ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

CameraNu.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over CameraNu.nl

Shop met korting voor de beste camera's bij CameraNu.nl

CameraNu.nl is één van de grootste fotowinkels in Nederland. Koop hier jouw digitale camera's, videocamera's, objectieven, flitsers, scanners, camera accessoires en nog veel meer. Zij leveren tegen zeer scherpe prijzen en hebben een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon en Nikon tot Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele, vele andere merken. Zij zijn daarnaast officieel dealer van de volledige lijn producten van Apple. Shop voortaan met korting voor jouw camera bij CameraNu.nl!

CameraNu.nl Beoordelingen

Henk Gesink  | 03/07/22  09:55:34 | Winkelbeoordeling :
Op dinsdag een printer besteld en op woensdag al ontvangen! Er mistte alleen een gratis actie artikel, dus gelijk gemaild en binnen 1 uur (op woensdag) had ik een reactie dat het artikel diezelfde dag nog nagestuurd werd. Topservice, ik ga bij CameraNu.nl zeker nog vaker bestellen!
Frits Barend  | 29/06/22  19:35:20 | Winkelbeoordeling :
Al mijn camera's, objectieven en accessoires bestel ik sinds langere tijd met volle tevredenheid bij CameraNu.nl. De vakkundige service, het ongelooflijk grote assortiment, de snelle afhandeling en de prijzen zijn voor mij de reden bij CameraNu te kopen!
Xantippe Visser  | 15/04/22  15:23:24 | Winkelbeoordeling :
De oculairdoppen van mijn verrekijker broken af na 1 jaar van aanschaf. Ik moest een mailtje sturen en kreeg relatief snel antwoord. Na 2 dagen liet men me weten dat men nieuwe oculairdoppen gratis ging opsturen. En de volgende dag zaten die al in de brievenbus. Dus, een hele goeie service!
Xantippe de Wit  | 02/03/22  08:49:48 | Winkelbeoordeling :
Altijd fijn dat wat je besteld ook klopt en zelfs beter is dan verwacht. Dat had ik toen ik een printer bestelde. Ik had deze als demonstratiemodel gekocht maar was niet van een nieuwe te onderscheiden. Ook logistiek was het prima voor elkaar, een goede track&trace. Erg tevreden over CameraNu!
Loise Hamilton  | 15/12/21  16:43:11 | Winkelbeoordeling :
Een tweedehands camera besteld van CamerNu.nl. Zoals beschreven, goed als nieuw geen krasje op te zien. Ben er heel blij mee! Heb tijdens de bestel periode meerdere malen vragen gesteld via de whatsapp service voor de zekerheid, deze werden snel en aardig beantwoord. Ben heel blij met de service!
Charley Brown  | 26/11/21  18:52:23 | Winkelbeoordeling :
Ook online prima service van CameraNu.nl. Bij mijn laatste aankoop werd een verkeerd product geleverd. Dat kan gebeuren!, de vraag is dan altijd hoe er met zo’n fout wordt omgegaan. Na bellen met de klantenservice werd het juiste product dezelfde dag nog bezorgd. Prima opgelost dus!
Farce Majeur  | 27/10/21  16:39:33 | Winkelbeoordeling :
CameraNu.nl heeft een prima service! Bij mijn laatste aankoop werd een verkeerd product geleverd. Dat kan gebeuren, de vraag is dan altijd hoe er met zo’n fout wordt omgegaan. Na bellen met de klantenservice werd het juiste product dezelfde dag nog bezorgd. Prima opgelost dus!
Veronica Veronica  | 28/07/21  10:18:36 | Winkelbeoordeling :
Super goede service, ik had de verkeerde maat voorzetlens besteld, eigen fout. Dit is keurig opgelost door oude retour te sturen en te ruilen voor de juiste maat, dit ging ook nog eens supersnel. Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Top geregeld allemaal, zeer tevreden klant!
Jos Thi  | 16/07/21  19:02:05 | Winkelbeoordeling :
Camera lenzen en toebehoren besteld bij CameraNu.nl. Er waren wat onduidelijkheden, gebeld en fantastisch geholpen. Goed advies en alles tot in de puntjes geregeld. Daarna de camera en lenzen opgehaald in de winkel in Apeldoorn, ook daar vriendelijk en deskundig personeel.
Harry Spotter  | 23/04/21  08:36:18 | Winkelbeoordeling :
CameraNu is mij gebleken goede producten te leveren. Opvallend positief zijn: de snelle levering. Het direct reageren op een bericht. Het geven van advies. De goede en mooie informatie over foto-onderwerpen. Zeer leerzaam. Ik waardeer cameraNu met een dikke 10!, buitengewoon tevreden!
TJW van Dongen  | 03/10/19  11:42:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel en webwinkel. Scherpe prijzen en een groot assortiment. Met goede kennis van zaken denken mee om de best mogelijke oplossing te bieden voor de klant. Daarbij ook nog een zeer goede service. Echte top winkel!
Henk Engberts  | 12/10/18  11:02:29 | Winkelbeoordeling :
mooie duidelijke website. nog geen aankopen gedaan. ook een prettig dat er een fysieke winkel is. voor mij is dat in Urk. ook de filmpjes zijn duidelijk en helder, over de producten. groot aanbod, en diversiteit.
Tom Vos  | 05/07/15  23:27:02 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke en supervoordelige site. CameraNu.nl levert conform hun belofte de volgende dag al. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze site. Daarnaast krijg je via cashbackkorting ook nog eens 1% bij je saldo.
Michelle Jansen  | 21/01/15  23:03:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met goed personeel die verstand van zaken heeft. Ik doe er graag mijn online aankopen voor mijn fotospullen. Urk is voor mij te ver om er langs te gaan maar online is ook de service zeer goed geregeld en dan nog 1% cashbacks. TOP!
Tim Van Dongen  | 12/09/14  14:05:15 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel. in de winkel nog nooit geweest maar via internet is de service goed. Je krijgt snel reactie op je vragen en de levering is ook zeer netjes. Eigenlijk gewoon een hele goede fotowinkel!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
5,00% CashCoins
10% extra korting op aanbiedingen bij vidaXL.nl
Code:AANBIEDINGEN01
ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
visit register click click