ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

Jacks Teller  | 11/12/19  09:51:14 | Winkelbeoordeling :
Prachtig dekbedset van flanel gekocht. Heel mooi van kleur en lekker zacht en warm. Ik kreeg ook ivm de actie een dekbed + 2 hoofdkussens. Het dekbed is heel licht maar toch zeer geschikt voor deze december temperaturen. Al met al ben ik heel tevreden met mijn bestelling bij deze webshop.
Madelyn Rodriguez  | 03/12/19  13:49:05 | Winkelbeoordeling :
De winkel biedt een groot en goed assortiment van beddengoed en leuke aanbiedingen, kortingen. De producten zijn van goede kwaliteit, goed gemaakt en de winkel biedt goede service en bezorging, echt een aanrader
Wendy Scheepmaker  | 03/12/19  10:15:04 | Winkelbeoordeling :
Alles wordt heel netjes verpakt en word precies geleverd wat er op de website staat. De deals zijn helemaal geweldig. Nu 2 kussens + een dekbed gratis....WAANZINNIG TOCH? Dus voor mij een dikke aanrader....
remond reichwein  | 01/12/19  17:38:18 | Winkelbeoordeling :
de beste dek bedden vind je op dek bed discounter.nl voor iedereen wat wils er is een zeer ruime keuze van wat je persoonlijk aan spreekt snelle levering vriendelijk personeel goede hulp bij problemen
Stefanie Stooker  | 07/12/19  22:10:34 | Winkelbeoordeling :
Dekbediscounter Ze hebben echt hele dekbed overtrekken hoesten de bedden tegen een leuke prijs in allerlei soorten en maten je besteld ze online betaald ze en ze sturen het naar jou opgeven adres ze hebben alle maten en kleurwn
Freddy Maertens  | 04/12/19  07:06:11 | Winkelbeoordeling :
Gisteren mijn nieuwe dekbedovertrekken gekregen, ben er heel blij mee. Prima kwaliteit en mooie kleuren.Tevens gratis dekbed en twee hoofdkussens erbij gekregen!! Ik had al zo'n dekbed en lig er heerlijk onder! Super van Dekbed-Discounter!
Marianne Gommers  | 24/11/19  12:00:46 | Winkelbeoordeling :
Erg goede kwaliteit dekbedden en hoezen in alle kleuren en mater. Erg goedkoop en leuke aanbiedingen. Wel 5,95 euro verzendkosten maar gelijk cashcoins verdienen
Berry Stevens  | 20/11/19  20:06:00 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende kwaliteit Percale katoenen dekbedovertrekken ontvangen van Dekbed-Discounter. Door te chatten kreeg ik het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgende aankoop voor beddengoed zal zeker bij Dekbed-Discounter zijn!
Barbara  | 20/11/19  18:12:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met dekbed discounter Ze hebben veel keuze in dekbed overtrekken en hebben lekkere warme onderlakens Ik zag dat ze ook dekbedden voor 4 seizoenen verkochten dus daar ga ik van de week eens achteraan
Flash Gordon  | 18/11/19  20:22:00 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijk luchtig dekbed, molton, hoeslaken, dekbedovertrek en 4 gratis kussens.Wat hebben wij heerlijk geslapen! Een goede kwaliteit voor een hele mooie prijs. We gaan hier zeker nog vaker bestellen. Zie zoveel leuke dekbedovertrekken zijn er hier!
Harm Raspe  | 17/11/19  16:19:19 | Winkelbeoordeling :
Prima werkende website en de snelle werking van de website. IK heb vorige week een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de product en de snelle levering van mijn producten. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen
Nance Tender  | 05/11/19  16:40:52 | Winkelbeoordeling :
geweldig leuk en wat hebben ze mooie spulletjes mooi dekbed gekocht en kreeg er 4 kussen s bij altijd leuk ook bankstellen zijn zeer mooi en je kunt er kopen of leasen . volgende keer word zeer waarschijnlijk een mooie boxspring dus ben sowieso zeer tevreden .
LunaS  | 31/10/19  18:24:16 | Winkelbeoordeling :
Goede service en leuke aanbiedingen. Snel thuis geleverd gekregen, en bij klacht indienen over de geur van betreffende product kreeg ik een cadeaubon. De website is duidelijk en overzichtelijk. Verder maak ik nog steeds gebruik van de producten!
Diana Otten  | 26/10/19  07:26:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke dekbedden. Alleen jammer dat de kleur wat sneller vervaagd dan de dekbedden waar ik ze elders ook. Maar niets te klagen over de leuke outlet, goedkoop, leuke en grappige dekbedden. Wel goede service en goede levering.
Anouska Poets  | 24/10/19  06:48:41 | Winkelbeoordeling :
Super blij met de nieuwe bestelde sets. Heerlijk materiaal en wat voor ons belangrijk was is dat t niet broeit! Je sluit de zak met drukletters wat ook echt van toegevoegde waarde is, het dekbed blijft perfect op zijn plek.
Bianca  | 20/10/19  09:01:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je af en toe een leuke aankoop doen. Er worden namelijk regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen gedaan die de moeite waard zijn. Het vervolgens bestellen via deze webshop kost ook weinig moeite.
Ben Thuis  | 21/10/19  07:59:03 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over Dekbed-Discounter. Ze hebben hier hele goede aanbiedingen en ook hele leuke acties, waarbij je bv een dekbed gratis krijgt. De levering is ook snel. Ook ben ik blij met de mogelijkheid tot achteraf betalen. Ik ga zeker vaker hier bestellen!
Vera Westland  | 21/10/19  11:41:50 | Winkelbeoordeling :
Fijn bedrijf. Bijzonder snelle levering en veel keuze. Kwalitatief kan her altijd beter maar dat is logisch van een discounter. Verpakkingen zijn ook helemaal prima. Bij het zoeken naar een dekbed? Eerst bij hen kijken
Lotus Pijloo  | 11/10/19  09:17:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dekbedovertrekken besteld. Super snelle levering Mooie kwaliteit Scherpe aanbiedingen Prijs kwaliteit verhouding zijn geweldig Geen rotzooi Ik kan en raad dekbeddiscounter aan iedereen aan. Ook leuk voor een kado
Deveney Verpoort  | 11/10/19  02:02:05 | Winkelbeoordeling :
leuke overtrekken en andere bed artikelen voor aantrekkelijke prijzen. altijd leuke en vooral voordelige acties. koop al jaren bij deze website en altijd zeer tevreden over de kwaliteit. echt een aanrader!!!
Lieve Thoelen  | 09/10/19  08:34:59 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbed discounter.nl vind je een ruime keuze aan dekbedden dekbedovertrekken kussens, hoeslakens plaids en zoveel meer. Voor iedere keus. Mocht er toch een probleem zijn met de juiste maat of kleur kan je zonder probleem ruilen. Een aanrader!
Sylvia Bos  | 05/10/19  09:48:59 | Winkelbeoordeling :
Leuk assortiment en genoeg keuze, snel geleverd ook!! Alle maten aanwezig en ook zeer veel keuze in de materialen en stoffen. Ook vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen en of combinatie aanbiedingen.
Yvonne Krabbendam  | 01/10/19  23:02:09 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en dat beperkt zich in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden niet alleen tot dekbedden en dekbedovertrekken, ook vloerkleden zijn in het assortiment opgenomen. Kleurrijk en voor leuke prijzen
Joelle Snoei  | 27/09/19  21:52:12 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop. Ik zie zo vaak hele goede aanbiedingen langskomen. Heb zelf ook al een aantal keer wat besteld, ook voor een kleine prijs heb je goede kwaliteit. Je hebt echt waar voor je geld. Zo is het nog eens leuk om online te shoppen
Ilja Van bremen  | 24/09/19  21:04:35 | Winkelbeoordeling :
De allerbeste leverancier van dekbedden en vele andere zaken is de dekbeddiscounter. De keuze is daar echt werkelijk waar ongelofelijk en voor de op de consumenten aangesneden prijzen hoeft u het ook niet te laten.
Yvette Daniëls  | 15/09/19  17:49:06 | Winkelbeoordeling :
Mooie dekbedovertrekken besteld. Er is zeer veel keus, snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Via NuCash verdien je ook nog wat terug. Goed op de hoogte gehouden via email. Een tevreden klant.
Wilfred Bakx  | 13/09/19  12:29:15 | Winkelbeoordeling :
Grote en leuke keus voor groot en klein. Ook zijn de producten goed geprijsd............ en makkelijk thuis te laten bezorgen. zeker aan te raden als je deze producten zoekt goede en grote keus ook voor de kinderen.
Fred Bonaparte  | 13/09/19  08:52:19 | Winkelbeoordeling :
De duidelijke site van Dekbed-Discounter heeft een uitgebreide collectie dekbedhoezen en hoeslakens tegen doorgaans aantrekkelijke prijzen. De produktbeschrijvingen zijn duidelijk, Bestellingen worden snel en netjes uitgeleverd.
Patricia Bresijn  | 12/09/19  16:01:24 | Winkelbeoordeling :
Super webshop voor hele leuke beddengoed voor jong en oud, ik haal hier altijd mijn beddengoed vandaan en ik doe niet anders meer. Ook leuk de aanbiedingen welke hun geregeld hebben, dan is het kopen van beddengoed echt een koopje.
Bert Visser  | 11/09/19  07:28:10 | Winkelbeoordeling :
Een site voor een groot aanbod aan dekbedovertrekken en spullen voor de slaapkamer. Naast een groot aanbod heeft Dekbed-Discounter ook lage prijzen en een goede service. Vaak is er een aanbieding en betaal je geen verzendkosten.
Sjaak Swart  | 06/09/19  18:15:20 | Winkelbeoordeling :
Voor een mooi en goedkoop dekbed moet je bij Dekbed-Discounter zijn, Je kunt het niet zo gek bedenken of Dekbed-Discounter heeft het. Dekbed-Discounter heeft ook regelmatig heel goede acties of mooie aanbiedingen, perfect!
Isabel Eduardo Ngueve  | 06/09/19  11:59:43 | Winkelbeoordeling :
De artikel zijn te duur maar van goed kwaliteit, ik koop altijd bij aanbiedingen. Leuke en mooie artikel. Het wordt snel geleverd. Goed service en ik kan altijd betalen nadat ik de artikel heb ontvangen. Echt top website.
Esther Roodenburg  | 04/09/19  10:15:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze leverancier waar ik al zeker meer dan 1 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
susanna zeeman  | 31/08/19  09:46:26 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter. Is een goeie winkel met heel veel soorten dekbedden. Alle verschilde kleuren en man Van kinder en natuurlijk ook volwassen bedden. Maar ze hebben ook handdoeken en alles wat erbij hoort.
Hanneke  | 02/09/19  17:46:42 | Winkelbeoordeling :
Hier een hoeslaken besteld in katoen satijn Mooie prijs en snel geleverd. De kwaliteit is heerlijk zacht en na het wassen bleef hij ook erg mooi Ze hadden niet heel veel keus in de katoen satijnen variant maar de basiskleuren wel De verpakking was een kale plasticje.
Steelo Brim  | 29/08/19  07:19:37 | Winkelbeoordeling :
Als ik een mail van Dekbed-discounter krijg ga ik weer ff neuzen naar de nieuwe aanbiedingen. Genoeg keuzes en je krijg er ook nog goeie extraatjes bij in de vorm van gratis dekbed of kussens. Vind altijd wel iets van mijn gading bij hun! Deze website is echt een aanrader!
Laurens Butler  | 22/08/19  14:22:14 | Winkelbeoordeling :
Verrassend goedkoop ! Uitstekende kwaliteit Percale katoenen dekbedovertrekken ontvangen. Door te chatten kreeg ik het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgende aankoop voor beddengoed zal zeker bij Dekbed-Discounter zijn!
Gio Santana  | 20/08/19  06:42:08 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel, Dekbed-Discounter, je kan goed zoeken en er zijn perfecte aanbiedingen, bestellingen zijn supersnel binnen, Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe dekbedovertrekken. Ik beveel het andere personen dan ook aan om daar zeker te bestellen!
Chanel West Coast  | 19/08/19  08:37:42 | Winkelbeoordeling :
Voor al je beddengoed in alle soorten en kleuren en vormen en prijzen moet je bij Dekbed-Discounter zijn, Je kunt het niet zo gek bedenken of Dekbed-Discounter heeft het. Dekbed-Discounter heeft ook regelmatig heel goede acties of mooie aanbiedingen.
karin gerritsen  | 15/08/19  05:37:54 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop met een uitgebreid assortiment. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Van bestellen tot bezorgen verloopt super!
Beatrix van Dijk  | 10/08/19  14:17:46 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Dekbed discounter levert snel en een heel goede kwaliteit. De overtrekken en de hoeslakens blijven mooi in de was en de meeste overtrekken hoef je niet te strijken. Het gratis dekbed is zeer goed in de smaak gevallen en als er weer zo'n actie is dan zal ik zeker weer bestellen.
Melody  | 09/08/19  08:54:04 | Winkelbeoordeling :
Paar jaar geleden heb ik een boxspring bed gekocht met 2 dekbedden. Is zo goede kwaliteit wel duur maar mag wel slapen doe je dagelijks. Helemaal blij zou iedereen aanraden wil je een nieuwe bed of matrass loop Beter Bed naar binnen heerlijke winkel!!
Vanessa Gravekamp  | 02/08/19  15:11:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over dekbeddiscounter. Ze hebben hele goede aanbiedingen en ook hele leuke acties, waarbij je bv een dekbed gratis krijgt. De levering is ook snel. Ook ben ik blij met de mogelijkheid tot achteraf betalen. Ik ga zeker vaker hier bestellen!
femke  | 27/07/19  09:27:06 | Winkelbeoordeling :
Dons dekbed en dekbedhoezen besteld. super snelle levering en mooie kwaliteit. Zeker voor de prijs. De manier om je keuze te bepalen tussen zomer en winter dekbed word ook makkelijk aangegeven..Gelukkig ook keuze uit vele katoenen produkten.
Henrie Nak  | 26/07/19  13:37:21 | Winkelbeoordeling :
Al super veel bij Dekbed Discounter besteld. Altijd goede en snelle service. Laatst hadden we een klacht over een overtrek en hebben daar gewoon een vergoeding voor gekregen, zonder moeilijke vragen, super service!
Veronika Kalou  | 21/07/19  08:33:24 | Winkelbeoordeling :
Prima producten bij Dekbed-Discounter, zeer goede na-service want indien het niet meer te verkrijgen is laten ze het weten en kun je iets anders in de plaats kiezen + dat je nog een bonus krijgt. Wij zijn heel tevreden want hebben al meerdere bestellingen gedaan.
Samantha Van de merbel  | 18/07/19  11:30:01 | Winkelbeoordeling :
Op de website is een ruim aanbod aanwezig. Het is duidelijk en er zijn geregeld leuke aanbiedingen. Ook de maten van ons dekbed staan erbij. Namelijk 240x 220. Deze zijn niet altijd even makkelijk te vinden in winkels. Ik beveel deze webshop aan.
lion van der wens  | 17/07/19  05:03:33 | Winkelbeoordeling :
Dekbed Discounter wat een kortingen geven ze in de zomersale. Je kunt zelfs al een boxspring aanschaffen voor 25 euro in de maand . Alle soorten overtrekken en ook klamboe's misschien fijn voor op vakantie .
Johan van Uffelen  | 15/07/19  21:51:30 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter heeft een uitgebreide collectie dekbedhoezen en hoeslakens tegen doorgaans aantrekkelijke prijzen. De produktbeschrijvingen zijn duidelijk, Bestellingen worden snel en netjes uitgeleverd.
Maurice  | 15/07/19  10:35:35 | Winkelbeoordeling :
Wat een duidelijke site en ze hebben ook voldoende keuze voor alle soorten en maten bedden. Tevens worden er acties gepresenteerd, welke zeer aantrekkelijk zijn. Zie een reiskussen staan in de actie, zeer actueel natuurlijk, dan verzeker je jezelf van een goede nachtrust op je vakantie bestemming.
Kirsten  | 10/07/19  08:38:19 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter heeft snelle en nette service. Wat mij opviel was het advies dat bij mijn dekbedhoezen was gestopt! Attent! De stoffen vind ik niet altijd prettig, mijn man echter wel, dus dat verschilt.
Hendrik Westerhof  | 06/07/19  06:01:33 | Winkelbeoordeling :
Voor de mooiste dekbedovertrekken ga je naar de Dekbed-Discounter. Maar ook voor de beste dekbedden in alle soorten en maten, ben je bij de Dekbede-Discounter aaan het juiste adres. En dan nog die voordelige prijzen !
Assumar Gellis  | 25/06/19  08:56:40 | Winkelbeoordeling :
Om een goede keuze te kunnen maken in beddengoed, moet je bij Dekbed-Discounter zijn, Je kunt het niet zo gek bedenken of Dekbed-Discounter heeft het. Dekbed-Discounter heeft ook regelmatig heel goede acties of mooie aanbiedingen.
Peter Voogt  | 18/06/19  21:12:32 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter: De site voor een groot aanbod aan dekbedovertrekken en spullen voor de slaapkamer. Naast een groot aanbod hebben ze lage prijzen en een goede service. Vaak is er een aanbieding en betaal je geen verzendkosten.
Karin Cok  | 17/06/19  10:45:37 | Winkelbeoordeling :
Heel erg tevreden over dekbeddiscounter. Mooie dekbedovertrekken voor een aantrekkelijke prijs. Veel aanbiedingen, goede acties. Ook perfecte dekbedden en kussens. Service is uit de kunst, er wordt alles aan gedaan om klanten tevreden te steen en te houden! Dikke pluim!
Danielle Pronk  | 10/06/19  09:13:50 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw dekbed, kussen of dekbedovertrek. Vergelijk de diverse merken en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Bestellen is makkelijk en het leveren gaat vrij rap.
Marco Heurter  | 11/06/19  12:31:53 | Winkelbeoordeling :
deze firma is helemaal top. ze hebben een scala aan dekbedden en overtrekken en noem maar op, de service is ook goed en een goede bereikbare klanten service. de producten zijn ook al goed, en snel in huis
SASKIA Ijpma  | 20/05/19  16:08:29 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, snel met bestellen, snel geleverd en je kunt achteraf bij ze betalen. De qualiteit van het beddengoed is uitstekend. Echt waar voor je geld. Zal als ik nieuw beddengoed nodig heb wederom weer bestellen bij deze webshop.
Nieske van der Wal  | 17/05/19  09:03:08 | Winkelbeoordeling :
Hartstikke fijne winkel en je kunt err heel goedkoop terecht . Heb er vier nieuwe hoezen gekocht allemaal even mooi , goede kwaliteit voor een klein prijsje. Ik kom er gegarandeerd weer eens terug. En raad hem ook aan vrienden aan. Gewoon uitstekend!.
Miriam piccin  | 13/05/19  18:20:50 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind Dekbed Discounter een groot assortiment hebben met goede prijzen, klantenservice is zeer klantvriendelijk, ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Dekbed Discounter te nemen.
Judith van Gelder  | 14/05/19  08:11:05 | Winkelbeoordeling :
Dekbedovertrek besteld en gratis een dekbed erbij. Snelle levering en heel veel keus, was gewoon moeilijk om een keus te maken. Maar het is gelukt. Helemaal blij en mooie kwaliteit. Goede service, ga de volgende keer weer hier bestellen als ik wat nodig heb.
Miriam piccin  | 13/05/19  15:07:58 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind Dekbed Discounter een goede kwaliteit en groot assortiment hebben.Ik heb er al meerdere aankopen gedaan en ben zeer tevreden, de klantenservice is zeer behulpzaam en klantvriendelijk ook.
Hans Kazan  | 09/05/19  09:06:07 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter heeft een voordelige, interessante, leuke en aantrekkelijke site met hele goede aanbiedingen, kwaliteit en toch niet duur, enkele hoeslakens besteld en ben prima tevreden over de kwaliteit en de snelle verzending!
Jolanda de Bondt  | 07/05/19  07:29:39 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter een leuke winkel met voldoende keus om voor ieder een leuke dekbedhoes te.kiezen voor klein en groot voor jong en.oud de service is.prima en de prijs ook prima leuke aanbiedingen en een goede kwaliteit van.de.stoffen
Jo39 van Soest  | 05/05/19  18:21:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke webwinkel waar je zeker zult slagen voor een nieuw dekbed, kussen of dekbedovertrek. Vergelijk de diverse merken en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Bestellen is makkelijk en het leveren gaat vrij rap.
Yolanda Sam tjoe  | 20/04/19  13:47:03 | Winkelbeoordeling :
Deze site is echt geweldig. Ik heb meerdere keren besteld en het werd zooo vlot verwerkt en geleverd. De service is top en de kwaliteit ook. Alles wat binnengekomen is ziet er net zo uit als op de website en het materiaal blijft mooi , ook na aantal keren wassen. Ik zou dit een ieder aanraden
emma govers  | 18/04/19  08:15:34 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter is een webshop met een heel mooi assortiment dekbedovertrekken voor ieder wat wils als je daar niets kan vinden dan vind je het nergens makkelijk te navigeren op de site en een goede service
Ferry Swinkels  | 17/04/19  10:18:50 | Winkelbeoordeling :
Alles is heel goed geregeld bij Dekbed-Discounter, zeer goede na-service want indien het niet meer te verkrijgen is laten ze het weten en kun je iets anders in de plaats kiezen + dat je nog een bonus krijgt. Wij zijn heel tevreden want hebben al meerdere bestellingen gedaan.
Hans Breith  | 02/04/19  17:31:00 | Winkelbeoordeling :
telkens als een email van Dekbed-discounter krijg ga ik ff neuzen naar de nieuwe aanbiedingen. Genoeg keuzes en je krijg er ook nog goeie extraatjes bij in de vorm van gratis dekbed of kussens. Vind altijd wel iets van mijn gading bij hun! Deze website is echt een aanrader!
Harry Webber  | 01/04/19  07:40:28 | Winkelbeoordeling :
Ik kon nergens voor een redelijke prijs gekleurde katoenen splittopper hoeslakens vinden, behalve bij Dekbed-Discounters natuurlijk, hele goede kwaliteit,en een hele snelle levering, echt ook voor mensen met een kleine beurs, en echte top kwaliteit!
Piet Bander  | 29/03/19  08:40:31 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze en een snelle levering van Dekbed-Discounter. Alle slaapkamers zien er bij ons nu op en top uit met onze mooie nieuwe dekbedovertrekken! Wij waren aangenaam verrast voor de prijs van een heel goed overtrek. Heel zacht, soepel en een mooie kleur!
Linda Sayers  | 24/03/19  22:09:08 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter komt vaak met hele leuke acties aan wat het haast moeilijk maakt om niet op de acties in te gaan. Daarnaast bieden ze veel leuke dekbedovertrekken aan, erg modern. Levertijd is zeer goed en de kwaliteit ook.
Jeroen Vogelaar  | 20/03/19  13:14:40 | Winkelbeoordeling :
sins dat ik bij dekbed-discounter bent geweest slaap ik veel beter dan eerst het was me super genoegen om van jullie spullen te kopen dit is zeker een aanrader mensen dus koop zeker in deze dekbed-discounter toppers
Wim Speelberg  | 17/03/19  15:59:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke, nette en verzorgde site voor jong en oud. Zeker een aanrader om daar vaker in 2019 eens een kijkje te nemen. Met andere woorden het is dus een aanrader voor iedereen. Dus ik zeg doen.
Fred Gasselich  | 13/03/19  11:12:48 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter is echt top, je kan goed zoeken en er zijn perfecte aanbiedingen, bestellingen zijn supersnel binnen, Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe dekbedovertrekken. Ik beveel het andere personen dan ook aan om daar zeker te bestellen!
emma govers  | 04/03/19  08:39:52 | Winkelbeoordeling :
Een webshop waar je hele mooie dekovertrekken kunt kopen voor een mooie prijs ook de kwaliteit is goed je kan er snel en gemakkelijk bestellen en het wordt keurig geleverd ook de klantenservice werkt soepel.
Hennie Loriaux  | 23/02/19  18:38:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Dekbed-Discounter.Heel veel keus in dekbedden, dekbed overtrekken, kussens.Ook kinderovertrekken van verschillende bekende films en rages. Snelle verzending 7dagen per week bereikbaar
Petronella smit  | 15/02/19  13:41:18 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is DE winkel voor al je beddengoed in alle soorten en kleuren en vormen en prijzen. Je kunt het niet zo gek bedenken of Dekbed-Discounter heeft het. Dekbed-Discounter heeft ook regelmatig heel goede acties of mooie aanbiedingen.
Dave Donk  | 10/02/19  09:47:02 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is verrassend goedkoop ! Uitstekende kwaliteit katoenen dekbedovertrekken ontvangen. Door te chatten kreeg ik het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgende aankoop voor beddengoed zal zeker bij Dekbed-Discounter zijn!
Frits Ordelman  | 03/02/19  12:22:38 | Winkelbeoordeling :
Netjes volgens afspraak geleverd, alles keurig verpakt en goed omschreven op de bon. Nalevering niet voor hoeven bellen prima geregeld. Goede klantenservice waar je snel antwoord op al je vragen krijgt
Vanessa Leman  | 30/01/19  06:18:28 | Winkelbeoordeling :
bij Dekbed-discounter.nl bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Dekbed-discounter.nl verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Dekbed-discounter.nl, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker nog terug bij Dekbed-discounter.nl
Gretha van Holten  | 20/01/19  07:19:55 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar een fijn dekbed zou ik zeker deze webshop bezoeken. Daar vind je diverse soorten dekbedden met verschillende vullingen en warmteklassen. Bevalt het niet mag je binnen 14 dagen retourneren. Goede service!
G.M van Holten  | 20/01/19  07:30:59 | Winkelbeoordeling :
Overweeg je het kopen van nieuw beddengoed, bijvoorbeeld dekbed, hoeslakens. kussens enz. Kijk dan eens op deze website. Goede kwaliteitsartikelen, ruim aanbod en regelmatig mooie aanbiedingen. Bevalt het niet, terugsturen mag binnen 14 dagen
Cindy Cornelisse  | 19/01/19  07:48:04 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-discounter komt vaak met leuke aanbiedingen, zoals 3 halen 1 betalen. De dekbedovertrek zijn van goede kwaliteit, echt heerlijk zacht. Ook na het wassen blijven ze mooi. De kleuren vervagen niet.
Nel Koopmans  | 05/01/19  13:04:25 | Winkelbeoordeling :
In eerste instantie lijkt het een hele saaie site. Groot open wit vlak. Wel handig zijn de kopjes aan de zijkant waar je wat kunt vinden. Het ziet er verzorgd uit en de site stimuleert om er te kopen.
annie deinum  | 02/01/19  18:50:55 | Winkelbeoordeling :
Dekbed Discount is een uitstekend bedrijf! Producten zijn top, service is nog beter en de aanbiedingen zijn te gek. We hebben al vaker besteld bij Dekbed Discount en iedere keer als het pakketje aankomt, is het net Kerst. Voor ons is dit de winkel voor beddengoed!
B M Rommelen  | 22/12/18  12:56:03 | Winkelbeoordeling :
Mooie en orginele dekbedovertrekset, beddengoed en textiel. De kwalitetit is goed in verhouding tot de prijs en de bestelling wordt binnen een week geleverd. Dus niet weken wachten tot er wat binnenkomt.
Roy W  | 01/01/19  18:54:48 | Winkelbeoordeling :
Als ik mijn thuis assortiment dekbed overtrekken wil uitbreiden of vernieuwen, bezoek ik graag de website van Dekbed-discounter. Zij bieden heel veel keus tegen redelijke prijzen. Grote kans van slagen dus.
Jaylee Deinum  | 02/01/19  18:48:54 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit dekbedovertrekken, snelle levering ben super blij met de flanellen dekbedovertrek leuke print en lekker warm en heerlijk zacht heb al vaker besteld en zal nog vaker bestellen in toekomst met zulke mooie aanbiedingen
Kluk Kluk  | 31/12/18  08:27:01 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen met een snelle nette levering, mooie dekbedhoezen ik zal Dekbed-Discounter zeker adviseren. Ik heb voor een klein prijsje prachtige dekbedovertrekken gekocht en ben uitermate tevreden over de kwaliteit!
Buddie Spencer  | 17/12/18  07:10:58 | Winkelbeoordeling :
Dekbed Discounter kan weer een super tevreden klant aan het klantenbestand toevoegen, het bedrijf is prima georganiseerd, zowel bij het bestellen als bij het bezorgen. De kwaliteit is heel goed en daar hoort ook nog een zeer gunstige prijs bij: 1 + 2 gratis.
anne van vessem  | 11/12/18  15:06:33 | Winkelbeoordeling :
nog niet zo lang geleden ben ik naar de web shop van Dekbed.nl gegaan. eigenlijk door alle reclame zoals vanaf €4,95 klinkt goed. maar op de web shop is het een ander verhaal, heel weinig in deze prijsklasse dus eigenlijk een lokkertje
Linda Santoso  | 08/12/18  01:00:01 | Winkelbeoordeling :
Goeie kwaliteit, veel keuze, snelle levering, top producten, duidelijke site en goeie klantenservice.
wieslaw wysocki  | 06/12/18  20:17:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, veel keuze. Sint actie iets onduidelijk. Ik had schijnbaar eerst ook dekbedden die niet in die actie meegingen uitgezocht, waardoor ik telkens bij de betaling geen korting kreeg. Uiteindelijk een een chat erachter gekomen hoe het daadwerkelijk zat.
Chantal Thomss  | 05/12/18  23:12:39 | Winkelbeoordeling :
Gisteren twee dekbedovertrekken besteld en vandaag al in huis. De overtrekken voldoen volledig , zo niet nog beter, aan mijn verwachtingen ! Vol trots kan ik ze op mijn nieuwe bed showen ! Wat zal ik heerlijk slapen ! Hartelijk dank voor de snelle service en fijne kwaliteit !
Dima van Doorn  | 02/12/18  05:43:39 | Winkelbeoordeling :
heb inmiddels drie dekbedovertrekken en een all season dekbed gekocht bij de Dekbed Discounter en ik ben zeer tevreden over mijn aankopen. Goede kwaliteit en de service van de Dekbed Discounter is ook prima. Ik ga zeker vaker wat bij hen kopen.
Janny Sterling  | 26/11/18  08:06:50 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een groot matras van 180x220 en de hoeslakens passen gewoon perfect, vaak zijn ze te krap en schieten ze los. Wij zijn verkocht, supersnelle levering!, super tevreden, ook na de eerste wasbeurt.
Betsie Butsers  | 21/11/18  08:24:59 | Winkelbeoordeling :
Verrassend goedkoop ! Uitstekende kwaliteit Percale katoenen dekbedovertrekken ontvangen. Door te chatten kreeg ik het juiste advies. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgende aankoop voor beddengoed zal zeker bij Dekbed-Discounter zijn!
Salih Gundogan  | 14/11/18  09:35:04 | Winkelbeoordeling :
D e k b e d d i s c o u n t e r. Goed dekbedden goed prijs leuke spul, lever tijd is prima tijdig levering van spullen dat is we fijn. Prijs kwaliteit is in verhouding vind ik. Cahs back mag sneller.
Mitch  | 08/11/18  23:35:55 | Winkelbeoordeling :
Dure dekbedden en voor de rest is er wel veel aanbod. Website is wel duidelijk en je kan ook online bestellen dus is wel handig. Ze maken verder weinig reclame en is dus moeilijk te bereiken ook want je weet niet waar ze zitten
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins
visit register click click