ONTVANG 1,00% CashCoins shopDisney

Budget Alles-in-1 Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Budget Alles-in-1

Al je telecomdiensten onder één dak bij Budget Alles-in-1

Bij Budget Thuis kun je terecht voor producten die je als huishouden moet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk! Daarom bieden ze bij Budget Thuis sinds kort naast Energie ook Alles-in-1 aan. Internet, TV en bellen via het KPN-netwerk. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.

Budget Alles-in-1 Beoordelingen

Gosse Jilderda  | 29/09/21  18:31:11 | Winkelbeoordeling :
dit is zo goed om tv en internet en gratis geen telefoon kosten en een heel scherp beeld je kan niet beter tv kijken is zo goed dat ga zo door dan kom er nog meer er bij die er dat ik blijf er heel lang bij
Yvonne Nell  | 26/08/21  09:23:56 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke site met hele goede aanbiedingen. Makkelijk jouw keuzes/extra's aan te klikken. De afhandeling van de bestelling netjes. Het ingaan van het nieuwe abonnement duurde wel wat lang, maar was daarna prima geregeld.
George Westerhof  | 27/07/21  22:06:26 | Winkelbeoordeling :
Voor de voordeligste energieprijzen ben je bij Budgetenergie aan het juiste adres. Stap vandaag nog over en kijk wat je kunt besparen. Waarom zou je meer betalen dan nodig is ? Dus wacht niet langer en stap over naar de voordeligste energieleverancier van Nederland !
Hendrik Westerhof  | 11/07/21  07:28:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetenergie kan je veel geld besparen. Juist nu de energieprijzen omhoog schieten is het verstandig om eens naar jouw energiecontract te kijken. Waarom zou je teveel betalen ? stap over naar Budgetenergie ! Vandaag nog !
Kristian Nielsen  | 06/06/21  16:35:34 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg een verlengingscontracten aangeboden (GreenChoice, EnergieDirect, Oxxio, Nederlandse Energie Maatschappij, Eneco, etc). De tarieven lagen ruim boven de prijs van alle concurrenten. Budget Alles-in-1 snapt het, geen onderscheid tussen nieuwe en bestaande klanten.
Sandra Stolker  | 02/06/21  09:49:53 | Winkelbeoordeling :
Budget Alles -in-1 bied voordelig internet, tv, bellen aan, dus het hele pakket. Daar kan geen andere energie aanbieder tegen op! Ik ben zelf heel tevreden over budgetenergie en heb sinds vorig jaar ook een pakket afgenomen bij hun.
kim Boënne  | 29/04/21  13:31:39 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar snel internet en een goedkoop abbonement voor telefonie dan ben je bij Budget alles-in-1 aan het goede adres. Er is een vriendelijke, behulpzame en goed te bereiken klantenservice.
Charlotte nik  | 17/04/21  18:34:57 | Winkelbeoordeling :
Budget alles in 1 is een betrouwbaar netwerk, de mogelijkheid om je pakket helemaal zelf samen te stellen of aan te passen is aanwezig, en zelfs voor mensen zonder smart tv is er een pakket wat mogelijkheid biedt om bijv de apps YouTube, prime video etc te kunnen krijgen,zonder smart tv
Loesje Smit  | 08/04/21  11:07:32 | Winkelbeoordeling :
Met Budget Alles in 1 heb ik geweldige internet en televisie en bellen! Dit alles via het geweldige netwerk van KPN! Maar dan slechts voor een "Budget prijsje" . Ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen!
Roelfiena Aukema  | 21/03/21  06:43:10 | Winkelbeoordeling :
budget alles in een heeft een duidelijke website waarop alles goed en overzichtelijk wordt uitgelegd. Handig dat je tot en met je telefoonabonnement bij deze website terecht kunt. Nu ook een leuke aanbieding voor de eerste maanden.
Wim Speelberg  | 15/03/21  12:15:12 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2021. Ik zeg dus vooral doen.
Chris Te Lintelo  | 13/03/21  10:10:34 | Winkelbeoordeling :
Budget alles in 1 maakt het leven makkelijker en overzichtelijker. Al uw zaken onder 1 noemer. En dat met fikse kortingen. De website ziet er goed uit en je weet meteen wat je betaald. Daarom snel naar budget alles in 1!
Kim Sijbring  | 27/02/21  09:30:22 | Winkelbeoordeling :
Ik zat eerst bij een andere provider en had toen veel storingen in mijn tv en met het netwerk van mijn mobiel slecht bereik in huis. Bij budget thuis alles in 1 was voor mij de beste keuze vanwege de prijs maar ook was ik in 1 keer af van de storingen en hun netwerk is overal bereikbaar
Romana Raymann  | 08/02/21  11:43:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb tot nu toe geen klachten ik heb het alles in 1 pakket en ben er superblij mee ik zeg ga vooral zo door. Jullie zijn supergoed bezig en de service is geweldig goed! Ik zou absoluut geen andere provider willen.......SUPERGOED ZIJ JULLIE! HOUDEN ZO!
Serana van den Broek  | 06/06/20  06:32:19 | Winkelbeoordeling :
Alles wordt duidelijk en snel afgehandeld via de website. Website is erg overzichtelijk. goede service via facebook nadat ik een vraag had over een cashback actie. Snelle levering van product. zou het aanbevelen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,00% CashCoins shopDisney
visit register click click