ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl

Greetz.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Greetz.nl

Verras iemand op een unieke en persoonlijke manier met Greetz.nl

Er is niks leuker dan het ontvangen of versturen van een verrassing. Wie ga jij verrassen? Maak het extra persoonlijk en verras iemand met Greetz.nl. Je vindt hier verrassingen voor oud & jong, zowel grote als kleine verrassingen en voor iedere gelegenheid. Kies direct jouw verrassing uit zoals een kaart, boeket, ballon, chocolade of ander cadeau.

Greetz.nl Beoordelingen

Kees van Beest  | 15/10/20  08:21:25 | Winkelbeoordeling :
Perfecte Acties van Greetz waar je gratis een code krijgt om iemand een kaart te sturen die normaal € 2,95 kost en waarbij je nu alleen de postzegel hoeft te betalen voor verzending. Ook mensen met een klein budget kunnen hier gebruik van maken.
Sharm Bhol  | 05/10/20  09:51:58 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met met Greetz.nl. Altijd leuke cadeau ideeën voor als je niet weet wat te kopen. Laatst nog een leuk ballon met een foto erop gekocht. Was hier heel blij mee en de ontvanger van de ballon ook. Leuke webshop en mijn favoriet!
Maaike Van Den Bosch  | 23/09/20  09:36:49 | Winkelbeoordeling :
Super veel keuze in kaarten vaak leuke acties met korting via greetz. snel voor gratis kaarten sparen gaat automatisch snelle cashback en altijd op tijd bij diegene thuis wat niet overal zo is helaas
Cindy Bergmans  | 11/09/20  08:51:52 | Winkelbeoordeling :
gisteren voor het eerst Greetz gebruikt om iemand een kaartje te sturen als steuntje en bedankje. had ook nog eens code voor gratis postzegel dus deze grote kaart kostte eigenlijk redelijk weinig en de verrassing was uiteraard ook groot. dus uitstekende site die het waarmaakt.
Agnes Tuinenburg  | 10/09/20  19:12:10 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen mee. Diverse kaarten verstuurd de laatste tijd. Altijd mooi op tijd. Wat ook zo leuk is dat je sommige kaarten zelf kunt maken. Door middel van een foto of tekst.De verzendkosten zijn net zo hoog als een reguliere kaart bij de post.nl. De prijs is ook goed.
Diona Kohlbrugge  | 29/08/20  18:29:35 | Winkelbeoordeling :
voor een vriendin een leuke kaart online uitgezocht en deze samen met een cadeau dat ik kon uitzoeken laten opsturen naar haar. allemaal uitstekend gegaan en voor herhaling vatbaar om voor iemand te doen
Jordy Rikhof  | 24/08/20  14:30:01 | Winkelbeoordeling :
Als je gebruikt maakt van de aanbiedingen (zijn er regelmatig) kun je vrij goedkoop een hele mooie zelfgemaakte kaart versturen. Het is zo gemakkelijk en je hoeft er zelfs niet de deur voor uit. Bestel altijd een kaart via Greetz.nl
Karen van Rossum  | 24/08/20  23:07:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer kom ik bij Greetz uit als ik een kaart wil versturen. Het maken gaat super makkelijk, verzending (ook in de toekomst) gaat altijd perfekt. De kaartrn zijn mooi!
Brenda Peters  | 25/08/20  18:13:24 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is de leukste website met geweldige artikelen om iemand te verrassen. Met een ruim assortiment in de volgen producten: ballonnen, kaarten, bloemen, drank, chocolade & gebak en cadeaubonnen & boeken. Nu tijdelijk een mooie vaas gratis bij aankoop van een boeket.
Marike Brakband  | 03/08/20  07:11:59 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site met ontzettend leuke kaartjes en cadeaus! Elke keer weer wordt er keurig meegedeeld wanneer je bestelling wordt bezorgd. Het maken van je eigen fotokaart vind ik keer op keer leuk om te doen. Zo krijgt je kaart een leuk persoonlijk karakter en het is makkelijk te maken. Top!
Jonno Fijn  | 02/08/20  15:14:55 | Winkelbeoordeling :
Op Greetz.nl vind je ongelooflijk veel mogelijkheden om iemand te verrassen, veel meer dan alleen door het sturen van een kaartje. De website werkt gemakkelijk, betalen gaat gemakkelijk online en de bezorging vindt snel plaats.
Yolanda Sam tjoe  | 31/07/20  07:36:25 | Winkelbeoordeling :
Bij de website van Greetz is het erg aantrekkelijk om een eigen kaart te ontwerpen en te verzenden zonder dat je de deur uit hoeft. Ze verzenden snel en de website is heel helder . Ik heb vaker gebruik ervan gemaakt en ben zeer tevreden daarom raad ik deze site aan.
Joey Druppers  | 25/07/20  01:52:29 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben vaak acties waarbij een postzegel gratis is of zelfs de hele kaart. Heb toevallig gisteren 2 kaartjes besteld en komen vandaag binnen! Altijd een goede service.
Miranda Modderkolk  | 22/07/20  23:15:17 | Winkelbeoordeling :
Dit is een handige en leuke website. Zo kun je digitaal een echte kaartje of kado versturen. Ze hebben leuke verjaardag's en beterschap kaartjes. Klantenservice is goed te bereiken en ze zijn erg vriendelijk.
Germaine de Groot  | 22/07/20  14:15:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met een groot aanbod voor wat je kunt versturen. De website is mooi, het zoekmenu werkt handig goed en snel. En dan het belangrijkste, ze zijn niet duur en ze bezorgen erg snel. Hier zal ik vaker bestellen.
Sandra van Corstanje  | 10/07/20  10:41:10 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site met veel mogelijkheden. Snelle bezorging en heel fijn dat je eventueel op het laatste moment nog een kaartje of cadeautje kan versturen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service.
Louise  | 28/06/20  10:30:34 | Winkelbeoordeling :
greetz gebruik ik vaak om een persoonlijke fotokaart vanaf mijn vakantieadres te sturen naar familie en/of vrienden. Dit gaat eigenlijk heel eenvoudig, foto's uploaden, leuke tekst erbij en je bent klaar!
Wendy Te Hennepe  | 23/06/20  10:04:17 | Winkelbeoordeling :
Heel handig als je last-minute nog een kaartje met of zonder cadeau nodig hebt. Erg tevreden over de snelle service
Robin van den Herik  | 22/06/20  09:46:17 | Winkelbeoordeling :
Ben zo blij dat deze website bestaat! Het maakt niet uit voor wie je een cadeautje zoekt of voor een verjaardag of gewoon voor het gebaar. Hier moet je dan zijn! Iedereen is altijd tevreden en super blij na het ontvangen van het cadeau.
Jannie Matser  | 22/06/20  15:25:07 | Winkelbeoordeling :
Geweldig aanbod van kaarten en cadeau's. Leuke aanbiedingen en vaak wel kortingen van bijvoorbeeld 2de kaart of postzegel gratis. Echt een aanrader. Is geweldig makkelijk om van huis uit iemand te verblijden. Kaarten zijn niet duurder dan in de winkel en postzegel betaal je overal.
Bart Aarts  | 22/06/20  07:27:49 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat men bij Greetz ook kadootjes kan bestellen, Het is prijzig maar ontzettend makkelijk voor als men geen tijd heeft om iets te kopen. Heb er zeer goede ervaringen mee. Komt in 9 van de 10 gevallen op tijd aan
Monique  | 19/06/20  10:17:04 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een leuke en veelzijdige site. niet alleen kan je er kaarten kopen maar bijvoorbeeld ook bloemen, ballonnen chocolade en gebak. Maar ook nog overige producten zoals knuffels, mokken en snoeppotten. Zoveel keuze, en netjes verzonden. helemaal mooi dus!
Lesley Bollemeijer  | 18/06/20  15:32:25 | Winkelbeoordeling :
Bij greetz kun je altijd makkelijk een kaart of bloemen versturen,of iets anders. Er staan veel leuke verschillende mogelijkheden. Mijn favoriet is een beker waar jezelf een foto op kan zetten.
Hennie Loriaux  | 15/06/20  06:45:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Greetz.nlLeuke boeketten om naar een bekende te sturen enthousiaste reactie ontvangen. Ze hebben ook kaarten, balonnen, chocola of andere kado's. Speciale acties voor moederdag en vaderdag.
Bep Biersteker  | 12/06/20  08:40:32 | Winkelbeoordeling :
Al jaren fan van Greetz. Zal dit ook altijd aanbevelen aan al mijn vrienden. Is niet echt duur maar ook regelmatig zijn er acties. Twee kaarten en dan een betalen. Heel erg goed. Dus zodra ik weer een kaart moet versturen is dit altijd via Greetz.
Danielle Bosch  | 11/06/20  08:08:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd op tijd een leuk kaartje kunnen versturen en geleverd. Leuke kaarten keuzes en leuke cadeaus die je kunt laten mee bezorgen. Ook fijn dat je stampz kunt sparen met het versturen van kaarten en daarmee korting kunt krijgen of een gratis kaart.
Petra Krekel  | 05/06/20  05:45:33 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en handige website met veel leuke producten. De mogelijkheid om kaarten te personaliseren is handig en leuk. Tevens een goede klantenservice. Ik heb al meerdere keren wat besteld en ik ben dik tevreden.
Ferry Swinkels  | 01/06/20  10:11:36 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling is door de jarige op tijd ontvangen. Ze stuurde een foto. Prachtige, kleurige bos en een doos mercietjes erbij. Ben dus tevreden, al weet ik nog niet hoe lang de bloemen zullen blijven staan.
m stam  | 31/05/20  07:36:37 | Winkelbeoordeling :
Een leuke overzichtelijke website, met niet alleen maar erg diverse en vele kaarten, maar ook cadeaus,om je familie of vrienden op een leuke manier te verrassen, normale verzendkosten, met regelmatig leuke acties waarbij je korting, of geen verzendkosten hebt.
Gabriella van Dijk  | 24/05/20  13:13:01 | Winkelbeoordeling :
Het is niet de goedkoopste manier om een kaart te versturen, maar wel gemakkelijk en mooi. De kaarten die ik maak, maak ik persoonlijk door foto's toe te voegen van de ontvanger, en teksten toevoegen kan ook. Door het gemakkelijke programma komt het altijd zo uit de printer als je gehoopt had.
Ramona Hellingh  | 22/05/20  04:45:52 | Winkelbeoordeling :
super leuke actie gratis.postzegel.gelijk.gebruik.van gemaakt. Voor mijn moeders verjaardag.handig in deze corona tijd.nu maar kaartje ipv langskomen..als dank.kreeg ik.nog kortings kode dus.weer een kaartje uitzoeken om.zwangere dochter te feliciteren en keuze is er gelukkig volop..
Peter Tosh  | 20/05/20  20:40:27 | Winkelbeoordeling :
Ik had een heel klein dingetje met bezorgde rozen voor mijn ouders. Keurig opgelost en zeer snel, ik werd tenminste niet als nummer behandeld maar als een gewaardeerde klant. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Maurice  | 18/05/20  10:47:37 | Winkelbeoordeling :
Vrij recent via Greetz.nl mijn moeder laten verrassen met een bloemetje en een toepasselijk kaartje er bij. Het ging heel eenvoudig, er is voldoende keuze aan bijv. bloemen en kaartjes en de geleverde bloemen waren super van kwaliteit !
Veronika Kalou  | 17/05/20  16:48:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel vaak kaarten besteld bij Greetz.nl. en ik ben ook heel tevreden dat de kaarten altijd netjes en op tijd worden bezorgd. De klantenservice van Greetz is ook perfect, zal daarom ook nog menig kaartje versturen van Greetz!
Harry Spotter  | 15/05/20  06:43:38 | Winkelbeoordeling :
Mijn zending werd op tijd geleverd, geheel volgens afspraak Alles zat er bij, kaart, bloemen en volgens de 1 ste feedback die ik hoorde was de kwaliteit wel degelijk aanwezig. Ik zal Greetz zeker nogmaals gaan gebruiken!
Diana Lakerveld  | 13/05/20  18:28:56 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een perfecte website voor iedereen die wel eens een ander wil verrassen, maar weinig tijd heeft om te winkelen en/of snel data zoals verjaardagen vergeet. Bij Greetz kun je kaartjes en cadeaus kopen en deze zijn heel erg leuk! Ook heeft Greetz een spaarprogramma die jou korting geeft.
esmee schonewille  | 12/05/20  13:26:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er nu pas twee keer besteld maar met deze twee keer ben ik al heel erg tevreden, je kan zelf invullen wanneer je wilt dat het word bezorgd en het word ook dan echt op die dag bezorgd. Niets te laat, ze geven optijd aan als er op een bepaalde dag niet kan worden bezorgd. Ik ben heel tevreden!
Anoniem  | 08/05/20  20:09:55 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met Greetz! Een aantal keren een kaartje en een cadeautje verstuurd en altijd op het aangegeven moment verstuurd en ontvangen door de geadresseerde. Top kwaliteit met producten en diensten. En een ruime keuze voor cadeau soort.
Karin Gerritsen  | 06/05/20  04:59:20 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Even een kaartje sturen of een ander leuk cadeau, gebruik Greetz. Leuk aanbod en leuke aanvullende (en eventueel gepersonaliseerde) producten. Bloemetje, chocolade en nog veel meer. Fijn als je even de deur niet uit wilt of iets anders wilt dan anders
Petronella Smit  | 05/05/20  06:19:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben gek op Greetz.nl . Wanneer er iemand jarig is , of als ik het gevoel heb dat iemand wel een opsteker kan gebruiken is Greedz.nl voor mij de manier om iemand te laten weren dat ik aan ze denk. Echt top!
Danielle Megens  | 05/05/20  21:00:24 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend leuke site, ruim assortiment aan kaarten en andere leuke artikelen. De service is erg goed, ze komen hun belofte na. Ik stuur nu vaak kaarten en komen nooit te laat omdat ik ze van tevoren kan inplannen. Top geregeld!!
Jan Boer  | 02/05/20  13:46:28 | Winkelbeoordeling :
Dé website voor feestartikelen en mooie kaarten. Met een groot assortiment in de volgende categorieën: bloemen, chocolade, taart & gebak, boeken & cadeaubonnen, dranken, kaarten en overige verrassingen.
Jan van Nood  | 03/05/20  08:19:27 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is een hele leuke webshop vol met verrassingen voor wie dan ook. Om te beginnen hele leuke kaarten en verder originele cadeaus. De prijzen zijn alleszins redelijk en de bezorging heb ik nooit klachten over gehad. Wel complimenten over de kwaliteit.
Jan W  | 01/05/20  08:47:25 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze webshop. Je hebt hier echt de allerleukste kaarten en het allergrootste assortiment. Kan je nou echt niet vinden wat je wil, gebruik dan een eigen foto, maakt het nog persoonlijker. Ik raad iedereen Greetz aan.
Adrienne Mathijssen  | 28/04/20  15:39:46 | Winkelbeoordeling :
Greetz is in deze gekke tijd een geliefde website. Wekelijks sturen groeten en wensen naar familie en bekende. Deze website geeft je heel wat mogelijkheden, Zo kan toch even dichtbij het feestje zijn. Een aanrader, kijk en bestel en doe iemand een plezier.
Steelo Brim  | 29/04/20  08:49:14 | Winkelbeoordeling :
Ik verstuur al jaren alleen maar kaarten via Greetz. Verzending is altijd op tijd, groot assortiment kaarten en eventuele extra's en zeker ook niet onbelangrijk, fantastische service van Greetz! Greetz is top!
Karel De graaf  | 26/04/20  16:49:02 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl de leukste website van Nederland voor feest artikelen. Heb je een feestje of wil je iemand feliciteren, dan zit je hier bij greetz.nl zeker goed. Met een keuze uit: bloemen, kaarten, chocolade, cadeaubonnen, taart & gebak en dranken.
Evert Wallet  | 22/04/20  07:58:18 | Winkelbeoordeling :
harstikke leuke website, moesten een kaartje sturen maar natuurlijkvergeten te kopen toen via greetz een hele mooie kaar uitgezocht op hun website, en natuurlijk een hele mooie envelop erbij uitgezocht
Jelly Buruma  | 20/04/20  10:33:18 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbaar en superleuk om op deze manier iemand te verrassen! Ik gebruik Greetz.nl al een aantal jaren, raad het ook altijd aan als mensen mij vragen van hoe stuur jij een online kaart? Je kan zelfs een eigen gemaakte foto toevoegen en daar een kaart van maken, Hartstikke leuk en zeer duidelijk!
evelien snel  | 17/04/20  08:50:02 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hier een groot assortiment aan kaarten voor elke gelegenheid. Zit jou kaart er niet tussen dan kun je altijd een leuke foto gebruiken als voorkant. De prijzen hier zijn ook goed en je hebt een leuk spaarprogramma.
Hans Kazan  | 11/04/20  16:07:57 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren bij Greetz en tot op heden altijd perfect geregeld. Hele mooie kwaliteit kaart, alles op tijd geregeld, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de kwaliteit van de rozen fantastisch ! Ik zal nog jaren bij ze bestellen, top bedrijf !
Charlotte Rozel  | 13/04/20  06:35:04 | Winkelbeoordeling :
op deze manier wordt een kaartje versturen steeds makkelijker, zeker als je vergeten bent om een kaartje te kopen is dit een hele fijne oplossing. dat je daar dan wat meer voor betaald vind ik begrijpelijk.
Alwetend  | 13/04/20  05:21:59 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen weken regelmatig gebruik gemaakt van deze website. Om kaarten te sturen naar eenzame ouderen. Wanneer je 5 kaart of meer stuurt krijg je 10% korting en je spaart, met account, voor een gratis soort stempel. Deze stempel is 2,50 waard.
Berry Stevens  | 09/04/20  09:30:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz vind je echt leuke dingen om andere mee te verrassen. Gemakkelijk besteld en snel verstuurd. Heel tevreden! Alleen zou het fijn zijn als een ontwerp tussentijds opgeslagen kan worden, ik drukte per ongeluk verkeerd en mijn hele ontwerp was weg. Ik deed dit overigens in de app.
Rob Dyrdek  | 05/04/20  09:20:10 | Winkelbeoordeling :
Omdat wij niet op verjaarsvisite konden bij onze dochter door de corona stuurde ze ons een heerlijke brownie taart met de kaart die jarig is trakteert! Wat was hij heerlijk toch een beetje feest ondanks dat dit de eerste keer was dat wij de verjaardag niet samen vieren konden, Greetz Super!
christina verschoor  | 30/03/20  09:42:04 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke kaarten hebben ze voor een leuke prijs ook nog. Postzegel erbij. Lekker vanuit huis een kaart versturen wel zo gemakkelijk. Je word ook op de hoogte gehouden van het verzenden. Word ook heel snel gedaan bezorgen
Johan van Uffelen  | 27/03/20  16:30:25 | Winkelbeoordeling :
Greetz heeft de keuze uit een een groot aantal wenskaarten. Voor ieders smaak is er voldoende keuze. Tevens is er de mogelijkheid een extra cadeau aan de kaart toe te voegen. De kaart personaliseren is gemakkelijk. De kaarten worden netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd.
Carina Westerhof  | 27/03/20  06:08:02 | Winkelbeoordeling :
Juist in deze barre tijden is een kaartje sturen meer dan welkom ! En het is niet nodig om je huis uit te gaan ! Ga naar de website van Greetz,nl en bekijk de mooie, toepasselijke en ontroerende kaarten, die je vandaag nog kan versturen !
Kelly Deelen  | 16/03/20  14:33:57 | Winkelbeoordeling :
Hele fijns site, werkt goed op zowel pc als tablet of telefoon. Wij doen tegenwoordig alle kaarten via greetz, net zo duur als een kaart en postzegel in de winkel kopen en een ruim assortiment (zelfs de mogelijkheid tot gepersonaliseerde kaarten).
Manuela V Renswoude  | 17/03/20  08:23:07 | Winkelbeoordeling :
greetz is n ontzettend leuke site met leuke cadeaus ( bijv n gepersonaliseerde kaart of wensballon) om te versturen naar iemand ...gewoon zomaar of voor n verjaardag n bruiloft of wat dan ook...t is ook helemaal niet duur en n leuk cadeau idee...n echte aanrader
Rilana de Ruijter  | 14/03/20  13:02:45 | Winkelbeoordeling :
Site werkt altijd goed. Levering altijd zoals beloofd en veel keuze op de site waardoor er altijd een passend cadeau is.
ANUSCHKA Hankas  | 13/03/20  03:09:13 | Winkelbeoordeling :
Greetz is voor mij ëën van de leukste websites die ik daarom ook regelmatig bezoek. Het is heerlijk om mensen te verrassen met een kaartje en een leuk cadeau. Daarbij is het ook erg leuk om je eigen ontwerp te kunnen maken met je eigen foto's
Samantha  | 06/03/20  18:56:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind greetz.nl een hele fijne site. Je kan een dag van te voren zelfs nog een bestelling plaatsen en dan komt het nog op tijd aan! Ook vind ik dat ze een leuk assortiment hebben. Je kan niet alleen kaarten, maar ook cadeautjes of ballonnen laten versturen!
Sandra Harkink  | 27/02/20  22:10:12 | Winkelbeoordeling :
ik had een verjaardagskaart gemaakt voor mijn oma met foto's van alle kleinkinderen erin verwerkt. Het is een mooie kaart geworden, geen doorlopen inkt of te lichte kleuren. De kaart werd keurig op tijd geleverd. Top!
Roksanne Damen  | 24/02/20  08:00:37 | Winkelbeoordeling :
Een fijne site met een ruim aanbod aan kaarten. Voor elke gelegenheid kun je daar de kaart vinden. Het is een gemakkelijke site waar zowel jong als oud wel wijs uit worden. Daarnaast maken ze gebruik van een veilig betaalsysteem.
Sjaak Swart  | 14/02/20  07:24:21 | Winkelbeoordeling :
Je hebt bij Greetz altijd de leukste kaartjes voor welke gelegenheid dan ook, met een heel uitgebreid assortiment van chocolade bloemetjes verzorgingsproducten en nog veel meer hebben ze voor mij geen verjaardag meer zonder Greetz De kortingen zijn ook leuk en af en toe gratis postzegel of kaart.
Priscilla Dekker  | 11/02/20  11:52:19 | Winkelbeoordeling :
greetz is echt super leuk een heel goed kado idee je kan er echt alle kanten op voor hem voor haar voor kinderen voor opa en oma van planten bloemen tot sterke dranken van kaartjes tot balonnen voor ieder wat wils en vandaag bestekld morgen in huis le
Sabine  | 03/02/20  18:32:57 | Winkelbeoordeling :
Als ik een kaartje wil versturen doe ik dat eigenlijk alleen nog maar digitaal via greetz. Een perfecte en makkelijke manier om je kaart persoonlijk te maken en precies zo in te delen als je zelf wil.
Jeannette Van Gool  | 20/01/20  09:10:52 | Winkelbeoordeling :
Greetz een ideaal platform om de leukste attenties te laten bezorgen. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ook de beloofde tijdlijnen worden altijd behaald. Het assortiment is ook zeer breed. Ik doe graag een hartelijke groet via Greetz!
V. Cremers-Feijen  | 04/01/20  14:51:52 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site, met een enorme keuze aan kaarten, bloemen, chocolade en andere geschenken voor een originele felicitatie! Voor alle gebeurtenissen zijn er legio mogelijkheden om een super gebaar te leveren. Duidelijke verzendmogelijkheden en voldoende betaalmogelijkheden.
Kluk Kluk  | 13/01/20  07:45:27 | Winkelbeoordeling :
Greetz kent een prima service, je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is en/of het goed is aangekomen en een fantastische klantenservice, Greetz heeft mij zo goed geholpen om van de kaarten voor mijn beste vriendin een feestje te maken, hartelijk bedankt Greetz!
Jacks Teller  | 01/01/20  11:40:37 | Winkelbeoordeling :
Prima handige site van Greetz of je nou iemand wilt verrassen met een bloemetje of een kaartje wilt versturen, bij Greetz is de keuze aan bedankjes, romantische boodschappen en cadeaus erg ruim. Ook krijg je als nieuwe klant eenmalig een kortingscode voor gratis verzending.
danielle visscher  | 10/01/20  20:00:53 | Winkelbeoordeling :
Super leuk om iemand op deze manier een cadeau te geven. Bezorgen snel en vriendelijke bezorgers. Veel orginele cadeaus om uit te kiezen. Wel hoge prijzen maar is het meer als waard. Producten goede kwaliteit.
Ben Thuis  | 31/12/19  15:31:58 | Winkelbeoordeling :
Met Greetz kun je op een super makkelijke manier aandacht schenken aan iemands verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis. Door het gevarieerde aanbod is er altijd wel iets dat past wat je kunt versturen!
Diana Otten  | 13/01/20  11:26:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website. Met veel keuzes in kaarten, cadeau's bij de kaarten en meer. Tevens een goede klantenservice die gelijk voor je klaar staan en met je mee denken over hoe ze dit het beste kunnen oplossen.
Cindy Kalou  | 12/01/20  15:42:53 | Winkelbeoordeling :
Het word allemaal wel heel makkelijk gemaakt door Greetz.nl om iemand een kaartje of berichtje te sturen voor een bijzondere gebeurtenis. Wel vind ik het een beetje onpersoonlijker dan zelf een kaartje schrijven en een postzegel te plakken.
Wilfred Bakx  | 30/12/19  16:26:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke dingen om te geven voor een verjaardag of andere viering ........voor jong..en oud. Van leuke kaart met iets lekkers tot andere dingen ....als attentie. Voor een goede prijs en snel bij die gene in huis. Leuk als je iemand een attentie wild sturen.
Leen van Soest  | 29/12/19  09:58:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke trendy cadeau site met van alles en nog wat om kado te geven. Van bloemen tot chocolade, van kaarten tot een lekker flesje wijn. En alles tegen veelal gunstige prijzen. Bestellen gaat erg makkelijk
Bhakti Dharma  | 25/12/19  20:46:01 | Winkelbeoordeling :
Een van de meest uitgebreide sites om te gebruiken voor het verzenden van allerlei leuke wenskaarten. Al vaker bekeken en gebruikt. Aan te raden voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen en nog meer.
Roelfiena Aukema  | 27/12/19  12:34:14 | Winkelbeoordeling :
bij greetz zijn altijd creatieve mogelijkheden om iemand een gepast kaartje te sturen. Ideaal om dit online te doen en snel verstuurd! Ben je op het laatste moment haast vergeten om iemand een kaartje te sturen? wat is dan gemakkelijker om het via greetz nog snel even te doen!
Chanel West Coast  | 23/12/19  18:17:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij Greetz en vind het wel fijn dat je herinnert wordt aan gebeurtenissen zoals feesten en verjaardagen en in het adresboek is het super makkelijk kiezen; je hoeft eigenlijk niets te doen dan klik klik en klaar!
Johan van Uffelen  | 22/12/19  15:49:21 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze en de kaarten zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Ik vind het echt een aanrader voor zomaar een kaartje, een verjaardagkaartje en de kerstkaarten. Personaliseren met tekst, afbeeldingen en/of muziek en de bestelprocedure zijn eenvoudig.
Carmen  | 17/12/19  23:52:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke website voor het versturen van een kaartje of cadeautje voor elke gelegenheid. veel mogelijkheden ook voor bijvoorbeeld een fotokaart. Heel veel keuze Veel leuke acties zoals gratis postzegel of kaart.
Henriette  | 15/12/19  23:13:36 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop biedt de mogelijkheid een leuke kaart naar je kennissen te versturen voor een speciale aangelegenheid. Nu de kerst voor de deur staat zijn er ook tal van kaarten voorhanden die uitgezocht kunnen worden om te bestellen.
Madelyn Rodriguez  | 11/12/19  07:39:06 | Winkelbeoordeling :
Goede site, makkelijk en handig online, goede assortiment van bloemen, gepersonaliseerde kaarten of leuke verrassingen om te krijgen ( ontvangen ) of cadeau aan iemand versturen, goede service en bezorging.
Nance Tender  | 06/12/19  18:11:55 | Winkelbeoordeling :
Altijd de leukste kaartjes voor welke gelegenheid het ook is ze hebben het Maar het uitgebreide assortiment van chocolade bloemetjes verzorgingsproducten en nog veel meer hebben ze Voor mij geen verjaardag meer zonder Greetz De kortingen zijn ook leuk en af en toe gratis postzegel of kaart
Sophie Steijvers  | 02/12/19  19:46:10 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke site waar je helemaal je eigen ontwerp van kaartjes of andere presentjes kunt maken. Zo heb je altijd iets orgineels en persoonlijke om te geven. Levering altijd prima optijd!
Clint Eastwood  | 01/12/19  11:09:51 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe alleen maar positieve ervaring gehad met Greetz. De kaart word tegen een meerprijs zelfs op maandag bezorgt, wel zo leuk als je je kaart op je verjaardag krijgt. Ook is het makkelijk om je kaart online te ontwerpen en te verzenden.
Sophie Bakker  | 20/11/19  08:42:14 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf. Prachtige producten van zéér goede kwaliteit worden snel en keurig op tijd afgeleverd op het juiste adres. Kaarten zien er altijd tiptop uit en ook fijn dat er regelmatig leuke acties zijn!
Ilja Van bremen  | 15/11/19  18:59:32 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is echt werkelijk waar een fantastische webshop waar je iedereen een heel leuk cadeautje kunt geven. En uiteraard kun je deze cadeautjes ook zelf ontvangen. Besteld door iemand die jou graag mag.
emma van moorsel  | 10/11/19  10:35:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij Greetz en heb pas 1 keer meegemaakt dat een verjaardagskaart niet aankwam (en dit werd alsnog hersteld). Inmiddels zijn ook enkele ontvangers van mijn kaarten (al dan niet met cadeautje) fan van Greetz geworden.
Saskia  | 08/11/19  22:28:52 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een hele fijne website. Er is ontzettend veel te vinden en ook voor elke gelegenheid. Van kaarten tot bloemen, chocolade tot ballonnen. Je kunt het zeer persoonlijk maken door foto's of leuke tekst en "stickers" toe te voegen aan je bericht.
Freddy Maertens  | 07/11/19  07:38:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij Greetz en heb pas 1 keer meegemaakt dat een verjaardagskaart niet aankwam (en dit werd alsnog hersteld). Inmiddels zijn ook enkele ontvangers van mijn kaarten (al dan niet met cadeautje) fan van Greetz geworden.
Robbert  | 02/11/19  07:26:30 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je op een handige manier aandacht schenken aan iemands verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis. Door het gevarieerde aanbod is er altijd wel iets dat past om te gaan versturen .
Celeste Kalogerou  | 31/10/19  17:54:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren bij Greetz kado's besteld. Onder andere bloemen, ballonnen, chocolade en kaarten. Altijd netjes op tijd bezorgd en vriendelijke bezorgers. Leuke originele kado's. Zeker een aanrader.
Peter Voogt  | 30/10/19  13:38:32 | Winkelbeoordeling :
Iemand met een kaartje verrassen is leuk. Bestel je kaartje of cadeau via Greetz. Voor 22 uur besteld betekent dat de volgende dag jouw bestelling al wordt bezorgd. Greetz heeft het grootste assortiment aan kaarten voor elke gelegenheid.
Christini Induzzi Lopes  | 29/10/19  19:01:22 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bloemen en planten in deze winkel. Het is vrij duurzaam. Altijd verse bloemen en planten. Levering is gratis. Ik raad het merk ten zeerste aan. ik vind super leuk. ik wil delen met mensen.
Evert Jansma  | 27/10/19  08:11:02 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl maakt het wel heel gemakkelijk om iemand een kaartje of berichtje te sturen voor een bijzondere gebeurtenis. Wel vind ik het een beetje onpersoonlijker dan zelf een kaartje schrijven en een postzegel te plakken.
André Van Dillen  | 27/10/19  09:48:40 | Winkelbeoordeling :
Vaak maken wij gebruik van Greetz.nl, om zomaar iemand te verrassen of iemand een hart onder de riem steken als oppepper. Ook sturen we vaak een digitale (jpeg) foto aan ons zelf van de kleinkinderen. zodat we die dan weer in het wissellijstje kunnen doen.
Chris Te Lintelo  | 27/10/19  08:32:03 | Winkelbeoordeling :
Greets is een leuke winkel en heeft een mooie website, waar je allerlei soorten wenskaarten kunt uitkiezen en laten verzenden. Greetz is een modern bedrijf en heeft voor elk wat wils . Ga daarom eens kijken bij Greetz!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
visit register click click