ONTVANG TOT 0,44% CashCoins ah.nl

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Jacks Teller  | 17/11/19  08:55:16 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel veel hotels vinden bij Booking.com en andere verblijfplaatsen. Op de site kun je ze gemakkelijk zoeken en snel boeken. Binnen enkele minuten heb je een hotel geboekt en mogelijk flink wat geld bespaart! prima site!
Sjaak Swart  | 08/11/19  07:29:02 | Winkelbeoordeling :
Prima website en inmiddels heb ik al heel vaak geboekt via Booking.com en tot op heden altijd goede ervaringen gehad met de organisatie. Een bijkomend voordeel is dat ze ook vaker kortingscodes aanbieden.
Kluk Kluk  | 04/11/19  11:43:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kun je een vlucht, hotel of vakantieverblijf gerust boeken, ze hebben een ruim assortiment. Je kunt heel snel en gemakkelijk zoeken op de site en krijgt een aantal opties te zien. Vaak hebben ze ook prima aanbiedingen.
Freddy Maertens  | 30/10/19  20:29:33 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en goede site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Ben Thuis  | 14/10/19  19:06:31 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een hele handige website om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze doorgaans veel goedkoper dan dat je het een reisorganisatie laat doen bijvoorbeeld. Een toppertje dus!
Chanel West Coast  | 11/10/19  21:05:59 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een geweldige website! Je kan hier appartementen, vakantiehuizen en hotels boeken. Goede hotels voor iedere budget. Met accommodaties over de hele wereld en elke dag nieuwe deals. Gemakkelijk annuleren en wijzigingen aanbrengen.
Harry Nak  | 06/10/19  10:33:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kun je altijd snel en betrouwbaar een hotelkamer boeken. Altijd het actuele aanbod zichtbaar en de prijs is erg redelijk. Het is bij mij nog nooit fout gegaan, betalen hoeft pas in het hotel (wel met een creditcard).
Laurent Quaden  | 23/09/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
we zijn al jaren klant van booking .com goed geregelde hotel en we komen altijd uitgerust op het vakantie adres aan dank zij booking .com. ik raad het iedereen aan om uitgerust op vakantie te gaan ,zeer goede voorzieningen en vriendelijk personeel
Miranda Grispen  | 03/05/13  08:19:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel zoekmogelijkheden. Makkelijk om een accomodatie te boeken, veel keuze. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt en ben er zeer tevreden over.
Dinie Vrielink  | 27/05/13  16:56:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site die ook nog geld oplevert
SPME Goessens-Toonen  | 17/01/14  07:23:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer prettige site om te zoeken en te boeken. We boeken al jaren via Booking.com en hebben nog nooit enig probleem gehad.
RJ Van Geest  | 20/04/14  10:52:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren via deze site een hotel geboekt op Booking.com. Zowel de reservering is altijd probleemloos verlopen. De site werd perfect en als je aan de andere kant van de wereld in het hotel aankomt, klopt alles ook. Als je dan nog vervolgens nog wat geld terug krijgt via Shopbuddie is dat toch weer mooi meegenomen!
Laila Van Krevel  | 08/07/13  11:14:15 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk boeken. Tot nu toe alleen nog maar goede ervarigen. Alleen booking.com laat lang op zich wachten met goedkeuring geven van de Cashback.
Lena Terra  | 17/03/14  10:21:17 | Winkelbeoordeling :
Als ik op vakantie ga kijk ik eerst even op de site van booking. Voor een reis naar Lissabon boek ik altijd hetzelfde hotel, lekker makkelijk en achteraf pas betalen. Ik logeer ook bij familie, maar al ik er een paar dagen tussenuit wil boek ik voor die dagen een hoteletje.
Mariska sylvana  | 12/08/14  09:00:28 | Winkelbeoordeling :
Prettige duidelijk website waar je diverse hotels kan boeken. Je ziet meteen hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn en wat andere mensen er van vinden. Daarnaast verdien je er een leuk bedrag mee terug wanneer je het via deze website doet.
mrx van x  | 04/10/14  13:01:37 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuk reisje kijk je natuurlijk op booking.com. waar de reis ook naar toe gaat of hoelang de reis ook duurt bij booking.com vind je altijd een geschikte reis die bij jou bestemming of budget pas
Diane-Marie Coulet  | 17/11/14  08:30:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is my favourite website to book hotels. First of all it always has the cheapest prices. It is fast and easy to use. The more you book through booking.com, the more rewards you can get - Like the secret deals or the *genius* 10% off your next booking. I cannot praise them enough.
Pieter Deckers  | 28/02/15  15:15:48 | Winkelbeoordeling :
Ik boek mijn hotel altijd bij booking.com. Het is de perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals..
erik koops  | 09/03/15  10:50:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft regelmatig leuke aanbiedingen, goede deals per accommodatie in niet alleen Nederland, maar ook het buitenland. Vergelijkingen met andere aanbieders wijzen uit dat Booking.com dikwijls de beste aanbiedingen en prijzen heeft. Aanrader dus!
Jeroen van Lieshout  | 07/05/15  17:04:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een brede internationale website om een reis te boeken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een zakelijke reis en een vakantie. Daarnaast worden wordt er een lijst met aanbevolen bestemmingen weergegeven en zijn er veel reviews terug te vinden.
Daniel Lock  | 25/05/15  22:54:04 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een uitstekende website om bijvoorbeeld een goedkope hotelovernachting op een bestemming op te zoeken. Ik ben erg blij met deze aanbieder, want ik heb er zelf altijd heel veel aan, als ik op vakantie ga!
Christian Weber  | 26/10/15  14:22:07 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd met goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiegangers de juiste data en bestemmingen. Dus kijk iedere dag op BOOKING.COM
Johan Wijngaarden  | 28/10/15  21:40:44 | Winkelbeoordeling :
Website met uitgebreid assortiment reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Wil Jansen  | 29/10/15  22:07:54 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
d. bhulai  | 30/10/15  13:50:36 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt een ruim assortiment aan hotels, vakantieverblijven, enz. Op de site vindt je vele duizenden hotels in Europa tegen goede prijzen. Er zijn vaak leuke aanbiedingen waardoor je kunt besparen.
Berry Wagensveld  | 30/10/15  15:40:41 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke website, waar je goede hotels kunt boeken in de hele wereld tegen een lage prijs. En je hebt ook de mogelijkheid om een huis of appartement te huren wat wil je nog meer? En boek nu en betaal pas later.
Lewis Hamilton  | 31/10/15  08:32:33 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
parsram ramautar  | 02/11/15  12:33:24 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt heel veel hotels en andere vakantieverblijven aan. Je kunt heel snel zoeken en boeken. Vaak zijn er interessante aanbiedingen en kun je extra voordelig boeken. De site is betrouwbaar.
Debora Cossu  | 03/11/15  06:06:47 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM is een van de beste internet websites in Nederland. Je vindt er altijd goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiesoorten de juiste bestemmingen voor een goede prijs. Ben je je vakantie aan het plannen, kijk op BOOKING.COM
Henriet van Wieren  | 06/11/15  11:54:53 | Winkelbeoordeling :
Echt een super handige site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Wim Speelberg  | 10/11/15  16:17:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Johan Cruijff  | 17/11/15  09:34:57 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Johan Van Gasteren  | 17/11/15  20:36:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij booking.com snel een vakantie kunnen boeken in de herfst vakantie. Ik vind de site makkelijk met het zoeken met de gewenste voorkeuren. tevens is via de omgevingskaart makkelijk te zien wat er in de omgeving van de gezochte locatie nog meer vrij is.
annie deinum  | 21/11/15  11:00:39 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een internationale website waarop mensen een accommodatie voor op vakantie of op reis kunnen boeken. Booking.com hanteert scherpe concurrerende prijzen, Trap alleen niet in de tekst:we hebben nog maar 1 kamer vrij, dit klopt niet.
wil koster  | 30/11/15  12:43:38 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
Ramon Spitz  | 02/12/15  06:07:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd keurig geregeld !! Kamers zijn altijd op de geboekte dagen beschikbaar en worden conform afspraken opgeleverd ! Voor mij geen andere site meer als booking.com !! Jammer dat je niet bij alle hotels gratis kan annuleren verder Top !
Foeke Kuiper  | 10/12/15  12:18:45 | Winkelbeoordeling :
Gezellige site met allemaal prachtige foto's van grote steden zoals Londen, Berlijn, Barcelona en ook Amsterdam. Binnen een paar klikken heb je een goede hoteldeal. Het is wel even zoeken als je niet in een hostel wilt bijvoorbeeld om een goed hotel.
Shalini Bhulai  | 14/12/15  23:28:48 | Winkelbeoordeling :
Als je een vlucht of hotel/vakantieveblijf wilt boeken, vindt je een ruim assortiment op Booking.com. Je keunt heel snel en gemakkelijk zoeken op de site en krijgt een aantal opties te zien. Vaak hebben ze ook leuke aanbiedingen.
judica wansink  | 18/12/15  23:32:50 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kun je online mooie reizen boeken voor de beste deals. Ze hebben hier vaak mooie aanbiedingen en de website is overzichtelijk. Elke dag zijn er weer nieuwe deals te vinden. De klantenservice is altijd bereikbaar.
Alma Selimovic  | 20/12/15  14:10:15 | Winkelbeoordeling :
Slecht ervaring met appartement/omgeving. Alles vooruit betaald. Te plaatse wil niet toe geven, wij hebben bewijs, maar booking.com (na de zo veel person van het service afd) Kan ons niet helpen !! Mw. van appartement heeft hard gesproken en tel opgehangen! Foto,s klopt niet van omgeving
Ilona Konink  | 27/12/15  12:45:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een website waar je heel erg makkelijk een goedkoop weekendje weg, of een vakantie kint boeken. Voer in waar je graag heen wilt, en Booking.com zoekt de goedkoopste adressen bij elkaar.
Wilfred Verbakel  | 28/12/15  09:13:22 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Estella Smits  | 04/01/16  17:21:32 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en overzichtelijke website. Het is makkelijk dat je op zoveel dingen kan filteren (aantal sterren, en locaties van accommodaties) maar ook sorteren (prijs, relevantie etc.) Bij booking.com weet je wel dat je echt altijd de goedkoopste prijs hebt!
Mootje  | 05/01/16  15:08:44 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favoriete booking site om een leuk hotel of Bed en Breakfast te zoeken. Als je iets hebt gevonden is het heel makkelijk om je boeking vast te leggen. Je ziet meteen de beste prijs, en betalen kan meestal op lokatie.
Raoul Cruysberg  | 07/01/16  03:37:10 | Winkelbeoordeling :
Ook al begrijp ik de klachten van de hoteliers, als ik snel iets moet boeken dan is booking.com een uitkomst. Je vindt snel een geschikt logement zowel voor ouderen als voor jongeren. Rekening houdend met je prijsklasse.
Bob Stukart  | 18/01/16  18:56:53 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een overzichtelijke website met een zeer ruim aanbod aan voornamelijk hotelkamers. Over het algemeen heb ik ondervonden dat de prijs aan de goede is. Betalen gaat verder heel soepel en tot nu toe heb ik nog nooit problemen ondervonden met mijn boekingen.
W Trouwborst  | 23/01/16  13:38:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Booking.com is positief!!. Het is een heldere en frisse site, makkelijk te navigeren en alles is in een oogopslag duidelijk. Je kunt je eigen wensen intypen en je krijgt precies te zien wat het voordeligst is of wat er beschikbaar is. Toppie..
Love Hartje  | 23/01/16  14:25:04 | Winkelbeoordeling :
Een superleuk bedrijf waar je de leukste tickets kunt kopen! De tickets zijn vaak niet duur en daarom is het extra leuk om bij dit bedrijf eens een kijkje te nemen. Met dit bedrijf ondek je de mooiste plaatsten ter wereld!
Thierry Vermeer  | 25/01/16  13:26:23 | Winkelbeoordeling :
Ben je opzoek naar een hotel ergens op deze aardbol? Booking.com helpt je hier bij, mij heeft het altijd geholpen met het vinden van de goedkoopste maar voor al praktische hotels dicht bij mijn locaties.
Fijko Vos  | 26/01/16  22:31:50 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een leuke site om een leuke, voordelige trip uit te zoeken. De site is overzichtelijk en er is veel aanbod. Kortom ben je op zoek naar een mooie boekingsite met leuke aanbiedingen dan moet je zeker de site van Booking.com bekeken hebben.
din bhulai  | 27/01/16  22:54:34 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com tref je heel veel hotels, vakantieverblijven, tickets, enz. aan. De prijzen zijn redelijk en met last minute acties zijn deze goed. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken en binnen enkele dagen heb je je stukken.
Avanka Besten  | 28/01/16  19:55:46 | Winkelbeoordeling :
De homepage van Booking.com vindt ik vrij druk. Als je de beste deals wilt vinden moet je wel weten waar je heen wilt anders wordt 't lastig zoeken. Je kunt dan kijken onder "bestemmingen die reizigers fantastisch vinden, kun je ideeën opdoen". Zeer goed!
Bianca Saalbrink  | 30/01/16  10:53:37 | Winkelbeoordeling :
Heb hier diverse hotels geboekt voor mijn laatste vakantiereis en ik ben zeer tevreden. De prijs bij Booking.com is bijna altijd onder de prijs op de website van het hotel. Ik vrag me alleen af hoeveel het hotel er nog aan verdient.
Marcel Reynen  | 30/01/16  11:11:01 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik booking.com altijd als ik een hotel wil boeken, waar dan ook ter wereld. Altijd de laagste prijs, heel gemakkelijk en 100% betrouwbaar. En heel gemakkelijk zijn de reviews van andere bezoekers van de hotels: zo weet je waar je boekt.
Kenneth Snel  | 01/02/16  12:57:54 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een hele fijne betrouwbare site om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze doorgaans veel goedkoper dan dat je het een reisorganisatie laat doen bijvoorbeeld. Een toppertje dus!
Johan Dijkstra  | 02/02/16  16:14:30 | Winkelbeoordeling :
Eenvoudig en snel. Duidelijk overzicht hoe en wat je kunt boeken. . Reactie van Booking.com is snel ook snel en duidelijk!! Fijn om op hun site boekingen te doen. Binnen 10 minuten is alles geregeld.
Erik Geldermann  | 27/02/16  08:32:22 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Latoya Merken  | 27/02/16  12:20:40 | Winkelbeoordeling :
Al jaren boek ik via booking.com. Goede prijzen, veel keuze, duidelijke uitleg en vele eerlijke hotel reviews. Ook ben ik lid van hun ledenpagina, waardoor je toegang krijgt tot de zgn. secretdeals. Hiermee liggen de prijzen vaak nog eens 5-10% lager. Ga zo door!
Peter Mingels  | 27/02/16  23:50:21 | Winkelbeoordeling :
zeer goede webside met veel variatie en lage prijzen voor hotels en aparts ,tot nu toe alleen maar positieve bevindingen gehad met booking .com veel webside nagekeken maar telkens toch weer bij booking uitgekomen qa prijs en veelvoud aan acomodaties
A.M. Sener  | 28/02/16  00:11:30 | Winkelbeoordeling :
Heb geboekt bij Booking.com en moet zeggen dat ik alles snel heb ontvangen. Vlucht naar thailand geboekt. Is voor vertrek in April, ik zal alleen maar kunnen zeggen dat hun prijzen en service top zijn.
Fahrettin Ozturk  | 28/02/16  00:19:31 | Winkelbeoordeling :
Ik boekte twee vliegtickets op deze website, omdat ze hier het goedkoopst waren. Ik kreeg snel al een boekingsbevestiging binnen per e-mail en binnen een half uur arriveerden ook mijn e-tickets. Ik raad Booking.com voor iedereen.
Daphne Palen  | 04/03/16  11:03:02 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webdite Booking en vaak mooie deals met digitale reisgidsen of korting ergens op, zoals ontbijt. Tevens vaak restitutie als een booking niet door kan gaan, maar hier heb ik zelf nooit gebruik van gemaakt.
Maria Roest  | 07/03/16  11:21:49 | Winkelbeoordeling :
Handige site. Ik heb hem inmiddels verschillende keren gebruikt om een of meer overnachtingen te boeken tijdens mijn reizen. Altijd goed gegaan, nooit een probleem ondervonden. Je vindt er echt heel veel adressen op.
Marco Hillebrand  | 08/03/16  13:28:30 | Winkelbeoordeling :
De beste bookingssite mbt zoeken naar een verblijf. Je ziet direkt wat de beschikbaarheid is en wat de alternatieven zijn. De prijs is vaak lager dan bij andere sites. Minpuntje is aanbieden als 'laatst beschikbare kamer' terwijl dit niet altijd zo is
Paula Hemmen  | 09/03/16  19:39:58 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen als je het mij vraagt. Het loont de moeite om even deze site te checken als je een hotel wilt boeken. Het geeft een goed totaaloverzicht en goede deals en daar gaat he toch uiteindelijk om.
Piet Bandiet  | 13/03/16  10:05:23 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Chester Pompier  | 14/03/16  17:20:55 | Winkelbeoordeling :
De grootste Web bedrijven van Nederland,tegen laagste tarieven waar je nergens anders kan krijgen.Boeken naar buiten land is een grote succes prima hotels inclusief ontbijt en dineren en een uitstekende slaapconford.
shalini ram  | 16/03/16  10:36:34 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je vele tickets en verblijfplaatsen wat je tegen voordelige prijzen kunt boeken. Vaak hebben ze ook leuke (last minute) aanbiedingen. Hiermee kun je extra geld besparen. Het boeken verloopt snel.
Peter Adema  | 17/03/16  13:59:16 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heb ik onlangs een paar boekingen gedaan. Lekker overzichtlijk met je eigen aangemaakte account, alle boekingen zijn daar in te vinden. ook kun je alles weer annuleren of wijzingen. ook kun je gebruik maken met betaal later of gratis annuleren
Louis Op den Kamp  | 22/03/16  15:57:14 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com kun je altijd snel en betrouwbaar een hotelkamer boeken. Altijd het actuele aanbod zichtbaar en de prijs is erg redelijk. Het is bij mij nog nooit fout gegaan. Betalen hoeft pas in het hotel (met credit card).
Marina Londerman van Dongen  | 26/03/16  21:53:00 | Winkelbeoordeling :
De laatste maanden heb ik heel veel boekingen gedaan via Booking.com, behalve de aantrekkelijke prijzen is de service ook zeer goed, zo hadden wij een hotel geboekt wat totaal niet aan de voorwaarden voldeed, en kregen gelijk ons geld terug.
Mohamed Elhaji  | 28/03/16  10:14:14 | Winkelbeoordeling :
Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje argwanend was om via booking.com te boeken, maar dat bleek achteraf helemaal niet nodig. Alles was duidelijk, simpel en het was allemaal snel geregeld. Daarnaast is er veel keus uit hotels en zijn de prijzen goed.
Hans V trigt  | 06/04/16  11:04:29 | Winkelbeoordeling :
Booking.com geeft heel veel mogelijkheden om een hotel of vliegtickets te boeken. De prijzen zijn gemiddeld. Het is altijd slim even met andere sites te vergelijken .De serves is erg goed, bij cashbackkorting krijgt u nog extra korting
Rob Dumernit  | 08/04/16  13:34:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf nog nooit via booking.com een hotel geboekt, omdat ik altijd alles in een boek. booking.com is wel een ideale site om alle hotels op een rijtje te zetten en de recensies te lezen van gasten die het hotel al bezocht hebben!
Nosa Oreavbiere  | 17/04/16  17:02:11 | Winkelbeoordeling :
mijn mening over BOOKING.COM, valt hel erg goed mee vind ik. ik vind dat ze laaste tijd heel erg goed bezig zijn. om het goede, naar buiten te presenteren, en dat geeft menden de moed denk ik om nog meer bij hun te shopen of winkelen.
Jolanda vd R.  | 19/04/16  11:52:01 | Winkelbeoordeling :
Goede site, met fijne beoordelingen. Ik raad deze site zeker aan. Ik ben zelf naar de Budget Ibis hotel in Londen Barking geweest, precies zoals afgebeeld. Erg netjes en schoon als verteld. Erg betrouwbaar en fijn geregeld met betalen (achteraf bij de receptie te betalen)
FMYK Reinarz  | 20/04/16  16:14:04 | Winkelbeoordeling :
Het handige van Booking.com is dat je in elke prijsklasse een heel uitgebreid aanbod kan kiezen en vergelijken. Vooral de vele reviews van andere reizigers zijn daarbij heel behulpzaam. Ook is het annuleren simpel geregeld.
Reyan Mecking  | 24/04/16  14:43:40 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze uit hotels en makkelijk verschillende tarieven vergelijken. Booking.com biedt vaak de laagste prijs. Snel antwoord op vragen en mogelijkheden om een voorkeur voor bedden door te geven wat voor mij wel een pluspunt is
Fred Bonaparte  | 02/05/16  08:25:49 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Jan Sterlong  | 10/05/16  08:56:37 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Elien Lammers  | 14/05/16  11:06:57 | Winkelbeoordeling :
Een prima plek om vakanties en hotels te boeken. Snelle en goede service, makkelijke site met veel mogelijkheden. Ik heb er in ieder geval goede ervaringen mee. Waar je maar heen wilt. Dus met veel mogelijkheden.
Pieter Holman  | 14/05/16  12:29:21 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen maand 2x een hotel geboekt via Booking.com. Van te voren kregen we duidelijke beschrijvingen van de hotels, vlak voor de reis nog laatste informatie en zelfs plattegronden met bezienswaardigheden ivan de steden waar de hotels geboekt waren. Kortom een aanrader
Joop Laenen  | 14/05/16  13:27:40 | Winkelbeoordeling :
Boeken van een B&B ging snel en de eigenaars van de B&B hadden alles al in gereedheid gebracht. Voor alle zekerheid het telefoonnummer van de B&B meegenomen, je weet maar nooit. Lekker geslapen en een mooi ontbijt voor een redelijk lage som geld. Top geregeld
Rien Antens  | 14/05/16  15:25:56 | Winkelbeoordeling :
Bij de boeking van onze vakantie naar Cannes zeer goed geholpen door de klantenservice , voor de speciale wensen die we erbij wilden boeken oa een plaats in de parkeergarage en een kamer op het zuiden.
Richard Cranendonk  | 14/05/16  23:08:48 | Winkelbeoordeling :
goede reizen, eerlijk en niet duur, beter dan een hoop andere reisbureaus, we zoeken elke keer weer hier voor zon geweldige reis met hun, we zijn nu weer bezig om een goede reis te zoeken naar de Filipijnen waar onze familie ook woont
Gerard Van der Schans  | 15/05/16  22:51:40 | Winkelbeoordeling :
duidelijke website, makkelijk toegankelijk. Duidelijkheid. Veel keuze en je weet direct wanneer een verblijf vrij is op de datums die je wilt. Ik zal er vaker iets op boeken, gewoon een simpele en prettige site zonder teveel toeters en bellen.
Ingmar Van Der Woude  | 16/05/16  11:42:18 | Winkelbeoordeling :
Uitstekend service, ze zijn 24uur parraat om te helpen bij eventuele misstanden en boeken via de app is zo verschrikkelijk handig ik kan een ieder aanbevelen om de app te downloaden of je nu last minute boekt of een jaar in het voren er is altijd voldoende keuze.
Doreen Blanken  | 21/05/16  15:31:46 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com kan je ook naar het wonderschone Parijs. Parijs is synoniem met liefde en is dus niet voor niets de meest bezochte stad ter wereld. Romantische cafés in Montparnasse, hippe bistro's in het Quartier Latin of haute couture op de Champs-Élysées: Parijs heeft het allemaal.
Thimoty Wijsbek  | 30/05/16  12:43:27 | Winkelbeoordeling :
Perfecte manier om een hotel te zoeken en boeken. Aan de hand van andere gebruikers ook een goed overzicht van het hotel en de waardering hiervoor. Minpuntje is wel dat je niet verplicht bent een review achter te laten, dus het beeld kan vertekend zijn.
Merel Huizenga  | 05/06/16  09:47:37 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden over booking.com. Heb er al vaak mijn hotel geboekt. Wat heel handig is, is dat de hotels gratis annuleerbaar zijn. Ik zou zeker deze site aanraden ik zou er zeker ook nog een keer mijn hotel boeken!
sha bhulai  | 17/01/14  11:54:36 | Winkelbeoordeling :
Er zijn veel aanbiedingen op deze site maar deze zijn niet altijd goedkoop. Op internet kun je gemakkelijk zoeken en betere aanbiedingen treffen. De site zelf heeft veel aanbiedingen en je kunt gemakkelijk boeken.
anke plomp  | 19/01/14  15:49:33 | Winkelbeoordeling :
Goede site, alles word keurig verzorgd, gelijk een bevestiging in je mailbox. Heel tevreden over booking.com.
Fons van der Hart  | 20/01/14  10:43:53 | Winkelbeoordeling :
Zoek en boek via Booking.com een website waar je meer informatie vindt over hotels dan waar ook ter wereld. Duizenden bestemmingen waar je uit kan kiezen en gelijk kan boeken en dat nog eens voor de laagste prijs. Boek je via deze site, krijg je nog eens extra korting !
Els van Oortmerssen  | 20/02/14  13:30:33 | Winkelbeoordeling :
Bijna een half miljoen hotels, villa's en appartementen. En heel veel leuke aanbiedingen, ook qua prijs. Veel stedentrips en wat ik erg plezierig vind: geen reserveringskosten! Hier kan iedereen iets naar zijn gading vinden.
Tom Vandenbosch  | 22/02/14  15:52:36 | Winkelbeoordeling :
Wow, de ruimste keuze aan hotels, en steeds aan interessante prijzen! In elke stad en regio van de wereld. Kleine pensionnetjes, grotere hotelketens, en luxeverblijven, je vindt het allemaal op booking.com
Ferre Jacobs  | 02/03/14  00:44:20 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een duidelijke en overzichtelijke site. Overnachtingen boeken is bijna nergens zo goedkoop en de gratis annulering is een extra pluspunt! Als je ergens een kamer wilt boeken is het dus echt de moeite om eerst op deze site eens een kijkje te komen nemen.
Daphne van den Berg  | 30/03/14  23:00:40 | Winkelbeoordeling :
altijd een groot aanbod van diverse soorten accomodaties. Nooit een goedkoper alternatief aanbod gevonden op een andere site, dus altijd een goede deal. Goede service bij klantenservice via telefoon en email.
kelly klinge  | 02/04/14  09:04:32 | Winkelbeoordeling :
de site is erg duidelijk, en goed mooi opgemaakt. de kwaliteit is super met andere leden, en het aanbod is erg groot. mensen moeten zeker op deze website komen kijken, want het is het zeker waard. de service is erg goed
Annemieke Wiegers  | 04/05/14  19:00:56 | Winkelbeoordeling :
De site is goed opgesteld, het is duidelijk en overzichtelijk. Je kan zonder in te hoeven loggen gelijk op de hoofdpagina een hotel of villa opzoeken met de datum enz. er allemaal bij. Ook een goed punt is dat je zelf een beoordeling kan invullen en de ervaringen van andere mensen kan lezen.
theo doorn  | 18/05/14  01:04:29 | Winkelbeoordeling :
ik heb er zelf nog geen ervaring mee maar mijn buurvrouw is er erg over te spreken dus vandaar dit berichtje van mij makkelijk te vinden allemaal op de site alles echt duidelijk zichtbaar geen addertjes enzo dus best rendabel gr theo
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 0,44% CashCoins ah.nl
visit register click click