ONTVANG 12,50 CashCoins ONTVANG 12,50 CashCoins

KoopJeDeal Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KoopJeDeal

Shop met korting voor de allerleukste producten bij KoopJeDeal

KoopJeDeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er enkele aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Elk product wordt bij KoopJeDeal met minimaal 50% korting aangeboden! Blijf KoopJeDeal dus in de gaten houden, want er komt vast en zeker ook iets leuks langs voor jou! Ook hebben zij een webshop waar meerdere producten op staan. Hier vind je producten uit de categorieën Elektronica, Home & Living, Sieraden en Verzorging. Daarnaast is KoopJeDeal de eerste dagaanbieding site met een volwaardige spaaractie. Zo krijg je 50 Punten als je je registreert bij ons en je inschrijft voor onze nieuwsbrief, 2 Punten per euro die je uitgeeft bij KoopJeDeal en 25 Punten per bestelling die een vriend plaatst als jij hem hebt uitgenodigd. Elke 10 punten zijn maar liefst 50 cent waard!

KoopJeDeal Beoordelingen

Harry Spotter  | 11/07/20  16:00:29 | Winkelbeoordeling :
Na aankoop van mijn artikel bij KoopJeDeal bleek het artikel tijdelijk te zijn uitverkocht, ik kreeg daarop netjes een email met opties en de keuze om te wachten dat het weer op voorraad was. Uiteindelijk kwam het artikel toch nog sneller dan verwacht!
Clint Eastwood  | 25/06/20  09:38:30 | Winkelbeoordeling :
Koopjedeal: fijne en spannende site, want scherpe prijzen zijn aantrekkelijk. Nu heb ik de ideale airconditioner, licht en wendbaar met een meer dan duidelijk gebruiksaanwijzing. Voorts zijn de andere door mij aangeschafte produkten en apparaten van een goede kwaliteit. Chapeau!
Veronika Kalou  | 16/06/20  09:51:39 | Winkelbeoordeling :
Ook deze keer weer een prima ervaring bij met onze aankopen bij KoopJeDeal. De bestelling en levering verliepen vlot en we zijn uiterst tevreden over onze scherp geprijsde aankopen. Dus volgende keer bestellen we hier zeker weer!
Berry Stevens  | 08/05/20  19:10:37 | Winkelbeoordeling :
Prachtige dadelpalmen gekocht! Eind maart tuinplanten gekocht waaronder twee dadelpalmen. Ze staan nu in onze tuin en zijn een lust voor het oog. Bijzondere palmen tegen een zeer lage prijs. Elk jaar zullen ze mooier worden en daar kijken we nu al naar uit!
Chanel West Coast  | 10/04/20  10:12:19 | Winkelbeoordeling :
KoopJeDeal heeft altijd leuke aanbiedingen en verder is de bezorging ook goed dus in één woord: geweldig! Goede en snelle afhandeling van de order. Duidelijke informatie over levertijd en beschikbaarheid!
Sjaak Swart  | 20/12/19  13:37:40 | Winkelbeoordeling :
Een van beide geleverde WiFi-repeaters bleek defect, retour gestuurd. Jammer van de verzendkosten want die waren blijkbaar voor mijn rekening, contact opgenomen met Koopjedeal en die hebben het artikel vergoed en de verzendkosten, prima geregeld!
Jacks Teller  | 16/12/19  07:44:20 | Winkelbeoordeling :
Retro platenspeler besteld en vrij snel ontvangen, een goede en snelle afhandeling, en ben zeer tevreden over het product. Heel leuk om weer een LP te draaien, ook al kun je het geluid niet vergelijken met de sound van nu.
Jannine  | 07/12/19  12:57:26 | Winkelbeoordeling :
Op de website van KoopJeDeal.nl vindt je super aanbiedingen, van 4-seizoenendekbedden, bladblazers tot Gillette scheermesjes, dit allemaal voor zeer acceptabele prijzen ! De Dagdeals zijn extra scherp geprijst, uiteenlopende artikelen voor mooie prijzen.
Steelo Brim  | 06/12/19  12:49:02 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van KoopJeDeal van mijn goederen. Ik heb bij KoopJeDeal elastische kousen besteld vorig jaar voor mijzelf en dit jaar voor mijn vrouw. Heerlijk wandelen en fietsen en geen last meer van vermoeide benen!
Karin gerritsen  | 11/12/19  05:43:45 | Winkelbeoordeling :
Meldt je aan en je ontvangt dagelijks een email met leuke en afwisselende aanbiedingen. Aanbiedingen zijn zeker de moeite waard en de website werkt super. Enige minpuntje vind ik de bezorgkosten, heb je echt een koopje, betaal je naar mijn mening iets te veel bezorgkosten
Anne Smit  | 07/12/19  00:03:18 | Winkelbeoordeling :
Koop jeDeal is een super goedkoop online winkelketen met 100% garantie op de artikelen en de verzending en eigenlijk op alles Ik heb er een paar keer wat gekocht lekker goedkoop en vandaag betalen is morgen in huis perfect klantenservice Als er wat is kan je altijd bellen Ja ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Roelfiena Aukema  | 04/12/19  22:07:45 | Winkelbeoordeling :
bij koopjedeal helaas niet altijd even snel geleverd, er zijn trouwens erg leuke aanbiedingen en ik kijk regelmatig even of er iets leuks tussen zit. De kwaliteit van de producten die ik koop zijn goed.
Adri Veltman  | 22/11/19  15:31:53 | Winkelbeoordeling :
Omdat we met Kerst onverwacht niet thuis zijn gaan we toch uitgebreid Sinterklaas vieren. Snel, snel, cadeautjes inkopen. Bij Koopjedeal vind je veel mooie spullen. En je hebt het ook nog zeer snel in huis.
Samantha Van de merbel  | 14/10/19  15:29:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld bestel ik bij koopjedeal. Het is een fijne online winkel en gemakkelijk in gebruik. Alle items die ik heb besteld kwamen netjes aan en voldeden aan de omschrijving zoals vermeld op de site. Ik raad het zeker aan.
Henk ten Broeke  | 17/02/18  20:27:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaak producten via Koopjedeal aangeschaft. Ze zijn goedkoop en van goede kwaliteit. Naast de goedkope producten krijg je bij iedere aankoop ook nog eens spaarpunten die korting bij volgende aankopen opleveren.oftewel NOG GOEDKOPER. De levertijd zou wat sneller kunnen.
Martina Deenen  | 09/01/18  11:48:45 | Winkelbeoordeling :
goede dag Ik heb in middels paar keer een product gekocht via koopjedeal.nl. positief:hele snelle levering en altijd via email op de hoogte gehouden.prijzen zijn meestal goed.kwaliteit van de product is soms anders dan men heeft verwacht.nog nooit wat terug gestuurd dus hier kan ik nog geen beoordeling van doen.cashback die ga ik nu pas voor de eerste keer mee maken dus ook even geen beoordeling voor
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 12,50 CashCoins ONTVANG 12,50 CashCoins
visit register click click