ONTVANG 12,50 CashCoins ONTVANG 12,50 CashCoins

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

MediaMarkt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

mau mau  | 27/06/20  17:34:00 | Winkelbeoordeling :
Goede service bij de media markt zowel online als in de winkel. Altijd leuke acties en goede producten. Als er wat mee is staan ze je goed te woord en zoeken ze naar een oplossing. Klant tevredenheid staat bij hun voorop.
Clint Eastwood  | 18/06/20  09:03:36 | Winkelbeoordeling :
Onze IPad was 6 dagen voordat de garantie afliep gestopt met werken. Naar de klantenservice van de Mediamarkt gebracht. Zeer vriendelijk en geduldig geholpen. Na enkele weken bleek de IPad niet te repareren. Vorige week nieuwe IPad opgehaald: gratis! Super.
Sheranie Ardesch  | 15/06/20  13:19:05 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel waar je alles kan kopen, samsung droger besteld en super tevreden! ook de wasmachine ben ik heel erg blij mee ik zou media markt bij iedereen aanbevelen omdat de service ook top is! ze zetten hem neer op de plek waar jij het hébben wilt
Marike Brakband  | 31/05/20  08:21:05 | Winkelbeoordeling :
Mooi in de aanbieding gekocht, een nieuwe tablet! Deze is zéér snel bezorgd, was er blij verbaasd over. Top! Netjes verpakt, super! Ik kon de volgende dag al gebruik maken van snelle, nieuwe tablet. Nu nog wachten op mijn cashback bij een betaalsite, ben benieuwd!
 | 25/05/20  17:45:16 | Winkelbeoordeling :
goede service, klantvriendelijk ik ben blij met me producten. heb een nieuwe koelkast dezebwas zeer snel geleverd. kwaliteit ook goed en werd goed geholpen na een product. volgende keer zkr weer terug.
Deborah Veenstra hempe  | 23/05/20  01:27:33 | Winkelbeoordeling :
super site, duidelijk, overzichtelijk, mooie acties, producten goed te vinden. levering altijd mooi optijd, en als er vertraging is krijg ik netjes op tijd een mailtje. defect product binnen de garantie netjes gemaakt. ik ben tevreden.
Gerrit Woudstra  | 22/05/20  07:45:58 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Vriendelijk personeel. Goede openingstijden. Altijd betrouwbaar. Ruime keuze uit het assortiment.
Emin Turgut  | 12/05/20  07:50:21 | Winkelbeoordeling :
Hele goede webshop goede prijs goeie kwalitiet foto’s zijn mooi en duidelijk, heel veel toffe aanbiedingen had een camera besteld gister was de volgende dag al in huis met 30% cashback
Menyhert Kikoto  | 07/05/20  13:04:06 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde een sd-kaartje via de app van Mediamarkt en kon het kaartje een dag later bij een filiaal afhalen. Ik kreeg netjes bericht toen het klaar lag. Snel en vriendelijke service bij de balie. Prima!
Stefan Resoort  | 01/05/20  16:48:06 | Winkelbeoordeling :
De winkel als het gaat om service elektronica top winkel er graag en nooit problemen gehad ik zou media markt aanraden aan anderen om er in ieder geval eens een kijkje te nemen maar dat is denk ik al
Nicky Holwerda  | 03/05/20  14:13:18 | Winkelbeoordeling :
zeer goede webshop en nooit problemen gehad met levering van producten. Raad ik aan om te gebruiken zeer grote product aanbod. En een goede garantie als het ooit kapot mocht gaan gewoon even langsgaan bij 1 van de vele fillialen.
 | 03/05/20  02:48:44 | Winkelbeoordeling :
Jullie zijn echt top ik koop meestal alles bij jullie kwa elektronica heb echt all heel veel dingen gekocht
Marga Mulder  | 04/05/20  14:02:19 | Winkelbeoordeling :
Supergoede service en klantvriendelijke personeel. Als je iets ziekt helpen ze je met zoeken. Ze geven goede uitleg over het product. De winkel is goed ingericht en de producten zijn goed gesorteerd. Toppie mediamarkt. Ga zo door.
RC Cai  | 03/05/20  00:03:13 | Winkelbeoordeling :
uitstekende service en altijd hele scherpe prijzen. klantvriendelijk en qua producten altijd wel de juiste mensen op de verschillende afdelingen. bij reparatie ook uitstekende service altijd. super!!!
Berry Stevens  | 01/05/20  18:52:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs een nieuwe HP laptop besteld. Het koste even puzzelen welke voor mij interessant was (waarschijnlijk ligt dat meer aan mijn technische kennis ;-) ), maar hij werkt perfect. De levering ging snel en het product bevalt uitstekend. Mediamarkt tot de volgende keer.
Dimphy Leijsten  | 22/04/20  17:15:35 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site Aanbiedingen staan op voorpagina Goede zoekstrategie Overzichtelijk waar ik welk artikel kan vinden Snelle klantenservice Ik heb 2x iets besteld bij mediamarkt, had het de volgende dag in huis. 1 x iets geretourneerd, snelle cashback
Joyce Nederkoorn  | 18/04/20  21:38:32 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over de Mediamarkt! Super goede service en garantie. Ik heb een jaar geleden een fitbit gekocht met 2 jaar garantie en deze is een tijdje terug kapot gegaan. Super goed geholpen daarmee. Heb een nieuwe gekregen.
Shivam Ganpat  | 17/04/20  10:20:57 | Winkelbeoordeling :
Goeie zaak met mooie producten, bovendien hebben ze zowel online als in de winkel een uitstekende klantenservice
Hans Kazan  | 13/04/20  16:58:04 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige service. Headset om te gamen van onze zoon kapot na een jaar. Geen bon natuurlijk. Met heel veel geduld door de medewerkster de betaling erbij gezocht waarna we gewoon een nieuwe mochten uitzoeken. In deze tijd van thuiszitten voor onze twaalfjarige zoon een geweldige oplossing!
Rink Mink  | 05/04/20  22:11:20 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt alom bekende zaak voor al je elektronische apperatuur. Heel erg groot assortiment zowat alles waar ik naar op zoek ben is hier te vinden. Fijne website om door te kijken en voor ieder wat wils.
Igor Colic  | 01/04/20  22:17:01 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een goede webshop waarbij je abonnementen kan afsluiten en in termijnen kan betalen je vind er de aller nieuwste high tech apparatuur voor meestal nergens goedkoper ik ben toch niet gek!! Je kan 't ook allemaal thuis laten bezorgen voor 't zelfde gemak.
Nolda Witteveen  | 02/04/20  07:13:02 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over MediaMarkt en zelfs levering op zondag, hoe geweldig is dat. Ik kan niet anders dan lof geven over de webwinkel en de service die MediaMarkt geeft. Een echte aanrader, dus top!!!!!!
Steelo Brim  | 31/03/20  16:14:51 | Winkelbeoordeling :
Als ik electronika nodig heb ga ik meestal naar Mediamarkt. Zowel de winkel als de webshop zijn gewoon super en bij beide krijg je genoeg informatie over het product wat je wilt hebben. ideaal!! de service is meer dan goed en je krijgt genoeg garantie op de producten die je aanschaft!!
Harry Webber  | 30/03/20  08:24:11 | Winkelbeoordeling :
Super webshop met een laagste prijs garantie, is echt zo als je het elders goedkoper vindt past Mediamarkt de prijs aan, ik koop er met name witgoed en dat ik altijd prima verzendkosten zijn gratis of laag en dat werkt ook prettig!
L.U.C.I.A. Roof  | 28/03/20  10:32:17 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt, ik heb er zelf een haat-liefde verhouding mee. Maar ze hebben soms vet leuke aanbiedingen. En dan scheelt het soms behoorlijk. Dus ja, ik prijs ze toch aan. Ze hebben alles, en via hier vaak met mooie korting. Dus ik zeg DOENNN
Samantha  | 24/03/20  23:14:30 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel en webshop. Ruim assortiment met de laagte prijzen en aanbiedingen. Ik koop al jaren mijn spullen bij Mediamarkt, altijd snelle service en vriendelijk personeel een goede aanrader op het gebied van electronica.
Marga de Koning-pfundt  | 16/03/20  13:07:49 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel met een groot aanbod, goed personeel, snelle service en meestal ook snelle levering. Wij zijn vaste klant en echt heel erg tevreden. Geregeld leuke cashback en winkel acties. Dus TOP.
Jessica Mulder  | 11/03/20  13:28:31 | Winkelbeoordeling :
Prima site, overzichtelijk en zeer goede service. Snelle levering en het artikel is goed verpakt. Er is voldoende keuze en het zijn goede prijzen. Ook in de winkel word je snel en professioneel geholpen.
Ferry Swinkels  | 10/03/20  07:06:36 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van MediaMarkt, betrouwbaar en de service is uitstekend en indien je informatie nodig hebt dan wordt je meer dan uitstekend voorzien van een antwoord. Naar mijn mening 1 van de top webshops!
Linda Zonne  | 01/03/20  10:51:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel/webshop, heel ruim assortiment met de laagte prijzen en aanbiedingen. Ik koop al jaren mijn spullen bij Mediamarkt, altijd snelle service en vriendelijk personeel een goede aanrader op het gebied van electronica.
Henri van Heijningen  | 27/02/20  15:17:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben vaak online bij de Mediamarkt gekocht en nooit problemen gehad. Zelfs een 65 inch televisie ging goed. Goede service. Alleen een nadeel was het installeren van de televisie dat koste een paar dagen.
Tatjana Bosman  | 24/02/20  17:23:56 | Winkelbeoordeling :
Hier haal ik altijd mijn elektrische apparatuur. Bij mediamarkt ben ik tot nu toe altijd het goedkoopst uitgeweest. En de service is top, er zit netjes garantie op de aangekochte artikelen en de klantenservice is ook goed
Alaa Eddin  | 23/02/20  07:27:58 | Winkelbeoordeling :
Zo zou er na het laatste telefonische contact een bericht van de logistieke partner van mediamarkt komen, na 5dagen wachten nog steeds niks gehoord. Geen idee wat ik nu nog kan doen om mijn bestelling binnen te krijgen.
Angela Zwanenburg  | 23/02/20  09:30:59 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij mediamarkt als ik electronica nodig heb. Zowel de winkel als de webshop zijn gewoon super en bij beide krijg je genoeg informatie over het product wat je wilt hebben. ideaal!! Ik koop er graag mijn spullen want de service is meer dan goed en je krijgt genoeg garantie op de producten die je aanschaft!!
Hans Brouwer  | 19/02/20  19:55:24 | Winkelbeoordeling :
Op deze fantastische website vind je de grootste aanbieding in consumentenelektronica van Nederland. Met een groot assortiment in: beeld & geluid, computer, foto & video, smarthome en telefoon & navigatie. Met 7 dagen per week thuis bezorgd!
Wendeline Cleven  | 15/02/20  13:24:43 | Winkelbeoordeling :
GSM uitgezocht. Bestaling kwam 1 dagje later al. De klantenservice was heel vriendelijk. ik had nog nooit iets besteld bij Media markt. Het is echt heel goed bevallen. Had dit nooit en never verwacht, omdat ik het niiet aandurfde i.v.m een ondeugelijke bestelling van derde.
Rob Dyrdek  | 09/02/20  10:01:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een super (web)shop van Mediamarkt. Ze hebben veel producten voor hele nette prijzen en hun dienstverlening is ook echt helemaal prima. Ik beveel deze webshop dus zeker aan voor eigenlijk alle producten!
Melanie Van Den Muijsenberg  | 02/02/20  17:10:03 | Winkelbeoordeling :
Levering altijd wanneer gezegd word dat het geleverd gaat worden en goed ingepakt. Favoriete webshop!
Joost Van Heeswijk  | 02/02/20  10:09:28 | Winkelbeoordeling :
Media markt is een heel fijne winkel voor al je elektrische apparaten. Goede prijs kwaliteit verhouding. En een super service in de winkel en bij de service balie
Miranda Hendriks  | 24/01/20  19:30:22 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is super. Eenvoudig naar het gewenste product te navigeren en bestellen maar. De nummer één webshop voor consumenten elektronica met de nieuwste producten van deze tijd. Met altijd wel een leuke aanbieding of korting voor jou.
Melissa de Ridder  | 25/01/20  11:51:31 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe bijna alleen goede ervaringen met de Mediamarkt. Altijd vriendelijke medewerkers die voldoende kennis hebben over het product waar je vragen over hebt. Toen ik een slechte ervaring had met mijn laptop welke kapot was, hebben ze dit heel goed opgelost. Dat is heel prettig.
Dick van Silfhout  | 27/01/20  08:43:56 | Winkelbeoordeling :
Het is een prima zaak om al je electronica wensen in te vullen. Altijd goed advies bij je aankopen. Een heel groot aanbod waar je zeker kunt slagen en ook voor een goede prijs. Ook kan er bezorgd worden
WY Sun  | 26/01/20  18:23:29 | Winkelbeoordeling :
Het assortiment aanbod is vooral goed. Wat tegenvalt is de "btw" truukjes nog steeds worden gebruikt. Vergelijken via Internet is erg eenvoudig dus dit soort oneerlijkheid wordt door mij niet gewaardeerd.
Roksanne Damen  | 24/01/20  06:59:48 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop en een fysieke winkel. Ze bieden producten van zeer goede kwaliteit aan. Hun personeel is goed opgeleid waardoor je echt waar voor je geld krijgt. Een superwinkel en personeel!!!!!!
Peter Faber  | 21/01/20  08:49:49 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een prima (web)shop met een laagste prijs garantie, is echt zo als je het elders goedkoper vindt passen ze de prijs aan ik koop er met name witgoed en dat ik altijd prima verzendkosten zijn gratis of laag en dat werkt ook prettig.
Marìs van den Bovenkamp  | 22/01/20  12:24:05 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een hele fijne winkel en webshop. Ze hebben veel producten voor hele nette prijzen en hun dienstverlening is ook echt helemaal prima. Ik beveel deze webshop dus zeker aan voor eigenlijk alle producten!
Henriette van der Meer  | 21/01/20  14:39:05 | Winkelbeoordeling :
supersnelle levering, vorige week savonds besteld en de andere morgen in huis, keurig, goed verpakt dus ook zonder schade, heel tevreden , ik zou zeker weer bestellen als ik iets heel snel nodig heb, ditmaal was het voor een verjaardag. prijs is ook concurrerend met andere webshops.
Danielle Visscher  | 19/01/20  16:52:56 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze uit producten. Veel verschillende prijsklasses. Deskundig en behulpzaam personeel wat de tijd neemt op je helpen en weet waar ze over praten. Ruime en overzichtijke winkel. Vind het prettig om hier te winkelen.
Freddy Maertens  | 15/01/20  16:00:54 | Winkelbeoordeling :
Bij de Mediamarkt heb je altijd geweldige service en snelle leveringen. Je kan er van alles vinden in meer dan genoeg categorieën. Ik heb genoeg bestellingen gedaan en genoeg winkels bezocht om te kunnen zeggen dat de service helemaal prima is.
Anouska Poets  | 10/01/20  08:52:57 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een superservice, fijne website, makkelijk en leuke aanbiedingen. Wasmachine besteld 5-7 werkdagen maar al binnen 3 dagen binnen. Oude meegenomen, verpakking meegenomen en netjes gemonteerd en uitgelegd. Snel en correct dus. Superblij met wasmachine en Mediamarkt!
Driek Boer  | 09/01/20  17:51:52 | Winkelbeoordeling :
Snel vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. Blij met advies en hulp. Ga zeker vaker naar media markt. Duidelijk web site. Makkelijk en handig duidelijke info. Prijs qualiteit is prima. Een dikke aan rader voor een ieder.
Ben Thuis  | 06/01/20  15:27:49 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende shop en webshop van Mediamarkt. De service is uitstekend en indien je informatie nodig hebt dan wordt je meer dan uitstekend voorzien van een antwoord. Naar mijn mening de nummer 1 van alle shops!
Sarah Wennekes  | 07/01/20  14:25:18 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind de media markt een goede winkel. Veel keuze fijne, aardige en behulpzame mensen. Verder hebben zij goede producten voor een redelijke prijs. En de webwinkel en de bezorgdiensten werken uitstekend.
Cindy Kalou  | 05/01/20  08:11:20 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel van Mediamarkt maar ik geef toe dat ze het voornamelijk van de prijs moeten hebben, maar toch is Mediamarkt wel oké. Je kunt er alle producten goed bekijken en er is genoeg aanbod. Ook online kan er gemakkelijk besteld worden en zelfs gratis afgehaald in de winkels.
 | 30/12/19  13:39:55 | Winkelbeoordeling :
Een van nederlandse beste elektronica zaak van nederland hier vind je al jou favorite elektronica spullen die je wilt hebben van tv tot aan koelkasten wasmachines diepvriezers goed vriendelijk behulpzaam personeel is een aanrader
Wim de Jong  | 27/12/19  10:57:16 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn afgelopen week in de winkel van MediaMarkt op het Eemplein in Amersfoort geweest. Wij zochten namelijk een televisie en ook een koelkast/diepvries combinatie. In deze nieuwe winkel heb je zeer veel keuzes in diverse prijsklassen. Wij genieten nu van onze nieuwe artikelen.
Suyin Camacho  | 25/12/19  13:13:43 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben hier echt alles. Van batterijen tot buitenlicht. Zelf ga ik er voornamelijk heen voor de film collectie. Die is heel uitgebreid en er is de mogelijkheid om nabesteld te worden. De service is heel goed en het e personeel is goed opgeleid.
Jacks Teller  | 23/12/19  17:48:06 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Mediamarkt, bestelling volgende dag gelijk binnen, je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling, en als iets uitverkocht is dan kan je dat ook zien op hun site. bij Mediamarkt heb je ook veel keuzes. ik raad zeker mensen aan om bij Mediamarkt te bestellen.
Henk Peters  | 19/12/19  08:00:25 | Winkelbeoordeling :
Vroeger ging ik vaak naar de MediaMarkt om de producten in het echt te zien. Tegenwoordig blijkt er vaak slecht voorraadmanagement en weten ze er weinig van. Als je het product op internet koopt bij ze gaat het verder prima.
Manuela V Renswoude  | 17/12/19  12:16:32 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt hebben een zeer ruim assortiment in hun webwinkel en ze hebben ook mooie prijzen betaalbaar en dat is natuurlijk zeer fijn als je niet zoveel inkomen hebt. hun spullen hebben ook n goede kwaliteits/prijsverhouding..ik raad dan ook mensen aan om hier produkten te bestellen/kopen
marco prins  | 13/12/19  20:24:36 | Winkelbeoordeling :
wat je ook zoekt bij mediamark slaag je altijd en is ook nog voordelig mooie selectie, mooie winkels groot assortiment voor al je electronica the place to be.ik raad het je dan ook aan om bi mediamarkt te shoppen
Aj Vermeulen  | 13/12/19  16:53:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel goed geholpen vriendelijk personeel in Eindhoven je kan er uren rond lopen en je kunt ook nog een bakje koffie krijgen ook leuk om er gewoon een beetje rond te kijken als een keertje niks te doen hebt
Sjaak Swart  | 13/12/19  17:48:20 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een echte super service, fijne website, makkelijk en leuke aanbiedingen. wasmachine besteld 5-7 werkdagen maar al binnen 3 dagen binnen. Oude meegenomen, netjes gemonteerd en uitgelegd. Snel en correct dus. Super blij met Mediamarkt!
Susanne Van den Hoek  | 14/12/19  00:55:58 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel met vriendelijk personeel... Altijd goeie service gehad... En ook zo uitgebreid assortiment... Echt fijne winkel om heen te gaan... Maar ook als je zoals ik A technisch bent.. Nemen ze alle tijd om rustig uit te leggen ook... En kijken ook echt wat bij de klant past... Zo hoort het ook
Kona Kooi  | 30/11/19  22:14:28 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne winkel, zowel online als fysiek. je hebt er veel verschillende producten en vaak mooie aanbiedingen. Ik wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Een aanrader om naar de media markt te gaan.
Abdennour Adouiri  | 30/11/19  16:02:44 | Winkelbeoordeling :
kwaliteit is hoog. De prijs is Goedkoop. De assortiment is breed. De klant word goed geholpen. goed bereikbaar voor mij. De klanten die ik ken zijn allemaal tevreden. Goede garanties. goeie offertes. Klantvriendelijk. Mooie aanbiedingen. snelle service!
catharina van lieshout  | 23/11/19  19:28:31 | Winkelbeoordeling :
vind media markt heel fijn. ook gratis parkeren bij ons in son. bestel ook regelmatig online ook super service. vsndaag bestelt voor 10 uur en morgen al in huis. dat is wel fijn dat dat mogelijk is. fijne winkel
Peter Tosh  | 24/11/19  13:00:35 | Winkelbeoordeling :
Een half jaar geleden een vaatwasser gekocht bij de Mediamarkt. Nu kwam er een foutmelding op het scherm, vaatwasser naar het reparatie centrum gestuurd. Na een week kregen we bericht dat de vaatwasser niet gemaakt kon worden, wel jammer maar ook goede service dat we gewoon ons geld terug kregen.
GYH Huizenga  | 17/11/19  18:17:00 | Winkelbeoordeling :
De verkoper in mediamarkt Amsterdam heeft mij laatst echt een perfecte uitleg gegeven over alle eigenschappen van alle tv’s. En hier werd dan ook uitgebreid de tijd voor genomen...Na zoveel jaar dat we de oude tv gebruikt hadden zochten we een nieuwe en hij heeft ons geduldig weer helemaal op de hoogte gebracht zodat wij de voor ons beste tv keuze konden maken, gewoon super!
Meltem Van Der Stee Celik  | 14/11/19  15:46:37 | Winkelbeoordeling :
Ik hou niet van drukte in de winkels daarom Leuk om online te winkelen. Ik wacht op leuke aanbiedingen en altijd scoor ik iets leuks.
Rita Stolle  | 11/11/19  12:16:08 | Winkelbeoordeling :
Met enige tegenzin ging ik bij Media Markt kijken voor een TV. Ze staan bekend als dozen schuivers en verder niet zeuren. Maar het was een verademing. Keurig netjes geholpen en service was perfect. Op tijd afgeleverd en zelfs voor me opgehangen en afgestemd. Kortom chappoo
Ibra Mizorai  | 10/11/19  06:20:14 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering en goede klantenservice. Als artikel niet naar wens is altijd zo omgeruild. Personeel in de winkel helpt altijd vriendelijk en neemt de tijd voor hun klanten. Een keer de klantenservice gebeld, die kwam meteen met een vervangend product. Chapeau!
 | 03/11/19  20:31:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede winkel ook online hebben ze een web winkel groot en breed Gala aan verschillende electronische apparaten van tv tot koffie machine laptops tot computer muizen web cam koptelefoons smart telefoons enz enz
Wendy Haan  | 05/11/19  10:26:13 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een zeer betrouwbare webwinkel. De service is uitstekend en indien je informatie nodig hebt dan wordt je meer dan uistekend voorzien van een antwoord. Naar mijn mening 1 van de top webshops!
Francine Storms  | 03/11/19  10:20:54 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een van de beste, je kunt er ook alles krijgen . De prijs-kwaliteit is ook een van de beste. De service is heel goed en heel deskundig vriendelijk personeel. Ze kunnen je altijd helpen voor advies.
Jan Lantar  | 01/11/19  12:46:22 | Winkelbeoordeling :
Media markt biedt vele tienduizenden artikelen aan van cd's tot en met grote apparatuur zoals wasmachines. De aanbiedingen gelden ook online en vaak is boven een bepaald bedrag de verzendkosten gratis.
Sigvianca barbolina  | 04/11/19  10:10:09 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt, GEWELDIGGG, je krijgt je bestelling volgende dag gelijk binnen, Mediamarkt houd je goed op de hoogte van je bestelling, en als iets uitverkocht is dan kan je dat ook zien op hun site. bij Mediamarkt heb je ook veel keuzes. ik raad zeker mensen aan om bij mediamarkt te bestellen of een kijkje te gaan nemen in de winkel.
Harry Peters  | 30/10/19  09:35:37 | Winkelbeoordeling :
Ik geef toe dat ze het voornamelijk van de prijs moeten hebben, maar toch is MediaMarkt wel een leuke winkel. Je kunt er alle producten goed bekijken en er is genoeg aanbod. Ook online kan er gemakkelijk besteld worden en zelfs gratis afgehaald in de winkels
Chanel West Coast  | 28/10/19  13:03:23 | Winkelbeoordeling :
Kijk altijd eerst bij Mediamarkt en daarna niet meer verder. Het assortiment is groot, Prijzen zijn goed., duidelijke informatie online en in de winkel krijg je goede informatie van de medewerkers. Wat ik er tot nu toe heb gekocht is goede kwaliteit Voor koopjes het juiste adres om te kijken.
Ria Hopman  | 23/10/19  18:50:06 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden met de keuze hulp en met mijn nieuwe wasmachine top verkoper niet opdringerig meedenkend we waren zo klaar met onze keuze en hij was op voorraad dus konden hem gelijk ophalen en ook daar kregen we alle hulp top bedankt mediamarkt
Monique van der Zanden  | 22/10/19  22:14:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle reactie van de klanten service en snelle reactie mogen ontvangen en duidelijke instructies . Goed geholpen
Elisa  | 18/10/19  19:07:47 | Winkelbeoordeling :
prima shop laagste prijs garantie is echt zo als je het elders goedkoper vindt passen ze de prijs aan ik koop er met name witgoed en dat ik altijd prima verzendkosten zijn gratis of laag en dat werkt ook prettig
Kluk Kluk  | 20/10/19  09:00:42 | Winkelbeoordeling :
Laptop gekocht online via Mediamarkt.nl en géén BTW betaald! Acer Aspire 15. Erg tevreden met m,n laptop en de actie. Mooie en snelle laptop, levering was snel en netjes verpakt. Ik ga in de toekomst zeker nog wat via Mediamarkt bestellen.
Destiny Paixao  | 15/10/19  19:02:46 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een van de beste shops die ik ken. 1 geven goede service 2 zijn gul en aadig 3 verkopen dingen voor een mooie prijs. 4 de mensen geven je geld terug als er iets niet klopt met je bestelling
annette blok  | 12/10/19  17:41:45 | Winkelbeoordeling :
De herfst komt eraan en ben je toe aan een tv of nieuwe tv kijk dan eens bij de mediamarkt! Hier vind je vele modellen in allerlei maten en prijsklasse! Verder vind je hier vele elektrische apparatuur van wasmachines tot koffiezetapparaten voor een mooie prijs!
Jannine  | 11/10/19  16:44:40 | Winkelbeoordeling :
De Media Markt is inderdaad zo gek nog niet, hun site ziet er briljant uit, overzichtelijk en vol met aanbiedingen. Media Markt is een grote organisatie in bijna elke grote stad zit er 1, wanneer online wilt bestellen en thuisbezorgen kan dat natuurlijk ook !
Bianca  | 10/10/19  22:48:41 | Winkelbeoordeling :
De webshop van MediaMarkt biedt de mogelijkheid thuis uit te zoeken welke apparaten voorhanden zijn. Je kunt op die manier op je gemak alles bekijken alvorens tot een mogelijke bestelling over te gaan.
Anne Brouwer  | 10/10/19  09:24:52 | Winkelbeoordeling :
Ik had een harddrive besteld. Omdat ik studeer had ik aangegeven dat ik deze graag in de winkel wilde ophalen. Dit kon al een dag later, en het personeel was erg vriendelijk! Ook geen verzendkosten omdat ik het in de winkel ophaalde. Super service dus!
Gio Santana  | 09/10/19  12:04:32 | Winkelbeoordeling :
Een half jaar na aankoop van mijn laptop was deze helaas kapot gegaan. Hij ging niet meer aan, en gaf geen enkele reactie meer. De reparatieservice van mediamarkt heeft mij uitstekend geholpen. Ik kreeg een leenlaptop mee ter vervangen en binnen een week was mijn laptop al gemaakt!
Ilse Koppenhol  | 05/10/19  14:20:12 | Winkelbeoordeling :
Super service, fijne website, makkelijk en leuke aanbiedingen. waschmachine besteld 5-7 werkdagen maar al binnen 3 dagen binnen. Oude meegenomen, netjes gemonteerd en uitgelegd. Snel en correct dus. Super blij met Mediamarkt
Flash Gordon  | 22/09/19  16:50:50 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel! Want je wordt goed geholpen en vriendelijk. Je hoeft niet echt niet lang te wachten.en ze hebben e nr bijna alles wat je hartje je geeft. Als ik genoeg geld hard te besteden zou ik heel graag weer een nieuwe printer kopen. Mediamarkt is echt top!
Carina Westerhof  | 23/09/19  09:15:39 | Winkelbeoordeling :
Ga eens naar de MediaMarkt en bekijk wat er allemaal mogelijk is. De allerlaagste prijzen en de beste aanbiedingen vind je bij de MediaMarkt. Dus waarom zou je nog langer wachten. Bekijk de website of bezoek een MediaMarkt in jouw buurt !
 | 17/09/19  13:59:53 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind de media markt een goede winkel. Veel keuze fijne, aardige en behulpzame mensen. Verder hebben zij goede producten voor een redelijke prijs. En de webwinkel en de bezorgdiensten werken uitstekend.
Jeffrey Van gils  | 17/09/19  13:57:53 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf en ook de service uitstekend. Ook voor ouderen leggen ze het goed uit. Alleen met klachten afhandeling kunnen ze wel meer dr best doen. Het lijkt erop dat ze je te snel naar de fabrikant verwijzen.
robert Willems  | 19/09/19  10:09:44 | Winkelbeoordeling :
veel keuze om uit te kiezen. moet gek zijn als je er niks kan vinden. van wasmachines tot tv ze hebben het allemaal. levertijd zou wel sneller kunnen. ze beloven de volgende dag maar dat klopt soms niet. MediaMarkt ik ben toch niet gek.
Peter Voogt  | 13/09/19  13:14:02 | Winkelbeoordeling :
Al jouw elektronica en elektrische apparaten koop je makkelijk en snel bij MediaMarkt. Bestel je voor 22:00 uur dan heb je vaak de volgende dag je bestelling al in huis. Als je installatie van je elektronica moeilijk vindt dan helpt MediaMarkt je daar bij.
Ineke Asselman  | 10/09/19  11:57:08 | Winkelbeoordeling :
Frituurpan online besteld op zaterdag. Volgens de site 3 werkdagen daarna op te halen in de winkel van onze keuze, maar volgende dag al in de winkel af te halen. Goede service. Personeel ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
Omie Oosterink  | 12/08/19  20:48:18 | Winkelbeoordeling :
bij MediaMarkt kan je terecht voor zoveel spullen en dat allemaal voor een schappelijke prijs. online of zelf naar de winkel, het gaat allebei even makkelijk en prettig. ik zou zeggen waar wacht je op?
Fred Bonaparte  | 09/08/19  22:20:39 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij is Mediamarkt de veelzijdigste (web)winkel van Nederland. Niet duur, goede garantie en gelijk geld terug bij een defect artikel of een nieuw product. Veel producten op alle gebieden en makkelijk te vinden met goede verkopers.
Rinco Meer  | 06/08/19  12:55:45 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Mediamarkt is dat als waneer ik vragen heb, deze worden beantwoordt door medewerkers die echt kennis van zaken hebben. Hierdoor kan ik weloverwogen beslissen iets aan te schaffen bijvoorbeeld.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 12,50 CashCoins ONTVANG 12,50 CashCoins
visit register click click