ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren

Hunkemöller Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Hunkemöller

Bestel bij Hunkemöller met korting passende lingerie

Hunkemöller is de specialist in lingerie in Nederland en biedt voor elk moment en elke stemming een passende BH. Het assortiment is zeer breed en bestaat naast basic lingerie ook uit fashion items op het gebied van lingerie, ondergoed, nachtkleding, badkleding, herenondergoed, huismode, accessoires en beenmode. Voor elke smaak is er wel wat te vinden; romantisch, trendy, verleidelijk en casual. Een push up bh, grote maten bh, slip, string, boxer, badpak, bikini, pyjama, badjas, nachthemd, slipdress en jarretels, je vindt het allemaal bij Hunkemöller.

Hunkemöller Beoordelingen

A Meijers  | 14/11/19  14:16:07 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel voor lingerie, nachtkleding en sportkleding. De prijzen zijn betaalbaar en goede kwaliteit. Levering gaat redelijk snel via DHL of gratis ophalen in de winkel. Ook hebben ze regelmatig leuke kortingsacties dus dat scheelt weer geld.
Gerry van der wens  | 10/04/19  03:58:12 | Winkelbeoordeling :
Hunkemoller de mooiste lingerie verkopen ze daar. Of je nu groot klein dik of dun bent voor ieder lijf heb je wel mooie lingerie in welke kleurstelling je zoekt . Ook wordt je geweldig geholpen om de goede lingerie te vinden .
Buddie Spencer  | 07/01/19  08:49:22 | Winkelbeoordeling :
Hunkemoller heeft een prettige/fijne webwinkel, de site is erg overzichtelijk, wanneer je een product aanklikt staat gelijk aangegeven welke producten daarbij horen, dat is wel makkelijk. Snelle levering, mooie producten en ook een gemakkelijke retourservice.
Jane Sterling  | 31/12/18  09:36:09 | Winkelbeoordeling :
Hunkemoller heeft een goede website, ook vind ik het heel fijn dat je de producten kunt reserveren in de winkel, vind het alleen nog steeds jammer dat ik nog steeds verzendkosten moest betalen bij een bestelling van boven de 100 euro... Verder ben ik best tevreden!
Chanel West Coast  | 18/04/18  08:24:37 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met Hunkemöller, nog nooit eerder geweest, maar omdat ik genoeg had van slechte kwaliteit, ben ik naar Hunkemoller gegaan! Een medewerker hielp me precies de lingerie te vinden die ik nodig had. Ik kwam erachter dat ik een hele verkeerde maat heb gebruikt! Fantastische service!
Fouzia Benboubker  | 12/04/18  08:48:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Hunkemöller een van de beste lingeriesites in Nederland. Overzichtelijke site, ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, elk week veel aantrekkelijke kortingen, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, gratis retourneren per post of in de winkel, de perfecte klantenservice.
Regina  | 10/04/18  13:55:56 | Winkelbeoordeling :
De website van Hunkemöller is overzichtelijk. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Het assortiment is zeer uitgebreid, maar mijn favoriete merken kan ik er niet vinden. Verzenden is niet gratis, behalve wanneer je je bestelling in een Hunkemöller winkel ophaalt.
Jessica de Kock  | 09/04/18  22:25:02 | Winkelbeoordeling :
Beste winkel voor je lingerie en nachtmode, zowel de fysieke winkels als de online shop! Ruim assortiment, goede kwaliteit en een goede prijs. Goede klantenservice online en in de winkels. Aanrader voor zowel jong als oud
Assumar Gellis  | 05/04/18  10:34:09 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren lingerie bij Hunkemöller en ik ben erg tevreden over de kwaliteit, de producten gaan best lang mee. Minpunt is dat Hunkemöller werkt met DHL en die zijn onbetrouwbaar, bijna nog nooit op tijd een pakket hebben bezorgd of alweer zijn vertrokken voordat je de deur open kunt doen
Gio Santana  | 04/04/18  09:23:00 | Winkelbeoordeling :
Hunkemöller is naar mijn mening een super lingeriewinkel. Helaas hebben ze niet altijd alles op voorraad in de winkels, maar dan kun je het alsnog via de website (laten) bestellen. Op de site is een uitgebreid assortiment aan elegante en basic lingerie te vinden in een groot aantal maten.
Antoinette Lobert  | 04/04/18  14:45:14 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met een goede service en kwaliteit. En de prijs is ook een pluspunt van Hunkermöller. Je wordt goed geadviseerd bij het kopen en passen van hun producten. Ik ben een tevreden klant van deze lingeriezaak.
Petronella Smit  | 31/03/18  10:56:30 | Winkelbeoordeling :
Ik vind van Hunkemöller zowel de fysieke winkel als ook de Hunkemöller webshop een hele prettige manier om mijn inkopen te doen. Voor goede beha s met een hele goede pasvorm. Maar ook badmode vind ik daar prachtig.
Jenny Jongepier  | 30/09/17  08:52:10 | Winkelbeoordeling :
Fantastische zaak!!! Je mag er rustig rondkijken, maar als je hulp nodig hebt zijn ze er ook voor je. Gelukkig zijn ze vakbekwaam, want ik bleek voortdurend de verkeerde maat bh te kopen maar nu heb ik eindelijk de echte goede, en die zit heerlijk.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren
visit register click click