ONTVANG TOT 1,00% CashCoins HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

BookSpot Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BookSpot

Boeken, cd's, dvd's, games en nog veel meer koop je met korting bij BookSpot

Geniet van het ruime assortiment van BookSpot op het gebied van boeken, games, films en muziek. Met een ruim assortiment van meer dan 300.000 artikelen heb zij voor ieder wat wils. Daarnaast hebben zij extra korting voor trouwe klanten. Dus bestel vanaf nu jouw boeken, games, films en muziek met korting bij BookSpot.

BookSpot Beoordelingen

Vladimir Bepnikov  | 07/06/21  15:29:44 | Winkelbeoordeling :
Wat ben ik blij dat ik BookSpot heb ontdekt! Het best bewaarde geheim in online Boekenland! De hele site ademt boeken en ze worden zo gepresenteerd dat ik er hebberig van word. Bestellen is makkelijk, en leveringen altijd conform afspraak in ook nog eens een hele vrolijke verpakking.
Piet Vettel  | 07/12/20  18:53:18 | Winkelbeoordeling :
Na lang zoeken achter critter van Frozen uiteindelijk bij BookSpot gevonden. Nergens anders kon ik deze nog bestellen of waren de prijzen belachelijk hoog! De volgende dag werd mijn pakketje mooi geleverd met de post! Hier een zeer tevreden klant die zeker nog eens terugkomt bij BookSpot!
Berry Stevens  | 19/08/20  18:44:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren lid van Bookspot. Altijd een snelle levering van Bookspot en hele leuke acties of kortingscodes. Bestellingen zijn ook altijd goed en netjes verpakt. Bookspot heeft een hele fijne webshop! Ga zo door!
Ferry Swinkels  | 29/06/20  08:10:14 | Winkelbeoordeling :
Vorige week een boek besteld bij BookSpot, bizar goedkope prijs, de volgende ochtend netjes bij mij binnen gekomen. Eigenlijk ben ik heel lyrisch over deze website. Je krijgt direct een bevestiging, product is goed, prijzen heel goed, levering snel en daarnaast ook goed verpakt!
Jacks Teller  | 17/06/20  15:37:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Bookspot. Ik had 2 dvd's besteld en enkele dagen later had ik de eerste en de 2e kwam nog enkele dagen daarna (beiden nieuw en in gesloten verpakking). Het is logisch dat het in deze Corona-periode allemaal iets langer duurt, dit is voor bijna alle online bestellingen.
Rob Dyrdek  | 25/05/20  11:01:22 | Winkelbeoordeling :
Dat producten nu niet de volgende dag geleverd kunnen worden moet je toch kunnen begrijpen. Ik ben al jaren lid van BookSpot, veel en vaak producten besteld en ben meer dan tevreden. Ik krijg ook altijd wel een mailtje als iets vertraagd is.
Christini Induzzi Lopes  | 29/11/19  19:19:00 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag boeken in deze winkel. en ik download graag audioboeken online. Ik raad deze winkel aan. Ik winkel af en toe in deze winkel. Het is een betrouwbare winkel. en duurzaam. ik vind super leuk.
Kluk Kluk  | 02/12/19  21:10:31 | Winkelbeoordeling :
Ik had een bestelling geplaatst bij BookSpot, levertijd was 1 tot 2 weken maar ik kreeg het al na 3 dagen binnen! Goede ervaring gehad dus van BookSpot. Op mijn mail naar de klantenservice kreeg ik ook netjes en snel antwoord. Dvd was stevig verpakt. Ik ben tevreden!
Peter Tosh  | 01/12/19  10:53:24 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel bijna dagelijks bij de Bookspot, oké, er gaat een hele enkele keer iets niet helemaal zoals het hoort maar dat valt in het niet bij de vele vele correcte leveringen die ik heb ontvangen. Vaak de volgende dag al in huis en perfect verpakt en verstuurd met track en trace, TOP van Bookspot!
Bhakti Dharma  | 30/11/19  00:18:35 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en uitgebreide on line boekwinkel om rustig thuis allerlei boeken te bestellen. Een goede aanvulling bij de reeds bestaande on line sites. Mooi gepresenteerd vind ik en een makkelijke site om te bekijken.
Sanne Scheeres  | 14/11/19  14:22:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Bookspot vind je een heel breed assortiment aan boeken, films, games en muziek. Altijd de laatste nieuwe releases en je hebt ze op de dag zelf al in huis. Verzenden boven €20 is gratis. Ook handig is het betalen met diverse cadeaubonnen. Aanrader!
Marianne Hiemstra  | 28/11/17  17:47:20 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik minder werk lees ik veel meer dan vroeger. En ik zit zelfs in een leesgroepje. Op mijn leesgroepje waren diverse mensen die hun boeken kochten bij ECI. Dat ben ik ook gaan doen. Leuke aanbiedingen, leuk advies en snel thuis om te lezen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,13% CashCoins
4% extra korting op laptops bij Dell
Code:NBPRO4%NL
ONTVANG 1,14% CashCoins Wijnvoordeel
visit register click click