ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Emma Matras Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Emma Matras

Slaap op het matras van je dromen met een Emma Matras

Met een echt Emma matras zul je voortaan altijd fijn en uitgerust wakker worden. Een Emma matras past zich helemaal aan, aan jouw lichaam waardoor het jou zowel ondersteunt als laat ontspannen. Daarom is het matras zo zacht als je wilt en zo hard als je nodig hebt. Naast een geweldig matras heeft Emma ook een Emma kussen en boxspring met dezelfde eigenschappen als het matras.

Emma Matras Beoordelingen

Kees Jansma  | 10/08/22  13:19:00 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk matras voor mij gekocht bij Emma Matras, precies goed niet te hard en niet te zacht. Emma o2 medium. Zeer goede ervaring met Emma producten. Snelle levering en tevens gratis goede nachtrust erbij gekregen, superr!
Henk Trabelsi  | 01/08/22  15:17:17 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Emma Matras, goede kwaliteit, uitstekende klantenservice en ik heb geen rugpijn meer sinds ik slaap met mijn nieuwe matras van Emma Matras, voor mij zeker een uitstekende oplossing!
Piet van Brabant  | 31/07/22  09:12:14 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden de harde versie gekocht van de matras maar vonden het wel erg hard, Emma Matras bood ons de comfort laag aan, gratis! Nu zijn we dit aan het uitproberen, veel beter trouwens, en als we het dan nog te hard vinden kunnen we vrijblijvend alsnog de zachte matras laten komen, zonder kosten!
Milan Milosevic  | 07/07/22  11:32:12 | Winkelbeoordeling :
Prachtig concept voor mensen die nogal kieskeuring zijn wat betreft een matras, want je mag 100 nachten proefslapen en binnen die tijd krijg je je geld zonder gedoe terug en het best geteste door de Consumentenbond, De matrassen hebben een uiterst betaalbare prijs. Zo kan het dus ook!
Berry de Plakker  | 23/05/22  14:54:48 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie producten van Emma Matras en het slaapt heerlijk. We hebben al 2 bedden van Emma en hopelijk binnenkort een 3e matras erbij, Snelle leveringen en een heerlijk kussen erbij. Het heeft geholpen met mijn nek klachten, super!
Timur Celik  | 22/05/22  13:06:36 | Winkelbeoordeling :
De topper van Emma is een uitstekende aanvulling op mijn Emma matras. Ik ben zwaarder dan gemiddeld en heb daarvoor een stevig matras nodig. Snel en goed verpakt ontvangen, prima topper, echt een aanwinst bovenop de Emma matras, super!!
Henk van Dorp  | 06/05/22  16:29:29 | Winkelbeoordeling :
Levering en service is prima van Emma Matras! Duurde wel een paar dagen tot het matras volledig was uitgezet. Maar de beste matras dat we ooit hebben gehad. Het is zijn geld dan ook helemaal waard, netjes verpakt en duidelijke uitpak instructie, super van Emma Matras.
Hans Visser  | 17/02/22  16:51:24 | Winkelbeoordeling :
Het Emma o2 medium matras gekocht en echt super blij mee. Daarnaast voor een ander matras de diamond topper van Emma Matras gekocht en ook die bevalt super! Levering was binnen de aangegeven tijd en degelijk, super!
Anna Kournikova  | 07/02/22  09:55:02 | Winkelbeoordeling :
Onze fijne nieuwe matras was niet helemaal naar onze zin, wij gaven er een 7 voor. De Emma-klantenservice heeft dat supersnel opgepakt, na overleg kregen wij een extra toplaag thuisbezorgd, helemaal gratis! Voor de service en snelheid een dikke 10!
Pieter Nell  | 07/01/22  19:15:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn nieuwe matras voelde in het begin wat aan de harde kant maar is door Emma perfect opgelost door middel van een extra topper, die gratis toegeleverd werd en nu bevalt het prima! De service is dus uitstekend van Emma Matras!
Charley Brown  | 24/12/21  11:56:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Emma matras. Stevig bed maar zeker niet te hard. 25 cm.dik maakt mijn bed ook op de juiste hoogte om gemakkelijk in te stappen. En ik mag in 3 keer alles afbetalen, ook heel goed geregeld!
Lara Norris  | 15/12/21  16:01:10 | Winkelbeoordeling :
Levertijd nog eerder dan verwacht van Emma Matras, keurig op de datum in kunnen plannen wanneer ik wilde. Het matras ligt heerlijk, net iets te hard maar daarvoor kreeg ik nog een gratis topper thuisgestuurd. Nu is het perfect!!
Piet Bazoer  | 24/11/21  15:50:43 | Winkelbeoordeling :
Ik was toe aan een nieuw matras en ik kwam bij Emma Matras uit, de klantenservice en de levertijd zijn prima van Emma want gelukkig was mijn matras meteen te leveren. Het matras is zelfs nog te vroeg geleverd. Ik ben tot nu toe zeer tevreden!
Dik Advocaat  | 19/10/21  11:11:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb het Emma Hybrid matras besteld en dat is een heerlijk matras, maar ik had de verkeerde maat besteld en kon zo mijn matras weer gaan retourneren, zonder problemen overigens! Als ik mijn geld retour heb kan ik wel het goede matras kopen!
Harry Bellafonte  | 11/09/21  09:28:35 | Winkelbeoordeling :
Perfect matras ondanks dat er een fabrieksfout in het matras zat. Contact gezocht met de klantenservice foto's gemaild en ik wacht nu op een nieuw matras. Wel een eerlijke en perfecte service van het Emma team!
Leroy Hamilton  | 14/07/21  09:56:33 | Winkelbeoordeling :
De eerste ervaring was even slikken. Het matras was erg hard. Gelukkig kwam daar na een paar weken kosteloos een comfort toplaag bij die de naam eer aan deed. Inmiddels zijn de 100 dagen verstreken en slapen we heerlijk. Wellicht een idee om de comfort toplaag er standaard bij te doen.
Mark Webber  | 18/06/21  20:35:49 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe vind ik de matras heel goed, alleen weet ik niet of hij lang vlak blijft ik zie nu al een ligplaats in het midden anders had ik beslist 5 sterren gegeven. ik slaap er wel goed op ondanks mijn rug klachten.
Jesse James  | 12/05/21  15:12:16 | Winkelbeoordeling :
Lang gezocht naar een goed matras en uiteindelijk kwam ik uit bij Emma Matras en inmiddels ben ik zeer tevreden over onze keuze voor Emma! Heerlijk zacht en zeer tevreden over de kwaliteit. Zeker een aanrader!
Toon Gesink  | 11/05/21  10:38:43 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch bed. Zeer korte levertijd in verhouding tot andere bedrijven. Bed is zeer comfortabel en stevig, maar niet te hard. Stijve rugpijn was met een dag verdwenen, levering was wel onduidelijk omdat bed en matras apart geleverd werden, en dat het bed in twee pakketten geleverd werd.
Crash Chenko  | 14/03/21  10:52:31 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk, voor het eerst in mijn lig- en slaapleven dat ik een matras heb dat aan mijn eisen voldoet. Geweldige producten dus van Emma Matras en ook een snelle levering en fijn dat er 2 verschillende kanten zijn namelijk een zachte en een hardere kant, super!
Harry Spotter  | 12/03/21  08:41:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn nieuwe Emma matras is goed voor mij, ik lig heerlijk. Geen last meer van lichamelijke ongemakken zoals bv stijve rug oid. Kwaliteit van slaap is duidelijk verbeterd. Ik zou het zeker een ander kunnen aanraden.
Marianne Hiemstra  | 24/05/18  14:20:44 | Winkelbeoordeling :
We hebben op dit moment een matras van Emma om proef te slapen en eigenlijk waren we er na een paar dagen al uit. Wat een kwaliteit! Ik heb veel rugklachten en daar is dit matras ideaal voor. Na een paar dagen waren de klachten weg. Niet te zacht en niet te hard. Wij houden de matras. Zeker weten!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,00% CashCoins
Ontvang 20% korting vanaf €50,- bij The Founded
Code:PAYDAY
ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
visit register click click