ONTVANG 1,00% CashCoins ONTVANG 1,00% CashCoins

Koffievoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Koffievoordeel

Koffievoordeel is de voordeligste koffiewinkel van Nederland

Koffievoordeel biedt jou een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffie gebieden over de hele wereld. Je vindt er topklasse koffie voor de laagste prijs. En je krijgt jouw bestelling altijd helemaal gratis thuisbezorgd!

Koffievoordeel Beoordelingen

Harry Nak  | 01/11/20  10:40:26 | Winkelbeoordeling :
Door een tip voor het eerst via Koffievoordeel.nl Nespresso cups besteld. De levering was conform de afspraak en alles was netjes verpakt. De smaak van de Grand Maestro Italiano - Celeste is lekker krachtig en mooi van smaak. De prijs kwaliteit is top!
Rob Dyrdek  | 24/08/20  08:38:31 | Winkelbeoordeling :
De bestelling die we geplaatst hebben was keurig verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Nu kunnen we weer van de koffie gaan genieten! Snel en heel correct afgehandeld door Koffievoordeel.nl, koffie was weer van de vertrouwde kwaliteit, dus tot een volgende bestelling!
Freddy Maertens  | 19/08/20  18:37:15 | Winkelbeoordeling :
Koffievoordeel.nl is een aanrader! Een prima website met groot aanbod in soorten koffie, tegen heel redelijke prijzen! De leveringen zijn snel en op tijd en betalen kan ook achteraf. Hier koop ik voortaan mijn koffie!
Harry Spotter  | 14/08/20  15:38:33 | Winkelbeoordeling :
Koffie bestellen bij koffievoordeel.nl is een aanrader. Heerlijke soorten koffie en een supersnelle levering, snelle overzichtelijke website en ik hoef niet meer te sjouwen en geen lege schappen bij de supermarkt voor mij.
Hans Kazan  | 17/08/20  09:54:01 | Winkelbeoordeling :
het belangrijkste is en blijft natuurlijk de koffie zelf en op dat vlak ben ik nog nooit teleurgesteld door Koffievoordeel.nl. snelle levering en soms ook nog een leuke extraatjes, chocola of iets dergelijks, voor mij zeker een aanrader!
Berry Stevens  | 07/08/20  12:02:49 | Winkelbeoordeling :
Een prachtig pakket heerlijke koffiecups en pads gekocht bij Koffievoordeel.nl. Precies wat wij thuis gebruiken. Ook de verpakking met de dubbelwandige glazen was verrassend! Uitstekend geregeld. Vlotte afhandeling en aflevering, super!.
Sjaak Swart  | 10/07/20  19:49:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en heerlijke koffie bij Koffievoordeel.nl De koffie wordt snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. Veel keuze uit koffiesoorten en merken voor een scherpe prijs, zeker een aanrader!
Niels Ammeraal  | 05/07/20  20:26:35 | Winkelbeoordeling :
Koffiecorner heeft een ruimen divers aanbod van kwaliteit koffie tegen een redelijke prijs. Niet de goedkoopste maar zeker niet duur. Bezorging altijd netjes en vlot. Ik koop hier met enige regelmaat en ben een tevreden klant.
Chantal Jansen  | 18/10/18  14:27:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met een ruim assortiment koffie. Producten die je in de supermarkten niet snel zult vinden. Als het goed is zou de levering snel moeten zijn. Bestellen gaat snel en makkelijk, diverse betaalmogelijkheden.
J.a.j van der Velden  | 20/12/17  12:01:15 | Winkelbeoordeling :
Let op mede cashbackleden. Ze geven eenmalig maar de cashbackkorting. Vind ik eigenlijk heel vervelend. Mij zijn ze nu voor 69 cent als klant kwijt. Heel dom van dat bedrijf koffievoordeel !!!. Dus je hoeft niet te rekenen op cashback bij koffievoordeel
Mmmmm  | 05/06/17  12:05:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een apparaat van Dolce Gusto én Nespresso. Ik bestel regelmatig een voorraad koffie van beide soorten bij Koffievoordeel; handig, voordeliger en punten sparen. Bovendien hebben zij soorten smaken die je in de winkel niet gauw tegenkomt, dus nog meer afwisseling. Service is ook uitstekend!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,00% CashCoins ONTVANG 1,00% CashCoins
visit register click click