ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

iBOOD Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over iBOOD

Elke dag bij iBOOD met korting een superproduct tegen een scherpe prijs!

Elke dag heeft iBOOD een dagaanbieding tegen een scherpe prijs met een beperkte voorraad. Deze dagactie betreft elke keer een ander product; van pannen tot HD tv's en van geurtjes tot multimediaspelers. De aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. Dan zul je weer tot middernacht moeten wachten tot de volgende spectaculaire aanbieding.

iBOOD Beoordelingen

Piet van Brabant  | 07/08/22  11:25:04 | Winkelbeoordeling :
De bestelling verliep vlot bij iBOOD, zonder problemen, ook de aflevering ging prima. Helaas was het product wat minder, het retourneren gaat ook gemakkelijk. Je krijgt een retourbon en de verzendkosten worden met het terugbetalen verrekend waarna je het pakket bij DHL inleverpunt kunt afgeven.
Berry de Plakker  | 25/07/22  10:15:55 | Winkelbeoordeling :
Prima website en aanbiedingen van iBOOD en omdat er nu geen bezorgkosten waren, was het ook niet te duur geworden, product zoals omschreven, maar een dag later bezorgd als beloofd maar ja dan heb je ook wat.
Dimitri Anastopoulos  | 22/07/22  20:01:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke app. Je hoeft nooit lang naar iets te zoeken en alles werkt naar behoren: levertijd, retouren, vorige bestellingen, categorieën goed onderverdeeld, super navigeren! Verder: fantastische aanbiedingen, duidelijke communicatie en prima op tijd bezorgd.
Astrid Terlouw  | 19/07/22  09:04:01 | Winkelbeoordeling :
dit is echt een leuke site om dagelijks even te checken. Super leuke deals en erg uiteenlopend wat je er tegenkomt. Het geeft ook altijd zo een leuke kick als je een mooie deal scoort voor een mooi product.
Milan Milosevic  | 14/07/22  13:15:59 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was snel binnen van iBOOD. Verpakking en transport van deze wat zware bestelling waren niet optimaal, maar netjes op de beloofde datum geleverd en dit voor een voordelige prijs, alles is netjes afgehandeld door de klantenservice, prima!
Bert Friedrichs  | 08/07/22  14:58:34 | Winkelbeoordeling :
Drie dingen tegelijk besteld en meteen aangegeven dat gespreide levering prima was. Vlekkeloos uitgevoerd door iBOOD met track en trace voor iedere zending. De artikelen en prijzen ervan zijn prima in orde en alles was degelijk verpakt, iBOOD is zeker een aanrader!
Kees Jansma  | 28/06/22  15:24:39 | Winkelbeoordeling :
Prima website, prima aanbiedingen en mijn product was weer perfect bezorgd. Maat past perfect. Enige nadeel van iBood is dat de verzending nog niet gratis is. Daardoor worden veel deals minder interessant.
Tim Trabelsi  | 16/06/22  20:33:37 | Winkelbeoordeling :
Bestelling ging mis bij iBOOD, advies nogmaals bestellen wordt dan teruggestort. helaas niet het geval 2x betaald en wel netjes op tijd geleverd, na contact alsnog binnen 5 dagen dubbel betaalde teruggestort. wel wat effort maar toch goed opgelost door iBOOD!
Frits Barend  | 11/05/22  16:47:57 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen, correct uitgeleverd. Eigenlijk net als alle vorige bestellingen van iBOOD. Het worden er wel steeds minder aangezien de aanbiedingen minder scherp zijn geworden door de tijd heen en dan legt iBOOD het af op levertijd of verzendkosten t.o.v de concurrentie, jammer!
Charley Brown  | 06/05/22  16:22:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaker bij iBood besteld leuke aanbiedingen en snel in huis, prima website en de producten zijn heel erg goed en ook betaalbaar. Snel bestel proces en ook een snelle levering, allemaal prima dus!
Lara Norris  | 09/03/22  15:59:35 | Winkelbeoordeling :
Prachtige waterkoker gekocht. Helemaal de kleur die ik wilde en ook supersnel geleverd. Ook nog telefonisch contact gehad met een buitengewoon vriendelijke medewerkster. Ik heb bij iBOOD nog nooit besteld maar is dus zeer de moeite waard om dat wel te doen!!
dick ber  | 16/02/22  06:50:20 | Winkelbeoordeling :
Wat een gave site is iBood.nl. Elke dag nieuwe, leuke en interessante aanbiedingen. Niet altijd zitten er dingen tussen die je kan gebruiken, maar af en toe zit er wel een klapper tussen die je niet kan laten gaan.
Loise Hamilton  | 02/02/22  09:13:44 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde twee SD kaartjes voor een uitstekende prijs bij iBOOD, daar ben ik heel tevreden over. Ook werden ze netjes op de afgesproken datum bezorgd. Dat ze in een doos van 25cm bij 10cm zaten verpakt, dat was dan weliswaar iets minder, maar wel een prima webshop!
Frans van Dusschoten  | 29/01/22  09:15:38 | Winkelbeoordeling :
Top site die veel spullen aanbied voor een heel scherpe prijs. Het is zelfs zo dat als ik iets moet hebben dat ik eerst iBood raadpleeg, als die het niet hebben dan pas ergens anders kijk. Ook het bezorgen is er altijd goed geregeld. Je moet er wel zorgen dat je op tijd bent, anders mis je de deal.
Hans Webber  | 11/01/22  11:39:41 | Winkelbeoordeling :
Binnen de kortste tijd een elektrische fietspomp geleverd. Een uitstekend accessoire dat ik eigenlijk veel eerder had moeten aanschaffen, Wat een gemak en dat voor een prijs die zeker 50% lager ligt dan bij alle andere gerenommeerde winkels. Absoluut geen spijt om spullen via IBOOD aan te schaffen!
Hans Bazoer  | 31/10/21  09:25:47 | Winkelbeoordeling :
Scherpe aanbiedingen van iBOOD, voor mij dus een super deal! Product was volledig en voldoet aan de verwachtingen. Bestelling ging vlot. Goede communicatie over de levering en zoals beloofd, op tijd in huis, prima dus!
Vero Nica  | 27/10/21  15:52:28 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren besteld bij iBood en elke keer wordt het snel geleverd. Erg blij dat ik voor producten van kwaliteit niet meer zo veel hoef te betalen als in reguliere winkels! Als ik iets nieuws nodig heb kijk ik altijd eerst of het op iBood te koop is!
Bor de Wolf  | 15/10/21  19:06:21 | Winkelbeoordeling :
Dit is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste via iBOOD. Snelle levering en de artikelen zijn zoals omschreven. Het wasmiddel in bulk en de sneakers kwamen in een grote doos toe met postNL, ik ga iBOOD zeker bij mijn favoriete sites zetten!
Leroy Hamilton  | 06/10/21  13:45:43 | Winkelbeoordeling :
Zoveelste bestelling hier tot nu toe alles perfect geregeld En op tijd verzonden. Leuke aanbiedingen, goede communicatie over verzending. Één product was niet in orde, mail naar helpdesk, binnen een dag een reactie dat geld wordt teruggestort. Top!
Stoffel van Doorn  | 02/10/21  11:26:00 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende producten aangekocht en steeds zeer tevreden. De originele prijs vóór de korting is wel steeds vrij hoog. Het product is altijd een pak goedkoper te vinden op de markt doch bij iBOOD is het nog net iets goedkoper. Ik zou het iedereen aanraden en vergelijken kan nooit kwaad!
Henk van Dorp  | 09/09/21  19:19:36 | Winkelbeoordeling :
Product voldoet aan de beschrijving en alsmede een snelle levering. Het behoort heel normaal te wezen dat alles goed is en gaat. Dus een pluim in deze is de gewoonste zaak van de wereld voor iBOOD. Verders ben ik heel zeer tevreden over iBOOD!
 | 15/06/21  15:47:32 | Winkelbeoordeling :
Mooie, overzichtelijke website. Werkt erg goed en snel. Het enige nadeel is dat je niet makkelijk een specifiek product kan vinden.
Ricky Wamberto  | 12/05/21  15:17:15 | Winkelbeoordeling :
Ik kende iBOOD niet, maar zocht een inbouw w.c.-reservoir en kwam dat tegen voor de halve prijs. Na 1 dag al bezorgd. Zag de Rowenta airco ook voor de halve prijs en 1 van onze kinderen bestelde die ook. Voor echte korting ga je dus naar iBOOD!
Crash Chenko  | 02/05/21  09:39:48 | Winkelbeoordeling :
Na een half uurtje was de woonkamer en de gang stofvrij met mijn nieuwe IRobot roomba. Ik kan na een uur al niet meer zonder mijn robot stofzuiger! Direct verzonden, goed verpakt en op tijd afgeleverd, super van iBOOD!
Jos Thi  | 29/04/21  08:49:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn oude snoerloze boor (met borsteltjes) heeft toch de geest gegeven! Door te wachten tot er een snoerloze boormachine (zonder borstels) in promotie kwam bij iBood nu een geweldige koop gedaan: een DeWalt snoerloze boormachine. En zoals steeds bij iBood correct verpakt en op tijd geleverd!
Jesse James  | 21/04/21  11:13:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een micro SD besteld bij iBOOD voor de Nintendo Switch voor een mooie prijs. Geleverd volgens de afgesproken verzenddatum, zelfs iets eerder. Tussentijds nog op de hoogte gehouden van de bestelling. Super!
Klus Klus  | 19/03/21  09:06:47 | Winkelbeoordeling :
Top service van iBood en met een zeer aantrekkelijke prijs gekocht. Ik was eerder wat sceptisch ingesteld, omdat ik iBood verders nog niet kende, maar nu des te meer overtuigd en zeer tevreden ! Mijn bestelling was snel geleverd, zoals van tevoren was aangegeven.
Clint Eastwood  | 12/02/21  07:53:57 | Winkelbeoordeling :
De bestelling kwam gisteren netjes verpakt op de beloofde tijd aan, en dat ondanks de sneeuw! Ik had een mooie bestekset gekocht bij iBOOD, degelijke kwaliteit en een mooie vervanger van onze oude bestekset, zoals gewoonlijk, alles in orde, niks op aan te merken!
Evi Peters  | 26/01/21  15:37:17 | Winkelbeoordeling :
Ja dit is echt een topsite! Vast ook bekend bij idereen; iBood. Supermooie dagdeals tegen een goede prijs. Het is natuurlijk wel even wachten tot een en ander verstuurd wordt, dat duurt soms wat langer. Maar hele goede deals!
Marianne Hiemstra  | 05/09/18  15:32:36 | Winkelbeoordeling :
sinds een half jaar ben ik lid van iBOOD en ik heb inmiddels 2x een bestelling gedaan. Ik ben helemaal tevreden : leuke aanbiedingen, snel geleverd en prima verzorgd. Ik kijk elke dag even of er nog iets in de aanbieding is
Monique van Duuren  | 05/07/19  10:59:46 | Winkelbeoordeling :
Al een tijdje lid, Super leuke aanbiedingen, Minstens 1 x per maand koop ik iets, De bezorging en versturen is ook prima, Kwaliteit uiteraard vindt ik ook belangrijk, En dat is bij deze ook goed, Ik heb geen klachten
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,14% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
visit register click click