ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

mijnleesbril.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over mijnleesbril.nl

Bestel voordelig hippe leesbrillen bij mijnleesbril.nl

Op mijnleesbril.nl vind je in alle prijsklassen, modellen en kleuren alle modieuze en mooie leesbrillen van dit moment. De lees- en zonneleesbrillen zijn trendy en klassiek en worden voor zowel dames als heren. Mijnleesbril.nl verkoopt leesbrillen van grote merken zoals Polaroid, Ray-Ban, Persol, Ralph Lauren, Cross en Porsche Design. De glazen zijn in sterktes tussen +1.00 en +3.00.

mijnleesbril.nl Beoordelingen

Dimitri Anastopoulos  | 26/09/22  08:17:49 | Winkelbeoordeling :
Goede service van Mijnleesbril.nl en met een probleem meteen iemand aan de telefoon die je heel vriendelijk te woord staat en het probleem oplost. Super tevreden over kwaliteit van de brillen en de klantvriendelijkheid!
Tim Trabelsi  | 26/08/22  15:41:37 | Winkelbeoordeling :
Gewoon een goed bedrijf, prima website van Mijnleesbril.nl Duidelijk , overzichtelijk, veel keuze en een snelle en perfecte levering. Zorgvuldige en goede klantenservice, doen wat ze beloven. Toppie, goed verpakt en prima op tijd!
Hans Webber  | 02/02/22  09:06:42 | Winkelbeoordeling :
Was een boutje los en dus kwijtgeraakt van een praktisch nieuwe Eschenbach bril. Een boutje konden ze niet los leveren en dus kreeg ik zo maar een nieuwe bril opgestuurd, wel een regireuze oplossing maar wat een service van Mijnleesbril.nl !!
Kim Kimich  | 13/12/21  13:44:26 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, enorme sortering en een snelle levering. Prima brillen! Ik heb een computer bril voor mijn werk en een leesbril voor thuis en mijn volgende leesbril wordt ook van Mijnleesbril.nl. Zeer mooie brillen van uitstekende kwaliteit voor een zeer kleine prijs!
Henk van Dorp  | 16/09/21  12:35:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service van Mijnleesbril.nl. Ondanks dat de bril niet voldeed qua uitzicht en draagcomfort, was voor de medewerkers geen moeite te veel. Zowel het retourneren als de terugbetaling verliepen zonder enkel problemen.
Stoffel van Doorn  | 24/07/21  09:44:15 | Winkelbeoordeling :
Echt goede service! Ik heb al een aantal brillen bij Mijnleesbril.nl besteld en ben zeer tevreden. Het wordt snel geleverd en het past in de brievenbus. Altijd een beschermhoesje er bij en een poetslapje. Laatst had ik een scheurtje in het montuur en de bril werd gelijk gratis vervangen.
Heinz Friedrichs  | 12/04/21  18:56:54 | Winkelbeoordeling :
Via de site mijnleesbril.nl voor de 1e keer online een leesbril gekocht voor in de zon. Leuk montuur, goed betaalbaar, prima kwaliteit, tevreden mee en een snelle en nette levering, prima dus allemaal!
Vero Nica  | 23/03/21  08:14:58 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige service, ik had een klacht over een besteld product (klein foutje) nadat ik dit had doorgegeven hebben ze dezelfde dag nog gratis een nieuwe leesbril verzonden en de eerder bestelde mocht ik gewoon houden. Dus een top service en zeer vriendelijk en kundig personeel.
Anton Gesink  | 13/12/20  10:45:39 | Winkelbeoordeling :
Wat een enorm handige bril! Ik heb hem nu altijd bij mij, hij hangt stevig om mijn nek. Ik ben nooit meer naar een bril aan het zoeken. Het ziet er leuk uit, de omgeving vind hem uniek en hip, Mijnleesbril.nl is dus zeker een aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Cleansers & Make-up Remover -50% bij L'Occitane
Code:NETTOYANT23
ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
visit register click click