om producten terug te sturen. ze hebben goeie kwalteit producten,
Tamara Aubert  | 20/08/19  11:32:18 | Winkelbeoordeling :
super webwinkel met een groot assortiment. De verzending is altijd goed geregeld en op tijd en als er iets niet klopt word je heel vriendelijk geholpen zodat je bestelling uiteindelijk goed is. Heb al vaak hier iets besteld en zal dit ook blijven doen.
Agnieszka  | 18/08/19  18:55:34 | Winkelbeoordeling :
shopping at bol.com is always successful. Only once happened that mine the order was incomplete. I contacted the seller immediately and the missing product was sent to me without any unnecessary questions. The package with the missing product was in my home the next day since I sent my complaint.
Anouk  | 18/08/19  14:56:37 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website! Bol.com heeft erg snelle bezorging. Meestal de volgende dag in huis. Klantenservice goed bereikbaar en retouren is erg makkelijk. De verzendkosten zijn heel laag en vanaf een bepaald bestelbedrag zelfs gratis.
Carina Westerhof  | 18/08/19  18:33:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com slaag je altijd. Ga naar de website en bekijk de mogelijkheden. Zoveel keuzes en lage prijzen. En de service van Bol.com is uitstekend. Niet goed geld terug en meestal: vandaag besteld, morgen het product in huis !
Heidi Eijk  | 15/08/19  18:24:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging, duidelijke website en heel veel verkrijgbaar. Bij problemen snel contact en deze problemen worden dan snel weer opgelost. Als ik iets nodig heb, wat dan ook dan ga ik eerst kijken of bol.com dit te koop heeft want er is heel veel te verkrijgen bij bol.com
John Chin Fo Sieeuw  | 15/08/19  16:57:47 | Winkelbeoordeling :
top webshop een boek besteld en de volgende dag in huis, ook het achteraf betalen vind ik een voordeel zal zeker vaker bestellen via deze site, het aanbod is zeker heel erg veelzijdig te noemen dus surfen en kijken ..en dan bestellen
anita dirx  | 15/08/19  06:39:34 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel erg tevreden over bol.com. Snelle levering en goede kwaliteit. Het word met zorg verpakt en netjes verzorgd. En ook geen verzendkosten. Ook de service als er iets noet klopt word netjes opgelost. Ik zal hier beslist veel vaker gaan bestellen.
Anna Hoek  | 15/08/19  11:36:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com paar opbergboxen voor een superprijs besteld. Duidelijke beschrijving en goede recensies. Artikelen werden dag erna al bezorgd. Zal zeker nog eens zo'n zelfde aankoop te doen. Zeker als je me zo'n aankoop ook nog verdiend via IPay.
Els Veldt-de Keijzer  | 15/08/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Super webshop iets duurder maar met het voordeel dat wat je ook besteld het meeste heb je dan binnen 24 uur in huis!! Je kunt er op rekening bestellen altijd fijn als je even krap zit en ze hebben bijna alles wat je hebben wil!
Manon Radewijk  | 13/08/19  12:46:48 | Winkelbeoordeling :
Negen van de tien keer bestel ik toch wel via Bol.com. Nooit geen gezeik, leveren vaak gewoon op tijd! en ik heb 1 keer dat ik een spoedbestelling had gedaan wat fout ging maar desondanks werd ik wel heel fijn geholpen en kreeg de extra kosten weer terug via een vergoeding.
Samuel kom  | 14/08/19  12:33:49 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site, vriendelijke klantenservice. Daarnaast een uitgebreid assortiment en uitstekende levering (meestal een vroegere aankomst van de levering). Bol.com is zeker aan te raden als je kwalitatief hoogwaardige producten wilt hebben voor een goede prijs
simone lanser  | 13/08/19  23:41:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren tevreden klant bij bol.com , de pluspunten vind ik dan ook zeker het grote aanbod op de website maar ook de snelle levering wanneer je iets besteld. Ook klantenservice staat je vriendelijk te woord kortom dit zijn de redenen dat ik altijd terug blijf komen.
Inge Arts  | 13/08/19  20:05:30 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fijn site om diverse artikelen te zoeken en kopen. Ze hebben een breed assortiment en goede service. Terugsturen is erg gemakkelijk en goed geregeld. Het is overzichtelijk en met iedere dag nieuwe en goede acties.
Patricia Harreman  | 14/08/19  03:37:34 | Winkelbeoordeling :
Super goede site snelle levering toppie. Alles is duidelijk te lezen en te begrijpen op de site. En makkelijk vind baar
Marion Drongelen  | 14/08/19  07:21:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diverse keren wat besteld bij bol.com en meestal kreeg ik mijn bestelling ook de volgende dag in huis. Eenmaal bleek mijn bestelling toch niet op voorraad, maar kreeg daar netjes een melding van wanneer ik mijn pakketje tegemoet zou zien.
Mevrouw T  | 14/08/19  07:43:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Bijna alles wat je zoekt is hier te koop. Ben nu een jaar select-lid en dat is zo ontzettend handig, je betaald geen verzendkosten meer als je een bezorgtijd aan wilt geven, en je hebt allerlei extra opties. Een echte aanrader dus!
Simone Hendriksen  | 10/08/19  10:51:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een fijne winkel, snelle levering met mijn select account. Bestel er regelmatig artikelen voor fotografie, en alles komt altijd heelhuids aan. Ik zou bol.com aanraden aan familie en vrienden.
Marloes  | 11/08/19  00:13:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending. Veel keuze aan producten. Klantenservice goed bereikbaar, ten alle tijde. Als er een probleem is word dit goed opgelost. Tot nu toe ben ik altijd heel tevreden, ik doe wekelijks aankopen via Bol.com. Ik kan de webshop van Bol.com aan iedereen aanbevelen.
Christopher James Spiers  | 11/08/19  08:08:48 | Winkelbeoordeling :
it is wonderful that you can pay after delivery. sometime one buys things without being sure of the items. it will encourage you to buy more. I like bol.com, since they started the systme of later payment.
Bertine Fieret  | 11/08/19  14:16:55 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed geholpen. Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken. Als je wat bestelt heb je het ook snel binnen. Anders krijg je snel van ze bericht als het later binnen komt. Alles wat ik besteld heb tot nu toe zag er goed uit niks stuk of beschadigd
Arend Poepjes  | 10/08/19  13:59:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site , goede service en snelle levering! Erg goede ervaringen met de site, en bovendien is de klantenservice erg goed. Er word goed geluisterd en gejandeld. Ik zou zo weer bij BOL gaan kopen!
Gina van Ooijen-Klasens  | 10/08/19  14:25:11 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele fijne webshop, omdat het een heel groot assortiment aan artikelen heeft tegen zeer betaalbare prijzen. Mocht je vragen hebben wordt je heel vriendelijk en accuraat te woord gestaan.
Samantha van der Kwaak  | 10/08/19  21:23:06 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel. Waar je naast elektronica ook allerlei andere dingen kunt kopen. Ik heb hier al zeer regelmatig wat gekocht, van agenda tot aan smartwatch. Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen bij vrienden.
Malaika Prijn  | 10/08/19  09:40:51 | Winkelbeoordeling :
Meestal snelle levering en nette service , soms ook wel wat minder . Makkelijk te vinden wat je zoekt en in diverse prijsklasse . producten retouren doen ze niet moeilijk over mits het volgens de regels is
nyreen schepel  | 09/08/19  12:18:25 | Winkelbeoordeling :
er is bijna niets dat je niet kunt vinden op bol.com. wat het ook is dat je zoekt, bij bol.com ben je meteen geslaagd! al mijn electronica, boeken, babyspullen, muziek collecties, speelgoed komt hier vandaan. het word snel geleverd en je kan zelfs achteraf betalen. bol.com is mijn favoriete webshop
Jose Cobussen  | 09/08/19  23:11:13 | Winkelbeoordeling :
Een superfijne webshop. Alleen is in sommige gevallen de prijs veel hoger dan bij andere winkels. Hun service is goed en reageren erg snel.
Vanessa Leman  | 08/08/19  08:32:38 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com bestel ik best Héél graag. de levering na bestelling bij bol.com verloopt héél snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij bol.com, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is ook een héél goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij bol.com, zonder enige twijfel.
Larissa Nelissen  | 08/08/19  14:15:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij bol.com. Ze hebben zo'n breed aanbod, je kunt meteen prijzen vergelijken reviews lezen. Ook wanneer iets niet goed blijkt te zijn is het geen probleem, binnen enkele dagen heb je je geld terug op je rekening. Iets nodig bol.com heeft het gegarandeerd
Dianne Van merm  | 08/08/19  16:06:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden mijn telefoon en telefoon hoesje hier gekocht. Ik vond het een fijne site. Prima service. Wordt gevraagd of je pakketje aangekomen is dat vind ik super fijn en de site is ook erg overzichtelijk ze verkopen veel dat is ook erg fijn en. Handig.
Sylvia Janse  | 08/08/19  20:09:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com vind ik een hele goede webshop. Ze zijn snel met leveren en je word keurig op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind. Ook de producten zijn goed en zijn precies zoals je ze op de site ziet..
Lotus Pijloo  | 09/08/19  00:45:55 | Winkelbeoordeling :
Ik doe zo goed als al me internet bestellingen bij bol.com. Goed snel betrouwbaar Klantvriendelijk, snelle correcte leveringen geen gedoe met ruilen terugsturen. Ze komen na met wat ze zeggen. De beste online winkel
Hans Breith  | 09/08/19  09:45:56 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website, waar je van alles en nog wat kunt bestellen en al vanaf 20 euro gratis bezorgd krijg. Hebben regelmatig super gunstige aanbiedingen. Bezorging is meestal al de volgende dag. Deze website is echt een aanrader!
Erwin Beijer  | 07/08/19  20:51:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne snelle webwinkel met erg veel keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met vele verschillende leveranciers. Als het een keer niet goed gaat, even chatten met de helpdesk en het wordt geregeld. Betalen kan op vele manieren, alleen ontbreekt PayPal naar mijn mening.
Rita verbeek  | 08/08/19  08:25:33 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst een beetje huiverig om te bestellen bij bol.com maar daar ben ik van terug gekomen. Prima winkel, snel on huis vaak een stuk voordeliger. Ik kan het iedereen aanraden. Wat wel jammer is dat er verschillende bezorgdiensten zijn.
diana liefhebber  | 06/08/19  18:08:26 | Winkelbeoordeling :
Snel met leveren, goede service,klantvriendelijkheid, vaak mooie acties met heel veel kortingen Bezorgen wanneer het jou uitkomt En wat ik ook fijn vind is dat je bijna van alles daar kunt bestellen, van kleding tot boeken enz
Jangel Van Leeuwen  | 06/08/19  13:15:06 | Winkelbeoordeling :
BOL.COM Heeft een goede service en snelle levering, ook de producten zijn meest van goede kwaliteit en ook altijd netjes wat er besteld word echt heel tevreden. Alleen de mensen die de pakjes tot aan de deur komen mogen iets vriendelijker en beleeft doen.
Marjan Van veen  | 05/08/19  15:32:15 | Winkelbeoordeling :
Super veel keus en snel. En terug sturen gaat ook erg makkelijk. Achteraf betalen en nooit geen gezeur. Het bevalt echt super goed. Ik heb de app nu en dat werkt ook prima en je kan dus snel zien wat ze allemaal hebben voor welke prijs.
Cor van Dalen  | 05/08/19  13:22:25 | Winkelbeoordeling :
Snel bestelling geleverd via Bol niets 0p aan te merken, de leveransier leverde ook snel uit gelukkig niet beschadigt nu staat het water ornament mooi in de tuin dus Bol echte aanrader en cashback ook veel kortingen
Marwien Ibrahim  | 05/08/19  14:02:47 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er altijd van alles vinden en/ of ideeën op doen voor als je zoekende bent naar kado’s. De bezorging is ook altijd op tijd. Maar prijzen kunnen soms wel duurder vallen dan elders.
tina Van de Oudeweetering  | 05/08/19  15:24:11 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een hele fijne winkel je kan er alles vinden. Of het nou speelgoed of elektrische apparaten of iets voor in de huishouding of kleding Ze hebben het allemaal zelfs mijn wasverzachter die nergens mee te kopen is hebben ze en snel geleverd. Je kan zelfs kiezen wanneer jij het wil bezorgd wil hebben.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 0,75% CashCoins Scapino
visit register click click