ONTVANG 2,50% CashCoins Fotofabriek.nl

KPN Thuis Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KPN Thuis

Het beste internet en tv voor thuis bij KPN Thuis

KPN is de beste alles-in-1 provider van Nederland. Waar je ook bent, met KPN ben je altijd bereikbaar. Sluit jij jouw abonnement af bij KPN? Dan profiteer je van alle voordelen van KPN zoals overal betrouwbaar 4G netwerk, internetten & onbeperkt bellen in Europa en dag & nacht klantenservice.

KPN Thuis Beoordelingen

Steelo Brim  | 06/03/20  11:57:41 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1998 ben ik al een tevreden klant bij KPN en ik ben content over hun kwaliteit en service, Ook de overstap destijds naar glasvezel ging perfect. Door in te loggen op mijn KPN kan simpelweg alles zelf inzien, aanpassen, bestellen etc. TV, internet en mobiel is van uitstekende kwaliteit.
Chanel West Coast  | 21/02/20  07:16:15 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1998 ben ik al een tevreden klant bij KPN en ik ben content over hun kwaliteit en service, ook de overstap naar glasvezel ging perfect. Door in te loggen op mijn KPN kan simpelweg alles zelf inzien, aanpassen, bestellen etc. TV, internet en mobiel is van uitstekende kwaliteit.
Anne B  | 27/06/19  12:02:19 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij KPN. Eerst alleen mobiel prepaid. Toen een Abonnement met Telefoon. Toen vanuit Het Net naar Internet en vaste Telefonie. Dan 2 jr terug overstap gemaakt naar KPN iTv. Voor mij betekent dit de beste combinatie voor betaalbare Tel, TV, Internet. Zeer tevreden.
Bhakti Dharma  | 18/05/18  05:44:14 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwde site van een van de oudste providers in Nederland voor telecommunicatie. Nog altijd goed voor een abonnement voor mobiele telefoon, televisie en internet met veelzijdig aanbod. On line af te sluiten.
gerry van dinther  | 21/07/18  06:14:57 | Winkelbeoordeling :
K.P.N. Al jaren zijn we tevreden klant bij kpn. We hebben sim-only dan zijn de kosten vrij laag je telefoon is dan van jezelf . Een persoon heeft een internet bundel en die kun je dan samen delen . Ook bellen wij onderling gratis dus we zijn zeer tevreden .
Rene Krijgsman  | 09/10/18  10:14:02 | Winkelbeoordeling :
K.P.N. Al jaren zijn we tevreden klant bij KPN. We hebben All in abonnement dan zijn de kosten vrij laag. iedere persoon heeft zijn eigen bundel , maar die kun je na behoeven delen. Ook bellen wij onderling gratis dus we zijn zeer tevreden
Mark Bakker  | 11/11/18  23:15:47 | Winkelbeoordeling :
Deze Hollandse maatschappij is erg degelijk! Recentelijk uitgeroepen tot beste alles in 1 en beste mobiele provider van Nederland! KPN behoord tot de top van Nederland! Met scherpe prijzen en prima aanbiedingen, voor een ieder die van kwaliteit houdt!
Miriam piccin  | 22/11/18  19:13:44 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind KPN de beste provider. Zowel voor de telefoon maar ook voor tv Internet. Ze hebben mooie pakketten en goede prijzen. De klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam. Neem ook eens een kijkje op de website van Kpn
F. Vos  | 26/01/19  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Sim only abonnement besteld via de website! Het ging supergemakkelijk en snel. De simcard werd vlot geleverd en werkte snel. Daarnaast is via deze website en mooi bedrag aan cashback toegekend! Een echte aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang gratis kleding bij Body & Fit
Code:FREE
ONTVANG 1,00% CashCoins Sacha
visit register click click