ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren

Eurojackpot Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Eurojackpot

Speel mee met Eurojackpot en maak kans om on-Hollands rijk te worden!

Meld je nu aan bij Eurojackpot, speel mee en maak iedere vrijdag kans om on-Hollands rijk te worden! De prijs is minimaal €10 miljoen en kan oplopen tot wel €90 miljoen.

Eurojackpot Beoordelingen

remond reichwein  | 21/11/19  23:48:55 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke loterij je kunt er zeer leuke kleine tot zeer grote prijzen mee winnen serieuze prijzen worden snel uitbetaald bij een prijs een zeker leuke loterij van Nederland snel lid worden mensen anders mis je wat
Peter Tosh  | 17/11/19  09:59:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waar ik bijna iedere week wel een kansje aan waag. Voor de prijs van maar 2 euro, wat ik een nette prijs vind voor een lot, iedere week kans flinke geldprijs en kleinere bedragen. Ik heb tot nu toe 10 x meegespeeld in 3 maanden en heb verschillende keren wat gewonnen.
Jeroen  | 30/10/19  09:32:13 | Winkelbeoordeling :
De meest Hollandse loterij die je onHollands rijkt maakt. Helaas heb ik nog nooit een hoofdprijs gewonnen, maar je kunt er af en toe toch een leuk centje aan overhouden. Bovendien is het voornamelijk spannend!!
Wilfred Bakx  | 30/10/19  10:46:19 | Winkelbeoordeling :
Een goede site waar je ook loten van andere loterij kan kopen zo als staatsloterij toto lotto...... het is simpel en snel te bestellen. alles onder een dak. en krijgt je loten via de mail toe gestuurd.
Henriette  | 24/10/19  10:34:16 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop biedt je de mogelijkheid om in een klap multimiljonair te worden. De kans om die extreem hoge prijs te winnen is echter miniem dus stel je er niets van voor. Het zou beter zijn de prijzen wat lager te maken zodat er meer mensen een mooi bedrag kunnen winnen.
Bert Visser  | 23/10/19  08:21:34 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is niet te duur waar je dan ook gerust eens aan mee kunt doen! Je krijgt er een leuke spanning voor terug van het afwachten of je iets wint, elke vrijdag kun je meedoen. Er zijn best wel grote prijzen en dan maar hopen dat het geluk een keer met je is!
JanCornelis Kleingeld  | 16/10/19  09:12:06 | Winkelbeoordeling :
Dit i nu zo'n spel waarbij je voor de trekking heerlijk kan wegdromen met wat je/ik allemaal gaat doen als je de jackpot wint. speel nu al enkele maanden mee en win in ieder geval mijn cashback terug hier. verder nog niets gewonnen maar wacht op de klapper
Cindy Kalou  | 06/10/19  09:07:36 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot heeft een prima site die zeer overzichtelijk is en als je wilt gokken kun jij dit voor een vrij klein bedrag doen, waarmee je ook nog vele grote geldprijzen kunt winnen, ik speel nu een paar maanden mee en heb al regelmatig kleine prijsjes gewonnen!
Corrien Volleberg  | 15/09/19  11:34:37 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot een prachtige kans om een leuk of enorm geldbedrag te winnen. Elke vrijdag op het puntje van je stoel te zitten en kijken of je een van de gelukkige winnaars bent. Alles makkelijk regelen via je computer
Ilonka  | 12/09/19  08:40:31 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om aan mee te doen met een minimale inzet. Zo loop je weinig risico om mee te doen. Ik koop zo af en toe een lot, wat het leuk maakt om mee te spelen. Kan het zeker aanraden om mee te spelen!
Jacks Teller  | 18/08/19  08:56:36 | Winkelbeoordeling :
Wie een kans wil maken op een extreem hoog geld bedrag biedt EuroJackpot je deze kans voor een betrekkelijk lage inzet. Je moet dan wel extreem veel geluk hebben maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen.
koen blok  | 13/08/19  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
Het openen van de site krijg je gelijk te zien hoeveel je kunt winnen. Staat zoveel loten voor de prijs van €2 per lot maar tot eind augustus 10% korting. Je moet eerst op het aantal klikken voordat tevoorschijn komt. Wel duidelijk trekking, speluitleg.
Gerry van der wens  | 14/08/19  02:43:55 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot ja regelmatig doe ik mee . Je hoopt elke keer weer op een grote prijs maar ik heb zelfs nog nooit een kleine prijs gehad . Maar als je niet meedoet kun je nooit wat winnen . Dus maar proberen .
Ilonka  | 08/08/19  06:25:43 | Winkelbeoordeling :
Een leuke jackpot die wekelijks plaatsvind en wat ik heel fijn vind is dat een lot maar 2.- kost. Hierdoor kan je af en toe wat vaker meespelen. Tot nu toe nog niks gewonnen, maar voor die prijs maakt dat ook niet uit.
Ilja Van bremen  | 05/08/19  15:44:06 | Winkelbeoordeling :
Heel veel mooie grote en belangrijke prijzen kun je zoals gewoonlijk verdienen bij Euro Jackpot. Het is niet duur om mee te doen en er is een redelijke kans dat je uiteindelijk iets wint. De website van deze organisatie werkt ook heel erg goed.
Poeskin  | 11/07/19  20:37:41 | Winkelbeoordeling :
Wie graag een gokje wilt wagen, kan meespelen met de eurojackpot. Er zijn grote geldprijzen te winnen. Eén lot kost maar twee euro en de jackpot staat nu op 17 miljoen. Dit is de hoogste jackpot van Nederland.
Peter Voogt  | 10/07/19  19:08:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot maak je kans op een grote prijzenpot. Je hoeft de deur niet uit, want je bestelt je loten simpel online. Met een paar klikken heb je jouw lot bestelt. Als je wint wordt je prijs snel bijgeschreven op je rekening.
Ben Thuis  | 07/07/19  11:55:50 | Winkelbeoordeling :
Dat je de jackpot wint, die kans is niet erg groot, maar ik wil toch wel regelmatig daarop een gokje wagen. Ook omdat een lot maar 2 euro kost, en de jackpot kan naar erg grote hoogte stijgen! Ook zijn er veel andere mooie geldprijzen te winnen.
Roelfiena Aukema  | 02/07/19  22:34:20 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om voor een vast bedrag een kans te wagen, duidelijke website waarin alles goed wordt uitgelegd. Overzichtelijk over aantal loten etc. Geen problemen met incasso"s . Ook kan eenvoudig opgezegd worden
Bianca  | 22/06/19  11:02:21 | Winkelbeoordeling :
Een webshop die de mogelijkheid biedt een enorm geldbedrag te winnen. Het enige nadeel is dat de kans om te winnen gigantisch klein is, maar dat moet je maar voor lief nemen als je meedoet aan dit kansspel.
christian te lintelo  | 20/06/19  08:03:43 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is DE loterij van niet alleen Nederland maar heel Europa. Winnen is ook echt winnen hier. Voor een lage prijs heb je al een grote kans om Multi-muljonair te worden en een zorgeloze leven te leiden in luxe. Ik zeg:DOEN!
ah.smid Smid  | 17/06/19  09:14:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een acc maar gebruik het meest staatsloterij Ik heb even automatisch gedaan daar was ik erg Tevreden mee je hoeft niet iedere x te denken als je wel een lot hebt, ik heb 1 x meegedaan aan eurojackpot dit was leuk
George Westerhof  | 15/06/19  08:12:45 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot kan jij geweldige prijzen winnen ! Voor een klein bedrag doe je mee om kans te maken op geweldige prijzen. Waag een gokje, want je weet: niet geschoten is altijd mis ! Ga naar de website en doe mee !
Maurice  | 12/06/19  13:58:58 | Winkelbeoordeling :
De Eurojackpot heeft waarschijnlijk de hoogste prijzenpot van Europa, dit maakt het zeer aantrekkelijk om hier aan deel te nemen. Ook de website van Eurojackpot is een overzichtelijke en uitdagende site, welke de speler uitnodigd om eens een gokje te wagen !
lion van der wens  | 12/06/19  03:50:49 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot altijd heel leuk om mee te doen . We willen allemaal multimiljonair worden dus vandaar dat ik regelmatig een lot koop . voor twee euro kun je best een gokje wagen. Elke keer niks winnen en toch weer mee doen
Taner Alishev  | 12/05/19  18:33:23 | Winkelbeoordeling :
Het grootste geluksprijzen van Europa, kun je spelen allen met 2 euro per lot. Dat doen ik elke week spelen en elke week krijg ik groot kans om rijk te worden .Ik zelf altijd met 2 loten spelen, daarom ben ik blij
Marco Heurter  | 11/05/19  11:39:14 | Winkelbeoordeling :
de euro jackpot, is top, ze hebben gigantische prijzen en als je wij t is het gelijk goed ook. duid e lijpe informatie en mooie reclame met veel kleuren en is daardoor zeker heel opvallend en daardoor zeker niet te missen.
Rink Mink  | 07/05/19  00:47:15 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een leuke loterij waar ik bijna iedere week wel een kansje aan waag. Voor de prijs van maar E 2 wat ik een nette prijs vind voor een lot, iedere week kans flinke geldprijs en kleinere bedragen. Ik heb tot nu toe 10 x meegespeeld in 3 maanden en sta ruim E 40 in de plus. Tot nu toe beter dan welke loterij waar ik ook aan meegedaan heb.
Sin Be  | 02/05/19  05:31:17 | Winkelbeoordeling :
De leukste euroloterij waarbij je heel veel geld kunt winnen met een inleg van €2,- . Ook kleine prijzen te winnen. Makkelijk meedoen via de website en ook nog cashback krijgen via cashbackkorting! Toch weer mooi meegenomen!
Laura Kastrova  | 27/04/19  19:46:17 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de jackpot. Deze is minimaal 10 miljoen en kan oplopen tot wel 90 miljoen. Je kunt gewoon hier je lot kopen of bij een van de verkooppunten.
Veronika Kalou  | 25/04/19  12:47:09 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een leuke loterij met leuke prijzen en hoge jackpotten en het is helemaal niet duur, als je wat wint kan je hele leuke prijzen winnen, ik doe er graag aan mee en hoop iedere vrijdag dat ik echt iets een keer win!
Gio Santana  | 20/04/19  16:20:59 | Winkelbeoordeling :
Je kunt elke vrijdag meedoen met de EuroJackpot, de meest lucratieve Jackpot van Nederland en dat al voor 2 euro. Het zal niet iedere keer prijs zijn, maar ik heb er al meerdere prijzen mogen ophalen.
Assumar Gellis  | 16/04/19  06:40:05 | Winkelbeoordeling :
Ik speel altijd online en via mijn bank mee met de Eurojackpot. Ik heb al een keer een prijs gewonnen. Ik speel graag loterijen omdat je altijd de kans hebt om een prijs te winnen. en hoe meer ik speel, hoe meer kans ik heb om te winnen, prima loterij!
maxime  | 11/04/19  12:43:54 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en overzichtelijke website. Je kan alles snel vinden wat je zoekt en kan ook makkelijk meespelen. Daarnaast is de prijs ook goed en kan je vele leuke geldprijzen winnen. Ook is het eenvoudig om aan te geven hoe lang je wil meespelen.
Robert  | 09/04/19  12:22:42 | Winkelbeoordeling :
Als je kans wil maken op een extreem hoog geld bedrag biedt deze webshop je deze kans voor een betrekkelijk lage inzet. Je moet dan wel extreem veel geluk hebben maar dat moet je dan maar lief nemen.
Claudette Gesser  | 07/04/19  10:27:19 | Winkelbeoordeling :
Over de Eurojackpot kan ik alleen zeggen altijd proberen voor die 2,00 heb je altijd een win kans en ik probeer het altijd en een maand geleden bij Bruna een lot gekocht en stel mijn verbazing € 300,00 daar doe ik het voor. Doen
Arnold Smit  | 03/04/19  22:05:22 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot De Ultieme Belevenis van legaal gokken voor een paar centen speel je al mee en maak je kans op geweldige prijzen ! Ik speel zeker al een jaartje mee en heb mijn geld er dubbel en dwars uitgehaald ik heb zelfs een leuke winst overgehouden aan de Eurojackpot!: buitenom om dat het leuk is om geld te winnen is het gewoon echt super leuk en spannend om mee te spelen! Voor mij is er geen andere Loterij dan Eurojackpot en ik kan het echt iedereen aanbevelen
Wim Speelberg  | 31/03/19  19:14:42 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en vooral informatieve site voor jong en oud, Ga zeker in het jaar 2019 regelmatig een kijkje nemen of er iets voor mij bij zit. Een aanrader voor iedereen dus ik zeg vooral doen.
Hennie Loriaux  | 23/03/19  18:40:43 | Winkelbeoordeling :
iK HEB GOEDE ERVARING MET EUROJACKPOT ELKE VRIJDAG ON HOLLANDS RIJK WORDEN VOOR 2 EURO PER LOT 5 GETALLEN KIEZEN UIT 1T/M 10 alles goed Jackpot 12 prijscategorieen met veel prijzen 50% prijzengeld.
Marianne Dumont  | 09/03/19  09:47:04 | Winkelbeoordeling :
Lastig dat je altijd minimaal € 10,00 moet storten, terwijl je misschien maar 2 loten wilt kopen. Verder alles prima. Duidelijke site en nooit geen problemen gehad. Zou natuurlijk leuk zijn als ik eens iets zou winnen, dan kon ik ook de uitbetalingssnelheid beoordelen.
emma govers  | 04/03/19  09:36:53 | Winkelbeoordeling :
Ze beloven je gouden bergen maar als je zelf eens je winstkansen na gaat rekenen valt dat heel erg tegen er is maar 1 winnaar. voor mij hoeft dit niet meer elke keer dat je niet mee speelt heb je al gewonnen op voorhand,
Freddy Maertens  | 13/02/19  14:23:43 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een goedkope loterij waar je gerust eens aan mee kunt doen! Je krijgt er een leuke spanning voor terug van het afwachten of je iets wint, elke vrijdag kun je meedoen. Er zijn best wel grote prijzen en dan maar hopen dat het geluk een keer met je is!
Ellen Groes. Vlaar  | 24/01/19  11:19:07 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is leuk om mee te spelen. Het kost je maar 2 euro. En je krijgt een leuke vergoeding als je bestelde bij enquête club. Het blijft spannend. Ik hou wel van een gokje op de eurojackpot. Niet dromen maar doen past hIer leuk bij. Dus voorwaarts blijven gaan. Alle lof voor eurojackpot.
Karin gerritsen  | 23/01/19  06:28:02 | Winkelbeoordeling :
Vanmorgen voor het eerst een lot gekocht bij de Eurojackpot. Het wijst zich vanzelf. Je maakt een wallet aan, daar zet je wat geld op en je koopt je lot(en) Handig is wel dat het allemaal valt onder de Nederlandse loterij en je de wallet voor diverse loterijen kunt gebruiken!
emma govers  | 21/01/19  08:45:59 | Winkelbeoordeling :
het lijkt heel erg interessant maar als je eens goed verder gaat kijken is de winstkans heel erg klein dat is natuurlijk bij alle loterijen wel zo maar bij eurojackpot wel heel erg, ik zou dit dus niet aanbevelen.
Sander Verbeek  | 15/01/19  19:42:55 | Winkelbeoordeling :
De kans op de jackpot is niet erg groot, maar ik wil wel regelmatig een gokje wagen. Ook omdat een lot maar 2 euro kost, en de jackpot kan naar erg grote hoogte stijgen! Ook zijn er veel andere mooie geldprijzen te winnen.
Mohammed Mechchate  | 09/01/19  20:34:04 | Winkelbeoordeling :
en een zeer goede ik heb niet duur en kan veel prijzen winnen en ik heb al zoveel prijzen gewonnen en het is iets wat ik elke vrijdag graag speel we kunnen altijd een storting doen op de website en we kunnen altijd spelen zonder te verhuizen en direct thuis betalen
Nel Koopmans  | 05/01/19  06:53:32 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Komt niet schreeuwerig over. De kosten worden goed weer gegeven. Ook als je verder klikt blijft alles goed te vinden. Het is een loterij en ze geven je wel het gevoel alsof jij all.een kunt winnen.
Gretha van Holten  | 21/12/18  22:37:08 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een Europees kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Iedere vrijdagavond is er een trekking. De Jackpot is altijd minimaal 10 miljoen.. Je kiest eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen uit 1 t/m 10..Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot!
G.M van Holten  | 21/12/18  22:09:38 | Winkelbeoordeling :
Er zijn in Euro jackpot 12 prijsklassen. Selecteer vijf hoofdnummers van 1 tot 50 en vervolgens twee extra euro nummers van 1 tot 10. Iedereen die alle vijf hoofdnummers en beide euronummers in de trekking goed heeft, wint een deel van de jackpot, die bij € 10 miljoen begint.
Harm Raspe  | 23/12/18  12:50:33 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er gemakkelijk en simpel uit. hier kan je een lot of meerdere loten kopen en hopen dat je geluk hebt. Ik hou niet van dit soort gokken, maar ja er zijn altijd mensen die wel een gokje willen wagen.
Roy W  | 01/01/19  18:47:52 | Winkelbeoordeling :
Ik speel graag mee met Eurojackpot omdat het tenminste een betaalbare vorm van een gokje wagen is. En leuk bovendien. En wie weet word ik binnenkort wel multimiljonair ;) Dat zou pas echt fantastisch zijn.
Marjon  | 25/12/18  12:23:04 | Winkelbeoordeling :
ik heb me aangemeld bij Eurojackpot en meegedaan omdat je voor een heel klein bedrag al kunt deelnemen dus je merkt het niet zo en hopelijk win je dan ook nog een grote prijs, het is makkelijk om mee te doen en je krijgt cashback
simone dekker  | 16/12/18  23:07:17 | Winkelbeoordeling :
Euro jackpot is super leuke loterij er vallen veel prijzen in Nederland! Ik doe elke vrijdag mee voor 2euro! En daarbij maak je kans op vele miljoenen! Haal je lot online of bij winkels in de buurt. Soms staat de jackpot op 90 miljoen!!!! Veel geluk voor allen!
Jan Van Nood  | 16/12/18  12:23:51 | Winkelbeoordeling :
De Eurojackpot biedt de mogelijkheid om iedere vrijdag mee te doen aan de meest lucratieve Jackpot van Nederland en dat al voor 2 euro. Het zal niet iedere keer prijs zijn, maar ik heb er al meerdere prijzen mogen ophalen.
marinus brinkers  | 10/12/18  16:27:04 | Winkelbeoordeling :
Goede site zeer overzichtelijk en als jij wild gokken kun jij dit voor een vrij klein bedrag,waarmee jij ook nog veeele zeer groootte geldprijzen kunt winnen speel nu een paar maanden mee en regelmatig kleine prijzen gewonnnen
Christini Induzzi Lopes  | 12/12/18  20:21:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het echt leuk om de jackpot te spelen. Ik speel altijd online en via mijn bank. Ik heb al een keer een prijs gewonnen. Ik speel graag loterijen omdat ik altijd de kans heb om een prijs te winnen. en hoe meer ik speel, hoe meer kans ik heb om te winnen. en zo blijf ik spelen.
daria dahlke  | 11/12/18  09:53:47 | Winkelbeoordeling :
geweldige site met veel, je kunt altijd iets winnen iedereen vindt iets leuks voor jezelf elke week nieuwe trekkingen kopen gewoon een loterijkaartje en geluk kan glimlachen voor ieder van ons goed eurojackpot
Ra Frauenfelder  | 04/12/18  16:48:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop wekelijks loten via ipay bij eurojackpot. De cashback word vaak niet bijgeschreven. Ik hoop dat ipay dit corrigeert. Kan hier naar gekeken worden aub? ..........................................
Stefanie Stooker  | 16/11/18  12:29:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met leuke prijzen en hoge jackpotten en het is hellemaal niet duur als je wat wint kan je helle leuke prijzen winnen ik doe der graag aan mij iedere vrijdag hoop dat ik echt iets een keer win
Diona Kohlbrugge  | 16/06/18  10:00:31 | Winkelbeoordeling :
Met zo'n hoge jackpot heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan en mij voor het eerst verwend door een lot te kopen voor die mega jackpot. want wie droomt er nu niet van die te winnen... Nu nog afwachten of het mij gegund is maar het dromen is al mooi
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren
visit register click click