ONTVANG tot 12,50 CashCoins ONTVANG tot 12,50 CashCoins

Lotto Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lotto

Word nu Lotto-abonnee en maak iedere week kans op de Jackpot van minimaal 2,5 miljoen euro!

Lotto Beoordelingen

Samantha van Haalen  | 02/06/20  02:40:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het erg leuk om soms aan Lotto mee te doen. Je zit niet gelijk aan een maandelijks abonnement vast. De site is erg duidelijk overzichtelijk. Het blijft altijd leuk en spannend wanneer je de getallen hebt ingevuld of je iets gewonnen hebt.
Wessel Van den Hout  | 03/05/20  21:57:03 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een abonnement afgesloten. Gaat tegenwoordig heel fijn via internet via persoonlijke omgeving. Gewonnen prijzen worden gelijk aan saldo toegevoegd en wat ik ook fijn vind is dat je gewoon zonder veel gedoe online kunt opzeggen en later weer aanmelden. Kan ook losse loten kopen.
Wim Speelberg  | 03/05/20  14:09:50 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2020. Ik zeg dus vooral doen.
Karin Gerritsen  | 22/04/20  04:42:38 | Winkelbeoordeling :
Zo leuk om eens mee te doen en je kunt het zo duur/ goedkoop maken als je zelf wilt. Je hebt een wallet, kun je via je bank gemakkelijk het geld opwaarderen wat je nodig hebt, kies je lot(en) en afrekenen gaat snel. Bevestiging per mail en gewonnen bedragen komt op je bank of in je wallet.
Christini Induzzi Lopes  | 20/04/20  16:50:47 | Winkelbeoordeling :
Ik speelde altijd in die loterij. maar de laatste tijd speel ik deze loterij alleen online. het komt door het corona-virus. om niet op straat te gaan. Ik win soms goede prijzen. en ik raad het ten zeerste aan.
Nance Tender  | 08/04/20  21:35:37 | Winkelbeoordeling :
altijd super leuk om mee te spelen spannend het invullen van je getalletjes en de spanning of je iets gewonnen heb blijft een heerlijk gevoel ook al is het vaak toch geen prijs Gewoon erg leuk zeker weten
Manuela V Renswoude  | 07/04/20  08:10:53 | Winkelbeoordeling :
lotto is n leuke loterij om aan mee te doen zonder gelijk ergens aan vast te zitten ...ze hebben ook mooie geldprijzen en de loten zijn voor iedereen goed betaalbaar ..helaas heb ik nog nooit wat gewonnen maar ik raad lotto wel aan ..leuke loterij
lion van der wens  | 29/03/20  04:13:55 | Winkelbeoordeling :
Lotto waar je elke week mooie prijzen kunt winnen. Vorige week had ik speltegoed gewonnen . Ik kreeg het niet voor elkaar omdat tegoed in te zetten. Via messenger contact gezocht en waar ik vrij snel reactie op kreeg en het geregeld was .
remond reichwein  | 01/03/20  14:55:54 | Winkelbeoordeling :
de leukste lotto van Nederland met zeer leuke prijzen van klein na groot met een zeer grote kans om wat te winnen is er zeker aan wezig bij de lotto elke week een trekking van getallen en misschien zit u er warmpjes bij straks
Anne Smit  | 22/10/19  00:06:49 | Winkelbeoordeling :
Lotto is in mijn Belevenis één van de beste legale gok spelen uit Nederland buiten omdat het gewoon leuk is en spannend om mee te doen zijn er ook werkelijk altijd wel leuke prijs te winnen en kan ik zeggen dat ik met regelmaat in de prijzen val ook Het meedoen is zo goedkoop als je het zelf wilt en in verhouding daarbij zijn de prijzen hoog Ik speel al jaren delotto met heel veel Genoegen en kan het ook echt iedereen aanbevelen
Sylvana Debets  | 06/03/19  12:49:51 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat ze vaak leuke acties hebben waarbij je geen betaalde loten verplicht nodig hebt ik hoop dat ik ook een keer win zodat ik mijn kids coor de eerste keer mee op vakantie kan nemen dat zouden ze geweldig vinden
Adriaan Oedekerk  | 25/02/19  19:09:51 | Winkelbeoordeling :
Ik speel al meer dan 10 jaar mee met lotto .Mijn grootste prijs 7,50 en vaak een gratis lot. Toch leuk .en ik steun er ook de goede dolen mee. Ga ook eens meespelen en wie weet win je wat.Het is en blijft spannend.
miriam piccin  | 09/11/18  19:04:44 | Winkelbeoordeling :
Hallo allemaal, ik ben al jaren lid van de Lotto en heb al meerdere malen geldprijzen gewonnen en blijf ook mee doen. Ik raad het iedereen aan om ook lid te worden. Buiten de vele geldprijzen ondersteunt je ook goede doelen.
Miriam Piccin  | 09/11/18  19:00:59 | Winkelbeoordeling :
Hallo allemaal, ik doe al jaren mee met de Lotto. Ik heb al meerdere geldprijzen gewonnen en blijf natuurlijk mee spelen met de Lotto. Ik raad het iedereen aan om ook eens mee te spelen met de Lotto. En buiten de geldprijzen steunt u ook meerdere doelen.
Miriam Piccini  | 09/11/18  19:06:07 | Winkelbeoordeling :
Hallo allemaal, ik ben al jaren lid van de Lotto en heb al meerdere geldprijzen gewonnen en blijf ook mee doen met de Lotto. Ik raad het iedereen aan om ook lid te worden. Buiten de vele geldprijzen ondersteunt je ook goede doelen.
sonja van den beemd  | 07/10/18  17:08:40 | Winkelbeoordeling :
leuke website heel duidelijk mooi. En regelmatig leuke acties met gratis meespelen. winkans is leuk ik woon regelmatig mijn eigen geld terug of een gratis lot. alleen nog nooit een grote prijs gewonnen. Maar vin d dit ook heel erg leuk
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 12,50 CashCoins ONTVANG tot 12,50 CashCoins
visit register click click