ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl

Budgetair.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Budgetair.nl

Boek bij Budgetair.nl met korting de goedkoopste vliegtickets, hotels en autohuur

Het was nog nooit zo makkelijk en voordelig om een vliegticket te boeken. Bij Budgetair.nl kun je low budget tickets vinden voor vluchten binnen en buiten Europa. Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk. Vind snel de goedkoopste vliegtarieven en vlieg naar jouw favoriete vakantiebestemming. Verder krijg je ook nog eens korting op de hotels, huurauto's en reis- en annuleringsverzekering van Budgetair.nl.

Budgetair.nl Beoordelingen

Jeroen van Lieshout  | 30/04/15  17:06:18 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een klantvriendelijke en een overzichtelijke site. Er is een aanbod voor vliegtickets, maar ook voor hotels en huurauto's. De klantenservice is bovendien zeven dagen per week bereikbaar.
Harm Raspe  | 10/06/15  07:32:20 | Winkelbeoordeling :
Prima site,alles werkt vrij vlot en de diverse links kan je snel openen.Ken dit bedrijf niet en heb natuurlijk even op de site gekeken.Ik zou in de toekomst zeker deze site nog eens bezoeken.de layout sprak mij direct aan.
Lena Rasker  | 11/06/15  07:31:10 | Winkelbeoordeling :
Budget air, en zoals de naam het al zegt, enorm goedkope (maar ook hee erg goede, fijne, confortabele) vluchten. nu al voor de zoveelste keer een vlucht geboekt en al vaak aan andere mensen aangeraad.
Stephanie van der Hart  | 11/06/15  16:00:01 | Winkelbeoordeling :
Ben jij ook zo toe aan vakantie? Ga dan eens naar Budgetair,nl want daar vind je een leuke reis voor een leuke prijs! Doe ga nu naar de zon via budgetair.nl en ga genieten! Van de heerlijke vakantie..
Alma Selimovic  | 12/06/15  04:10:49 | Winkelbeoordeling :
Gelijk de tickets en de bevestiging gehad via de e-mail. Ik had alleen bij één persoon een verkeerd cijfer ingevuld bij de geboortedatum. Ik wist niet hoe dat in z'n werking ging dus heb ik de klantenservice gebeld.
Beppie Sultana  | 14/06/15  15:40:56 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Budgetair.nl op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Gerrit Vink  | 14/06/15  18:31:44 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetair.nl kan je allerlei soorten vliegtickets kopen voor diverse luchtvaart maatschapijen. Het aanbod van tickets is heel uitgebreid. Alle aankopen zijn via de web shop te regelen. Kwaliteit en service zijn goed te noemen.
Ria Vink  | 14/06/15  20:51:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetair.nl is het mogelijk om allerlei vliegtickets tegen een scherpe prijs te kopen. Het aanbod is heel uitgebreid. Alle aankopen kunnen via de web shop worden gedaan. De kwaliteit en service zijn goed in orde. Dus koop hier snel je tickets.
Ruben warmerdam  | 17/06/15  15:04:25 | Winkelbeoordeling :
Goedkope tickets en veel voordeel in combinatie met bijvoorbeeld hotel huurauto enz, door bugetair.nl kun je erg goedkoop op vakantie en de service is ook erg goed. Bijvoorbeeld als je auto pech hebt heb je binnen 1 uur al een vervangende auto.
Wilfred Verbakel  | 18/06/15  10:32:17 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Budgetair.nl op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Rob Kolner  | 18/06/15  19:13:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke en handige site om prijzen mee te vergelijken en een goed vliegticket te boeken. Ik vind het vooral handig dat je ook meteen een huurauto en een hotel kunt boeken via dezelfde site. Zeker een aanrader voor mensen die een leuke vakantie zoeken
Debora Cossu  | 19/06/15  16:00:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd de beste prijzen voor de beste prijzen! Site scant uit vele vluchten websites. Zeer uitgebreid aanbod dus. Tickets binnen 1 minuut in de mailbox! Gemakkelijk online boeken en uitstekende service, ik ben helemaal tevreden!!
Henriet van Wieren  | 23/06/15  13:17:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een mooie site om een reis te boeken, af en toe zijn ze goedkoper dan andere bedrijven met vliegtickets, ook vind ik dat ze bij budgetair een goede service hebben, ik koop hier vaak mijn vliegtickets, en heb geen problemen gehad. :)
Luigi Pinna  | 24/06/15  08:59:31 | Winkelbeoordeling :
De kosten van een vliegticket verschilt elk willekeurig moment. Daar heeft budgetair geen invloed op , dit komt door het aantal verkochte stoelen, dus heb ik goed opgelet en daardoor goerdkoop een rechtstreekse vlucht AMS-ROM middels een E ticket geboekt.
Marcel Reynen  | 25/06/15  00:02:46 | Winkelbeoordeling :
Wil je voordelig vliegen en zeker weten dat je niet teveel betaalt? Kies dan voor budgetair.nl. Een mooie en handige site en zeer voordelige ticketprijzen. Alle bestemmingen zijn mogelijk dus veel keuze. Dus wil je op vakantie voor een voordelige ticketprijs: kies budgetair.nl!
emma govers  | 25/06/15  07:03:17 | Winkelbeoordeling :
als wij een stedentrip willen gaan maken ga ik altijd een stuk of 5 sites af om vliegtickets te zoeken, vandaag was Budgetair met afstand de goedkoopste, vlucht naar Barcelona vanaf Schiphol. Barcelona here we come
Leo Paans  | 28/06/15  05:05:02 | Winkelbeoordeling :
Als je niet veel te besteden hebt en je wilt er toch eens tussen uit naar bv londen of parijs, kun je via budgetair.nl terecht voor een ticket voor een leuke prijs. Wel verstandig om kort van te voren te plannen, dat is goedkoper
Wim Speelberg  | 28/06/15  17:12:49 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Vera Westland  | 30/06/15  12:02:16 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, duidelijk zonder poespas en werkelijk goedkoper dan veel andere vliegaanbieders. Ze maken waar wat ze schrijven, makkelijk te vinden op het net. Ik adviseer iedereen om de site even nauwkeurig te bekijken en en te boeken
Shalini Bhulai  | 30/06/15  23:07:30 | Winkelbeoordeling :
Op de site Budgetair.nl vindt je verschillende soorten hotels, vliegtickets en huurauto's. Je kunt snel en gemakkelijk zoeken en en boeken. Als je goed zoekt kun je flink wat geld sparen. De boeking verloopt snel.
Marjolein Sonke  | 02/07/15  09:53:13 | Winkelbeoordeling :
Deze site is heel handig voor het plannen van een volledige vakantie, aangezien je er vliegtickets, hotels en huurauto's kunt bestellen, heel handig dus! Persoonlijk vind ik het erg fijn om alles te regelen via één site, dan heb je de grootste kans op een geslaagde reis!
Paul Wester  | 02/07/15  20:25:29 | Winkelbeoordeling :
Goed overzicht van diverse vluchten en zeer makkelijk boeken. Ik heb daarna een auto gehuurd bij avant car en kon easy het eigen risico afkopen bij een gerespecteerde verzekeraar. We kregen en nieuwe vw golf mee. Dit alles bij deze site
Johan Cruijff  | 03/07/15  13:48:54 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Budgetair.nl op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Ate Tijtsma  | 04/07/15  12:15:20 | Winkelbeoordeling :
Een goedkope vlucht om op je bestemming te komen, dan is Budget Air de geschiktste maatschappij om mee te vliegen, en daarbij valt de service mij ook mee. Het enige nadeel is dat door dat het goedkoper is de vlucht indirect ook langer duurt
Avanka Besten  | 05/07/15  12:27:33 | Winkelbeoordeling :
Budgetair een duidelijke overzichtelijke site. Een groot nadeel vind ik dat je wel moet weten waar je naartoe wilt vliegen. Ik zou liever de beste aanbiedingen zien. En daaruit zou ik dan mijn keuze willen maken.
Patrick Tax  | 08/07/15  20:27:30 | Winkelbeoordeling :
Budgetair is een overzichtelijk website en komt meestal uit de bus als de goedkoopste aanbieder van vliegtickets. Je e-tickets komen binnen 5 minuten binnen. Nooit problemen mee gehad en beveel Budgetair aan.
Johan van de Put  | 10/07/15  11:22:07 | Winkelbeoordeling :
Bij BudgetAir.nl vind je de goedkoopste vliegtickets, hotels en autohuur. Goede service en een overzichtelijke website en ze hanteren ook de laagste prijs garantie kortom was het voor mij de moeite om even op hun site te snuffelen.
Foeke Kuiper  | 10/07/15  16:55:28 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je echt veel deals vinden en zo kun je al gauw een paar honderd euro besparen. Maar bijvoorbeeld Paramaribo stond er niet bij, wel weer Rio de Janeiro. United was hier het goedkoopst, nou dat is volgens mij een goed vliegmaatschappij.
Arnold Treep  | 11/07/15  13:39:28 | Winkelbeoordeling :
Wat een onoverzichtelijk en ondoorzichtige firma. ik was uiteindelijk bijna net zo duur uit maar met heel veel meer gedoe en miscommunicatie ,voor mij nooit meer via deze website een reisje proberen te regelen dat is zeker .
Anke van der Werf  | 12/07/15  12:07:53 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een duidelijke en overzichtelijke website. De website oogt betrouwbaar. Op Budgetair.nl kun je gemakkelijk een reis plannen door middel van het invoeren van een aantal gegevens. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!
Bruce Weyzig  | 13/07/15  11:05:21 | Winkelbeoordeling :
Mijn vriendin en ik wilden samen een reis boeken. De locatie was snel gevonden, maar het boeken van tickets in dezelfde periode was een ander verhaal. Via Budgetair.nl vonden we snel de meest geschikte en goedkoopste vluchten!
haantje smid  | 13/07/15  22:00:35 | Winkelbeoordeling :
Onze ervaring met budgetair is over het algemeen redelijk goed hoor. We hebben al meerdere malen gevlogen en geboekt via deze manier en dit heeft ons veel geld bespaard in de loop der jaren. Dank u wel budgetair.
Secil Kurt  | 14/07/15  13:49:29 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site met goede deals. Alle vluchten worden in een handige overzicht geplaatst, hieruit kun je kiezen bijvoorbeeld op laagste prijs of op meeste beenruimte. Kortom: een goedkope site voor vliegtickets met veel handige tools.
may pike  | 16/07/15  17:14:43 | Winkelbeoordeling :
Zelf heb ik nog nooit een vlucht op deze site geboekt maar als ik op de site kijk hebben ze wel hele lage tarieven. Zeker de moeite waard om via deze site te boeken als ik met het vliegtuig weg zou gaan!
Kitty Oostenbrink  | 22/07/15  13:15:38 | Winkelbeoordeling :
Al redelijk wat vliegtickets besteld en altijd netjes geregeld en tegen goeie prijzen vooral omdat ze hier en daar nog wel eens goeie kortingscodes hebben waardoor je zo 20 euro goedkoper uit bent! Zeker een goeie aanrader
 | 26/07/15  01:49:32 | Winkelbeoordeling :
zeer goed in gebruik heb heel veel bespaart op mijn vakanties via Budgetair.nl Parijs is een aanrader zeer goeden hotels met excursies ik verheug me al op mijn volgende vakantie via deze site vergelijk de prijsen maar zelf
Kkn  | 31/07/15  06:00:35 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website die de goedkoopste vluchten snel bij elkaar zoekt.Dit inclusief huurauto en hotel overnachting. Ook biedt de website de mogelijkheid tot online inchecken. Ook is er een klantenservice, deze is wel wat aan de dure kant.
Lewis Hamilton  | 02/08/15  07:10:03 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Budgetair.nl op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Bianca Saalbrink  | 02/08/15  10:20:42 | Winkelbeoordeling :
BdgetAir is een handige website om de goedkoopste vliegtickets te kunnen vinden. Teegenwoordig kun je niet alleen goedkope vliegtickets boeken, maar ook hotelkamers en huurauto's. Ook eenvoudig vanuit buitenland te bereiken: handig tijdens je vakantie.
Susanne van Straten  | 03/08/15  10:23:11 | Winkelbeoordeling :
Met budgetair kun je voor zeer voordelige prijzen vluchten maken. Het is niet voor niets de goedkoopste vluchttickets site van Nederland. Ze zijn duidelijk over kosten een boekingen kun je gemakkelijk terug vinden. Voor mij een uitstekende aanbieder.
Marian Smeets  | 04/08/15  10:10:18 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een mooi opgezette site waar je goedkoop een vliegticket kan boeken. Zeer voordelige tickets zijn er vaak in de aanbiedingen. Als je de site bezoekt zie je al meteen interessante vluchten naar alle mogelijke bestemmingen over de hele wereld. Absolute aanrader !
annie deinum  | 13/08/15  07:18:51 | Winkelbeoordeling :
Al twee keer hier geboekt, Thailand en Indonesië. E-tickets werden direct geleverd. Indonesiëvlucht kreeg schemawijziging, hierover is door budget air ook meteen gecommuniceerd. . Zij hebben vervolgens de tickets herbevestigt.Prima!
Ruben Warmerdam  | 20/08/15  20:56:45 | Winkelbeoordeling :
Bugetair.nl bied veel vluchten naar veel bestemmingen voor een billijke prijs, zelf ben ik erg tevreden over bugetair.nl toen ik daar mijn vlucht naar Spanje heb goeboekt, een dikke duim en aanrader dus!
Martyn Kuipers  | 25/08/15  07:01:05 | Winkelbeoordeling :
duidelijk web site berekend voor je uit hoe veel je kwijt bent alleen jammer dat je geen mail krijgt als je bijvoorbeeld ecnomy class heb geboekt dat de prijs goedkoper is geworden voor bissnuisse class dan kun je het nog om boeken voor de verder rest een prima web site dus een 8
Karin gerritsen  | 25/08/15  19:16:00 | Winkelbeoordeling :
Voor deze zomer hebben we de vliegtickets afzonderlijk besteld voor de vakantie i.v.m. camping reservering. Budgetait zet de goedkoopste op een rij en echt de moeite waard hier naar te kijken, kan een hoop centen schelen
Ruud Arends  | 31/08/15  23:56:21 | Winkelbeoordeling :
Alle prijzen van vliegtickets zijn vanaf-prijzen voor de voordeligste vliegtickets en vliegroute, inclusief alle taxen en toeslagen, excl. dossierkosten en evt. bagagekosten en onder voorbehoud van wijzigingen. Groet , Ruud Arends..!..
Buket Ertem  | 12/09/15  19:31:14 | Winkelbeoordeling :
Als ik ergens heen zou willen vliegen, zo ik als eerst naar deze website gaan. Er zijn meestal hele goede aanbiedingen wat natuurlijk heel aantrekkelijk is. Ook zijn er veel mogelijkheden en makkelijk bereikbaar klantenservice.
agnieszka Wysocka  | 19/09/15  17:39:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetair.nl kun je low budget tickets vinden voor vluchten binnen en buiten Europa. Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk.
Ronald Veldhuis  | 20/09/15  10:03:30 | Winkelbeoordeling :
budgetair is een maatschapij is goedkoop vliegen en gaat bijna naar alle landen waar je maar heen wilt en de prijs is goed en is ook nog prima vliegen dus waarom meer betalen als het echt niet nodig is
Wil Jansen  | 28/09/15  19:14:49 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar de voordeligste vliegtickets? Budgetair.nl is altijd goedkoop en ook duidelijk over de kosten. Online kun je eenvoudig je reis plannen en heb je de tickets snel in huis. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je als 1e op de hoogte bent van aanbiedingen. Erg handig en een aanrader!
Daniel Johnson-Stuebing  | 29/09/15  15:18:42 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favorite online-vlug-pagina. Het is echt niet lastig om de preciese vlugt te finden. Ook mijn ouders kopen altijd op Budgetair, om dat het alles is lekker duidekijk. Een nog een faire Cashback boven drop, prima!
paas ram  | 06/10/15  21:06:16 | Winkelbeoordeling :
Met Budgetair.nl kun je goedkope (last minute) vakanties boeken. Op de site vindt je structureel leuke aanbiedingen. Je kunt gemakkelijk en snel zoeken en daarna meteen boeken en je voordeel pakken. Boeking is gemakkelijk.
Jos Bolle  | 08/10/15  13:41:32 | Winkelbeoordeling :
Met budgetair.nl vind je de meest aantrekkelijke vliegreizen voor een geweldige prijs. het is makkelijk, betrouwbaar en overzichtelijk want je typt gewoon van airport naar airport in en je krijgt een lijst met boekingen.
Johan Wijngaarden  | 08/10/15  13:43:02 | Winkelbeoordeling :
Soepel lopende website met een zeer uitgebreid ticket assortiment . Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie aanbiedingen, die ook nog eens actueel zijn, als aanvulling op TV reclame. Het is alleen zo moeilijk kiezen!
Nosa Oreavbiere  | 08/10/15  19:31:48 | Winkelbeoordeling :
Mijn mening over budgétair.nl: Is voordelig en goed aanbieden site. voor goed verlagend prize' ticket van u vakantie uitjes en ik zou mensen heel goed aanraden OM te Open bij Bugetair.NL ' dus Kom op
Patrick Loonen  | 01/03/16  05:09:16 | Winkelbeoordeling :
dit is een goede maatschappij voor mensen die weinig te besteden hebben, voor deze mensen is deze maatschappij een aanrader groeten Patrick Loonen
Danny Roelofs  | 02/05/16  13:20:05 | Winkelbeoordeling :
Vliegt altijd naar de mooiste bestemmingen voor een lage prijs. Betrouwbaar en een goede service
Jeroen van Lieshout  | 15/05/15  17:51:56 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een klantvriendelijke en overzichtelijke site. Er is niet alleen een aanbod voor vliegtickets, maar ook voor hotels en huurauto's. De klantenservice is bovendien zeven dagen per week bereikbaar.
Mervin Munnecom  | 09/04/15  07:12:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben pas heel kort bekend met budgetair.nl. De site werkt overzichtelijk. Het opzoeken van een vlucht gaat prima en verloopt soepel. Met boeken heb ik zelf geen ervaring. De site ziet er betrouwbaar uit.
gerard van der plas  | 09/04/15  07:31:54 | Winkelbeoordeling :
dit was een van de allereerste websites die ik in mijn favorieten map had toegevoegd.het is nu alweeer enkele jaren geleden maar ik vind het nog steeds het bekijken waard.gewoon zo doorgaan budgetair je bent geweldig
Wesley Strik  | 10/04/15  10:57:00 | Winkelbeoordeling :
Goedkoop vliegen, wie wil dat nou niet? naar mallorca of naar Taipei, budgetair.nl heeft een mooi logo, het ziet er allemaal gelikt uit en de klantenservice is uitstekend. Je kunt een advies op maat aanvragen of gewoon zelf wat aankloten op de webpagina.
A.B. van der Hart  | 11/04/15  13:43:40 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens bij BudgetAir.nl tijdens het maken van je vakantie plannen en zoek naar de voordeligste vluchten naar duizenden bestemmingen rondom de wereld. Zéér aantrekkelijke prijzen en daarnaast ook de mogelijkheid om ter plekke een hotel en huurauto te regelen.
Didi Didi  | 12/04/15  06:58:02 | Winkelbeoordeling :
Tevreden. Heb een reis geboekt bij budget Air alles was snel en prima geregeld Top hoor ....had ook gebeld zeer vriendelijk geholpen na boeking de bevestiging en tickets binnen een uur binnen op mijn mail..
Marianne Hiemstra  | 12/04/15  09:17:28 | Winkelbeoordeling :
Wat een handige site. Je vult even in waar je naar toe wilt en wanneer en ze zoeken precies uit wat het gunstige tarief is voor je. Ik ga regelmatig naar Denemarken en ik heb al een zeer gunstige vlucht geboekt bij Transavia via Budgetair.nl
anne van vessem  | 12/04/15  09:20:13 | Winkelbeoordeling :
ik heb vernomen van anderen dat deze site echt een aanrader is,,ben dan ook van plan er deze zomer iets te boeken..aangename prijzen echt wel dezelfde sercvice alleen veel leuker voor je portomonnee het boeken is simpel dus dat hoeft je ook niet tegen te houden
Shannon Wekema  | 12/04/15  14:01:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie site mooi in elkaar gezet ook heel duidelijk voor de klanten. De kleuren spreek ook heel.goed aan alleen mogen ze wel wat meer informatie door geven.over bepaalde dingen voor de rest ziet het er prima uit voor de klant
Margo de Wit  | 12/04/15  14:57:35 | Winkelbeoordeling :
Het was nog nooit zo makkelijk en voordelig om een vliegticket te boeken. Bij Budgetair.nl kun je low budget tickets vinden voor vluchten binnen en buiten Europa. Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk.
Joyce van der Hart  | 12/04/15  16:01:37 | Winkelbeoordeling :
Wil jij voor een leuke prijs op reis? Ga dan eens naar budgetair.nl daar vind je leuke reizen voor leuke prijzen.En hoe fijn is dat wel niet.Want we willen allemaal wel op vakantie en voor een leuke prijs.Dus geniet ervan!
Nizar Abdat  | 12/04/15  18:20:28 | Winkelbeoordeling :
Dit is één van de bekende vliegticket web winkel in Nederland. Ik vind het persoonlijk minder in vergelijking met andere zoals bij cheaptickets.nl of sky scanner die constant een kortingscode mailen. Eerlijk gezegd, die is niet een aanrader.
Leo Paans  | 13/04/15  05:17:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Bugedair kun je voor sos enkele tientjes een ticket boeken. Wel goed zoeken en sos een beetje geluk hebben dat je een ticket koopt op de datum dat je wilt weggaan, maar altijd de moeite waard om op te zoeken
Angel de Wit  | 13/04/15  18:45:32 | Winkelbeoordeling :
Zoek de voordeligste vlucht naar je vakantiebestemming met BudgetAir.nl en bespaar honderden euro's. Wil je naar Lapland of naar Zuid-Amerika met BudgetAir.nl ben je gewoon goedkoper uit. Boek gelijk een voordelig hotel of een huurauto en bespaar nog meer.
Huub Stolle  | 13/04/15  21:01:04 | Winkelbeoordeling :
Budgetair is zoals de naam vermoed geen low budget maatschappiij, maar een site die zo goedkoop mogelijk tickets aanbiedt van alle maatschappijen naar bestemmingen binnen Europa. Service is perfect . Zie bieden ook combi tickets aan incl hotel en huurauto. kortom top!
max van schooten  | 13/04/15  22:06:41 | Winkelbeoordeling :
voor iedereen die er lekker even tussen uit wil raad ik bugetair.nl zeker aan! De grootste keuze uit vele luchthavens + bestemmingen. Alles is dan ook budget maar daar zijn de prijzen dan ook naar, voor mij alleen maar een pluspunt!
kim Boënne  | 13/04/15  22:08:22 | Winkelbeoordeling :
In de webshop van Budgetair.nl kun je voordelig vliegtickets boeken naar één van de vele bestemmingen! Zeer voordelig en alle extra opties zijn allemaal los bij te boeken, extra bagage een heerlijke warme maaltijd!
Jacqueline Goris  | 14/04/15  18:04:01 | Winkelbeoordeling :
Budget air , heeft zover ik kan bepalen inderdaad heel aantrekkelijke prijzen , maar aangezien ik niet op vakantie (kan) gaan is dit voor mij minder interessant ! Maar zou ik wel gaan is Budget air wel het bekijken waard,
Louis Roodenburg  | 14/04/15  18:37:27 | Winkelbeoordeling :
Bij Budget Air vindt u de goedkoopste tickets zij bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service,kortom bij Budget Air slaagt u altijd en u betaald nooit teveel,dus als u een reis gaat plannen,kijk eerst bij Budget Air.
binky bosman  | 14/04/15  23:15:04 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij een vrij nieuwe airline. Had er al veel goede verhalen over gehoord en heb er zelf pas geleden voor het eerst meegevlogen. Ben zeer tevreden. Vriendelijke stewardessen en alles zag ee mooi uit.
hilda schouten  | 15/04/15  06:23:26 | Winkelbeoordeling :
budgetair.nl is een hele duideijke en makkelijke site om vliegtickets huurautos en hotels te regelen. ze hebben een ruime keus aan aanbod ze zijn snel goedkoop en hebben een goede service. alleen de klantenservice bellen is wat prijzig 0,40 ct per minuut
christian weber  | 15/04/15  20:28:18 | Winkelbeoordeling :
BUDGETAIR.nl is een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd goede en goedkope vliegtickets in de aanbieding. Dus als je wilt besparen ga dan naar BUDGETAIR.nl en verglijk de prijzen ,...
Nicole L'Espoir  | 18/04/15  07:40:00 | Winkelbeoordeling :
boek snel,veilig en eenvoudig op de site alle prijzen van de vliegtickets zijn vanaf prijzen betrouwbaar betaalbaar vind goedkope vliegtickets,hotels én autohuur heeft tevreden klanten je kunt online inchecken
gijs engels  | 18/04/15  13:31:36 | Winkelbeoordeling :
Prima dienst verlener. De naam zegt het al, veel goedkope tickets om de meest verre vakanties te maken. Duidelijk en overzichtelijke opties. Vaak inderdaad echt de goedkoopste. Altijd duidelijk en fijn.
Rob van Schooten  | 20/04/15  11:24:26 | Winkelbeoordeling :
Wie een leuke vakantie of misschien wel een stedentrip binnen Europa wil gaan boeken raad ik zeker aan eerst eens even een kijkje te nemen op de website van Budgetair.nl! Goedkope vliegtickets met keuze uit vele bestemmingen!
Roy Willms  | 20/04/15  12:11:04 | Winkelbeoordeling :
Met deze site kun je gemakkelijk en snel prijzen vergelijken van de verschillende airlines en gelijk je reis boeken. Budgetair heeft ook soms kortingen wat betreft dossierkosten. Een prima website waar ik al menig reisje geboekt hebt.
Sanne Hakkens  | 20/04/15  15:19:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geboekt voor komende zomer om te vliegen met Budgetair, qua prijs is het echt aanrader! Super goedkoop, wat voor mij een van de belangrijkste punten is. Boeken gaat snel en is erg makkelijk! Dikke aanrader!
Martijn Veldthuis  | 20/04/15  23:51:43 | Winkelbeoordeling :
Goeie webshop met een leuke en simpele layout. Ook hebben ze een vriendelijke klantenservice. Veel contact gehad met de klantenservice en snel en vriendelijke geholpen. Top gedaan. Echt een aanrader hoor!
Mar Strij  | 24/04/15  22:30:17 | Winkelbeoordeling :
budgetair de naam zegt het al. Voor een leuke en een normale prijs comfortabel vliegen. Ik ben zeer tevreden over de snelle en duidelijke service. Al mijn vragen werden dan ook klantvriendelijk afgehandeld. Aanrader!
Frank Smid  | 25/04/15  19:56:15 | Winkelbeoordeling :
Budget air is my way to go... De beste manier om je vliegdeals te kopen, te reserveren en te vliegen naar je vakantiekeuze van je dromen. Echt waar.. Check de site en check je voordeel. makkelijk, snel en goedkoop.
Yvette Daniëls  | 26/04/15  12:42:21 | Winkelbeoordeling :
Vlug en goedkoop een vliegticket kopen, dat kan bij budgetair. Mooie bestemmingen voor mooie prijzen. Via deze site ook nog eens geld verdienen. Zo gemakkelijk was een vliegreis boeken nog nooit. Wat wil je nog meer!
chester warmerdam  | 26/04/15  12:57:23 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een site waar je tegen goedkope prijzen een leuke reis kunt boeken maar ook een combi van hotel,vliegreis en huurauto naar vele bestemmingen over de hele wereld. lage prijzen en toch een goede service
sel jo  | 27/04/15  13:44:40 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn! Graag boek ik via deze site, het is niet niet alleen voordelig, ook nog eens heel duidelijk in zicht welke maatschappijen en prijzen er beschikbaar staan!
René van lemmeren  | 28/04/15  09:49:32 | Winkelbeoordeling :
Budgetair.nl is een enorme prijsvechter, erg duidelijke website, overzichtelijk, en vriendelijke helpdesk. Budgetair.nl is nieuw op de markt maar een duidelijke blijver, ik ben erg tevreden. Neemt u ook een kijkje op Budgetair.nl?
Lica Steenbeek  | 28/04/15  12:53:56 | Winkelbeoordeling :
Lekker goedkoop vliegen, goedkoop wilt iedereen toch! Met budgetair is goedkoop vliegen zo mogelijk. Budgetair heeft alle goedkope aanbiedingen voor je op een rij en geeft overzichtelijk alle mogelijkheden neer. Echt een aanbeveling echt een goede site.
Norbert Van der Laan  | 28/04/15  21:01:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer enthousiast over Budgetair.nl . Op deze kun je een vliegticket kopen en doordat je op de site ook je hotel of je huurauto bestelt, krijg je extra korting op de prijs. En daarbovenop krijg je dan nog een extra vergoeding van Nucash.
Els van Oortmerssen  | 30/04/15  14:30:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetair.nl vind je alle voor de hand liggende aanbiedingen van kleinere en grotere reizen. Maar ze kunnen je ook verrassen met echte specials. Wat ik deze week erg leuk vind zijn trips met de KLM binnen Europa: heerlijk luxueus en toch betaalbaar.
Jitte Hoogenboom  | 02/05/15  16:15:12 | Winkelbeoordeling :
Heb je binnenkort goedkope vliegtickets nodig, boek ze bij Budgetair.nl dit is echt een goede organisatie,vriendelijk,snel goedkoop en overzichtelijk site. Vriendelijke klantenservice. Al met al gewoon doen!
wil koster  | 05/05/15  12:37:23 | Winkelbeoordeling :
Wil je een goedkope maar toch hele leuke vakantie waar je met veel plezier op terug kunt kijken dan ben je hier op het goede adres. Ga snel naar de website en boek je vakantie. Let op in welke periode, dan krijg je nog korting!
jeffrey van der wal  | 08/05/15  08:46:46 | Winkelbeoordeling :
zelf je vakantie regelen.. of het nu je vliegticket is of je hotel..bij Budgetair.nl kan het allemaal. snel en goedkoop. en als je in je vakantie niet wilt lopen reserveer je zelf nog een autotje erbij..
gebke korte  | 09/05/15  09:00:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede reisburo, vriendelijke mensen die er werken. Telefonisch wordt je er ook zeer goed geholpen. Heb zelf overwogen om een vakantie te boeken via hun. Maar tot mijn spijt is dat er helaas niet van gekomen
Theo Hopmans  | 09/05/15  17:49:44 | Winkelbeoordeling :
Bij Budgetair.nl kun je heel goedkoop een reis boeken. Je kunt alleen de vlucht boeken of samen met een hotel, dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Bij een boeking krijg je ook nog eens extra Cashback op je account bijgeschreven.
marko pet  | 09/05/15  17:57:48 | Winkelbeoordeling :
Budget air is helemaal top om goedkoop enkele reis tickets, en of retour vlieg tickets te bestellen. Zo kom je heel goedkoop in bijna alle europeese steden, en ook naar de rest van de wereld kun je via budget air goedkoop heen vliegen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
visit register click click