ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren

KoopJeDeal Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KoopJeDeal

Shop met korting voor de allerleukste producten bij KoopJeDeal

KoopJeDeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er enkele aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Elk product wordt bij KoopJeDeal met minimaal 50% korting aangeboden! Blijf KoopJeDeal dus in de gaten houden, want er komt vast en zeker ook iets leuks langs voor jou! Ook hebben zij een webshop waar meerdere producten op staan. Hier vind je producten uit de categorieën Elektronica, Home & Living, Sieraden en Verzorging. Daarnaast is KoopJeDeal de eerste dagaanbieding site met een volwaardige spaaractie. Zo krijg je 50 Punten als je je registreert bij ons en je inschrijft voor onze nieuwsbrief, 2 Punten per euro die je uitgeeft bij KoopJeDeal en 25 Punten per bestelling die een vriend plaatst als jij hem hebt uitgenodigd. Elke 10 punten zijn maar liefst 50 cent waard!

KoopJeDeal Beoordelingen

Anne Smit  | 07/12/19  00:03:18 | Winkelbeoordeling :
Koop jeDeal is een super goedkoop online winkelketen met 100% garantie op de artikelen en de verzending en eigenlijk op alles Ik heb er een paar keer wat gekocht lekker goedkoop en vandaag betalen is morgen in huis perfect klantenservice Als er wat is kan je altijd bellen Ja ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Roelfiena Aukema  | 04/12/19  22:07:45 | Winkelbeoordeling :
bij koopjedeal helaas niet altijd even snel geleverd, er zijn trouwens erg leuke aanbiedingen en ik kijk regelmatig even of er iets leuks tussen zit. De kwaliteit van de producten die ik koop zijn goed.
Adri Veltman  | 22/11/19  15:31:53 | Winkelbeoordeling :
Omdat we met Kerst onverwacht niet thuis zijn gaan we toch uitgebreid Sinterklaas vieren. Snel, snel, cadeautjes inkopen. Bij Koopjedeal vind je veel mooie spullen. En je hebt het ook nog zeer snel in huis.
Samantha Van de merbel  | 14/10/19  15:29:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld bestel ik bij koopjedeal. Het is een fijne online winkel en gemakkelijk in gebruik. Alle items die ik heb besteld kwamen netjes aan en voldeden aan de omschrijving zoals vermeld op de site. Ik raad het zeker aan.
Henk ten Broeke  | 17/02/18  20:27:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaak producten via Koopjedeal aangeschaft. Ze zijn goedkoop en van goede kwaliteit. Naast de goedkope producten krijg je bij iedere aankoop ook nog eens spaarpunten die korting bij volgende aankopen opleveren.oftewel NOG GOEDKOPER. De levertijd zou wat sneller kunnen.
Martina Deenen  | 09/01/18  11:48:45 | Winkelbeoordeling :
goede dag Ik heb in middels paar keer een product gekocht via koopjedeal.nl. positief:hele snelle levering en altijd via email op de hoogte gehouden.prijzen zijn meestal goed.kwaliteit van de product is soms anders dan men heeft verwacht.nog nooit wat terug gestuurd dus hier kan ik nog geen beoordeling van doen.cashback die ga ik nu pas voor de eerste keer mee maken dus ook even geen beoordeling voor
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren
visit register click click