ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl

Bonprix Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix

Bonprix is een online webshop met kleding van hoge kwaliteit en lage prijzen! Naast lingerie, sportkleding, damesmode, herenmode, kinderkleding en schoenen voor het hele gezin kun je uit meer dan 8.000 producten kiezen. Je vindt er ook actuele en voordelige artikelen voor in huis als decoratie, woontextiel, gordijnen, vloerbedekking, meubelen en meer.

Bonprix Beoordelingen

Margriet Van der Wal  | 21/10/20  22:32:29 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer een jurkje besteld. Erg leuk. Goed van kleur. Goede pasvorm. Wel valt het materiaal in werkelijkheid vaak tegen. Dat is een nadeel dat je niet even voelen kunt zoals in een fysieke winkel
Sharm Bhol  | 20/10/20  00:20:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een hele tijd fan van Bonprix. Leuke mode altijd wel. Nooit een koopje gemist bij Bonprix, hier slaag ik altijd! Goed betaalbaar en goede kwaliteit kleding. Vaak de meesten maten op voorraad. Leuke webshop!
Paula ter Metz  | 04/10/20  16:47:26 | Winkelbeoordeling :
superleuke en betaalbare mode voor jong en oud. gegarandeerd lage prijzen terwijl de kwaliteit toch helemaal prima is. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind is de mogelijkheid om achteraf te betalen. Kortom een topper@
Jesse James  | 23/09/20  18:23:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor een leuke prijs! Levering zou boven een bepaald bedrag best wel gratis mogen zijn, maar verder ben ik heel tevreden over Bonprix, verder leveren ze snel en hebben goede kwaliteitsproducten. Prijzen zijn goed en de klantenservice is vriendelijk en geduldig. Site werkt prima.
Klus Klus  | 18/09/20  18:25:41 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Alleen de aangegeven levertijd wordt nagenoeg bijna nooit gehaald, vaak 2 dagen later pas. Over het algemeen vind ik de kleding van de Bonprix wel oké, Over mijn laatste bestelling kan ik weinig zeggen omdat ik die nog niet binnen is (!)
Ricky Wamberto  | 25/08/20  09:15:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik Bonprix heb ontdekt, wij kunnen er uitstekend slagen voor onze kleding, vrijwel nooit hoeft er iets retour te gaan. Inmiddels weet ik dat bepaalde merken ons goed passen en nog betaalbaar zijn ook, ga zo door Bonprix.
Joyce Martens  | 19/08/20  21:00:24 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een hele leuke webshop met gave kleding en hele goede service. Er is veel keuze en ook veel kleur mogelijkheden. Alles in diverse maten verkrijgbaar. Van winter tot zomer kleding en badkleding.
Stephanie Breukers  | 18/07/20  07:25:49 | Winkelbeoordeling :
Veel keus en goed betaalbaar. Alleen jammer dat de levertijd erg lang is en dat je verzendkosten moet betalen, vaak een reden om toch niet te bestellen. Klantenservice is er netjes en snel met reacties
Sylvia Lenting  | 13/07/20  15:02:39 | Winkelbeoordeling :
snelle en goed verpakte levering. makkelijk retourneren met bijgesloten retourstickers. pas betalen als je je eventuele retours zijn verwerkt. dus je kunt altijd, als je niet zeker bent van je maat, verschillende maten bestellen.
Petra Krekel  | 13/07/20  20:18:35 | Winkelbeoordeling :
Bonprix heeft hele leuke kleding voor een betaalbare prijs. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Ook krijg je als vaste klant vaak extra voordeel, zoals bijvoorbeeld gratis verzending of korting op producten. De levering is goed.
Meta Bullens-Jaspers  | 20/06/20  00:34:39 | Winkelbeoordeling :
Prettige en overzichtelijke website. Snelle en goed verpakte levering. Producten komen overeen met de afbeeldingen,niet dat het heel wat lijkt en de kwaliteit dan slecht is. Kortom,ik ben zeer tevreden!
GYH Huizenga  | 09/05/20  19:06:46 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde met de kortingscode die ik per mail toegestuurd had gekregen zodat er geen verzendkosten waren. Ik betaal altijd achteraf zodat ik niet op geld terug hoef te wachten als ik het moet terug sturen. Levering is (bijna) altijd binnen twee werkdagen, erg snel. Kleding is heel betaalbaar, altijd fijn! Echt een aanrader, goeie winkel!
Wies van Mierlo  | 02/05/20  23:36:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk informatie te vinden over klantenservice. Ook worden aanbiedingen goed aangegeven en niet verstopt. Het aanvragen en retourneren van een product is erg gemaksvriendelijk. En na het bestellen van een product kon ik ook nog in de winkel terecht voor advies over de pasvorm.
Damersa Blijd  | 02/05/20  11:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ik vind jullie top snelle levering ik heb 2winterjassen bij jullie besteld en het is super goed dankjewel
Harry Spotter  | 23/04/20  09:41:55 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een prima winkel met meestal snelle levering maar ook vaak uitverkocht ! Of tijdelijk niet leverbaar, ik zou dan wel graag op de hoogte worden gehouden wanneer het weer leverbaar zou zijn maar blijkbaar werkt dat zo dus niet ! Jammer, maar wel geweldige keuzen voor grote maten !
Deborah meun  | 22/04/20  08:07:08 | Winkelbeoordeling :
Echt een leuke webshop. Altijd een goede ervaring mee. Altijd hebben ze superleuke jurkjes en ook nog is voor een leuk prijsje en het heeft ook echt kwaliteit. Ik raad het zeker aan. De maten zijn altijd goed pas.
Jacks Teller  | 20/04/20  20:55:20 | Winkelbeoordeling :
Ben al veel jaren klant, en beslist tevreden, ik vind alles naar wens, de keuz is meer dan normaal, de service, de kwaliteit/prijs verhouding en het bestelgemak. met de juiste combinatie krijg ik altijd complimenten. jammer voor de winkels maar dit is voor mijn behoeftes ideaal!
Hans Kazan  | 18/04/20  16:15:53 | Winkelbeoordeling :
Nu voor de tweede keer bij Bonprix besteld, alles perfect!!! En wat de verzendkosten betreft, natuurlijk het moet uit de lengte of uit de breedte komen voor zeer redelijke kwaliteit tegen zulke zeer lage prijzen, dus ik ben dik tevreden tot op heden met Bonprix.
Carolien Van't Geloof  | 10/04/20  16:27:41 | Winkelbeoordeling :
Is erg modieus en erg goedkoop Ik vindt dat je ook waar krijgt voor je geld en er erg veel keuze is Ze werken ook met de seizoenen mee zodat je er altijd leuk bij loopt Als member krijg je ook korting
Ben Thuis  | 08/04/20  15:35:09 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig kleding, alleen 1x gehad dat de jas die ik had besteld anders was, zaten ineens zakken en ritsen op plekken wat niet op de foto stond. Maar ik vond de jas op die manier wel mooier dus prima. Maten zijn altijd goed. Geen ervaring met terug sturen gehad.
Nathaly Schilder  | 02/04/20  18:59:15 | Winkelbeoordeling :
Meedere keren kleding gekocht bij bon prix, kleding is mooi en vaak betaalbaar, zit vaak gepast en zit prettig. Site is ook overzichtelijk en in de menu is er volop keuze in verschillende kleding! TOP
Clint Eastwood  | 20/03/20  13:38:26 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Ik koop hoofdzakelijk kleding bij Bonprix en over het algemeen past die goed voor wat betreft t-shirts. BH's passen minder goed die koop ik liever in een fysieke winkel De prijs/kwaliteit is goed. En in vergelijking met andere webshops zijn ze wel erg goedkoop.
Carola Thijssen  | 15/03/20  22:26:52 | Winkelbeoordeling :
fijne onlineshop heb er een super mooie badpak besteld en hij was nog mooier dan op de foto zeer snelle bezorging en netjes verpakt ook prijzen zijn ook erg goed te doen bij bonprix ga er zeker vaker kopen een aanrader !
Bianca Bosscha  | 11/03/20  11:19:43 | Winkelbeoordeling :
een overzichtelijke site met veel producten. de prijs is ook aantrekkelijk, voor ieder wat wils. retour sturen geen probleem. En snel je geld terug. Ik mag hier graag geregeld kijken wat er voor mij bij zit.
Peter Faber  | 27/02/20  15:05:33 | Winkelbeoordeling :
Bonprix heeft een prima website waar je alles kan kopen voor je gezin,ik koop al jaren m'n kleding hier online voor mij en nu ook voor mijn kinderen,het is overzichtelijk en je heb binnen 2 dagen je bestelling thuisbezorgd, prima dus!
Kluk Kluk  | 24/02/20  16:23:52 | Winkelbeoordeling :
De laatste keer had ik meerdere artikelen besteld bij Bonprix waarvan er een niet meer leverbaar was, de snelheid waarmee het product volgde op de rest van mijn bestelling was fenomenaal. Ook met het retourneren van artikelen heb ik geen problemen ondervonden, ruim aanbod en een geweldige service.
Esther Schermer  | 19/02/20  09:18:56 | Winkelbeoordeling :
Bonprix producten zijn goed Prijs- Kwaliteit prima. Goede service Retourneren zonder problemen Servicedesk helpen vriendelijk Assortiment is ruim Buiten kleding ook leuke woon en decoratie producten.
Ellen Bakker  | 08/02/20  20:44:49 | Winkelbeoordeling :
Bonprix ervaren wij bij ons thuis als een catalogus voor het gehele gezin. Ze bieden voor elke leeftijd wel wat aan, door dit grote aanbod is bonprix interessant om door te kijken. zelf meerdere keren badkleding besteld en bevalt altijd goed.
Chanel West Coast  | 27/01/20  18:32:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix kun je erg leuke kleding voor weinig geld kopen en heb je een grotere maat dan is er ook voldoende keus. Voor mij meestal levering binnen twee tot drie dagen. Producten kun je ook makkelijk weer retour sturen en krijg je snel je geld weer terug!
Carla Reijnhout  | 22/01/20  15:44:04 | Winkelbeoordeling :
leuke shop met een uitgebreide collectie damesmode. ook voor heren- en kinderkleding kan je hier terecht. Maar ook schoeisel, sieraden en accessoires en interieur artikelen. Kortom, voor iedereen wat wils. Redelijk snelle levering. Goede kwaliteit voor een goede prijs. En een goede klantenservice.
Vanessa Leman  | 17/01/20  08:04:03 | Winkelbeoordeling :
Bon Prix it's me! heeft een héél handige site, met veel filters wat het zoekwerk veel vlotter maakt. een app voor als je even snel wat in favorieten wil steken of gewoon wil kopen. de prijzen zijn ook prima
Kim Wessing  | 14/01/20  22:37:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd heel blij met Bonprix. Ze hebben er voor mij de goede kleren in de juiste maten en vooral goede lengte. Aangezien ik best lang ben. De kleding zit altijd heerlijk comfortabel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Peter Tosh  | 31/12/19  15:23:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor weinig geld bij Bonprix, heb je een grotere maat dan heb je toch voldoende keus, Levering binnen twee tot drie dagen, je kan producten makkelijk weer retour sturen en dan krijg je ook weer snel je geld terug.
Freddy Maertens  | 08/01/20  20:02:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix is er een goede kwaliteit en een groot assortiment aan kleding, daarom kopen we hier graag. Er is veel keuze. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Francine Storms  | 29/12/19  14:35:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een paar keer bij Bon Prix gekocht en ze hebben prijs-kwaliteit een zeer grote keuze en ben er heel tevreden mee. Zeker de kleding, daar vind je wel iets dat ze op een ander niet hebben. Zeker heel tevreden
Stefanie Stooker  | 02/12/19  20:19:52 | Winkelbeoordeling :
Bonprix Is een leuke webshop met leuke kleding voor dames en heren kinderen voor jong en oud leuke mode je kan het makkelijk online bestellen en binnen 3 tot 5 dagen heb je 't in huis je kan het binnen 2 wkn achteraf betalen of meteen via ideal
Renske Van Bergen  | 29/11/19  07:33:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleding voor 'bon prix'(mooie prijsjes. Mijn bestelling was snel bezorgd en de service is goed. Verzendkosten zijn ook prima. Heb nog geen cashback gehad dus kan niks over de snelheid daarvan zeggen
Berry Stevens  | 27/11/19  07:51:25 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb je een snelle levering met een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook retourneren van artikelen gaat heel goed. Direct beticht zodra het ontvangen is. Dat geldt ook voor bestellingen. Je weet altijd precies wanneer je pakket bezorgd wordt.
Harry Webber  | 25/11/19  19:36:14 | Winkelbeoordeling :
Kleding besteld bij Bonprix, snelle verzending en goed op de hoogte gehouden van de verzending. De kleding die ik bestelde is kwalitatief goed, zeker voor deze prijs, enige aanmerking is dat je verzendkosten moet betalen, hoe hoog je bestelbedrag ook is. Dat zou in deze tijd anders moeten kunnen.
Steelo Brim  | 22/11/19  20:10:22 | Winkelbeoordeling :
Super groot assortiment om kleding te kopen, daarom kopen wij bij Bonprix graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Sabrina Van Vlimmeren  | 19/11/19  22:56:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete webshop voor dameskleding. Hier vind ik altijd wel iets leuks voor een aangenaam prijsje. Ze hebben genoeg keuze voor iedereen en ook in verschillende maten. Kortom zeer zeker aan te raden voor hier eens te gaan shoppen.
Veronika Kalou  | 18/11/19  19:48:24 | Winkelbeoordeling :
Super groot assortiment bij Bonprix. Leuke spullen en voor een goede prijs voor ieder wat leuks te vinden. Goede verzorgde pakketten en altijd netjes en op tijd worden spullen geleverd. Bonprix zeker een aanrader voor mij !
 | 31/10/19  20:03:42 | Winkelbeoordeling :
ik bestel hier zo nu en dan wel eens wat kleding voor mezelf. in het begin ging het nog wel eens fout, of duurde een terugbetaling echt enorm lang, de laatste tijd heb ik daar geen last meer van. wel jammer dat ze bezorgkosten berekenen
Anouska Poets  | 31/10/19  07:56:54 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop. Ik koop hoofdzakelijk kleding en over het algemeen past die goed voor wat betreft t-shirts. BH's passen minder goed die koop ik liever in een fysieke winkel De prijs/kwaliteit is goed. En in vergelijking met andere webshops zijn ze erg goedkoop.
M.A. Ismail-Mang  | 21/10/19  17:42:30 | Winkelbeoordeling :
Mooie kleding voor een goede prijs. Redelijk snelle bezorging. Goede retour mogelijkheden kostenloos.
Steffanie Van der Hor  | 20/10/19  11:59:35 | Winkelbeoordeling :
ik vind dit een fijne webshop. ze verkopen kleine maatjes. Dit is vaak moeilijk te vinden dus ik ben er erg blij mee. makkelijk retouren, snel in huis en gewoon nooit gezeur ofzo. Ik bestel er graag. echt goedkoop zijn ze niet en de acties zouden wel wat realistischer mogen zijn maar al met al gewoon een prima shop
Flash Gordon  | 20/10/19  09:20:04 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over Bonprix! Ik bestel met een kortingscode die ik per mail toegestuurd krijg zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen en betaal achteraf zodat ik niet op geld terug hoef te wachten. Levering (bijna) altijd binnen twee werkdagen. Kleding heel betaalbaar, echt een aanrader!
Henrie Nak  | 11/10/19  21:34:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel leuke kleding bij Bonprix voor een leuke prijs, allemaal heel makkelijk om online kleding te bestellen. Ik vind alleen de maat soms moeilijk te bepalen. Ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding van Bonprix.
Minakshi Soekhoe  | 08/10/19  01:58:16 | Winkelbeoordeling :
al jaren klant van deze geweldige webshop! een absolute aanrader. voor iedereen van jong tot oud..van alles! altijd de beste prijs en kwaliteit. nooit teleurgesteld. snelle leveringen en goede bezorging. Mijn favoriete winkel!
Manuela V Renswoude  | 07/10/19  08:09:39 | Winkelbeoordeling :
bonprix is een hele fijne webshop met kleding en schoenen voor jong en oud en de prijzen zijn in verhouding met de kwaliteit mooi en niet te duur ik heb hier regelmatig kleding en schoenen besteld en ben erg tevreden over bonprix
esther van der Weiden  | 28/09/19  14:56:05 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier vaak kleding, nooit geen problemen, kleding valt op maat. Ook vaak leuke aanbiedingen. Een keer kleding retour gestuurd omdat het niet helemaal naar verwachting was, binnen drie dagen had ik geld terug
Wendy Rozie  | 23/09/19  10:39:09 | Winkelbeoordeling :
bonprix is een familie site waar je alles kan kopen voor je gezin,ik koop al jaren mn kleding hier online voor mij en nu ook voor mijn kinderen,het is overzichtelijk en je heb binnen 2 dagen je bestelling thuis bezorgd
Bert Visser  | 23/09/19  06:44:15 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en een groot assortiment aan kleding heb je bij Bonprix, daarom kopen we hier graag. Er is veel keuze. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Miranda Geevers  | 02/09/19  21:20:30 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een leuke webwinkel waar je echt alles kan vinden wat je wil zelfs gordijnen. de levering is snel en kwaliteit super. ook is de keuze voor vrouwen gigantisch ook modieuze kleding en voor iedere portemonnee wat Wils
Cindy Meurs-kruijs  | 01/09/19  07:49:41 | Winkelbeoordeling :
bonprix vind ik een leuke webwinkel. er is voor iedereen wel wat te vinden. de prijzen zijn wel goed. het gene wat mij tegenhoud om daar te bestellen is dat je best wel veel moet afnemen om het gratis verzonden te krijgen en de retour kosten zijn voor jezelf.
RPP Lemlijn  | 21/08/19  15:48:20 | Winkelbeoordeling :
Goede, overzichtelijke site, een snelle correcte levering, heel goede kwaliteit en zeker niet duur! Ben heel tevreden over alle gekochte artikelen bij Bonprix!! En ze hebben een heel groot assortiment, dus genoeg keuze voor iedereen.
petra matenaar  | 09/08/19  21:04:02 | Winkelbeoordeling :
erg leuke kleding voor weinig geld heb een grotere maat maar er is toch voldoende keus voor mij meestal levering binnen twee tot drie dagen heb kan producten makkelijk weer retour sturen en krijg snel je geld weer terug
Lorain Steens  | 07/08/19  16:00:30 | Winkelbeoordeling :
leuke site met leuke kleding. heb er vaak besteld en de maten kloppen meestal wel met de maat die ik normaal gesproken heb. klantenservice is ook dik in orde, staan je altijd heel vriendelijk te woord.
Marianne Gommers  | 06/08/19  13:15:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix leuke bikini gekocht zit perfect maat was ook super en erg goedkoop. Ben tevreden en als je voor het eerst bestel kan je op internet kortingscodes zoeken voor gratis verzenden. Dat is alleen een beetje jammer de verzendkosten
Yvonne Honing  | 01/08/19  14:04:52 | Winkelbeoordeling :
Handig en comfortabele kleding. Steeds per seizoen aangepast. Bijzonder dat de outfits ook zoals ze zijn geshowd besteld kunnen worden. Via een collega ben ik op bon prix ook eens gaan shoppen.
Dave Donk  | 29/07/19  20:56:22 | Winkelbeoordeling :
Super assortiment bij Bonprix aan kleding, daarom kopen wij hier ook graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Lindy Scholtz  | 17/07/19  08:29:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de service heel erg netjes. Nadat een bestelling niet meer geleverd kon worden kreeg ik keurig een excuus waardebon voor een volgende bestelling. Contact via whatsapp is snel en vriendelijk
Alexandra Adriane van den brom  | 10/07/19  13:41:20 | Winkelbeoordeling :
Geweldig! ☺ hardstikke leuke mode site !verder goede service,en mooie spullen voor in uw huis te gaan bestellen,en verder vind ik het een hele mooie en goede site ! ga zo door
Diana Otten  | 06/07/19  10:54:05 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Duidelijk waar je alles moet vinden. Betaling en verzenden ook goed. Nette service. Niks aan op te merken.
Sophie S Steijvers  | 28/06/19  02:24:03 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze assortiment. Leuke spullen en voor een goede prijs voor ieder wat leuks te vinden. Goede verZorgde pakketten en altijd netjes en optijd worsen spullen geleverd. Bomprix Zeker een aanrader voor mij
Arianne Leijten  | 20/06/19  16:18:29 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel. Met mooie spullen en niet duur. De spullen waren zeer snel geleverd met retourneren is geen probleem al heb ik t niet nodig gehad. jammer genoeg wist ik niet dat ik t ook via hier extra kon sparen.
Angelique Olgun  | 13/06/19  09:07:43 | Winkelbeoordeling :
Ben erg te vreden met bonprix Snelle levering klant vriendelijk Goeie kwaliteit tot nu wat ik binnen heb gehad ben ik erg tevreden mee meestal is de levering binnen een dag maar nooit heel lang je kan gemakkelijk retour sturen of ruilen
Mandy Kuipers  | 04/06/19  21:53:37 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke website met enorm veel keuze. Er zijn veel maten beschikbaar waardoor er voor bijna iedereen iets leuks bij zit! Heb mijn galajurk bij bonprix besteld. Hij was prachtig en super kwaliteit!
Fred Bonaparte  | 13/05/19  07:10:25 | Winkelbeoordeling :
Bestellen geregeld bij Bonprix en die worden altijd keurig op tijd geleverd op de dag en tijdstip dat ze aangeven. Daarnaast heb je de mogelijkheid thuis te laten bezorgen of ophalen bij een afhaalpunt en dan heb je helemaal de vrijheid om het zelf te regelen.
Danielle Maas  | 03/05/19  18:18:17 | Winkelbeoordeling :
super leuke webshop. erg leuke kleding van goede kwaliteit. Ook leuke andere spullen. alles is van goede kwaliteit en zeer snelle bezorging. echteen aanrader voor iedereen. Ook leuke acties hebben ze regelmatig.
Dicky van der Meer  | 01/05/19  16:16:23 | Winkelbeoordeling :
Ik shop graag bij bron prixe vanwege bodyfleur.Ik ben dol op veel van die jurkjes en ze zijn ook best betaalbaar zodat ik regelmatig een jurk besteld.De bezorging is snel en eventueel iets terug sturen kan moeiteloos..Ik heb al wat leuke zomer kleding gezien.Vr gr Dicky
Jane Sterling  | 29/04/19  08:14:28 | Winkelbeoordeling :
Om een goed passende outfit te kopen, moet je bij Bonprix zijn, een hele leuke en fijne winkel en webwinkel en ook voor je vrijetijdskleding als ook voor een outfit voor een speciale gelegenheid, ze hebben echt alles, en vriendelijk en deskundig personeel, top!
Assumar Gellis  | 19/04/19  17:51:42 | Winkelbeoordeling :
Bonprix levert zijn bestellingen altijd keurig op tijd op de dag en tijdstip die ze aangeven. Daarnaast heb je de mogelijkheid thuis te laten bezorgen of ophalen bij een afhaalpunt en dan heb je ook de vrijheid om het zelf allemaal te coördineren.
Fred Gasselich  | 17/04/19  10:05:18 | Winkelbeoordeling :
De laatste tijd al verschillende keren bij Bonprix iets besteld en de levering is altijd snel, fijne webwinkel met niet al te dure producten. Over het algemeen redelijke goede kwaliteit en goede service, ook fijn dat je op de hoogte gesteld wordt als een artikel na een tijdje weer beschikbaar is.
Eveline Kersten  | 31/03/19  09:07:09 | Winkelbeoordeling :
ik zag daar een ontzettend leuk jurkje voorbij komen toen ik op zoek was naar een outift voor een bruiloft. Prima prijs en mooi materiaal, ook nog een korting na inschrijven op de nieuwsbrief. Win win!
Harry Webber  | 18/03/19  10:59:17 | Winkelbeoordeling :
Bonpix heeft een groot assortiment aan kleding, daarom kopen wij hier graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Wendy Weber  | 15/03/19  08:54:58 | Winkelbeoordeling :
goeie site die makkelijk te bedienen is. geweldig dat je op een makkelijke manier je favorieten aan kan klikken zodat je later kan zien en kan combineren. uitermate vriendelijke hulp indien nodig. uitermate tevreden
Ferry Swinkels  | 06/02/19  19:47:41 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonpix heb je een groot assortiment aan kleding, daarom kopen wij hier ook graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Sjaak Swart  | 01/02/19  21:19:58 | Winkelbeoordeling :
Een groot assortiment aan kleding bij Bonprix, daarom kopen we hier graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Miriam van Vliet  | 28/01/19  19:34:36 | Winkelbeoordeling :
Heel goed. Snelle levering. Transparante communicatie. Retourzending is zeer eenvoudig: retoursticker op de zak plakken en de zak met speciale strip dichtplakken. Leuke kortingen. Service is ook prima. Ook per e-mail. Snelle reacties. Leuke kleding en niet al te duur.
angelique doornbos  | 29/01/19  20:04:01 | Winkelbeoordeling :
tijdje geleden wat besteld en is me goed bevallen. Ik bestel er zeker nog vaker als ik wat nodig ben. voor iedereen een aanrader ..hele goede service en vriendelijke klanterservice. heel erg behulpzaam
Jan Metaal  | 25/01/19  17:28:00 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen hier wel vaker, al jaren, snelle levering, retouren gaat makkelijk en je krijgt je geld supersnel terug in dat geval. Ik ben ook tevreden over de kwaliteit van de kleding. Ik let wel op het materiaal voordat ik bestel. Ik bestel er spijkerbroeken, overhemden en shirts, prima!
Heel slechte service en shop  | 12/01/19  08:54:23 | Winkelbeoordeling :
Heel slechte shop, die je beter kunt mijden!. Als je je bestelling al krijgt is dit pas na weken en dan ook nog onvolledig. Vervolgens moet je weer weken wachten op je terugbetaling van de door hun geannuleerde artikelen,die door de late levering niet leverbaar waren. Voor mij nooit meer!
Arnold Smit  | 08/01/19  23:09:41 | Winkelbeoordeling :
Bonprix It's Me !!! Ik hou van Bonprix deze hebben altijd de aller nieuwste modetrends Op wat voor kleding gebied dan ook Je kan hier echt voor alles terecht en alles is super kwaliteit en uiteraard modieus en dat voor een Bonprix prijsje Dit is echt mijn winkel en ik kan het echt iedereen aanbevelen!!
SAMANTHA Sammy  | 29/12/18  02:13:18 | Winkelbeoordeling :
heb voor het eerst besteld en ze hebben mooie dingen. had kinder schoenen besteld en ze werden snel geleverd . super tevreden. ze hebben ook heel veel leuke dingen en ze zijn niet heel duur. het is voor mij zeker goed voor herhaling
Ricco  | 25/12/18  13:45:12 | Winkelbeoordeling :
Kleding voor het hele gezin. Leuke acties, vooral via de nieuwsbrief. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Goede klantenservice. Enige minpunt: de pasvorm is soms anders dan ik ben gewend.
Karen van Rossum  | 30/12/18  21:44:48 | Winkelbeoordeling :
Bonprix doet wat hij belooft. Bestelling altijd in orde en ook te volgen naar je tie. Gemakkelijk retourbeleid.
Algonda Hooiveld  | 20/12/18  05:08:36 | Winkelbeoordeling :
goede webwinkel. alleen jammer dat je hier geen gebruik kunt maken van afterpay. dat zou voor veel mensen beter werken, dan direct te moeten betalen. het eerst betalen en als het niet juist is weer terug sturen en naderhand weer je geld terug krijgen is erg omslachtig en niet handig. zou dat graag anders zien. verder ben ik heel tevreden ook met de snelle levering van de artikelen.
Rianne ten Hove  | 18/12/18  09:30:31 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een geweldige online shop. De laatste keer had ik meerdere artikelen besteld waarvan er ëen niet meer leverbaar was, de snelheid waarmee het product volgde op de rest van mijn bestelling was fenominaal. Ook ket het retourneren van artikelen heb ik geen problemen ondervonden, de meegeleverde doos en tas konden makkelijk hersloten worden en er zat een duidelijke beschrijving bij. In de toekomst zal ik zeker weer bestellingen plaatsen vanwege het ruime aanbod en geweldige service.
petra verzijl  | 12/12/18  17:05:46 | Winkelbeoordeling :
Kan hier altijd voor het hele gezin goed slagen. Duurt soms wel wat lang als je iets terug hebt gestuurd om het bedrag weer op je rekening gestort te krijgen. Voor een maatje meer ruime keuzen. Valt zelfs een maat kleiner. Dus dat is nog leuk ook
Elsa Fonseca  | 05/12/18  06:40:35 | Winkelbeoordeling :
Hi goedenmorgen allemaal. ik heb hier al een paar keer kleren besteld en ben er wel tevreden mee. levering is snel. retouren handelen ze ook snel af. service is goed. alleen soms vind ik het raar dat de prijzen mee kleur verschillen van hetzelfde artikel heel veel duurder. maar voor de rest is het goed.
Piet Bander  | 23/11/18  08:11:57 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonpix heb je een groot assortiment aan kleding, daarom kopen we hier graag. Er is veel keuze, van goede kwaliteit. Zowel basic kleding als de laatste fashion trends worden verkocht, om het compleet te maken is het ondergoed en de lingerie ook van hoge kwaliteit.
Stefanie stooker  | 20/11/18  02:25:59 | Winkelbeoordeling :
bonrix je kan hier echt de leukste kleding kopen voor jong en oud je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het ook is er de opitie achteraf betalen en het wordt allemaal netjes thuisbezord bij een post nl punt of thuis
Janny Sterling  | 12/11/18  07:57:31 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix bestel ik al jaren en vindt dat zij de bestellingen altijd keurig op tijd leveren op de dag en tijdstip dat je aanheeft. Daarnaast heb je de mogelijkheid thuis te laten bezorgen of ophalen bij een afhaalpunt en dan heb je ook de vrijheid om het zelf allemaal te coördineren.
Gilbert Van Dongen  | 09/11/18  21:59:27 | Winkelbeoordeling :
ben zeer tevreden over bonprix is een goed stand vastig bedrijf wat hun afspraken na komt. de prijs van de artikelen en kleding zijn gewoon goed mochten er toch problemen zijn dan worden deze goed opgelost
Renate Verhelst-Oostra  | 06/11/18  16:26:16 | Winkelbeoordeling :
fijne site met veel aanbiedingen en dus mooie prijzen. houdt wel zelf goed de site in de gaten. want tegen de tijd dat je de catalogus binnen krijgt, is het meeste online al uitverkocht. verder goed service en snelle bezorging.
 | 02/11/18  19:23:03 | Winkelbeoordeling :
goedenavond webshop, met verstznd van zaken, goed bereikbaar zoals telefonisch als via de site. het assortiment is meer dsn genoeg, de eigen merken zijn kwalitatief ook goed en prima ook qua prijs. een goede website
Gio Santana  | 24/10/18  17:05:24 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst bij Bonprix en telkens word het heel netjes binnen de leveringstermijn afgeleverd. de webshop is gebruiksvriendelijk. Alle artikelen staan mooi gecategoriseerd en de meeste artikelen zijn ook direct leverbaar. Goede prijs-kwaliteitsverhouding! De klantenservice is ook oké.
Lewis Hamilton  | 19/10/18  19:55:17 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een leuke online-winkel waar je voor niet al te veel geld super kan winkelen! Ze hebben de laatste mode voor leuke bedragen en daarbij ook nog regelmatig leuke uitverkoop en sales acties! Echt een aanrader!
Lisanne Oorschot van  | 20/10/18  17:53:18 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel! Snelle levering, goede prijs/kwaliteit .Ruime keuze in dames en ook kinderkleding. Mijn partner koopt graag kleding bij jullie voor haarzelf. Shirts voor haar werk zijn erg goedkoop en blijven mooi ook na vele keren wassen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
visit register click click