ONTVANG 0,75% CashCoins Decathlon
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Jolanda den Engelse  | 09/11/19  09:10:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Hema een leuke winkel. Ze hebben er van alles. Ook leuk dat je met je gespaarde punten kopjes koffie voor de voedselbank o.i.d kunt kiezen. Maatschappelijk betrokken dus. Ook het gebruik van duurzaam katoen voor de kleding is goed.
marloes van geffen  | 07/11/19  08:27:44 | Winkelbeoordeling :
De hema is een prima winkel met goede kwaliteitsprodukten voor een redelijke prijs...vriendelijk personeel altijd erg behulpzaam en assortiment met produkten die je nergens anders kunt kopen. Exclusiviteit van de Hema is erg belangrijk. Ook de kleding is van goede kwaliteit en zeker niet duur.
christina Verschoor  | 06/11/19  08:46:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had een fotoboek gemaakt bij de hema. die bleek niet goed te zijn na bezorging. Nadat ik kontakt heb gehad met de klantenservice en de foto's ervan gestuurd had. Kreeg ik al snel een nieuw fotoboek .
Shirley Stuijfzand  | 06/11/19  14:10:00 | Winkelbeoordeling :
bij de hema kan je zoveel dingen kopen en je kan er altijd terecht voor verschillende dingen en de prijsis ook niet duur n je kan dan echt goed spul kopen voor kinderen ook en ook gewoon vleeswaren en zo is altijd erg goed
Wendy Kooman  | 04/11/19  17:06:54 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel. Shop graag bij de webshop en haal het op bij de dichtstbijzijnde Hema. Je kan dan of online of bij de kassa afrekenen. De kwaliteit van bijv de kinderkleding is goed. Minimaal krimp en blijft ook na aantal keer wassen mooi
Henrie Nak  | 01/11/19  18:41:33 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service. Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is ook wel heel makkelijk!
Sarah Wennekes  | 01/11/19  14:43:10 | Winkelbeoordeling :
Hema is een van de beste, goedkoopste winkels. Je kunt er van alles vinden; kleren van baby's tot mannen.,cosmetica, decore voor je huis, schoolgeriefen....en nog van alles. de mensen zijn daar vriendelijk
Bert Visser  | 30/10/19  20:53:31 | Winkelbeoordeling :
Hema is een prima winkel waar ik regelmatig wat koop. Daarnaast is het een goede service. En een goedkope prijs. Heel aardig personeel. En een snelle levering als je iets bestelt heb. Het is niet alleen kleding maar ook de foto's die zijn goede kwaliteit.
Arlette Henskens  | 29/10/19  17:43:26 | Winkelbeoordeling :
hele mooie fraaie winkel. heeft zowat alles wat je nodig hebt. ik koop er zo nu en dan welleens spullen. in mijn woonplaats is er ook eentje. deze is alleen niet zo groot, maar kan er wel veel vinden.
Diny Zinsmeister  | 30/10/19  08:50:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema in LEERDAM, heeft een andere uitstraling gekregen j.l ik en vele andere mensen kochten vleeswaren en broodjes, daar zijn ze mee gestopt! en dat vind ik heel erg jammer, goede producten en betaalbaar was het!
Jannine  | 25/10/19  14:06:55 | Winkelbeoordeling :
De Hema website is een geweldige website, welke duidelijk laat zien welke artikelen er bij de Hema te koop zijn en het laden van de pagina's gaat ook super snel. Het assortiment van de Hema is zeer uitgebreid, tevens zijn er leuke acties te vinden, welke uitnodigen om de winkelwagen te vullen !
Ben Thuis  | 28/10/19  12:51:52 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een overzichtelijk en goed geprijsde (web)winkel en zeker voor school spullen. Alle school spullen onder een dak voor een goede prijs. En ook nog snel in huis. Zeker een aanrader om snel en gemakkelijk de school spullen voor de kinderen aan te schaffen.
Mandy Kramer  | 27/10/19  22:00:26 | Winkelbeoordeling :
Hema wat een goed warenhuis is dat .je kunt hier voor heel veel producten terecht ,altijd van goede kwaliteit.Onlangs nog wat verzorgingsproducten online gekocht.snelle levering in de winkel gratis af te halen ,en mijn gezichtscrème en lippenstift zijn weer super .
Emi Collins  | 25/10/19  05:31:32 | Winkelbeoordeling :
hele fijne keten waar je eigenlijk voor al je basis dingen komt. Moet zeggen dat ik de hema in de afgelopen jaren flink heb zien ontwikkelen waardoor hun assortiment is gegroeid en zich hierdoor onderscheid van de rest
Veronika Kalou  | 25/10/19  09:14:47 | Winkelbeoordeling :
HEMA is en blijft mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Jacks Teller  | 23/10/19  07:59:27 | Winkelbeoordeling :
De HEMA biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk, oké dus!
Carolien  | 23/10/19  10:13:27 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf met zeer leuke aanbiedingen en mooie producten die altijd van pas komen en goed kan gebruiken, zowel in huis als in de tuin. Echt Hema en de kwaliteit is erg goed en milieu vriendelijke producten. Ik wordt blij van Hema
Jitske  | 15/10/19  15:20:27 | Winkelbeoordeling :
Al jaren doe ik hier mijn aankopen, van ondergoed tot brood & banket. Met de kwaliteit ben ik zeer tevreden, over retourneren doen ze nooit moeilijk. Het is een leuke winkel, leuke huishoud artikelen voor leuke prijsjes!
Frank Smid  | 14/10/19  19:14:30 | Winkelbeoordeling :
Hema is echt eenbtopwinkel en natuurlijk webshop, echt geweldig en voordelig! Check de aanbiedingen en natuurlijk ook de echt geweldige duurzame producten van Hema. Al jaren de Nederlandse de voordeligste.
Gijs Muller  | 13/10/19  13:16:29 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel mijn witte en zwarte basic t-shirts altijd bij Hema. Via Enquetecashback krijg ik een leuke cashback waardoor shoppen bij Hema nog aantrekkelijker wordt. De t-shirts zijn altijd van goede kwaliteit, snel verzonden en bovenal gratis verzonden. Helemaal tevreden dus!
Shamilla Van wijck  | 12/10/19  11:59:37 | Winkelbeoordeling :
Nu ik zwanger ben opzoek geweest naar een fijne BH om in te slapen, heel snel gevonden bij Hema en zit heerlijk! Shop hier best wel vaak en vind de webshop erg prettig, ook lekker snel geleverd! Een fijn warenhuis met van alles wat, kom eigenlijk nooit met lege handen thuis!
Leny van Soest  | 12/10/19  08:54:37 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader.
Harm Raspe  | 12/10/19  15:02:02 | Winkelbeoordeling :
Handige website en de snelle werking en de goede indeling van hun producten is handig en overzichtelijk Ik kan iedereen aanraden om deze website te bezoeken en een bestelling te plaatsen. De levering verloop snel en soepel
Kirstie Pico  | 08/10/19  16:48:29 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel om kleding te kopen of online te bestellen. Goede service & duidelijke website. Ik raadt alles aan om te kopen omdat HEMA gewoon een super goede kwaliteit heeft! Ik bestel altijd met plezier met spullen bij Hema
Bianca  | 05/10/19  08:41:03 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van de HEMA kun je thuis op je gemak je benodigde spullen bestellen. Het kost je weinig moeite en je hoeft dan niet naar een drukke winkel te gaan om daar je spullen te gaan kopen. Er is voldoende keus voor je aankoop.
Miranda Nuismer  | 06/10/19  09:35:14 | Winkelbeoordeling :
goede site leuke winkel met betaalbare spullen en kleding van goede kwaliteit. Ik mag hier altijd graag even rondkijken op de site bij de hemarkt zitten soms best nog wel leuke aanbiedingen tussen. al met al ben ik tevreden over hema.
Lisanne van Oorschot  | 27/09/19  18:56:45 | Winkelbeoordeling :
Hema is een super winkel, hele leuke spulletjes van goede kwaliteit maar ook de nuttige spullen voor de huis - tuin - en keuken benodigdheden. Vaak in leuke kleurtje en voor een leuke prijs. De baby en kinderkleding is ook heel erg mooi, goede kwaliteit en met de leukste printjes en kleurtjes.
Fred Bonaparte  | 30/09/19  08:58:34 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een heel erg goede winkel met volop keuze, maar de webshop van Hema is ook nog eens heel erg goed. Vaak heb ik via deze site kleding, kantoorartikelen en meerdere sportartikelen besteld, altijd probleemloos!
N van Ketel  | 26/09/19  13:47:54 | Winkelbeoordeling :
Moest met spoed foto’s uitlaten printen. Gelukkig kon dat met Hema. Vanuit de luie bank besteld en kwartier later kreeg ik een mail dat ze klaar waren om op te halen. Top service.
Chantal Belshof  | 23/09/19  13:35:55 | Winkelbeoordeling :
Overzicht is goed op de webshop. Kwaliteit van kleertjes zijn daar goed en mooi. Ook de cosmetische producten zijn daar goed. Ik gebruik ze vaak en ze blijven ook mooi zitten een hele dag. Ik ben zeer tevreden.
Robert  | 22/09/19  07:46:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je op handige wijze aan diverse producten komen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Het bespaart je zodoende veel tijd omdat je thuis op je gemak je keuze kunt maken in plaats van naar een drukke winkel gegaan.
André Van Dillen  | 22/09/19  09:50:15 | Winkelbeoordeling :
Vaak shoppen we bij de Hema, een fijne winkel met een groot assortiment. Als je iets specifieks nodig hebt, de Hema heeft het. Als ze het niet in de fysieke winkel hebben bestellen we het vaak online, dat gaat snel en je kunt het vaak de volgende dag ophalen bij een vestiging.
Chila van den Eertwegh  | 25/09/19  17:46:18 | Winkelbeoordeling :
Verschillende zoekbalken, dus wat onoverzichtelijk, maar wel veel verschillende diensten. Heeft een zoete uitstraling. Met het vergrootglas vooral snel waar je zijn moet. HEMA is een fijne winkel, met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Belinda  | 13/09/19  23:57:41 | Winkelbeoordeling :
Doordat ik niet tegen alle graan soorten kan moet ik of glute vrij of speltmee gebruiken, ik ben nu helemaal happy want bij de Hema hebben ze heerlijke speltkruitnoten, goed van smaak en goede prijs, wat zal ik de komende tijd genieten van deze lekkernij, Hema bedankt
petra maas  | 14/09/19  14:19:21 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site zeker met stapelkorting bestel ik bijna altijd.Alles goed te vinden heel duidelijk.Snelle verzending netjes verpakt en je kunt kiezen thuisbezorgen of ophalen in de winkel.Dus hoe makkelijk kun je het hebben.
michel holtman  | 13/09/19  08:54:47 | Winkelbeoordeling :
Koop daar regelmatig de koffiepads, lekker en goedkoop. zeker als ze in de aanbieding zijn, 3 + 1 gratis, dan meteen 9 halen heb ik er 3 gratis :) weer 7.80 euro bespaard :) en als je ook nog 250 punten heb gespaard kun je nog eens 5 euro extra korting krijgen
Marianne de Groot  | 12/09/19  08:05:54 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema verkopen ze de lekkerste koffiepads ooit en nog de goedkoopste ook. Ook de vloeibare wasmiddel is de moeite waard om eens te bestellen. Zie ook de resultaten van de Consumentenbond van het afgelopen jaar!
Hans Jorna  | 05/09/19  12:56:21 | Winkelbeoordeling :
biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk.
Lieve 1 Thoelen  | 02/09/19  08:26:54 | Winkelbeoordeling :
Hema webshop is echt aan te bevelen. Ik zag een mooi jurkje voor mijn kleindochter. Na bestelling lwerd het in een mum van tijd thuisbezorgd. Het was helemaal naar de zin van mijn kleindochter zodat het niet moest teruggestuurd worden. Dit is bij hema webshop echter ook nooit een probleem geweest.
jacqueline van dijk  | 01/09/19  07:38:41 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een kleinere Hema, ik greep regelmatig mis. Vooral met aanbiedingen. Nu shop ik online en ik laat het bezorgen in de winkel. Dan betaal je geen bezorgkosten. Hema is een prettige winkel, zowwel online als fysiek.
ruth kant  | 30/08/19  10:55:19 | Winkelbeoordeling :
de hema is echt een superleuke winkel waar ze ontzettend leuke spullen verkopen, ze hebben echt unieke dingen te koop van spullen voor je huis tot kleding en make up, en ik vind ze helemaal geweldig nu ze veganistische saucijzenbroodjes verkopen!
Deborah  | 20/08/19  19:09:10 | Winkelbeoordeling :
Een plek waar je veel kunt kopen. Het heeft een goede kwaliteit en is niet duur. Je hebt er van alles en wat en dat is handig als je wat zoekt wat echt nut heeft, zoals gordijnen, fotos', schoolstuff en nog veel meer handige dingen.
Melody  | 16/08/19  17:02:15 | Winkelbeoordeling :
Hema goed fijn merk die echt goede kwaliteit heeft. Mijn zoontje is bijna 4 jaar en koop vanaf zijn geboorte daar kleding. Als je maat of 1 groter koopt kan je er langer mee. Alles bij de hema is makkelijk en op voorraad.
Corien  | 18/08/19  09:47:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, de homepagina laat gelijk al de kortingen zien. Als je iets intypt in de balk geeft hij suggesties waar je mogelijk naar zoekt. Bezorgkosten 3,95 is redelijk. Wat je ook kunt doen is het gratis afhalen in de winkel. Duidelijk nummer van de klantenservice aanwezig
Debbie Coert  | 13/08/19  12:36:14 | Winkelbeoordeling :
ga altijd de koffiepads en koffiebonen bij de Hema halen. Zijn veel goedkoper dan bij supermarkt en nog lekker ook. Regelmatig heeft de Hema ook nog extra aanbiedingen van de koffieprodukten. Dus echt een aanrader!
Nikki Nuijens  | 10/08/19  08:33:41 | Winkelbeoordeling :
Vorige maand hebben wij deze camera gekocht voor onze dochter. Ze is gek op allerlei fotografie dus deze camera was zeer welkom. Ook omdat je er gelijk het resultaat in handen hebt en gelijk kan ophangen.
Terrence Weijnschenk  | 05/08/19  11:10:17 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer per jaar laat ik foto's afdrukken via de online service om die dan op te halen bij een filiaal naar keuze. Nooit werd ik teleurgesteld over de kwaliteit en snelheid van de levering. Slechts één keer waren de foto's later klaar dan verwacht.
Hans Neeling  | 03/08/19  15:52:17 | Winkelbeoordeling :
HEMA de bekendste winkel.in heel Nederland.staat bekend om zijn heerlijke rookworst en hun restaurant.hum kwaliteit in goed koop winkelen in alle arsortieme ten.voor iedereen wat wils.staat voor goede servis
Samuel kom  | 31/07/19  13:38:40 | Winkelbeoordeling :
biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk.
Jacolien Nieuwelink  | 30/07/19  09:10:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel waar ik regelmatig wat koop. Daarnaast is het een goede service. En een goedkope prijs. Heel aardig personeel. En een snelle levering als je iets bestelt heb. Het is niet alleen kleding maar ook de foto's die zijn goede kwaliteit
Jo van Soest  | 28/07/19  19:29:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader.
Nicolet  | 26/07/19  13:03:43 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop en heel veel leuke spullen voor nette prijzen. Leuk ook die nieuwe lijn van Jolanthe voor baby-girls. Heel vrolijk en betaalbaar. Echt HEMA! En voor beddengoed kan ik hier ook altijd goed slagen.
Ria Huyps  | 21/07/19  17:03:47 | Winkelbeoordeling :
Hema is een fijne webwinkel. Ik shop er graag goede service en de kwaliteit is goed en je kan het ook afhalen in de winkel. Dus je shopt thuis en je haalt het later op. En je kunt er ook punten sparen
Jannemiek Ufkes  | 18/07/19  21:13:47 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel en webshop. Ze verkopen er van alles. Ook taarten kan je bestellen en eventueel ontwerpen via de website en dan bij een winkel in de buurt ophalen. Ideaal! Leuke winkel, goede kwaliteit en niet te duur
Sandra  | 17/07/19  14:40:45 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Goede service zoals we van HEMA gewend zijn. Leuke artikelen. Verder snelle levering en vlotte afhandeling van de betaling. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die van goedkoop met kwaliteit houdt.
Kitty  | 17/07/19  10:41:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een prettige en uitgebreide winkel. Met name veel handige spulletjes te koop voor kleine kinderen, leuke speelgoed en andere cadeautjes. Geen verzendkosten als je online bestelt en het zelf in de winkel gaat ophalen.
JT Veen  | 16/07/19  10:11:34 | Winkelbeoordeling :
De Hema is bekend om zijn lekkere rookworst. Nu kan je ook online bestellen en punten sparen met een klantenpas. Als je wat in je winkelmandje hebt. Kan je kiezen om het te laten bezorgen of bij de winkel van jou keuze.
Johan Schoofs  | 15/07/19  12:47:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, makkelijk om te zoeken wat je nodig hebt. Zelf bestel ik altijd foto artikelen en taart bij de Hema. Alles wordt zo gemaakt zoals je het zelf wilt. Je kan kiezen om het thuis te laten bezorgen of ophalen in de winkel.
Marwien Ibrahim  | 11/07/19  08:59:07 | Winkelbeoordeling :
duidelijk, gebruiksvriendelijk en goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ook de fotoshop is heel goed en gemakkelijk te gebruiken, je kan er alle kanten mee op! En niet te vergeten de gepersonaliseerde taarten. Ik bestel altijd van Hema!
Henrike De Graaf  | 10/07/19  14:01:03 | Winkelbeoordeling :
Super winkel en altijd wel wat leuks te bestellen. Ook vaak leuke acties voor bv gratis producten. Via de website is bestellen ook probleemloos. Top winkel! Een van mijn favorieten.
Chris te Lintelo  | 01/07/19  08:31:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema is al jarenlang een vertrouwde winkel in ons mooie landje. De prijs-kwaliteit verhouding is legendarisch en Hema heeft allerlei handige en noodzakelijke producten. Ook de website is makkelijk en overzichtelijk.Dus...Hemaaaa!!!
George Westerhof  | 29/06/19  06:11:53 | Winkelbeoordeling :
Bij de HEMA zit je altijd goed. Of het nou gaat om make-up, huishoudelijke artikelen of dingen voor jouw hobby, bij de HEMA hebben ze wel heel voordelige prijzen. En dan ook nog elke week van die fantastische aanbiedingen !
Thijmen  | 28/06/19  15:59:08 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel met veel assortimenten met fijne artikelen! Ook de Hema klantenpas is een aanrader! Je spaart punten voor kortingen. Een keer kostte een taart ongeveer 8 euro en met de Hema klantenpas was die veel goedkoper.
Christine  | 26/06/19  14:55:14 | Winkelbeoordeling :
Hema is een erg leuke en handige winkel voor veel spullen. Ze hebben een leuk design en hebben veel handige dingen als je iets nodig hebt en ook voor een lage prijs. Ook makkelijk om online te kopen en op te halen, als je moeite hebt met het product te vinden.
Esther Roodenburg  | 25/06/19  08:03:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekocht. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Vanessa Leman  | 22/06/19  22:48:29 | Winkelbeoordeling :
bij Hema winkel ik best wel graag. Een levering adhv een bestelling bij Hema, heb ik nog niet laten uitvoeren. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een bestelling online bij Hema, daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. ik ga dus wel zeker en vast terug winkelen bij Hema. Iedere keer is er wel iets nieuws wat ik ontdek.
Bianca Dongen  | 21/06/19  06:43:19 | Winkelbeoordeling :
Super goed mooi opgesteld goedkoop overzichtelijk duidelijke webshop veel assortimenten het kan niet beter ga zeker op deze manier door dan komt het zeer zeker goed echt een aanrader deze webshop het is voor ieders wil
Danielle Pronk  | 18/06/19  08:01:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader
Samantha Van de merbel  | 18/06/19  08:59:48 | Winkelbeoordeling :
Bij de hema is de site overzichtelijk en mooi vormgegeven. Zelf vind ik het erg prettig om hierop te kijken en ga binnenkort wederom bestellen. De producten worden netjes thuisbezorgd en foto's zijn mooi van kwaliteit.
Janneke  | 15/06/19  07:57:10 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor alle dagelijkse zaken, zoals handdoeken, beddengoed en andere artikelen. Goede prijs/kwaliteit. Mogelijkheid bestelling in de winkel op te halen. Leuke acties en goede en scherpe prijzen.
Lies Robbers-Doorhof  | 11/06/19  21:17:54 | Winkelbeoordeling :
We bestellen regelmatig bij de Hema online de bestelde artikelen komen altijd keurig verpakt de volgende dag bij ons thuis. Bij de Hema gekochte artikelen worden via punten bijgehouden Rn bij elke 50 punten heb je recht op een gratis artikel of korting op aankopen.
Ria van Delen  | 09/06/19  09:21:46 | Winkelbeoordeling :
ik heb al diverse keren bij de hema iets besteld dit is ons als familie zeer goed bevallen, ik wacht meestal als er leuke acties zijn zoals gratis thuis bezorgen, mijn favoriet blijft toch nog steeds de baby kleding en natuurlijk het gebak
Esther Peters  | 09/06/19  14:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met deze webshop. Vorige week was echt geweldig. Ik wilde iets bestellen, wat niet meer op voorraad was in de winkel, maar wel online. Het fantastische was, dat ik het besteld had en amper 3 uur later al een bevestiging ontving, dat het klaarlag in de winkel. Z
Roos Stam  | 03/06/19  17:23:55 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te zijn en er zit toch een HEMA om doe hoek.
Ilonka  | 01/06/19  20:25:35 | Winkelbeoordeling :
Beste kwaliteit baby rompers! Koop hier alleen nog maar rompers en ook allerlei andere baby kleding. Ook veel van de baduitzet hier gekocht. En bij HEMA koop ik vaak meer dan ik nodig heb, omdat ze veel leuke woonaccessoires hebben
Marianne Gommers  | 02/06/19  16:57:04 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk om online te bestellen. Vanaf 20 euro gratis verzenden. Maar je kan je bestelling ook in de winkel ophalen dan heb je geen verzendkosten. Ruime keuze online en goede service. Kan gelijk cashback verdienen
gerry van dinther  | 29/05/19  03:51:55 | Winkelbeoordeling :
De Hema een bekende winkel waar van je alles kunt kopen . Heb je een feestje dan kun je de slingers en ballonnen en allerlei leuke dingen aanschaffen om je feest te doen slagen . Ook de taarten en salade's voor op het stokbrood . een vertrouwde winkel
Kim Duin  | 28/05/19  09:43:47 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd op Hema.nl! Het voordeel is dat je geen verzendkosten betaald bij een bestelling boven de 20 euro! Dat bedrag heb je zo bij elkaar. Hema staat bekent om zijn producten met zeer goede kwaliteit
maryla machlick  | 21/05/19  12:28:11 | Winkelbeoordeling :
Besteld bij Hema online en in de winkel afgehaald. Site en app werken goed en ophalen in de winkel is ideaal! Het assortiment is groot, de zoekfuntie werkt dan ook fijn, je hebt zo gevonden wat je zoekt.
Remco Schieving  | 22/05/19  00:18:02 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel handig en makkelijk!!!!!!!!!!!!!!!!
Raymond  | 21/05/19  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
beste ik vind het nu wel jammer dat deze laatste aktie maar een maand loopt en krijg je nooit alles bij elkaar, je gaat dan nog extra winkelen en de laatste 2 dagen waren er geen stickers meer voorradig dat was een serieuze tegen valler .
Assumar Gellis  | 17/05/19  07:24:14 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel handig en makkelijk!
Henk Andeloe  | 16/05/19  09:44:26 | Winkelbeoordeling :
ik heb twee dagen voor koningsdag een bestelling geplaats op hema.nl alles ging soepel en makkelijk via hun website pakket was precies op tijd als afgesproken plus ik kreeg flinke korting daar was ik zeer blij mee
Fenna Spelde  | 11/05/19  23:07:23 | Winkelbeoordeling :
altijd mooie aanbiedingen, goede kwaliteit van de producten, fijne medewerkers. service is altijd goed, bij klachten wordt er altijd serieus op ingegaan en net zolang gezocht naar een oplossing tot de klacht zo goed mogelijk is afgehandeld.
Dave Donk  | 13/05/19  07:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor van alles terecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel in de winkel en ook online winkelen gaat prima met de verfijnde webshop, super!
Leen van Soest  | 06/05/19  20:21:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke webwinkel van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. De verjaardagstaart is een aanrader.
Mohammed mechchate  | 02/05/19  00:57:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten, klein prijsje voor een redelijk goede kwaliteit. De goede service van de Hema is mijn voornaamste reden om voor producten van Hema te gaan. Meerdere malen hebben zij zulke goede service aan mij geboden die bij menig andere winkels erg ver te zoeken
Anne Baaiman Vd Luijt  | 30/04/19  21:47:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een mega fan van de HEMA toch wel 1 van mijn favo winkels waar je van alles kan kopen. Ik koop er regelmatig van kleding tot ondergoed tot make up . ook schoonmaakmiddelen vind ik super goed . we worden daar ook altijd met respect behandeld en dat vind ik echt heel erg fijn !!!!
Elsje  | 30/04/19  00:09:18 | Winkelbeoordeling :
Een hele duidelijke en makkelijk te gebruiken website. Fijne scherpe prijzen. Vooral de prijs kwaliteit verhouding bij Hema producten zijn zó goed. Met 3 kleine kinderen, was je kinderkleding zoveel, en de kleding van Hema behoudt de kleur, vorm en structuur vd stof. En leuke hippe stofjes!
anita Tijsen-schmidt  | 29/04/19  07:02:55 | Winkelbeoordeling :
Hemarkt is mijn favoriete markt bij de Hema want bijna alles voor de helft van de prijs en als ik de kinderbijslag heb dan ga ik los. Het is ook goede kwaliteit wat ze leveren . Kleding gaat best lang mee. Top
David Ghys  | 27/04/19  12:02:24 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA hebben ze verschillende soorten dekbedden. Van diverse kwaliteiten en gemaakt van verschillende materialen. Van dons bijvoorbeeld, of juist met een synthetische vulling. Om jou te helpen bij het kiezen van het juiste dekbed, hebben ze een overzicht gemaakt van hun verschillende dekbedden.
Saskia Fennis  | 25/04/19  18:31:07 | Winkelbeoordeling :
De hema webshop heeft bijna alles wat je maar nodig kan hebben! De website is erg duidelijk en fijn! Producten worden snel bij je thuis bezorgd en de klantenservice is altijd erg vriendelijk, ze helpen je graag.
Siedo Henstra  | 20/04/19  14:00:19 | Winkelbeoordeling :
Cover mobiele telefoon uitgezocht met eigen foto erop. Zeer snelle levering en kwaliteit is zeer goed. Ben dus zeer tevreden over de webshop kwalitateit product en de daarbij geboden snelle service. Aanrader
Berry Stevens  | 19/04/19  18:34:13 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij de Hema bijna voor alles terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Judith Van de Kuijt  | 16/04/19  13:11:06 | Winkelbeoordeling :
Sommige artikelen koop ik bij voorkeur bij Hema, omdat de prijs-kwaliteitverhouding daarvan naar mijn mening bijzonder goed is en ze gratis thuis worden bezorgd. Mijn aanbevelingen: vloeibare handzeep, bad- en douchegel en maandverband.
Miriam piccin  | 15/04/19  23:54:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Hema een fantastische winkel omdat er een groot assortiment is. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Ook via de website kun je producten bestellen en de klantenservice is zeer klantvriendelijk. Ik doe al jaren winkelen bij de Hema en daar zal ook geen verandering in komen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van de Hema te nemen.
Rin Drost  | 14/04/19  09:27:11 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen worden netjes en goed verpakt als je bij de HEMA bestelt. Wijn besteld voor een mooie prijs. Er werden stevige dozen gebruikt voor de verpakking. Alles snel en op tijd geleverd. Fijne webwinkel
Janny Sterling  | 15/04/19  09:43:55 | Winkelbeoordeling :
Vorige week voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar een heerlijke taart besteld, die moest ik wel in de winkel ophalen!
Gio Santana  | 13/04/19  17:13:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd hele prima aanbiedingen bij de Hema, ze hebben een prima assortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De Hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Michael kappetein  | 08/04/19  12:16:26 | Winkelbeoordeling :
uitgebreid assortiment, mooie en leuk verzorgde winkels en altijd wel 1 in de buurt en nu ook online. Met alles wat je nodig hebt op of rondom het huis. Maar ook kleding en je kunt er prima lunchen en alles voor een goede prijs
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Tot 22% Singles Day korting bij Body & Fit
Code:SINGLE
ONTVANG 0,75% CashCoins Decathlon
visit register click click