ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Andrea de Mare  | 26/10/20  08:12:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu een paar keer een product gekocht bij Groupon. Goede ervaring ermee. Makkelijk uitzoeken in de aanbiedingen. Adres invullen en betalen klaar. Snelle bezorging van de artikelen die ik heb gekocht.
Sonja Hindriks  | 21/10/20  11:35:48 | Winkelbeoordeling :
Wij kijken altijd voor we wat willen gaan doen of er ook een Groupon actie loopt. zo doen we exact dezelfde dingen maar dan goedkoper zodat het net een keertje vaker kan. In iedere buurt zit wel een actie.
Romeo Roberts  | 15/10/20  23:29:04 | Winkelbeoordeling :
platform met vele aanbieders met vanalles en NOG wat en vooral met leuke aanbiedingen. van cosmetisch tot allerlei handige snufjes. bij geschillen krijg je van Groupon steun die nodig is. op deze manier kreeg ik mijn geld terug omdat de aanbieder vanwege sluiting door de coronacrisis de dienst niet kon leveren die ik had gekocht.
Fred Eikelenboom  | 09/09/20  20:23:55 | Winkelbeoordeling :
Werkt perfect Lekker etentjes en scoren van hotels Geen extra kosten en dat maakt het nog voordeliger. Soms te kort houdbaar en dan moet je opletten Zoeken op de app en op internet is wat lastig en niet overzichtelijk
Valerie Propitius  | 21/08/20  14:42:10 | Winkelbeoordeling :
Veel leuke dingen gedaan via groupon! Uiteten , dagjes weg, beautybehandelingen. Nieuwe plekken hierdoor leren kennen. Alles voor een klein prijsje en genoeg tijd om jou groupon in te leveren!
Robert hiemstra  | 23/08/20  22:51:41 | Winkelbeoordeling :
Wauw echt hele nice winkel heel veel leuke spullen en je kan er ook lekker eten.voor de rest ben ik shit aan het opvullen want verdien geld door deze irritante klote recensie te moeten schrijven maar het moeten min 200 tekens zij haha
Petra Boogh  | 20/08/20  11:48:44 | Winkelbeoordeling :
Groupon, heeft altijd mooie aanbiedingen voor weinig geld. Ik koop altijd erg graag bij Groupon mijn favoriet zijn voornamelijk restaurantaanbiedingen- en schoonheidsbehandelingen. Ga zo door! Als er klachten zijn dan wordt je goed geholpen door de klantenservice.
Samantha  | 17/08/20  03:19:30 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de site van groupon erg fijn en overzichtelijk. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen, van een dagje naar de spa tot aan kortingsbonnen om bij de hunkemoller te besteden. Je hoeft je niet te vervelen! Een aanrader!
Monique Meeuwissen  | 15/08/20  15:16:30 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft mooie acties om dingen uit te proberen of te doen. vaak niet erg duur. ook niet moeilijk om aan te schaffen. heb een tijd geleden via Groupon airco van de laten nakijken. de service is erg goed
Ilja van lankveld  | 06/08/20  12:27:19 | Winkelbeoordeling :
erg leuke zite voor leuke cadeautjes te shoppen. voor ieder wat wils en het is gemakkelijk te gebruiken. je typt in wat je zoekt en je komt meteen op de goede pagina. schild veel tijd en je kunt meteen bestellen
sonja longerich  | 06/08/20  08:22:58 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen!!!...ik neus elke dag een paar minuten wel eens rond bij groupon, en hoop dat ik dan weer n leuke aanbieding scoor, supermakkelijk met betalingen en heb altijd netjes thuis de artikelen ontvangen.
Nathalie foekema  | 23/07/20  08:12:00 | Winkelbeoordeling :
Top website veel aanbod alleen wat lange verzendtijdhele gaafe hoge kortingen
CHANEL Wienke  | 20/07/20  19:10:46 | Winkelbeoordeling :
telkens super leuke deals ! zoals bijvoorbeeld dagjes uit, lekker eten of producten thuisgestuurd! goedkoop en gemakkelijk! nu al meerdere keren lekker gebruik van gemaakt. Ik raad het iedereen aan om gewoon eens een kijkje te nemen tussen de deals!
Jonno  | 20/07/20  14:25:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon is er voor ieder wat wils te krijgen. In het verleden voornamelijk uitstapjes maar steeds vaker ook kwalitatieve producten voor thuis. Soms zijn daar de verzendkosten voor aan de hoge kant. Door iedere dag even te kijken op Groupon weet je vast en zeker snel een goede deal te scoren.
Adil Asri  | 19/07/20  19:30:00 | Winkelbeoordeling :
meld je nu gratis aan en geniet van leuke uitjes of restaurants bij jou in de stad of buurt je krijgt enorme korting die kan oplopen tot 70% zit altijd wel iets leuks voor jou erbij betaalbaar en betrouwbaar
melanie dam  | 11/07/20  23:37:40 | Winkelbeoordeling :
een zeer goede shop, met leuke aanbiedingen voor een fractie van de normale prijs. Ga vooral zo door
Chloe Talen  | 13/07/20  07:17:03 | Winkelbeoordeling :
Vind dit een beetje de Vakantieveilingen maar dan zonder de veilingen. Dus je krijgt het altijd voor een hele lage prijs. Verzending kan soms wel lang duren. Soms gaat het fout maar de klantenservice lost dit altijd netjes op! Zeer vriendelijk!
Rosy Roberts  | 07/07/20  15:28:56 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service toen een deal niet doorging in verband met de huidige situatie rond de coronacrisis. Na het ondersteuningsverzoek is mij een oplossing geboden: geld terug of Grouponcredits om aan een andere deal te besteden.
Robert  | 18/06/20  04:41:04 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Groupon staat regelmatig vol met leuke aanbiedingen van allerlei producten. Het biedt de mogelijkheid tegen aantrekkelijke prijzen zonder al te veel moeite een aankoop te doen. Door middel van een voucher wordt dit mogelijk gemaakt.
Hannie Aa van der  | 13/06/20  19:12:05 | Winkelbeoordeling :
leuke acties en al regelmatig gebruik van gemaakt. altijd alles snel en netjes geregeld. verschillende acties waar bijna altijd iets bij zit waar je wel gebruik van wilt maken. Vooral de acties met de mogelijkheid tot foto's op canvas of een fotoshoot vind ik fantastisch.
Anastasia Chotoe  | 04/06/20  14:21:20 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke site met goede aanbiedingen. Voor iedereen en elke gelegenheid zit er iets tussen.
cindy linders  | 04/06/20  08:55:39 | Winkelbeoordeling :
Iedere keer als je naar de site van Groupon gaat staat er wel een leuke aanbiedingen op van uitjes, etentjes, producten en andere leuke aanbiedingen die niet te weigeren zijn. ieder keer is het een feestje om te kijken wat ze aanbieden
 | 02/06/20  14:37:24 | Winkelbeoordeling :
Het is een fijne site! De site werkt goed en heeft veel leuke aanbiedingen. Tot nu toe alleen goede ervaringen gehad met het bestellen. Het enige wat af en toe lastig is, is dat de aanbieders beperkt zijn in beschikbaarheid. De beschikbaarheid is niet altijd terug te vinden bij Groupon! Soms ook wel en dan is het geen probleem!
Cashelle Cleintuar  | 27/05/20  09:10:52 | Winkelbeoordeling :
groupon vind ik een leuke app, ik bestel daar regelmatig dingen of uitjes voor mijn familie of voor mezelf. Ben er tevreden mee en vond het altijd leuk en er goed uit zien. tot nu toe geen teleurstelling.
Miriam Van Bree  | 23/05/20  17:48:46 | Winkelbeoordeling :
Heb al vaker verschillende dingen bij hun besteld maakt niet uit wat.Goede service en medewerking als er iets is.
Sarah Van Dam - Top  | 23/05/20  10:06:32 | Winkelbeoordeling :
regelmatig een dag van te voren gekocht voor de griek in gouda. even bellen en gereserveerd. ideaal, leuke prijzen en lekker eten. maar er zijn ook veel andere dingen te koop. een lekkere high tea is ook altijd erg leuk. verschillende producten voor zeker leuke prijzen. soms wel jammer dat je niet bij elk restaurant zomaar kan bellen maar meerdere dagen van te voren. hier gaat "uiteten" meestal spontaan en nooit gepland.
Beppie Kivits  | 18/05/20  13:29:18 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al heel veel besteld via Groupon,en zijn uiterst tevreden met de aangekochte deals. Het waren vooral de diner Bonnen van Fletcher waar je voor een goede prijs goed kunt vertoeven en heerlijk kunt dineren.
Suzanne Meffert  | 12/05/20  21:37:22 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke en regelmatig lekkere aanbiedingen. Door Groupon worden uitjes een stuk betaalbaarder. Site is duidelijk en overzichtelijk, goede communicatie. Na een aankoop altijd snel de bevestigingsmail binnen.
G.Y. Huizenga  | 09/05/20  19:11:49 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon super voordelige entree kaarten voor Legoland gekocht Twee dagen hebben we ons geweldig vermaakt. En dan niet voor € 225,00 maar via Groupon voor slechts €95,00. We waren met 3 personen. Echt een geweldige deal en zeer vriendelijke klantenservice. Kan niet anders zeggen!
Ferry Swinkels  | 11/05/20  10:20:00 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over Groupon, matras besteld en dat kwam binnen beloofde termijn binnen en het matras is inderdaad goed en ligt heerlijk, het enige minpunt is de tracking wie via de site lang onduidelijk blijft waardoor je gaat twijfelen of je de goede keuze met Groupon hebt gemaakt.
Angelo Blythe  | 04/05/20  19:31:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke site voor ieder die graag goedkoop uiteten gaat of een leuk uitje wil scoren. Pannekoeken eten met cashback + groupon is al mogelijk voor 5 euro per persoon. Dat in 2020! ik zeg: Geweldig!
Ben Thuis  | 29/04/20  09:16:16 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je met regelmaat hele mooie deals met aantrekkelijke prijzen. Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker ook de moeite waard om de app te downloaden.
sonneke Vondenhoff  | 26/04/20  09:22:47 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke site met super leuke deals echte aanrader. Heel veel keuze in verschillende categorieën. Qua prijs echt heel goedkoop dingen bij. Als ik iets wil kopen kijk ik eerst e even hier.
Jannet Witjes  | 27/04/20  10:10:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je veel verschillende producten en diensten. Je kunt goedkoop een restaurant boeken, of je koopt producten met korting. De prijzen zijn altijd lager dan bij de aanbieder zelf. Als je vrienden lid maakt krijg je ook nog een bonus.
Clint Eastwood  | 17/04/20  15:59:19 | Winkelbeoordeling :
Ik had onlangs een TV meubel besteld echter werd de verkeerde geleverd. Na chatcontact is er een ophaalafspraak gemaakt. Nadat het meubel was opgehaald was binnen 5 dagen mijn geld weer teruggestort, toch goed geregeld van Groupon.
Chelsea Soedira  | 17/04/20  10:12:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website met gevarieërde deals, van drukke uitstapjes naar onspannende massages. Het is het zeker waard om een kijkje op te nemen.
Patrick Haak  | 11/04/20  23:29:42 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier regelmatig deals. Perfect om op een betaalbare manier restaurants uit te proberen of een dagje uit te gaan. Bij problemen werkt de klantenservice van Groupon uitstekend mee. Groupon is makkelijk in gebruik.
Bianca  | 12/04/20  05:35:32 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop van Groupon staan regelmatig leuke aanbiedingen voor allerlei producten of diensten. Het biedt de mogelijkheid om een voucher aan te schaffen die recht geeft op hoge kortingen voor zo'n product.
Jeannette Van Gool  | 13/04/20  11:02:12 | Winkelbeoordeling :
hoe leuk is het om op zoek te gaan naar leuke aanbiedingen. Met groupon is dat toch steeds weer een uitdaging. Wil je een uitstapje maken of wat ik zelf erg leuk vind, met je maatjes een lekker hapje gaan eten,met Groupon vindt je altijd wel een leuk stekje in je buurt voor een lekker hapje.
Berry Stevens  | 08/04/20  15:03:34 | Winkelbeoordeling :
Super geholpen! Via app contact gezocht over deals die we hebben gekocht voor een vriendinnen weekend, maar wat nu niet door kan gaan vanwege Corona. Kreeg meteen positieve reactie dat ik het geld terug zou krijgen. Dag erna had ik het al! Toppers!
Tatjana Bosman  | 03/04/20  14:14:36 | Winkelbeoordeling :
Bij groupon al meerdere coupons voor leuke actieprijzen gekocht. Via de app nog makkelijker om een leuk uitje te scoren. Het fijne is dat de coupons langere tijd geldig zijn of dat je ze zelfs kado kunt doen.
romy mooij  | 04/04/20  23:54:13 | Winkelbeoordeling :
Goedenavond, ik heb hele goede ervaringen met deze website. Ik heb laatste sushi afgehaald met een vriendin van mij via deze app. Ik wist niet helemaal of het zou werken, maar ben erg enthousiast!
Sjaak Swart  | 27/03/20  16:46:14 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft regelmatig interessante (dag) aanbiedingen. Je hoeft ook niet zolang op de levering te wachten. Daarom prijs ik deze website aan, mede omdat je ook nog cashback via deze site verdiend. Helemaal goed!
Amy Zinger  | 25/03/20  11:12:55 | Winkelbeoordeling :
groupon is een heerlijke website voor mensen die er van houden om op koopjes te jagen. zo nu en dan vind ik het fantastisch om even lekker te neuzen en een goeie deal te scoren. het loont om af en toe te checken
Steelo Brim  | 24/03/20  13:24:47 | Winkelbeoordeling :
Aantrekkelijke prijzen bij Groupon voor hele mooie deals, Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker de moeite waard om ook de app van Groupon te downloaden!
kerstin merkel  | 18/03/20  11:24:00 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk altijd goedkoop wat je maar wil en waar je maar wil . En staan altijd leuke dingen tussen kijk regelmatig en bestel regelmatig , gaat altijd goed en makkelijk . Leuke hebbe dingetjes.lekker doen.
remond reichwein  | 10/03/20  07:47:06 | Winkelbeoordeling :
Groupon is de leukste web shopping van Nederland hier vind je altijd de juiste best passende shop kortingen van de beste Nederlandse winkels dit scheelt echt best wel wat geld op uw aan kopen dus zeker de moeite waard
Kluk Kluk  | 09/03/20  15:28:32 | Winkelbeoordeling :
Super site van Groupon, we hebben al een aantal leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden.
Ibra Mizorai  | 08/03/20  07:07:35 | Winkelbeoordeling :
Altijd de beste acties voor de laagste prijs. Pas een bon gewonnen, na overmaken van het geld alles gelijk goed geregeld. Ook telefonisch zijn medewerkers erg vriendelijk. Kortom prijs kwaliteit verhouding is super.
Roelfiena Aukema  | 06/03/20  21:29:40 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft aantrekkelijke producten tegen leuke prijzen. Kortingen zijn groot en de keuze is breed. Ik kijk regelmatig even op de site om te kijken of er iets voor mij bij is! Een aanrader die ik vaak doorgeef aan vrienden
mariska Obbes  | 01/03/20  15:36:42 | Winkelbeoordeling :
Mooie site. Voor aanbiedingen en scherpe prijzen. Snelle levering en goede prijs /kwaliteit verhouding. Overzichtelijk en een ruim aanbod. Goede service en erg klantvriendelijke mederwerkers op de helpdesk
Ellen Bakker  | 02/03/20  07:55:57 | Winkelbeoordeling :
Bij groupon vind je een ruime aanbieding voor allerlei kortingen. Ik vind het een ideale site omdat het kortingen bied waar je met hele gezin gebruik van kunt maken. En de aangeboden activiteiten zijn actueel en bij bekende plaatsen. Een aanrader!
Carla Bastiaans  | 23/02/20  19:48:14 | Winkelbeoordeling :
fijne site mooie deals voor elk wat wils veel keuze in diverse catogorieeen kortom gewoon goed voor redelijke prijzen bij problemen goed bereikbaar en denken mee enkele dagen voor je deal afloopt wordt je herinnerd dat deze binnenkort afloopt gewoon goed
Danielle Visscher  | 20/02/20  16:20:13 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze uit leuke aanbiedingen. Heb al meerdere dagjes uit kunnen kopen voor een kleine prijs. Aanbod veranderd vaak dus altijd ruime keuze. Voor iedereen zit er wel wat bij. Het is ook een orginele winkel.
Carina Westerhof  | 14/02/20  08:33:33 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je echt voordelig uit wilt zijn, dan ga je natuurlijk naar Groupon ! Want bij Groupon hanteren ze de laagste prijzen voor een ticket of je kan niet bedenken wat er niet te vinden is. Dus ga naar de website van Groupon en behaal jouw voordeel !
Peter Faber  | 13/02/20  06:49:45 | Winkelbeoordeling :
Voortreffelijke site van Groupon, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van Groupon, prima site!
Suzanne Bogdan  | 02/02/20  04:26:29 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen, veel variatie en snelle service. Ik vind Groupon een van de beste aanbiedingen sites die er is. ze hebben leuke aanbiedingen voor weinig geld plus dat je er gelijk gebruik van kunt maken bijvoorbeeld sauna's enzovoort
Ellen Groes. Vlaar  | 24/01/20  17:10:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd een feestje met Groupon. De schoonheidsbehandelingen en uitjes met de kleinkinderen zijn favoriete items. Altijd wel een vestiging in de buurt. Geef ze veel weg als cadeautje. Altijd verrassend ik ben er blij
Piet Dekker  | 24/01/20  15:51:18 | Winkelbeoordeling :
Een webshop voor mensen zoals jij die van vakantie willen genieten in een leuke hotel, van lekker eten houden en die van show en attracties willen genieten. Hier krijg je elke dag kortingen tot wel 80 % op jou favoriete producten zoals: hotels, beauty & spa, mode en tickets.
Naftali Porier  | 26/01/20  06:39:47 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst een beetje huiverig om Groupon te gebruiken, maar besloot alsnog voor een rugzak te gaan nadat ik deze voor een laag prijsje had gezien! Geen moment spijt van gehad! Ik geniet dagelijks van mijn rugzak met ingebouwde USB-aansluiting en powerbank. Dank je wel Groupon!
Peter Tosh  | 21/01/20  09:04:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site met zeer leuke aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes.
Christina  | 20/01/20  09:10:34 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Groupon komt af en toe met goede vouchers die de mogelijkheid bieden een mooie aankoop te doen tegen een redelijke prijs. Het is dus de moeite waard dit in de gaten te houden of er iets bruikbaars is.
Jacks Teller  | 20/01/20  07:59:27 | Winkelbeoordeling :
Supersite van Groupon, Ik heb nu al een aantal keer leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/ app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden en familie.
Hans Breith  | 18/01/20  11:22:54 | Winkelbeoordeling :
hebben regelmatig interessante (dag) aanbiedingen. Je hoeft ook niet zolang op de levering te wachten. Daarom prijs ik deze website aan, mede omdat je ook nog cashback via deze site verdiend. Helemaal tevreden!
Sabine  | 13/01/20  10:31:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig iets aangekocht via Groupon. In mijn geval meestal een restaurantbon maar soms ook andere items gekocht. Het is overzichtelijk, de kleine lettertjes worden duidelijk kenbaar gemaakt. Klantenservice 1 keer nodig gehad en was een super goede service!
Jeanet Mathijsen  | 09/01/20  17:06:26 | Winkelbeoordeling :
Bij groupon vind je leuke aanbiedingen en alles wordt perfect geregeld. Ook retourneren is geen probleem en wordt netjes afgehandeld. Ze hebben leuke aanbiedingen en veel variatie. Goede kwaliteit producten.
Anouska Poets  | 27/12/19  19:41:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Groupon een cursus gevolgd voor wimperextensions, ik heb deze met succes afgerond bij simply4you. Leuke docent, tijdens de pauze werd er gezorgd voor de lunch. Hele leuke aanbiedingen in de shop zelf. Na de cursus was er de mogelijkheid om een beautycase tegen korting aan te schaffen.
Freddy Maertens  | 26/12/19  18:05:33 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met zeer mooie aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes,
Cindy Kalou  | 22/12/19  09:43:46 | Winkelbeoordeling :
Vaak zijn er goede deals bij Groupon die je ergens anders niet kunt scoren, daarom is Groupon een handige site om goedkoper uit te zijn. Dat is dus wel echt heel erg fijn! Nadeel is wel dat je geneigd bent allemaal koopjes aan te schaffen die je eigenlijk niet nodig hebt!
Gio Santana  | 18/12/19  07:39:35 | Winkelbeoordeling :
Om voordelig uit te zijn kom je vaak uit bij Groupon, meestal goede deals op die je ergens anders niet kunt scoren. Dat is dus wel echt heel erg fijn! Nadeel is wel dat je geneigd bent allemaal koopjes aan te schaffen die je eigenlijk niet nodig hebt.
Marta Marta  | 15/12/19  22:50:08 | Winkelbeoordeling :
Goed acties goed kopen. De pakketen snell komt voor mijn thuis.
Roxanne vd H.  | 14/12/19  07:11:12 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je zegmaar alles echt gewoon heel goed doorleest, kom je er stiekum langzaam achter dat er wel meer is, waar je rekening mee moet houden. Zoals bijvoorbeeld slippers verplicht: €14.-! Leuk hoor, zon dagje weg!!
Simone Loevering  | 10/12/19  14:47:02 | Winkelbeoordeling :
Groupon is echt een super aanbieder van goedkope, leuke en mooie deals in meerdere categorieën. We hebben er al een aantal keer gebruik van gemaakt en het verloop is erg prettig. Je hebt ruim de tijd om gebruik te maken van de deals en vooral wanneer het jou uitkomt.
Chanel West Coast  | 09/12/19  18:38:44 | Winkelbeoordeling :
We hebben al een aantal keer leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/ app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden en familie.
Flash Gordon  | 02/12/19  21:20:05 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij Groupon mooie deals met aantrekkelijke prijzen vinden. Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker de moeite waard om ook de app van Groupon te downloaden!
Monique van der Zanden  | 26/11/19  20:05:52 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk altijd goedkoop wat je maar wil en waar je maar wil . En staan altijd leuke dingen tussen kijk regelmatig en bestel regelmatig , gaat altijd goed en makkelijk . Leuke hebbe dingetjes
Veronika Kalou  | 25/11/19  19:29:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaak aan hele mooie acties mee gedaan van Groupon, heb bv voor thermalbad in Arcen entree kaarten gekocht met een heel mooie korting en hebben er ook erg van genoten, de prijzen die je moet betalen zijn echt mooi, de entree kaarten krijg je dan via de mail binnen.
Hilde van Marrum  | 24/11/19  21:14:24 | Winkelbeoordeling :
Al erg veel aankopen gedaan met Groupon! Vorige week nog een nachtje weggeweest en volgende week ergens borrelen met een Groupon. Nette klantenservice.
Harry Webber  | 18/11/19  19:52:46 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige website, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van Groupon, prima site!
Anique Stuursma  | 11/11/19  17:49:05 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen ook voor mensen met minder inkomen .ook zijn er merkartikelen bij voor de helft van De prijs.ook leuke cadeau,s voor de feestdagen . kijk maar eens naar De aanbiedingen echt De moeite waardt.
Bert Visser  | 06/11/19  09:20:50 | Winkelbeoordeling :
Prima duidelijke website van Groupon Shopping, regelmatig leuke aanbiedingen in verschillende categorieën. Er zitten geen addertjes onder het gras bij de aanbiedingen, zoals andere sites. Enorm leuk initiatief!
Umit Bilgi  | 04/11/19  13:03:38 | Winkelbeoordeling :
Wat en geweldige website is dit. Je kan hier artikelen bestellen zoals: producten, hotels & reizen, nationaal en evenementen. Met elke dag leuke deals en aanbiedingen. Deze in wereld wijde lokale handel aanbiedt voor iedere budget.
Maurice  | 03/11/19  07:59:37 | Winkelbeoordeling :
De website van groupon biedt je heel veel verschillende soorten acties, van leuke uitjes tot goedkoop uit eten gaan in jouw favoriete restaurant. Ook zijn er zelfs uiteenlopende acties voor goedkope producten bijv. tandenborstelopzetstukken en inkt cartridges, kortom teveel om op te noemen.
Carolien  | 04/11/19  14:10:20 | Winkelbeoordeling :
Super website en erg goeie aanbiedingen keer op keer. Elke keer weer verrast door het mooie aanbod en zeer aantrekkelijke prijs aanbiedingen, zeer alle producten voor het huishouden zijn zeer aantrekkelijk en mooi geprijst.
Minakshi Soekhoe  | 01/11/19  01:14:51 | Winkelbeoordeling :
al meer dan 2 jaar ben ik dus geweldige deals aan het sluiten met deze geweldige aanbieder. zeker een goede aanrader. de beste prijs en kwaliteit scoor natuurlijk zelf, maar wel met behulp van deze site!
Robert Hanja  | 26/10/19  17:00:06 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbieding en zeer betrouwbaar. Zeker de moeite waard om bestellingen te doen via Groupon Mijn bestelling was binnen twee dagen in huis. En als je via het spaarprogramma Cashbackkorting besteld verdien je er ook nog aan.
Henrie Nak  | 25/10/19  09:35:43 | Winkelbeoordeling :
Er is altijd wel wat leuks te vinden bij groupon. Informatieverstrekking per coupon zou beter kunnen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen.
mirthe Zom  | 21/10/19  13:51:20 | Winkelbeoordeling :
Groupon werkt goed. Ze hebben vaak hele goede acties, wat scheelt in de prijs. Ik heb nooit problemen gehad met het inleveren van de bonnen. De bonnen worden per mail gestuurd, dus er zitten geen verzendkosten aan vast.
Nacy99  | 15/10/19  20:35:05 | Winkelbeoordeling :
ik hou van groupon.NL. Ik heb veel dingen gekocht, vooral reizen. het is echt een goede deal.even kijken. Ik kocht 10 deals voor reizen, 20 voor de maaltijd uit eten. met groep op extra kortingcode. nog goedkoper. Ik zal het blijven gebruiken.
Kaylin Venema  | 15/10/19  15:38:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over deze app en altijd leuke acties. Ook erg goedkoop voor het gene wat je ervoor terug krijgt
Leen van Soest  | 13/10/19  11:28:24 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen
thamara Rijff  | 09/10/19  19:06:27 | Winkelbeoordeling :
goede site duidelijk en veel afwisseling voor elk wat wils heel soms is het dat je wel eens te veel leuke dingen ziet maar dat is dan even een keuze maken misschien voor kleine ondernemers de moeite waart om de opstart makkelijker te makken
Sha Bosch  | 07/10/19  18:32:17 | Winkelbeoordeling :
Wimperextesions cursus gevolgd via groupon voor een geweldige prijs. Deze met succes afgerond bij simply4you. Leuke docent, tijdens de pauze werd er gezorgd voor de lunch. Hele leuke aanbiedingen in de shop zelf. Na de cursus was er de mogelijkheid om een beautycase tegen korting aan te schaffen.
Rob Van Zelm  | 03/10/19  12:13:59 | Winkelbeoordeling :
prima website met zeer leuke aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes,
Esther Schermer  | 22/09/19  03:42:30 | Winkelbeoordeling :
met regelmaat vind ik bij Grupon mooie deals met aantrekkelijke prijzen. Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker de moeite waard om de app te downloaden
Lotus Pijloo  | 24/09/19  20:51:14 | Winkelbeoordeling :
Net me laatste van de 3 aankopen ontvangen via Groupon. Alles binnen 2 weken. Netjes en correct en allemaal voor een super leuke prijs. En ze bevallen ook alle 3. Groupon kan ik iedereen aanraden, goeie produkten tegen mooie prijsjes
Vanessa Leman  | 24/09/19  11:45:52 | Winkelbeoordeling :
de app van groupon is overzichtelijk. al zou groupon bij mij beter kunnen scoren, als je kan selecteren/filteren met het aantal personen. je moet eerst scrollen over héél wat koopjes. het kan dus sneller
Nanette Bielefeld  | 17/09/19  21:22:54 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een handige site om goedkoper uit te zijn. Vaak staan er goede deals op die je ergens anders niet kunt scoren. Dat is dus wel echt heel erg fijn! Nadeel is wel dat je geneigd bent allemaal koopjes aan te schaffen die je eigenlijk niet nodig hebt.
Laura Faasse  | 11/09/19  16:16:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te hanteren app. Veel verschillende mogelijkheden, leuke uitjes voor een stuk goedkoper. Heel fijn
Lorain Steens  | 04/09/19  14:53:31 | Winkelbeoordeling :
hele fijne app. leuke acties en vaak ook super betaalbaar! ik koop hier geregeld en als er iets niet goed gaat staat de klantenservice goed voor je klaar. raad het iedereen zeker aan ook leuk om geld te besparen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
visit register click click