ONTVANG 2,25% CashCoins Welkoop
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Expert Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expert

TV, audio, witgoed en huishoudelijke apparaten koop je met korting bij Expert

Expert heeft naast haar fysieke winkels ook een online shop, waar je met korting kan kopen. Het ruime assortiment in de online shop van Expert bestaat onder andere uit TV's, audio, computers, witgoed, huishoudelijke apparaten en verzorgingsproducten. Een complete online shop voor alle apparaten die je in huis nodig hebt. Met scherpe prijzen en wekelijks zeer interessante aanbiedingen.

Expert Beoordelingen

Bert Visser  | 28/08/19  07:04:30 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een uitgebreid assortiment met duidelijke productomschrijvingen. Prima leveringsservice, snelle afhandeling en eventueel montage. Goeie en overzichtelijke website met nu en dan geweldige aanbiedingen, een echte aanrader!
Leendert Kreuk  | 02/04/19  12:54:00 | Winkelbeoordeling :
Pas een vriezer gekocht. Deze is snel afgeleverd. Had niet voor servicekosten betaald maar werd door de mannen netjes de trap op gebracht. (moest het alleen niet zeggen) Dus netjes afgeleverd en doet het prima.
Gio Santana  | 09/02/19  10:02:21 | Winkelbeoordeling :
Wij komen al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doen we dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Expert is een prima (web)winkel!
lion van der wens  | 30/01/19  06:43:37 | Winkelbeoordeling :
Expert je wilt een nieuwe wasmachine of droger ga maar eens kijken zoveel keuze . Ook dikwijls aanbiedingen . Ook hebben ze een zeer goede service . Voor allerlei keukenmachine's zoals mixers en kleine elektrische apparaten .
Marianne Hiemstra  | 01/01/19  08:10:30 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een nieuw strijksysteem en ik wilde goed advies, dus dan ga je naar (een) expert. Online werd ik prima geholpen en daar het product besteld en in de winkel (redelijk) dichtbij opgehaald. Ook daar nog wat advies. Ik kan aan de slag!!
Alma Selimovic  | 23/01/17  00:30:40 | Winkelbeoordeling :
Expert emmeloord top winkel. Vriendelijk personeel goeie service en nette prijzen. Ik koop hier alles en bijna alles laat ik bezorgen. Word netjes bezorgd op afgesproken tijd. Laat vaak ook aansluiten gebeurt ook super netjes voor mooie prijs ze ruimen alles netjes op
Wim Speelberg  | 21/01/17  08:36:28 | Winkelbeoordeling :
Nette en verzorgde site met aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en oud. Zeker voor mij en ook voor een andere persoon een aanrader om in het nieuwe jaar 2017 regelmatig een kijkje te nemen. Dus vooral doen.
Frank Smid  | 20/01/17  18:53:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn eerste ervaring Expert gehad en ik moet heel erg eerlijk zeggen en bekennen dat dit niet geheel onverdeeld ongunstig als ervaring heeft uitgepakt gezien mijn eerdere ervaringen met Expert..
Nizar Abdat  | 20/01/17  15:06:03 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van de bekende electronische & huishoudelijke winkels in nederland. Ze verkopen allerlei producten. De prijs is ook relatief goed. Het is wel aan te raden om eerst vergelijking maken met andere winkels voordat je een bestelling plaatst.
erik geldermann  | 20/01/17  14:01:22 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is erg goed en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar op mobiel telefoon gebied kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Joyce van der Hart  | 19/01/17  15:24:37 | Winkelbeoordeling :
Zoek jij een expert op gebied van elektronica? Ga dan eens naar Expert.Daar slag je zeer zeker.Voor een leuke prijs.Daarbij hebben ze op de website ook elke een dag stunt.En daar kan weleens iets leuks tussen staan voor een prijsje! Want als expert het niet heeft vergeet het dan maar!
Annie Deinum  | 17/01/17  17:36:57 | Winkelbeoordeling :
Ben super geholpen en alles werd voor me geregeld. Wordt gratis thuis bezorgt en de prijzen zijn ook goed. 9 van de 10 prijzen zijn overal het zelfde en is expert echt niet duurder maar als je geen goede service wil dan kan je beter ergens anders heen gaan.
Leo Paans  | 14/11/15  07:47:02 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Marianne Boek  | 18/02/15  13:38:52 | Winkelbeoordeling :
Een winkel met vertrouwde merken en service. Snelle levering en goede aanbiedingen. Wat wel jammer is; de online shop is niet heel gebruiksvriendelijk. Hopelijk wordt dit in de toekomst beter. Maar het houdt niet tegen om te bestellen
Leo Paans  | 14/11/15  07:53:24 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Nicole L'Espoir  | 20/06/15  08:05:24 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit goede service ruim aanbod in huishoudelijke apparaten,maar ook tv's,telefoons etc. expert is n klantgerichte vakspecialist en heeft n persoonlijk advies voor je heeft 140 winkels in Nederland,maar je kunt ook online bestellen
Rob van Schooten  | 26/05/15  12:38:43 | Winkelbeoordeling :
Expert mijn favoriete winkel in zowel electronica als huishoudelijke artikelen en spullen. Het assortiment van Expert is dan ook heel breed, als je naar iets op zoek bent moet je hier haast wel slagen!
gea wildeboer  | 19/09/13  13:05:46 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze
Leo Paans  | 14/11/15  07:49:17 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Jeroen Peters  | 28/05/15  21:21:04 | Winkelbeoordeling :
Expert is een geweldige elektronicawinkel! Ze hebben veel spullen, goede winkels maar ook een hele goeie webshop! Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak voor een goeie prijs ook!
erik koops  | 30/08/14  12:28:57 | Winkelbeoordeling :
Voor witgoed en huishoudelijke apparaten, maar ook voor bijvoorbeeld tv- en computerstekkers, kun je prima bij Expert terecht. Veel keuze qua collectie en de prijzen concurreren goed met die van andere zaken. Aanrader!
Rolanda Kikkert  | 01/08/16  21:00:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eerst op site/webshop gekeken, maar omdat onze vriezer kapot ging en we direct 'n nieuwe moesten hebben-heb ik vriezer bij expert soest gekocht en direct thuis laten afleveren. De service is exellent, geweldig gewoon !!!
Beppie Sultana  | 23/01/17  09:38:10 | Winkelbeoordeling :
Ik had een wasmachine nodig en bij Expert Eindhoven hadden ze de aanbieding die ik wilden hebben en ik had de wasmachine binnen 24uur in huis aangesloten en oude retour, en de verkoper en chauffeurs waren top.
Moraim Anzola  | 24/01/17  11:12:10 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke apparaten . Daarnaast bieden zij een ruime keuze in camera's, laptops en overige elektronica. Zij bieden een goede service en hebben een snelle levertijd
Wendy Visser  | 24/01/17  19:31:52 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel is echt een expert op het gebied van elektronica en witgoed. Ze bieden een uitstekende service en ze geven een professioneel en deskundig advies. Vaak heeft Expert ook erg goede aanbiedingen.
Betsie Butsers  | 25/01/17  20:41:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben in ieder geval super geholpen en alles werd voor me geregeld bij Expert Product wordt gratis thuis bezorgt en de prijzen zijn ook perfect. Bijna overal zijn het de zelfde prijzen en is expert echt niet duurder maar de service van Expert is meer dan perfect!!
Petra Jansen  | 26/01/17  09:40:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Expert kun je terecht voor al uw elektrische apparaten. U kunt in de webwinkel bestellen maar er is ook altijd wel een winkel in de buurt! Super veel keus! Altijd aanbiedingen, let ook op de dagstunt! Kijk en vergelijk en maak uw keus:)
Petra Jansen  | 26/01/17  10:23:25 | Winkelbeoordeling :
Super grote webwinkel met heel heel keus! Leuke aanbiedingen en stunts! Kijk regelmatig op de site of in de folders en doe uw voordeel ermee! Bezorging is ook fantastisch: Voor 13.00 besteld kan dat als u wilt, zelfs dezelfde dag nog:) Aanbevolen!
S.K.C.  | 27/01/17  06:35:06 | Winkelbeoordeling :
Een van de weinige overgebleven fysieke electronica winkel, naast BCC, Mediamarkt etcetera. Heb er in het verleden wel eens wat gekocht, maar de inrichting van de winkel sprak me niet aan, waardoor ik elders ben gaan shoppen. Kwa prijs-/kwaliteit redelijk.
Erica Harms  | 27/01/17  09:15:04 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid assortiment met duidelijke productomschrijvingen. Prima leveringsservice, snelle afhandeling en eventueel montage. Goeie en overzichtelijke website met nu en dan geweldige aanbiedingen. Aanrader
frank smid  | 27/01/17  22:16:40 | Winkelbeoordeling :
Expert is best een fijne winkel. Ze zijn een van de weinigen oudere winkelketens op elektronika gebied in nederland die nog steeds bestaan, dat betekent dat ze toch iets goed doen, dus ik ben wel klant van expert
Lewis Hamilton  | 01/02/17  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar een wasmachine gekocht bij Expert. Erg naar wens allemaal. Maar maakte ineens een vreemd geluid. Gisteren gebeld, en vanochtend is er direct iemand langs gekomen. De desbetreffende meneer was erg vriendelijk en had het probleem binnen 15 minuten opgelost! Wat een vakkennis en ervaring!
J.M. Helsloot  | 01/02/17  07:30:49 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doe ik dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Exrert: Prima!
Marion Helsloot  | 01/02/17  07:40:08 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doe ik dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Exrert: Prima!
Piet Bandiet  | 03/02/17  07:14:26 | Winkelbeoordeling :
Ik kan niets anders melden dan dat ik goede ervaringen heb met Expert. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vragen over producten worden dan ook goed beantwoord en advies van de heren/dames sla ik niet gauw in de wind. Eigenlijk ga ik voor apparaten nergens anders meer heen.
Boo Boo  | 03/02/17  14:07:55 | Winkelbeoordeling :
Goede service, leuke gadgets en snel geleverd. De verzendkosten mogen wel wat omlaag. Dat maakt het doen van online aankopen doen makkelijker. Verder mag de website wel wat geüpdatet worden. Voor de rest ben ik heel tevreden.
Fred Bonaparte  | 06/02/17  18:33:50 | Winkelbeoordeling :
Expert is een van de bekende electronische & huishoudelijke winkels in nederland. Ze verkopen allerlei producten. De prijs is ook relatief goed, service is perfect. Het is wel aan te raden om eerst vergelijking maken met andere winkels voordat je een bestelling plaatst.
Harm Raspe  | 08/02/17  08:57:42 | Winkelbeoordeling :
aardige website, ken het bedrijf alleen van fysikewinkels en dacht ga ook eens bij de website kijken. Ik vindt het te simpel uitzien en er had wel wat meer aandacht aan de indeling mogen gebeuren. Ik zou niet online bij hun bestelling plaatsen
Jan Sterling  | 08/02/17  11:54:41 | Winkelbeoordeling :
Expert is een geweldige elektronica winkel! Ze hebben veel spullen, goede winkels maar ook een hele goeie webshop en een perfecte service. Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak voor een goeie prijs ook!
Adri Veltman  | 09/02/17  15:24:47 | Winkelbeoordeling :
Wel eventjes wennen. De pc gebruiken om iets bij Expert te bestellen. De winkel is namelijk niet zo ver weg en ik kom er al jaren. Nog nooit een miskoop bij ze gehad en altijd goed advies. Dan moet het per mail ook goed kunnen gaan.
Tante Truus  | 10/02/17  14:23:44 | Winkelbeoordeling :
Expert is een van de beste elektronicawinkels. Ze hebben kwaliteit spullen, goede winkels en een goede service, maar ook een hele goeie webshop! Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak voor een goeie prijs ook!
Hendrik Gertjan Dekker  | 12/02/17  15:48:55 | Winkelbeoordeling :
Expert is echt de leukste elektronicawebwinkel die er bestaat met altijd verrassende acties en aanbiedingen. Prijs -kwaliteit is prima en altijd snel geleverd. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
emma govers  | 13/02/17  09:24:36 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke bezorging. Maar verder bij online verkoop slecht bereikbaar, het moet in hun straatje passen. bellen op bij bezorging, en b.g.g. gebeurt er helemaal niks meer. Bij de expert kom ik niet meer. en adviseer dit ook naar andere toe.
emma govers  | 13/02/17  09:26:25 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke bezorging. Maar verder bij online verkoop slecht bereikbaar, het moet in hun straatje passen. bellen op bij bezorging, en b.g.g. gebeurt er helemaal niks meer. Bij de expert kom ik niet meer. en adviseer dit ook naar andere toe.
Kim Kimi  | 13/02/17  10:25:16 | Winkelbeoordeling :
Expert is één van mijn favoriete winkels in zowel electronica als huishoudelijke artikelen en spullen. Het assortiment van Expert is dan ook heel erg breed, als je naar iets op zoek bent moet je hier haast wel kunnen slagen!
Jean..  | 15/02/17  10:57:55 | Winkelbeoordeling :
Echte service, vriendelijke hulp, duidelijke taal, dat beetje extra! Miele wasmachine gekocht, uitstekende machine!! Pluspunten: Klantvriendelijk, Meedenkers, Dat beetje extra aandacht, Snelle service, Lokaal
Adri Veltman  | 16/02/17  21:23:07 | Winkelbeoordeling :
Bij expert ben je echt niet duurder uit dan bij een andere webshop. Tevens hebben ze heel kundig en aardig personeel waar je terecht kunt als iets niet helemaal duidelijk is of als je niet weet hoe je iets moet aansluiten..
haantje smid  | 17/02/17  10:49:37 | Winkelbeoordeling :
Via expert hebben wij dus voor de eerste keer wat gekocht en dat is, moet ik je heel erg eerlijk bekennen, heel erg goed bevallen. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar ben door expert helemaal overtuigd.
Fouzia Benboubker  | 19/02/17  09:46:51 | Winkelbeoordeling :
Expert.nl is een overzichtelijke site, elk week de beste aanbiedingen, goede klantenservice, levering en retour van producten zonder gedoe of extra kosten. Goede en gevarieerde kwaliteitsproducten. ik zou gewoon een kijkje nemen op de site.
Ricky Wamboso  | 28/02/17  15:42:50 | Winkelbeoordeling :
Expert is een van de perfecte elektronicawinkels. Ze hebben veel spullen, goede winkels maar ook een hele goeie webshop! Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak ook nog voor een helegoeie prijs.
dinesh bhulai  | 01/03/17  10:41:33 | Winkelbeoordeling :
Expert.nl biedt verschillende soorten apparatuur, huishoudspullen, enz. aan. De prijzen zijn niet altijd laag zoals ze beweren. Je kunt wel gemakkelijk en snel je producten bestellen en thuis laten bezorgen.
Jane Sterlong  | 01/03/17  11:26:58 | Winkelbeoordeling :
Ik had een wasdroger nodig en bij Expert in Deurne hadden ze de aanbieding die ik wilden hebben en ik had de wasdroger binnen 24uur in huis aangesloten en wel. En mijn oude gelijk retour, en de verkoper en chauffeurs waren top.
Bhakti Dharma  | 04/03/17  15:04:25 | Winkelbeoordeling :
Goede site voor elektronica met bekende goede service. Van laptops tot koffiezetapparaten en televisies. Advies op persoonlijke basis mogelijk in een van de winkels te vinden via intoetsen van je postcode.
Bart Smit  | 09/03/17  17:58:32 | Winkelbeoordeling :
Expert is een hele goed zaak vind ik. Ik doe er al jaren zaken mee en kom er graag, zowel in de winkel als online. betrouwbaar en vriendelijk personeel, veel diversen mooie en goedkope spullen en zeker ook de moeite waard te bekijken.
Pieter  | 11/03/17  11:06:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een koelkast besteld op de website. Hij werd keurig op afspraak geleverd. Toen hij uit de doos kwam bleek er een ander model in te zitten. Ik heb direct met expert contact opgenomen en binnen drie dagen ruilde Expert hem met om. Super service.
Jeannet Helsloot  | 11/03/17  11:28:47 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service. Aantrekkelijke aanbiedingen. Altijd ergens een fysieke winkel in de buurt. Dus bij eventuele vragen/problemen kan je daar altijd terecht. Een medewerker is zelfs bij ons thuis geweest om het e.e.a. over de computer uit te leggen.
A C Parijs  | 11/03/17  21:16:11 | Winkelbeoordeling :
laatst een nieuwe telefoon gekocht ben zeer goed geholpen met dank aan expert in den bosch zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen voor een nieuwe tv en koelkasr die van mij zijn overjarig maar komt goed
I. Zijlmans  | 12/03/17  10:46:27 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een goede webshop. Het assortiment is uitgebreid en je kunt gemakkelijk door het assortiment gaan. De prijzen zijn bovendien gunstig. De afhandeling van je bestelling gaat snel, evenals de levering.
Maria Catharina Van Rijn  | 15/03/17  06:55:35 | Winkelbeoordeling :
Expert is een goede elektronica winkel met een ruime keuze aan merken en goede prijzen. Heel vaak hebben ze aanbiedingen onder kostprijs. Tevens een goede klantenservice en persoonlijk advies tijdens het kopen.
Therese Brouwer  | 17/03/17  18:58:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij expert een nieuwe Vrieskist gekocht. Deze bleek na installatie niet te werken. Een monteur is langs geweest om te zien wat er aan de hand was. Keurig opgelost door expert en netjes een nieuwe geleverd
Rian Meertens  | 17/03/17  20:30:35 | Winkelbeoordeling :
Expert is een vertrouwende winkel, ze hebben al vele jaren een stenen winkel en nu ook een website. Ze geven een goede service en hebben witgoed van bekende merken. Snelle service en levering, Mooie website,
Frieda Flinkenfleugel  | 19/03/17  11:03:49 | Winkelbeoordeling :
Wij komen al jaren bij Expert in Eindhoven. De service is hier echt geweldig. Ze helpen je met je aankopen tot je echt 100 procent tevreden bent. Hoe vaak je ook bij hun komt voor vragen over producten, ze staan je altijd vriendelijk en vakkundig te woord.
Rensina Vink  | 25/03/17  21:09:46 | Winkelbeoordeling :
Bij de website van Expert kan je alles op het gebied van elektronica kopen. Ze hebben daar een uitgebreid aanbod van diverse merken. Als je online besteld worden de aankopen thuis bezorgd. De kwaliteit is goed.
Ria Jongboer  | 25/03/17  21:22:13 | Winkelbeoordeling :
Toen mijn televisie stuk was ben ik gelijk naar de web site van Expert gegaan om een nieuwe uit te zoeken uit een uitgebreid aanbod. Het mooie hier is dat de aankopen thuis worden bezorgd. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Gerrit Vink  | 25/03/17  21:35:42 | Winkelbeoordeling :
De web site van Expert is goed omdat ze daar 1e klas kwaliteit verkopen uit een uitgebreid aanbod. Alle aankopen kunnen thuis worden bezorgd. De kwaliteit, service en garantie zijn goed. Je kan hier met een goed gevoel kopen.
Hennie Loriaux  | 30/03/17  19:17:22 | Winkelbeoordeling :
Ik hebzeer goede ervaring met Expert Veel korting op TV,'s ,audio, witgoed en huishoudelijke apparaten ruim assortiment', en wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Met vriendelijk groeten Hennie Loriaux.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,25% CashCoins Welkoop
visit register click click